FESTIVALY 2024

duben
01
02
03
04
05
06
07
08
09
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
DOPORUČUJEME FESTIVALY
ZAHRANIČNÍ FESTIVALY

Zoomujeme: Drum´n´Bass na Summer of Love

Zoomujeme: Drum´n´Bass na Summer of Love
11. 08. 2007   |   Autor: redakce   |   Komentáře (2)
Drum´n´bassová scéna jen kvete a tak se jí dostalo odpovídajícího prostoru i na festivalu Summer Of Love. Ještě nikdy nehostilo pardubické závodiště tolik „zlámaných“ hvězd najednou, posuďte sami: na Jump In The Jungle Stage vystoupí Pendulum s MC Versem, Zinc a Noisia, na hlavním pódiu navíc zahrají John B a Aphrodite (+ MC Junior Red).

Summer Of Love oslovilo ke spolupráci na drum´n´bassovém line-upu Take Control team a všichni společně vybrali hvězdné obsazení tak, aby si každý fanda přišel na své. Největším tahákem je určitě DJský set Pendulum, kteří už dávno vzlétli i za nejvyšší hranice drum´n´bassu a pomalu se derou na pozici matadorů elektronické scény, jako jsou třeba The Prodigy. V současné době nahrává trojice druhé album a brázdí svět se svým veleúspěšným live actem. Nedávno také vydala remastrované debutové LP Hold Your Colour, které kromě vyšperkovaného zvuku nabídlo dvě horké novinky. Je téměř zbytečné uvádět, že za releasem se jen zaprášilo.  

Po boku Garetha se na SOL představí dvorní pendulácký supportér - MC Verse, jehož charismatický hlas znáte mimo jiné z nahrávek Teebeeho a Calyxe nebo Noisie. Verse je navíc poměrně šikovný producent a spolumajitel labelu Crunch, o který se dělí s kolegou od mikrofonu MC SP.

DJ Zinc si získal české publikum především díky své pestré selekci od melodického liquid funku, přes jednoduché skočky až po hutnější temňárny. O jeho výkonu na Love Planet se mluví dodnes a stejně silný zážitek můžeme jistě očekávat i v případě nadcházejícího vystoupení na Summer Of Love. V DJské výbavičce si Zinc přiveze mimo jiné spoustu horkého materiálu jak z vlastního studia, tak řadu novinek, které čekají na vydání u jeho labelu Bingo.

Jak bude atmosféra na Take Control stage s přibývající hodinou houstnout, bude se hudebně přitvrzovat. Od tří ráno, po vystoupení Pendulum, se tak za gramofony postaví zástupce holandského projektu Noisia. Trojice mladíků vyvolala svým příchodem na scénu před pár lety revoluci a vysoko nasazenou laťku si drží i dál. Svoje nejlepší výtvory vydává Noisia na vlastních značkách Vision a Division, její nadprůměrné tracky se ovšem objevily i u většiny významných (nejen) drum´n´bassových vydavatelství.

Zahraniční hosté ale nebudou jediným důvodem, proč si zlámané beaty na Summer Of Love nenechat ujít. Na tolik špičkových zástupců domácí scény pohromadě hned tak někde nenarazíte – v šest večer to rozjedou deepovou dvouhodinovkou AkiraGhonzales, na něž plynule naváže náš nejlepší producent Brooklyn, aby ho pak na pódiu vystřídal „otěcko“ slovenského drum´n´bassu DJ Gabanna. Team Take Control IM Cyber a Suki připraví půdu pro hvězdnou trojici a pak už se můžete těšit na pořádný nářez v podání No Money, Rida a Sayka

Jestli-že chcete vidět jedny z nejvýraznějších postav světové drum´n´bassové scény, tak jak jste je (možná) ještě neviděli, máte jedinečnou příležitost právě na Summer Of Love. Aphrodite a MC Junior Red si připravili klidnější set, ve kterém by měli zabrousit i do dubstepu, zmalovaný vlasáč a milovník sexu John B to tentokrát rozjede v rytmu electra a house

SUMMER OF LOVE

SUMMER OF LOVE

Sobota 18. 8. 2007
Předprodej 799 Kč, na místě 890 Kč
Vystupují:
Audio Bullys,Ellen Allien & Apparat, Robert Natus & Arkus P., Nathan Fake, Elektrabel, Brian Sanhaji, Solar Kingdom, Rodent & Laura Level, Nipp, Markus Schulz, Chris Liebing, Marco V, Aphrodite & MC Junior Red, Christian Smith, John B, Sven Wittekind, Pendulum, Micheal Burian, Phil Kieran, The Glimmers, Jonty Skrufff vs Fidelity Kastrow, Afrika Islam, Headman, Martin Gredner, Michael C, John Gibbons, Click Joe, DJ San, Daho, Rodent & Laura Level, Nipp, IM Cyber, Suki, Philip TBC, Weki DJs, Sayko, Machine Funck, Home, Breeth, Reznyk, Ghonzales, Rido, Brooklyn, DJ Zinc, Joris Voorn, Evil Nine, No Money, Hydrophonic, Plüschen, Midi lidi
DISKUZE
Jméno:                   Nadpis:   
Text:
Zadejte číslo 144:
max | 20. 08. 2007 | 03:03:11
hahahahahahaha:DDD
Darkwatcher | 14. 08. 2007 | 07:09:56
Kolik Kw bude na Jump in the jungle stage?Kdyz za to dam 8kilek.Jak daleko budou ochrany bariery od beden?
SOUVISEJÍCÍ SOUTĚŽ

Tipy na zajímavý obsah

© Copyright Poslouchej.net 2003-2011  |    ISSN 1801-6340  |