FESTIVALY 2024

březen
01
02
03
04
05
06
07
08
09
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
DOPORUČUJEME FESTIVALY
ZAHRANIČNÍ FESTIVALY

Jak se vám líbil Cosmic Trip?

Jak se vám líbil Cosmic Trip?
21. 07. 2007   |   Autor: redakce   |   Komentáře (50)
Premiéra "nové éry" je za námi. 11. ročník festivalu Cosmic Trip se v sobotu na letišti v Roudnici nad Labem představil ve svém zcela novém konceptu. Zajímá nás, jak na vás festival zapůsobil, tradičně co se vám líbilo a naopak co ne. A tak vůbec, diskuze o právě proběhlém Cosmic Tripu. Za vaše příspěvky děkujeme!
cosmic trip
 
COSMIC TRIP

COSMIC TRIP

Sobota 21. 7. 2007
Předprodej 650 Kč, na místě 790 Kč a po 22. hod. 890 Kč
Vystupují:
Mauro Picotto, Eddie Amador, Dave Clarke, Dave Angel, Grooverider, Goldie, Dj Friction feat MC SP, Space Djz, Freestylers, Seb Fontain, Mistress De Funk, Skyline, Ladida, Pavel Krejdl, Koogi, Katcha, IM Cyber, Orbith, Tommy Rogers, Bela En, Enrico, Raju, Pete Walk, Madman, P@co, Quickie, Mountain, Nitropank, Goes-f, Bon Finix, Marcus Cooper, Eagle, Richie, Loutka, Tráva a Kaisersoze
DISKUZE
Jméno:                   Nadpis:   
Text:
Zadejte číslo 144:
hagd | 07. 01. 2008 | 06:43:00
zgf
Insequi | 26. 07. 2007 | 09:14:39
druhý fotky

máme další fotky na fotostránce... priste abych si poridil nepromokavej obal i na fotak:))
Insequi | 26. 07. 2007 | 09:13:03
Wendulka

Jako to už je jinej problem, a shrnul bych ho toliko že na pláštěnky měli myslet i pořadatelé...
Wendullka | 26. 07. 2007 | 01:49:01
2 Insequi

Jasně, že patří, ale pokud jsou před tebou 2 prázdné stage, tak s ní chceš dělat co? Stát a zpívat si?
Natálka | 25. 07. 2007 | 06:54:05
Tahle akcička totální propadák, i když se všeci snažili, ale tak počásku neporučíme, Piccota běsděs:o(. příště lepší nabitej line-up!!!!!!!!!
Mára | 25. 07. 2007 | 03:28:26
Piccoto je nej.......dawn!!!!!

Cest myslím, že letos na cosmiku to trošku dosraly, protože to ze začátku vypadalo jako dobře rozjetou akci a až u STAR Piccota, ktery tam zahrál pěkný béčko se to všechno podělalo, jak počasí tak nálada. myslím, že za ty prachy co jsme za to daly, tak meli hrát i v mrazu, byly za to přece zaplacení.....
už se asi na cosmicu neobjevím, nevím proč jsem nedal přednost třeba svojšicím, slyšel jsem, že to byla festovní akce......no nic škoda.....snad někdy jindy možná i v jiné dimenzi......zdar a sílu, hlavně pro tancující people!!!!!!
achayo | 24. 07. 2007 | 10:11:37
2 Bleha či všichni ostatní spokojeni

Jako sorry, Aleši,ale trošku si tu děláš fora, že kdyz ti neco na SOL klekne, aby te lidi nezpranyrovali. Tak že to proste chapu dobre, ze kdyz udelam poradny PR akci a lidi me budou zajimat jen do doby, nez projdou branou a zaplati, tak já (návstevník) , mám bejt od te chvile vdecnej a vsem poradatelum líbat řitě? TO SNAD NE! Uctu si preci musi kazdy zaslouzit, az uz je to profesor nebo fotřik, proste ucta z pozice neexistuje,alespon ne pro inteligentni lidi! Jestli to takhle planuje Clear V dal a i jine agentury, tak at si klidne uhnijou ve svejch PR prohlasenich, je mi to vazne šumák! Počkam si, az se nekdo se solidní angličtinou chopí šance a objetuje leto v Holandsku či Anglii, trochu se tam da dohromady s pár profíkama (tím myslim lidi, co neco umi) a dofeze sem celou párty, nápad či je system organizace a komunikace. Az vsechno bude klapat (a co zahrajou DJ je opet vec jina), ver mi, ze jim hned napisu dekovnej mejlík a budu je vychvalovat i u moji babičky v Horní Dolní! Já osobně díky za každyho, kdo podle nekoho jen remcá, podle me ale vyjadřuje svůj názor, za což by meli byt poradatele vdecni a neco si z toho vzit a ne řikat, že to tu jen poradatelům znechuti a ty se na nás vykašlou, ach, to se pak rozpláču...:-). V Roxy azylu si počkám a já se dočkám...
Insequi | 24. 07. 2007 | 05:46:50
Trip

Adéla: protože sem se spletl, nejak mi to jmeno utkvělo v paměti z jiné diskuze... to je tak když člověk v praci řeši diskuze na netu a dělá u toho tisic jinejch veci... snad je z kontextu jasný jak to ma být. Ted to vypada ze se v praci desne flakam:)

Wendulka: Hele jako já myslim že do fest batohu plastenka patří, zvlášte na ty více dení... doby kdy se poroučelo větru dešti jsou bohužel už pryč:))))))
Wendulka | 24. 07. 2007 | 03:32:48
Jak se mi líbil? Nelíbil...

