FESTIVALY 2024

březen
01
02
03
04
05
06
07
08
09
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
DOPORUČUJEME FESTIVALY
ZAHRANIČNÍ FESTIVALY

Metronome potvrzuje Underworld a PůlMetronome v září

Metronome potvrzuje Underworld a PůlMetronome v září
09. 07. 2020   |   Autor: redakce   |   Komentáře (0)
(Promotion) Akce Metronome Prague se v roce 2020 uskuteční ve speciální verzi pod názvem „Půlmetronome“. V září v areálu pražského Výstaviště představí to nejlepší z české hudební scény. Plnohodnotná verze za účasti zahraničních hvězd nakonec proběhne v červnu 2021 a potvrzuje již nyní první zahraniční kapelu. Tou je britská elektronická skupina Underworld.
Ta slibovala nezapomenutelnou show už letos, za rok se ovšem návštěvníci podle jejich slov mohou těšit na největší show, jakou kdy Underworld předvedli. Věrní držitelé vstupenek na přesunutý ročník, i ti, kdo si vstupenky koupí nyní, tak čeká na hudební scéně nebývalá situace. Za cenu jedné vstupenky na místo původně jednoho festivalu získají návštěvníci festivaly dva. Vstupenky na Metronome Prague je možné kupovat na adrese www.metronome.cz a v předprodejní síti GoOut.cz.

Underworld


"V tento moment pro držitele vstupenek Metronome Prague 2020 chystáme dvě akce. Třídenní hudební dárek s pracovním názvem Půlmetronome se odehraje již letos v září a vystoupí zde celá řada výjimečných tuzemských kapel. Kompletní Metronome Prague tak, jak byl plánován na letošek, se odehraje v červnu příštího roku. Vstupenky, které si diváci doteď koupili nebo i nadále kupují, budou platit na obě akce. Přicházíme se dvěma akcemi místo jedné a doufáme, že hudebním příznivcům tak uděláme již záhy radost. V aktuálních, dost složitých chvílích, řešíme, jak to přesně zafinancujeme, ale věříme, že to společně s našimi partnery a příznivci vyřešíme. Děkujeme všem, kteří jak pro letošní speciální ročník, tak pro ten přesunutý zůstávají s námi. Hudba přežije a držme si všichni i nadále navzájem palce,“ říká ředitel Metronome Prague David Gaydečka. Dodává, že skupina Underworld je symbolem pro mnoho generací a přitom je stále aktuální a moderní.

Podle plánu Underworld na festivalu představí své nové album Drift songs, které je součástí ročního projektu Drift. V rámci tohoto projektu se kapela zavázala každý týden představit nový nebo doposud nevydaný materiál, nejenom skladby, ale i videa a výtvarná díla. Projekt kapela odstartovala 1. listopadu 2018 coby veřejný slib publiku, který se jí podařilo dodržet. Dvojice Karl Hyde a Rick Smith, kteří se za názvem Underworld skrývají, na scéně působí od roku 1980. Proslavili se třetí deskou Dubnobasswithmyheadman s hity Cowgirl a Dark & Long. Díky kultovnímu filmu z devadesátých let Trainspotting je na celém světě nejznámější skladba Born Slippy. „Kapelu si naši fanoušci toužebně přáli už delší dobu a jsme rádi, že jim toto přání budeme moci splnit, i když si na ně budou muset ještě chvíli počkat,“ doplňuje Gaydečka.

Více informací o podzimním „Půlmetronomu“ organizátoři oznámí v následujících týdnech.

Dodal: Sabina Turšnerová, Metronome Prague

METRONOME

Čtvrtek 23. 6. 2022 až Neděle 26. 6. 2022
Vystupují:
Oh Wonder (UK), Beck (USA), Nick Cave and The Bad Seeds (AUS), Underworld (UK) a další
DISKUZE
Jméno:                   Nadpis:   
Text:
Zadejte číslo 144:

Tipy na zajímavý obsah

© Copyright Poslouchej.net 2003-2011  |    ISSN 1801-6340  |