FESTIVALY 2024

březen
01
02
03
04
05
06
07
08
09
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
DOPORUČUJEME FESTIVALY
ZAHRANIČNÍ FESTIVALY

Sázavafest: Nejkomfortnější festival v ČR?

Sázavafest: Nejkomfortnější festival v ČR?
21. 07. 2008   |   Autor: Obsession   |   Komentáře (0)
Jen stěží byste v letošní festivalové nabídce našli událost, na které je o návštěvníkův komfort postaráno s takovou pečlivostí. Informace zdarma přes bluetooth, bezhotovostní platby, hygienické zázemí, bezplatná wi-fi v celém areálu, camp hotel, či vinotéka – to vše a mnoho jiného.
Té se z vystupujících zúčastnil Michal Pavlíček a fenomén českého internetu poslední doby – bodrý Ruda z Ostravy. Komik si náramně padl do oka s Ondřejem Rumlem - talentem, kvůli kterému jedinému stálo za to dívat se na soutěž X- factor. Na Sázavu si připravili společný song „Happy Kurde“. Jména jako Basiková, Farná nebo Sean Kingston s jistotou znovu přilákají mnohatisícový dav. Bohudík i letos festival bezezbytku naplní význam slova „multižánrový“ a tak se návštěvníci mohou těšit na německou klezmer – úderku Di Grine Kuzine, jamajské legendy Skatalites, či mistra alikvotních zvuků Pepu Nose. Dle slov ředitele festivalu Pavla Kloupara ještě nikdy nebyla taneční scéna na Sázavě zastoupena tak silně.

sazavafest

Namísto dřívějšího Red Zone stanu s omezenou kapacitou letos bude repetitivním beatům vyhrazen obrovský taneční stan s kapacitou 2500 návštěvníků. Stan bude umístěn téměř naproti vchodu do areálu, aby byl vzdálen od stanového městečka, hned vedle chill out zóny. Zde vystoupí otec dřevitého drum n bassu dj Roni Size, či hvězda progressive house Jimmy van M. Sázavě Předpokládaný počet návštěvníků je pro letošní rok minimálně 15 000 příchozích. Sázava Crew předesílá, že letos bude mít areál pouze jeden vstup a přes les či železnici nebude možné areál navštívit. K dispozici budou úschovny, novinkou budou úschovny kol.

Pro nedočkavé je den před oficiálním vypuknutím festivalu připraven zdarma warm-up přímo v areálu, a to na místě akustické scény. Také letos bude možné zakoupit jednodenní vstupenky a to na čtvrteční a sobotní den za 600 Kč.

Areál je na nepříznivé počasí údajně dobře připraven. V případě atmosférické hrozby stage sjedou dolů a program bude na nutnou dobu přerušen, aby mohl být v pořádku zase obnoven. V zásobě je dostatek dřevěných a gumových stélek.

Seznam vystupujících by měl být v tuto chvíli konečný. Multižánrové zaměření festivalu se má časem ještě více rozvíjet. Příští rok by měla přibýt Hummer stage zaměřená na tvrdou hudbu a metal.
O2 SÁZAVA FEST

O2 SÁZAVA FEST

Středa 30. 7. 2008 až Neděle 3. 8. 2008
Předprodej od 790 Kč, na místě 1000 Kč
Vystupují:
Roni Size & Mc Dynamite (UK), Sister Bliss (UK), Makoto & Mc Deeizm (JAP/UK), Transglobal Underground, The Skatalites, Sudhy Kheterpal, Sean Kingstone, Yaz Alexander (UK), Camouflage, The Young Gods, Di Grine Kuzine (GER), Client (UK), Pantéon Rococó, Chinaski, Kryštof, Monkey Bussiness, Sto zvířat, Wohnout, Vypsaná Fixa, bratři Ebenové, Jiří Schmitzer, Gaia Mesiah, Pražský výběr, Gipsy.cz, Guločar, Clou, Blue Effect, Anna K., Kamil Střihavka, Michal Pavlíček s Bárou Basikovou, akustická Lenka Dusilová a Petr Spálený, Peha, Polemic, Horkýže Slíže či Meky Žbirka Airfare, Mňága a Žďorp, Medvěd 009, Tleskač a mladičká Ewa Farna, Raidem, Dan Cooley, Loutka, Josef Sedloň, Tibi, Bo.dan, Jimmy Van M, Roman Rai, Nitrous, 2K & Sweg a Deadly Vipers a další
DISKUZE
Jméno:                   Nadpis:   
Text:
Zadejte číslo 144:

Tipy na zajímavý obsah

© Copyright Poslouchej.net 2003-2011  |    ISSN 1801-6340  |