Ale nejvtipnější byl jistý Petr Procházka: "Prostě pláštěnka na festival patří k základní výbavě" - a lidi ať si s ní poskakujou před prázdnou stageí viď? Chudáci, co přijeli kvůli lámanejm...
Adéla | 24. 07. 2007 | 02:34:31
To insequi: za co se omlouvas Blehovi??
Insequi | 24. 07. 2007 | 01:02:00
fotky

fotky na fotostrance, zatim první čast
Insequi | 24. 07. 2007 | 11:43:10
Kosmickej vandr

Takže, jsem řádně usušen a na webu jsou první fotky... Otazká zní jak se ti libil Cosmic? Mnooo libil. ale vezmu to popořadě.. Cesta v pohoděéé éé. Vlak dobrej pivko ve vlaku klasika, a první milé překvapení byla kyvadlovka kdy na mě před vlakáčem čekal regulérní zájezďák, takže jsem se pohodlně usadil a za chvilku už jsem vystupoval na letišti:) Hájvej King mě hezky pozdravil a připoměl "Tak támhle pujdete rovně a tam to je, Jo a ránu jedu poprvé v šest, dobře se bavte" kyvadlovku tedy hodnotim za jedna. u vstupu klasika, securitas boyz prohlédl btoh, přehlédl foták a Red Bull na ráno, takže jsem ošidil pořadatele o 60 kreditů kocourkovských za což se tímto panu Blehovi omlouvám a budiž mi polehčující okolností že jsem to tam stejně prokalil v pivku (Já sem asi debil ale 35 za pivo mi přijde normální a 45 za ledovej čaj v malý petce prostě dávat nehodlam, byly doby kdy se na party pašoval chlast... a dnes? limonáda, takže já si vzdy sebou vemu jeden redbul na rano abych po tech pivkach necim napravil organismus, snad nejsem tak spatnej) a fotkama sem mu snad udělal nějakou tu reklamu naoplátku.
Počasí krásné, festivalové pivečko Plzeň mě velice potěšilo, hned jsem musel ochutnat, jen ty ceny už se vrátili do festivalového normálu a já příjemně vzpomínal na pohádku z pernštejna:)
Co se hudby týká tak jsem jasně volil Sky Line, Freestylers, jinak stage studia 54 jsem trochu ignoroval protože mi byla asi hudebně nejdál, v red zone jsem byl jen dvakrát (dostal naký svitítko který se mi válí doma (kde ty časy tricek jsou). A hlavní stage me jak sem psal už ve svojšickym članku nějak nebrala... já proste nějak nejsem trendy a ten minimal me proste SERE... djs se snazili, ale stejnak to vyzneklo tak jakože chvilku minimal ten je in, ted jim nachvilku přitvrdim ale jakmile jsem povstal potěšen tak zase hezky zpet minimalizujem a výsledek byl takovej nemastnej neslanej... chvilkama jsem jásal, chvilkama se nudil... já vám nějak nevim. Vše ale dokonale vyvážili dvě prvně zmíněné skupiny.
Co s DnB stage týká tak ta me kupodivu potěšila... Goldie nebyl zase tak špatnej jak ho tu všichni kritizujou... me se na to pařilo dobře, škoda že se na to Friction vyflak... tesil sem se na nej, protože když byl v abatonu tak i přes vstup zdarma sem proste nemohl protoze muj (asi chápete proč bývalej) šéf byl idiot.
Jeste par slov k Maurovi kterej me vcelku potesil aj když to stejne nebyla moje parketa protože jsem to ččekal o mnoho horší.
Mno a ve dve to končilo... já to nedovedu pojmenovat jinak než megachcanec... skoda že organizatoři nepočitali s destem a 1) jediný možný místo kde se dalo schovat byl snobskej RED ZONE kde si na destem nasranejch lidech zakomplexovana ochranka lecila osobni problemy. 2) prestala z duvodu malého zabezpecení proti desti hrat DnB a 54ka (u tý 54 mi to ani nejak nevadilo) ale chudaci lidi co to poslouchali. soude podle toho smradu se tam asi i neco hezky vypálilo.
3) na hlavni stagei která byla pod strechou hralo CD (stejne byla teda strecha nahovno si myslim). bohuzel na Vesmírnou particku kterou vsici chvalej jsem nevydrzel a prvnim ranim vlakem se presunul zpet do Práglu.
Celkove hodnotim pozitivne (ten dest k tomu i trochu patri) jen skoda ze se s tim nepočitalo... vzdyt treba RFP, Sazava a jiné jsou na dest vzdy propraveny... zazil jsem ho tam X krat, vlastne jsem zazil jen jedinej RFP kde neprselo:))
Co se nazoru od Alese odsouhlaseného týká tak souhlasim taky s poznámkou ze na tech Rokáčích se mi zdá situace taky smeruje nekam kam by nemela... ale nechci být zase za (já už nevim jak me ty lidi obcas na tech forech nazývají....) :)) Takže Cosmic oka, na pudlák to ale urcite nemá... příště lepší příprava, lepší místo (třeba něco jako pudlak) a hlavně TY dva dny zase.... a osobně prosim víc tvrdsi hudby.
AMATÉŘI AMATÉŘI | 23. 07. 2007 | 11:57:36
AMATÉŘI

