FESTIVALY 2024

duben
01
02
03
04
05
06
07
08
09
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
DOPORUČUJEME FESTIVALY
ZAHRANIČNÍ FESTIVALY

Diome & Face: Bratři v deephouseovém triku

Diome & Face: Bratři v deephouseovém triku
01. 07. 2008   |   Autor: redakce   |   Komentáře (0)
(Promotion) Shotgun, sobotní noc, chillout, v hlavní roli dva pánové se sluchátky. Zaujměte výhodnou pozici, následující čas bude vaše smysly a dolní končetiny zaměstnávat mistrně podaný deephouseový set, pro gurmány kořeněný nemalým množstvím chytlavého disca.
Zdravím vás pánové! Na festivalu Shotgun se v září předvedete ve společném setu. Zkuste každý charakterizovat svůj protějšek.

Face: Vašek je hlavně hodnej, milej, citlivej a obětavej kluk s obrovským přehledem, dohledem a nadhledem a s až nebezpečnou závislostí na počítačových hrách. :)

Diome: Myclick je vskutku zajímavá figurka. Velice sympatickej chlapík s konstantně dobrou náladou a s neutuchající chutí k rozhovoru v podstatě o čemkoliv. Jo, jeho chuť na zmrzlinu a opalování je taky neutuchající. :)

Jak často se setkáváte za stejnými gramofony? Přemýšleli jste už o nějakém názvu, který by zastřešil vaše společná hraní?

Face: Viděl bych to asi tak na jedno hraní za dva měsíce momentálně. To je přesně ta doba, kdy máme oba plnou náruč nové muziky a chceme se navzájem pochlubit a inspirovat toho druhého... Myslíš něco jako WeKi nebo třeba Rewalkers? Na to jsme si zvolili podivné nicky, které k sobě příliš nepasují, ale můžeš si hrát s písmenky, třeba tě něco napadne. Já myslím, že bohatě stačí: Diome + Face (back 2 back set). Nějaký společný název bychom vymýšleli, až pokud bychom se vrhli do vlastní produkce, tam to podle mě má smysl, ale k té mě osobně asi nikdo nikdy nedokope... A nebo vlastně DJs can dance? Já totiž vždycky hrozně vrtím prdelkou. :o)

Diome: Jak kdy, někdy se nám to sejde a hrajeme spolu pár víkendů po sobě a jindy se zase nějaký ten měsíc nevidíme. V každém případě je radost si s Myclikem zahrát a častější frekvenci bych se vůbec nebránil. Společný název..hmm..co třeba Table Tennis Collective? :)

face a diome

Zhruba kolikrát za set se vám stane „Sakra, tuhle jsem chtěl hrát já!“? :o)

Face: Párkrát určitě, ale víš jak to je... My se střídáme po desce, takže v okamžiku, kdy mícháš další placku, to pro spoustu lidí vypadá tak, že ta co hraje, je právě od Tebe. :)

Diome: Máme spoustu společný muziky, takže se to stává celkem pravidelně. Ale já nad tím tak nepřemýšlím, naše společný hraní je spíš o kooperaci než o vzájemné hudební přestřelce.

Shotgun bývá příjemným zakončením festivalové sezony. Jak vy se těšíte na léto? Spojíte některý z víkendů s hudebními zážitky?

Face: Co myslíš? :o) Jasně, že jo! Vždycky mám festivaly jenom a jenom o muzice, letos jsem si u nás opět v line-upech nevybral a tak konečně mířím do Německa na MELT! Z těch našich mrknu paradoxně jen na Rock For People kvůli Massive Attack, na Creamfields najdu pár z těch, kteří mě opravdu zajímají, v srpnu si zahraju na High Jump a s Face 2 Face v Roztokách na jednom malém open-airu a pak si dám klasicky svůj měsíc dovolené v kuse a na Shotgun dorazím dozlatova opálený a odpočatý. Už aby to bylo!

Diome:
Na léto se samozřejmě těším, kdo by se netěšil. S jistotou se chystám na slovenskou Pohodu a zbytek ponechám na momentální chuti, ikdyž obsazení tuzemských festů mi opět moc nevoní. Ovšem Shotgun je jistota a jel bych se tam podívat i kdybych nemusel.

Asi nemá smysl sondovat, koho byste vy dva pozvali jako headlinera lineupu, který byste měli na starost. Vaše fanatická láska k Belgičanům Spirit Catcher je notoricky známá :-) Jenže oni v ten imaginární termín nemůžou a vy máte možnost vybrat dvě nebo tři jiná jména, kdo to bude?

Face: Počkej, počkej, ale já jsem se jich ptal a oni nemohou v sobotu, v pátek čas mají. Tak nepřehodnotíme to ještě? :) Jenom tři jména? Tak alespoň dvakrát tři jména, prosím... Za mě rozhodně Greg Wilson, Ilija Rudman a Pete Herbert. A nebo raději Pete Herbert i s Baby G. jako L.S.B. :) Jo a ještě Brendon Moeller aka Beat Pharmacy rozhodně!
 