Nic jiného se k tomu říct nedá když necháte klienty i sebe takhle zmoknout.
Radek Bouška | 23. 07. 2007 | 11:48:41
Amateři

Sedmím rokem už jezdím po festivalech a ani po dvou letech mě tento včera ničím nepřkvapil. poslouchám techno. Všichni Djzzzzzz už tu byli,tedy nic o čem by sme mohli řict-tak tenhle típek byl fakt dobrej,Kde ho vzali?chci ho zas. Nic neobvyklého a rosedkávajícího tato akce nepřinesla. Chybí snad fantazie nebo už to máte jako job? asi to druhý vidte,tak to jděte na procházku s tímto shitem. Techno bylo sice až na některé případy v pořádku,ale žádný zázrak. Vyjímaje longra s bismajerem,ale ty tu byli letos už asi 4x. To že vás překvapí déšt,když na hodně kosmiků pršelo je neomluvitené a velmi amatérské,ale ono se asi ušetří když někdo nemůže vystopit viďte. Co se mi velice líbylo jak ta už zestárlá česká paprika Linda dostala krásnou lekci techna,ani ten její líbyvý xicht neukryl že nechápe co jí to tam provádí to prase anklický za gramcema,hold musela nechat pracovat počítač jelikož do tohodle by desku ona nikdy nezařadila. Letos vynechávám summer a příští rok skončíte už asi i vy. Vše se odvijí od vás a to že uděláte místo pro 10tis lidí vam je nezaručí. Desetiletý Amatéři
Mac | 23. 07. 2007 | 11:13:21
Takže Cosmic.. Myslim, že line-upem organizátoři nenadchli/nadchli, tudíž jak koho. Osobně myslím, žeooveride co se týče dnb stage, tak nevím co tam dělal Goldie, týpek, co pro ránu nejde daleko (to by nevadilo), ale kterej je za zenitem a jeho suchej sound ništ mošt. Grr ok, to je člověk, kterej když už ne pořádnejma releasama, tak to drží aspoň uznávanou radio show a tak má jistě jakštakš ještě co říct, co se hraní týče. Takový pan Friction.. To je jméno, které jsem s nadšením uvítal, myslím, že to byl super tah. Až na to, že díky pár okolnostem nevystoupil, že.. K technu bylo řečeno už dost, já jen povím - Krejdl super,Ladida standart,Angel trochu zklamání-dřív byl lepčí, Picotto standart - kdo tohle nečekal, tak neví.. Obrovskej respekt D.Clarke, Space Djz super kluci - i hudebně mě tentokrát velice sedli. Ale zpět k organizaci - - - - Kolikatej, že to byl ročník?? První..? jo aha, tak to pak možná jo.. Tah všech netahů bylo ne/řešení případnýho deště, když už několik nocí prochcalo. Zřejmě páni Pořadatelé nemají šamanský schopnosti Aleše B. a nebo si řekli - nějak to dopadne.. Ono taky, což mě hrozně nasralo, toho asi nemohli stihnout o moc víc, když v avizovaném čase otevření areálu ješte nafukovali Semtex chill-out, stavěli stánek s cígama atd. Místo v 15:30 otevřít v nějakých 17:00, hmm opravdu klobouk dolů.. Ceny jídel jsem vůbec nepochopil, plzeň za 35,- nevim,asi dejme tomu, ale... Každopádně tyto dvě věci jsou takřka nepodstatné. Jo!!! A jako ošmel typu - proč hodiny hledat jinde, když řešení máme pod nosem... (Siegling vs. Long) S tim se běžte vysrat. Dvakrát za noc Space Dj, no není to skvělééé? Takovej ošmel... Fakt k smíchu.. Že se organizátoři nestydí.. Jinak, i když toho moc nezbylo se mi Cosmic líbil.
Mufik | 23. 07. 2007 | 11:04:21
Špatenka

Nestálo to za nic, zavřít jen tak 2 stage, jenom kvůli tomu že pršelo, ale to pardon to jděte do pr.., o tom ste určitě byli informováni!!!, pršelo 2 hoďky a nebyla tam ani žádná snaha rozjet to znova. Ty prachy co sem za to dal, tak se tomu vůbec nevyrovnalo, zase ste korát vyhověli technařům
Sry za kritiku, ale je na místě
Zdar
pupina | 23. 07. 2007 | 10:26:57
Cosmic Trip

Och můj milý Cosmicu,
cena za pití:1 (beru to,kdo si může jen tak dát Cuba Libre v přírodě)
Toi Toi :1 (nečekala jsem nikdy víc než 2min,takže jich bylo dost)
šatna :1 (milá a ochotná obsluha)
jídlo :1 (nudle,steaky atd..,každý si svoje určitě našel)
security :1 (milí,ohleduplní medvídci)
pozornosti :2
místo konání :2 ( ,když to nešlo jinak,budiž.............
parkování :1 (byla sranda)

Co se hudebního obsazení týče,pěkná slabota,ale diky Bohu za to.
Nejdříve nás rozmlsáte a pak se divíte,že tak prskáme.Zvuk u Skyline(trošku jste to přehnali,nezdá se?A co třeba breakbeat?To je teda veliké zklamání oproti loňska.Veliká škoda..............
A jakmile nastala vaše osudová hodina (cca)2:20h,bylo všechno úplně v..........
Nepřipravit se na počasí,které bylo víc než jasné,děláte si snad srandu?To byla už jen maličkost,stačilo zakrýt alespoň místo pro Dj a lidé by stejně tancovali i v dešti.Taková škoda!!
Vlastně ani nevím,za co jsem platila vstupenku?!
Proč jste nepřesunuli dnb stage alespoň jinam?Byla by alespoň sranda,jak by se lidé přesunovali za svým hudebním miláčkem.Alespoň by šla vidět snaha z vaší strany a další rok by byla třeba odměna i větší návštěvnosti.Nemám alespoň trošku pravdu?
A proč Techno stage měla takové výhody?
Nezdá se vám to trošku na nasrání??????
Opravdu jsem dost zklamaná a to jsem jela až 310km,ale to je vám nejspíš úplně fuk,že?
Zlatej Pudlák!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Nešlo ani o počasí,jako o špatnou nepřipravenost a žádnou snahu!!!!!!!
Pupina

Carl | 23. 07. 2007 | 10:10:15
to all

Kritika,kritika a zase jen kritika...umíte být až na pár jedinců taky za něco vděční?Chápe tady někdo,že promot.neovlivní co budou dj´s hrát,že zastřešení takhle velkého festivalu stojí ranec a ceny na barech si pronájemce určuje sám?O kolik jste přišli vy všichni?Zajímá taky někoho,že oni nad tím strávili několika měsíční práci.Kdyby nezačalo chcát,tak i tak prodělali ranec.Jak zmínil Aleš,místo trocha vděčnosti umíte ve většině případech jen a jen rejpat.Všichni jste strašně bezchybní a všechno děláte na 100%.Jen tak dál....,Lighthouse,Clear vision.. je jen otázkou času,kdy tady všichni svoje aktivity zabalej a Vám všem potom možná doteče,že už není kam jezdit.Můžete tak akorát pařit někde na chajdě s kámošema,ale i tak jak to čtu budete druhej den prudit i kámoše,že to stálo za hovno.Děkuji všem z CV,ráno nejvíííc.Zdar...
ales bleha | 23. 07. 2007 | 09:08:43
kral je mrtve at zije kral!

kdosi tu vyrkl velmi spravny nazor... jeste chvili bude ceske publikum takove jake je a nezbude nez chodit na rokace... nevdek a chut jen do vseho stourat to tady vsechno znici. sorry za nazor...
sokol slawek | 23. 07. 2007 | 07:45:15
Letošni ročnik bych Cosmicem, ale spiš hoodne vydařenym konzertem Freestylers..Těm smekám!!Ale za tyhle penize(ješte k tomu jen 1 noc), nezabezpečit zastřeseni 2 scen, to je vrchol! Predpoved znela az moc jasne., dalo se to predpokladat..Zlaty Tekkeni, i Ti poruči vetru desti a aparatura jim nikdy nezmokne a uz vubec neprestanou v pulce hrat.
tlx_man | 23. 07. 2007 | 07:32:03
doprava autobusem z nádraží byla dobře vychytaná ani sem si nestih zapálit a už tam byl bus... v přemístění parkoviště a vstupů bych neviděl problém... rozmístění všeho bylo dobře vyřešený, hlavně semtex a main byly dost daleko od sebe i když semtex docela přeřvávala house což si myslim že moc lidem nevadilo... fronty na jídlo které mohlo být levnější nebyly skoro vůbec... plzeň za 35 je ok... ale kola nebo nestea za 45 to je trošku moc... jinak z muziky skyline až na uřvanost zpěvačky paráda... freestylers byli fakt super... orbit klasika krejdl taky... linda S benem good sama spíš takovej minimal co se eště dal... ben long to byl fakt mazec... dave angel hrál pořád dokola to samý a eště koukal jako bubák... mauro pikotto byl asi na piku protože ten jeho vlažnej minimal stál fakt za hovno... no a pak začalo kapat tak sem si řikal paráda, když bude jen kapat... jenže za půl hodiny když akorát začínala makat kulatá se nebylo kde schovat před lijákem jako svině, tak se zavolal taxik kterej musel vzít bandu úplně mokrejch lidí a eště jednoho nad možnosti dodávky... byl sem tak moc turch že sem moh ždímat mikinu která vážila tak 10 kilo a dycky sem z ní něco dostal :D je fakt že mohli ty stage aspoň zajistit proti tomu aby se dalo hrát dál, přesně jak někdo psal s tekknem, ty to maj dycky tak vymáklý že jim ŽÁDNÁ technika nezmokne a to to dělaj zadarmo... a taky nevim proč zbalili ten nafukovací semtex kam sem se chtěl jít schovat před sprškou... na tojku se mi fakt nechtělo :D... sem fakt moc zvědav jak a jestli tohle CV ustojí když přišlo prej 3 0 0 0 platících lidí což sakra málo... no nebejt toho chcance tak by to byl nářez jaxsvině ale co se dá dělat no......
hmmm | 23. 07. 2007 | 07:11:10
škoda C.T., žádná škoda C.V.