Diome: Heh..to je fakt škoda, že nemůžou. :) Mno..Ilija Rudman a Greg Wilson jsou tutovky jak pro mne, tak pro kolegu. Sám za sebe bych pak doplnil Aeroplane, Metro Area, Henrik Schwarz a někoho ze svaté skandinávské trojice Lindström, Prins Thomas & Todd Terje. To by bylo a ještě by se našlo.. :)

Díky pátečním povinnostem zřejmě nestihnete tentýž den strávit i na Shotgunu. I tak by mě zajímalo pět jmen z celého programu, která byste určitě nevynechali, popř. která nevynecháte.

Face: Budeš se divit, ale pokud bude hrát Vašek v pátek v Roxy na začátku, máme v plánu dorazit... Daniel Stefanik je pro nás příliš velké lákadlo. No a koho z těch dalších? Pět je taky strašně málo, když hraje tolik kamarádů na jednom místě, aby se náhodou neurazili. Uděláme to takhle - chci si vás poslechnout všechny a udělám pro to maximum, ale rozhodně mi ještě neuniknou: Someone Else nebo povedená bandička Eclectica. Jo a Ans, protože to bych jinak dostal za uši. :)

Diome: Možná v pátek stíháme..záleží jak rychle se stačíme přesunout z Prahy na festival a v kolik kdo a kde bude hrát. Moc rád bych si poslechl Stefanika, už jen proto, že Moon Harbour dlouho patřil k mým oblíbeným labelům. Chill out alá Eclectica bych taky nevynechal, stejně jako koncert Midi Lidi. Click Joe, Subsist, Ála, Mooris, pro mne neznámá djane GG a spousta dalších zajímavých jmen a projektů. Shotgun se letos pochlapil. :)

Kdybyste měli na starost PR kampaň, na co byste potenciální návštěvníky Shotgunu lákali?

Face: No, do tiskovky bych napsal zhruba tohle: “Dáváte přednost kamarádské atmosféře, kdy se všichni mezi sebou znají a nebo vás ještě pořád baví civět na důvěrně známá loga sponzorů, která potkáváte cestou k jednotlivým pódiím, bez nichž by to prý nešlo? Shotgun je festival dělaný s láskou, odehraný s láskou a je jedním z posledních. Tak toho využijte a nabijte se dopředu na podzimní plískanice! Navíc, kdy jindy si můžete během chvilky udělat výlet do Polska i do Německa?

Diome: Myslím, že lépe než Myclick už to neřeknu. :o)

Poskládáte vaši společnou Top 10?

Face:
Tak tady by asi měly být pecky, které máme oba dva, aby to bylo fér, viď? Tak u mě v tašce a u Vaška na disku najdeš tyhle kousky:

01. Nick Chacona / Anthony Mansfield – Oh Snap! (Hector Works)
02. Henrik Schwarz feat. Amampondo – I Exist Because of You (Innervisions)
03. Yolanta Sy – The Garden / Greg Wilson & Ilija Rudman Versions (Red Music)
04. Turntablerocker – All Night (Compost Black)
05. Roland Appel – Unforgiven (Sonar Kollektiv)
06. Manuel Tur – Girardet (Freerange)
07. Acos CoolKAs – Stellar Way EP (Theomatic)
08. Only Fools and Horses – Spectacle Wins / Holly Ghost Remix (Permanent Vacation)
09. TJ Kong & Nuno Dos Santos – Tranentrekker (Compost Black)
10. Toby Tobias – Eleven (Rekids)

Diome: Já bych to rozklíčoval následovně.. liché jsou Myclickovo, sudé moje a celkově tak nějak společné :o)
SHOTGUN EURO

SHOTGUN EURO

Pátek 5. 9. 2008 až Sobota 6. 9. 2008
Předprodej: 250 Kč jednodenní, 400 Kč dvoudenní
Vystupují:
live: Exium (ESP), Female (UK), Someone Else (USA), Midi Lidi, Elektrabel, Ventolin, Cyp, Sayko, Insect Elektrika. DJs: Noisia (NL), Daniel Stefanik (DE), Clipz (UK), Apex (UK), Dreikommanull (DE), Djane GG (DE), Daho & Ginger, Spyro, Koogi, Anakin, Suki & Pixie, Brooklyn, Ark & Kyanid, Diome & Face, Peet & Moover, Mooris, Machine Funck, Ans, Click Joe, Kopeczek, Skuban, Jeny, Milky, Blue, Tall, Stanzim, Carl.Exe, Subsist & Ala, Tomig, Subgate, Soldik, Czervas
DISKUZE
Jméno:                   Nadpis:   
Text:
Zadejte číslo 144:

Tipy na zajímavý obsah

© Copyright Poslouchej.net 2003-2011  |    ISSN 1801-6340  |