je vidět, že amatérizmus a zlatokopectví dokáže zničit sebelepší akci.....ti kdo tu píší že za počasí pořadatelé nemohou maji pravdu, ale každý slušný pořadatel ZAJISTÍ CELÝ FESTIVAL PROTI DEŠTI (vystupující, zůčastněné i techniku), nebo aspoň myslí na to co bude dělat, pokud se počasí opravdu zkazí a nenechá přece lidi i djs na dešti :-( jakože předpovědi hlásily bouřky už hodně moc dopředu
celej koncept včetně studia54 mi nijak až tak moc nevadí když lze jít jinam, ale Idnes to opravdu vystihli "houseová scéna Studia 54.....obloženého českými kroutícími se exibicionisty působila jako pestrobarevná diskotéka nevkusného středomořského hotelu"..

každopádně starej Cosmic umřel, nebo byl lépe řečeno zavražděn z nedbalosti vlastními pořadately :( i kdyby byl příště a pořádali ho stejní lidé tak nejedu, protože tímhle by se opravdu měla zabývat spíš ČOI a nejen diskuze na netu, cena lístku okolo 800, tisíce lidi co neměli stejně jak já možnost slyšet co chtěli, promokli jak fretky a teď sedí s rýmou nasraný u počítače...a hlavně jediný viník, kterej se pro ušetření spolejhlal na zázrak že se déšť nad celou střední evropou vyhne zrovna Roudnici nad Labem....už jsem tam zažil dost slejváků a vždycky se to tam nechalo někde rozumně přečkat, teď bohužel vůbec.......btw. budou se lístky vracet?
Kralda | 23. 07. 2007 | 05:40:28
Nic moc

Myslim si že to letos bylo vskutku slabý. Minulej rok v Teplichích to bylo bomba ted to bylo hrozné. Ale i tak sem rád že Welcom Cosmic :o)
youseph | 23. 07. 2007 | 05:31:46
..no co vam budu povidat, pro me, a jak tak ctu tak asi i pro vetsinu z vas, byl cosmic ve znameni zklamanim a smutku , na misto konani jsme dorazili zrovna kdyz zacinali hrat Skyline, mam tuhle particku lidi celkem rad, ale pri zpevu frontmanky jsem myslel ze mi, bohuzel, praskne hlava...po prozkoumani arealu jsem se vydal na techno stage kde se zrovna stridala ladida s longem a v tento moment jsem mel jeden ze dvou nejlepsich pocitu vecera...asi tak po 3 letech jsem si zaparil na techno, ktere jsem ze sveho repertoaru uz tak nejak vymazal a samozrejme jsem se nechal unest laser show, kterou, nevim jestli kvuli tomu, ze uz jezdim jenom na dramik, jsem uz nejaky ten patek nevidel....po chvilce radeni jsem se opet premistil na semtex stage, kde jsem zazil asi to nejlepsi z celeho, pro me velmi kratkeho pobytu na cosmic tripu, ano byla tam particka, ktera si rika FREESTYLERS, musim priznat, ze jejich vystoupeni pro me bylo opravdovym zazitkem vecera, byla to !!!!BOMBA!!!! po skonceni vystoupeni (skladbou painkiller), u ktere jsem si mimochodem velice zaradil, ostatne jako po celou dobu jejich vystoupeni, jsem cely nedockavy cekal na prichod Goldiho a na to, co nam tato star predvede, ale stalo se neco co jsem opravdu necekal, jeho set mi prisel opravdu nudny, pomaly a po nejakych 35 minutach poslechu jsem se zklamany opet vydal na pruzkum terenu...po chvili jsem se rozhodl opet zavitat na main stage, ze ktere jsem naposled odchazel s velmi dobrym pocitem, pri prichodu jsem zjistil, ze za gramofony je piccoto, ale hudba, kterou se prezentoval me absolutne nesedla a delka cca 20 minut, kterou jsem na teto stagi vydrzel byla spise diky skupince peknych holek, ktere prede mnou parili....po mem navratu na semtex stage uz mi kamosi hlasili, ze se chysta odjezd....hadejte proc :( takze jsme si jeste chvili poslechli grooveridera a "se slzama v ocich" a spatnym pocitem, ze neuslysim frictiona, clarka a space djz, jsem se s klukama pomalu vydal opoustit, V PUL 3 RANO, mnou tolik ocekavany festival......the end
Kájina | 23. 07. 2007 | 05:08:19
Kájina

Souhlasím, cosmic už nikdy nebude, zlatý starý časy:-))
tresor | 23. 07. 2007 | 04:46:40
hmmm

letos cosmic nebyl.... a už nikdy nebude...
Adéla | 23. 07. 2007 | 03:45:09
tak to sedí :))

houseová scéna Studia 54 , která při setu hvězdy z L.A. Eddieho Amadora obloženého českými kroutícími se exibicionisty působila jako pestrobarevná diskotéka nevkusného středomořského hotelu,
Adéla | 23. 07. 2007 | 03:42:03
http://show.idnes.cz/z-cosmic-tripu-se-stala-tanecni-bazina-dxe-/festivaly.asp?c=A070723_100029_festivaly_kot
Space | 23. 07. 2007 | 03:22:36
Ikdyž počásko až tak nevyšlo, myslim, že i tak nám bylo dopřáno a bylo to výborný. Pořadatelé díky. Bylo to super
2rico | 23. 07. 2007 | 02:48:20
Asi chcete hip hop festivaly ne..?

Za mě Cosmic velmi příjemný překvapení. Počasí nehodnotím, za to pořadatelé nemohou.. Produkčně dobrý a asi si pěkně pánové dali s těma syslama. V jednu chvíli to prý vypadalo, že fesťák prý vůbec nebude, tak věřím, že řešili pěkný sračky asi..

Jinak já půjdu příští rok zase určitě. Nechci, aby za dva roky byla možnost chodit pouze na hip hop nebo na Divokýho Billa.

Hudebně Freestylers, Seb Fotnaine a nakonec Space DJs špica!
Deyvo | 23. 07. 2007 | 02:44:04
skvělej mejdan, skvělý lidi, hudba (až na vyjímku stage studio 54) nahovno, déšť nahovno, sysli v pohodě. já jsem byl moc spokojenej :-)
JM | 23. 07. 2007 | 02:28:10
R.I.P. Cosmic Trip

Asi uz nam nezbyde nic jinyho nez vzpominat na zlaty casy na Pudlaku... ikdyz prselo, byl z toho nehoraznej mejdan.. VIP v holinkach zustane v mym srdci.. :-)
Posledni roky se ty festivaly v cechach nejak serou.. Loni kixly line-upy, nebo nedorazily desky..(jak CT, tak SoL), letos amatersky ochraneny sceny.. Clear Vision meni znacku CT na smazka Studio festival.. Vdycky sem mel radsi Cosmic nez Summer, ale letos se karta obraci.. Na SoL bude mnohem vic zajimavych projektu.. skoda R.I.P. Pudlák -> Fuck Balón
x- man | 23. 07. 2007 | 01:39:58
až na toho trapáka Enrica to bylo fakt dobrý!!!!!!!!!
B2lik | 23. 07. 2007 | 01:30:57
2 Adélka

Adélka Rulezz ..(ty musis bejt holka do nepohody ...) ..!! (vi jak na to ... inspirace zde ..) :D
Adéla | 23. 07. 2007 | 12:45:25
No Clear Vision už asi pokračovat nebude, ale proč to nezkusit pod jinou, nově založenou agenturou. Clear Vision do konkurzu, nemaj jim co zabavit a hurá na to. Alespoň tak to u nás funguje :((
helenka | 23. 07. 2007 | 12:36:55
ZLOST

souhlasim s ozzbym - 22. 7. 2007 | 11:35:04, a dalsima smutnyma, PROSTE BYLA SEM SPOKOJENA, I KDYZ GOLDIE STAL ZA PRD, ZA TY DVA VYBORNY KONCERTY SEM RÁDA, COSMIK JAK MA BEJT DOKUD VE 2 VSECHNO NESKONCILO, KDYZ DOHRALA dnb a ostatni stage krome tucky v podobe preplnenyho red zonu. trochu me nastvalo, ze tam nebyl breakbeat, loni to bylo super, proc technari maj strisku nad stageí a dve stage s technem a jeden techhouse, a breakbeat neni zadnej? kde je můůůůůj friction ? :-(. NO PROSTE VUBEC SEM SE NESTIHLA HUDEBNE USPOKOJIT. TESILA SEM SE NA FRICTIONA, ABYCH SI VYNAHRADILA LISTOPADOVOU CAST SETU V ABATONU, KTEROU SEM NESIHLA KULI UZAVERCE V PRACI. TAKZE SEM PEKNE NASRANÁ, A NEJSEM SAMA BUDE NAS TAK 3900 NASRANEJCH LIDI. HRADHOUSE NA ME VYDELA, PUVODNE SEM TAM NECHTELA JET, ALE POJEDU. PROTOZE NA SUMMER OF LOVE MA PODLE DLOUHODOBY PREDPOVEDI ZASE PRSET. FAKT BY ME POTESILO, KDYBY ZODPOVEDNY OSOBY POSTAVILY ZASTRESENY STAGE JAKO SOU NA POHODE - NORMALNI STRECHA NA TYCICH , ALE STRANY SOU OTEVRENY NAROZDIL OD KLASICKYHO STANU, TAKZE KDO SE VEJDE POD STRECHU, TEN SE VEJDE A NA POHODE SE NAS VESLO DOST, ZADNEJ NAVAL TLACICICH SE LIDI NEBYL - ME A MYSLIM, ZE VSEM OSTATNIM TO TAM VYHOVOVALO, DYZ PRED DVOUMA ROKAMA NA POHODE PRSELO NEMYSLIM SI, ZE BY SI LIDI RADSI NEPRIPLATILI !!!!!!!!!!
bmw | 23. 07. 2007 | 12:18:07
kosmik

goldie, grooverider, angel, clark, freestylers, yummiiii, jinymi slovy, bylo rozhodnuto, kterej festak letos okouknu. o kosmiku se nesou cechama legendy, mam z nekterych rocniku stazeny slusny sety, tak konecne letos na to cihnu, rekla jsem si, netusic, ze poradatele 11.rocniku (i.e. zkuseni harcovnici) budou tak neuveritelne neprofesionalni a nechaj zmachat techniku sakum prdum. panenkomarja, tomu se fakt neda uverit.... vzdyt i ty nejmensi sikulove z ruznejch freeteku maj prave pocasi a vsecky varianty na nej poreseny uplne nejdriv. KDO SI NECHA NAPRSET DO GRAMCUUU??? jedine magor, sorry kluci a holky v kosmiku, ale to je fakt too much. nemluve o tom, ze kdyz nenachystate nejaky pristresky pro lidi...nebo... delali jste ten festak pro lidi, ne? pro lidi, ktery se v nejvetsim slejvaku musej schovavat v tech "podelanejch" tojkach... trochu smutney a smrdutej pohled, vam reknu.
ale diky za alespon pulku slibenyho lajnapu z rozlamany semtex stage. freestylers (kdyby se mc trocku neprestrelil) byli fajn, goldie vyyborney, na grooveridera jsem byla natesena nejvic a jen to zacal varit po svym, byl konec... tezko uverit, ze jste to tak odzivli. Tezko uverit, ze po tolika letech zaziju takovou "paradu" jako kejvat se na main stage NA CEEEDEEECKO .-) na free akci clovek nerekne ani popel, ale vy si rikate profi, nebo? proste tezko uverit...
p.s. To Navstevnici: welice prijemna atmosfera a motz mily, jak jste byli vsichni nejen na pocasi nachystany a nenechali se rozhodit ani tim, ze se na tak velky akci skace na cedic .-)) klobouk dolu
Dáda | 23. 07. 2007 | 12:07:19
TO CLEAR VISION

Jsem nejen smutná..ale taky moc pyšná. Přes všechny potíže..a že jich bylo..se vám a vašemu týmu podařilo až na to zastřešení připravit SUPER festival! Je to obrovská zkušenost, kterou vám už nikdo nevezme.
A pokud by se podařilo pokračovat..už vás jen tak nic nerozhodí.
Jsem ráda, že jsem mohla pomoci..a být při tom. Díky!
Dáda | 23. 07. 2007 | 11:59:14
Smutek..

Myslím, že většina přátel, kteří přijeli už odpoledne si festival výborně užila..Ti co přijeli třeba až o půlnoci měli smůlu..Vzhledem k tomu, že jsem do nočních hodin pracovala, neslyšela jsem bohužel některé umělce, které jsem chtěla. Nicméně podařilo se mi stihnout aspoň kousek FREESTYLERS a tahle partička mě svým vystoupením tak nadchla, že sem tančila i přes velkou únavu. :)) Nebudu tady popisovat své pocity...Jsou velmi smutné...Protože jak napsal dole ozzby na téhle akci po průseru s Amazingem zavisela budoucnoust Clear Vision...Jsem z duše optimista a do poslední chvíle jsem věřila, že vás přijde dost..a bouře se nám vyhne. Nestalo se.
Díky všem přátelům a známým za příjemnou atmosféru A díky REDAKCI POSLOUCHEJ, že se snažila pořadatelům do poslední chvíle pomoci prodat víc lístků...
krysicka | 23. 07. 2007 | 09:15:48
Poukazovala jsem především na těch 8 tis navstevniku, kteří tam nebyli ani omylem, max polovina.. Nova ráda přehání :)
D-huno | 23. 07. 2007 | 03:38:14
TV NOVA - to krysicka

Ta tam stejne byla jen kvuli tomu syslovi...jinak by byli i na SW nebo jinych akcich. Viz SoL letos atd. A vsadim se ze je tam nenajdem. Ledaze by se o ne zacala zajimat :)))


kazdopadne akce sux....hudba dobra, ale casovy line-up dost nepovedenej. Spousta dobrych Djs hrala nazacatku misto ke konci kdy je vic lidi...a meli se i lepe pripravit na dest.
B:UNQ! | 23. 07. 2007 | 02:22:43
PRO SCORPION TECHNO

Ta omluva, ze Technasia neprijede byla na CD,ktere dostali Space DJz v obalce se stage passem, ale bohuzel bez jakehokoliv pokynu, co s tim naji delat a co na tom je. Pak jim nekdo pred rannim vystoupenim rekl, ze je to jejich intro, takze to proste zamichali do setu a tim to vzniklo..to jen na vysvetlenou:)
Profik | 23. 07. 2007 | 02:20:00
FUCK OFF.
rasty | 23. 07. 2007 | 12:10:30
a jeste ke Goldimu zahral hrozne je to jen vyumelkovana hvezda..ceny na barech byly opravdu premrstene,co mne potesilo byl za dobrou cenu langosek,chutnal dobre,pivko standart....skoda,ze dorazilo,tak malo lidi..a poradatelum patri velke diky,ze se snazilo i pres pproblemy,ktere si mozna zpusobili sami,ze poradne nekryli mix pult az to,ze nechali dohrat hlavni hvezdy i pro tech par nadsenejch lidi co tam zustali kvuli Clarkovi
gusman | 23. 07. 2007 | 12:08:18
od Adi

KLÍČE OD AUTA
Zdar všem,
včera večer se nám podařílo na CT ztratit klíče od auta. (Renault Clio - dle přívěšku poznatelné) pokud by měl někdo jakékoliv info, prosím na tel. - 602 431 897. Díks moc, A+
rasty | 23. 07. 2007 | 12:05:23
dorazíl sem na fest v prubehu setu dj Orbitha jak se uz drive uvadel pekfektni set,ale tak posranej cas je k smichu co by Orbith predvedl a pobavil daleko vice lidi nez takhle brzo i presto si svuj set nalezite uzil,Krejdl se snazil nehral spatne,dale Ladida co k tomu dodat snad raci nic,jen by mne zajimalo pro koho ona hraje snad jen pro sebe,jestli sem videl parit na ni 5.lidi to prehanim,nuba nad nudu,minimal muzu,ale tohle ne....perfektni atmosku vytvorili jedni z hvezd vecera a to Freestylers jejich koncert mel snad vsechno,mazec nad mazec lidi rvali blahem,tak jako i ja,LOnga sem neslysel,Angel mne nikdy moc nebral tak sem od nej taky nic necekal a to se potvrdilo,snazil se dat do setu hodne enegrie,ale nejak nemoh najit styl,kterym by dostal lidi,hodne sel taky do minimalu,Maoro Picotto od neho sem cekal uplne neco jineho ze zacatku to pekne solil,ale pak presel do minimalu,ale zahral do dobre,pak dest a pak hvezda nad hvezdy mistr nad mistry Dave Clarke pa prve mne vubec neprisel jako nejaka namyslena primadona i po tech problemech zahral neuveritelne tvrde,skoda,ze nevyslo pocasi jeste by to bylo pekelnejsi,proste nikdo se mu nemuze rovnat vycniva hoooodne nad vsema,Space DJz taky supa
karlos | 22. 07. 2007 | 08:53:03
škoda Pudláku

Letos jsem jel hlavně na semtex stage, tam se mně líbili Skyline (až na ten zvuk zpěvačka opradu ječela:-), ale jinak žádný velký překvápko a hlavně konec dík dešti hodně brzo :-(. Jezdil jsem každý rok až na výjimky, ale letos jsem fakt odjel jaksi neukojenej, a nějak jsem si všiml že celé naše auto tak trochu brumlá....Moc velká škoda Pudláku tam to bylo každoročně super mejdlo, místo úplně parádní, neopakovatelný.....těžko si budu zvykat na změnu....na letišti se mně nelíbilo :-(
krysicka | 22. 07. 2007 | 08:51:30
http://www.nova.cz/zpravy/?83c=%7Ekult%7E&83e=DO16339&ex16339=cosmic-trip-roztancil-8000-fanousku&play=1
ozzby | 22. 07. 2007 | 08:29:31
Goldie

Prosim, kdo videl incident s Goldiem, at me kontaktuje. Diky moc!
scorpion techno | 22. 07. 2007 | 08:08:34
Super ale...

Supr DJ's Zvuk hezkej ale semtex stage mě srala protože přeřvávali ostatní stage!!!!! příště bych prosil ztlumit frontmantka skyline moc řvala až to trhalo uši. (myslel sem jsi že to bude pak ok ale tahle stage řvala pomalu víc jak mainstage). Ben long super akorát si vzpoměli někdy u space DJ's že maj tlačítko na kterym maj namluvený že technasia nepřijede a že zahraje Ben Long tak to pustli u space DJ's v 5:30 ráno (přitom Ben Long už hrál s ladidou, Trochu pozdě si vzpomenout co? Nevadí ) a
pršelo a moc (zato pořadatelé nemohli) musel sem do auta a pak přijít protože se už nikde nedalo schovat. Mauro Picotto nám vyrostl do minimalu, což mě velice překvapilo (bohužel záporně) 3x zasebou minimal to je moc. Orbit super nezklamal a to ikdyž hrál nevděčně na začátku Cosmictripu. Ladida výborný čekal sem minimal (moc minimal nemusim ale od ní sem si to rád poslechl) Jo jinak ještě hodně předražíno zatim nejdrašží festival 90 Kč za stupidní čínský nudle nebo 45 za Nestea? Si příště asi přibalim svačinu :) Ale jinak sem byl mooooc spokojenej. Syslové nám to nezkazili.

Tipy na zajímavý obsah

© Copyright Poslouchej.net 2003-2011  |    ISSN 1801-6340  |