FESTIVALY 2024

březen
01
02
03
04
05
06
07
08
09
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
DOPORUČUJEME FESTIVALY
ZAHRANIČNÍ FESTIVALY

DVD Recenze: Svojšice 2001 - 2007

DVD Recenze: Svojšice 2001 - 2007
01. 03. 2008   |   Autor: redakce   |   Komentáře (0)
(Promotion) Letní festivaly jsou sice ještě daleko, ale už nyní se odhalují první potvrzená jména a do prodeje vstupují nejlevnější vstupenky. Tak tomu je i u festivalu Svojšice, který letos proběhne v pátek 27.6. tradičně v areálu Svojšice u Pardubic.
DVD Svojšice zachycuje hned několik jedinečných záznamů.. A to nejen Jeffa Millse, Umeka, Joey Beltrama, Ed Rushe s Opticalem z ročníku 2007, ale také legendární vystoupení Takaki Itoha, Hardcella a Rumenige Live z roku 2001 a Cariho Lekebusche a Lord Spaceho z roku 2002.

Celé DVD nastartuje rokem 2001 japonský techno technik Takaki Itoh.. rovnou doporučujeme potemnit světla v pokoji a rozdělat něco dobrého k pití. Jeho trpělivá práce s mixem a volba desek vás krásně připraví na druhou ukázku v podání Hardcella, jenž svým herním stylem representuje švédskou techno školu. Atmosféra graduje s každou jím položenou černou plackou a na své si musí přijít i velmi náročný fajnšmekr.. Hardcell porcuje všechny zvuky do několika tísícového davu před ním jako pravý severský řezník, což ani na chvíli neuniká mistrům světel, kteří non stop dolaďují našlapanou atmosféru hlavní stage v přírodním areálu Svojšice.

svojsice

Jestliže jsme Hardcella přirovnali k severskému řezníkovi, tak se po něm připravte na krvelačného zabijáka z toho nejšílenějšího filmu Quentina Tarantina a nalijte si něco ostřejšího.. Třetím záznamem z roku 2001 je totiž projekt Rumenige, tedy Toky live s celou jeho mašinkovou polní a to už je safra jízda.. Ostrý sound doslova vystřelující z pod jeho rukou neustále přilepených na všech možných čudlících pumpuje do lidí energii jak z kartonu toho nejlepšího energy drinku při jehož otevření navíc valí ven smršť laserových paprsků.

Je čas se posunout o rok dál, kdy se hned na začátku vyklidníte opening setem festivalu Svojšice 2002, jenž měl na starosti dj Lord Space.. Areál, nad nímž se teprve před chvíli roztáhla mračna pomalu zaplňují promoklí clubbeři a jak lépe usychat než při tanci na příjemné techno hrátky pana Lord Space. To vše už ale vypadá úplně jinak v pozdních hodinách, kdy nastoluje nekompromisní techno diktát Cari Lekebush, jehož lze bez předsudků zařadit mezi nejrespektovanější představitele švédské taneční scény.. Deska střídá desku ve velmi krátkých intervalech a Cari drží svou známou linku – energy a hard. Stejnou formou mu jeho dávku positviní energie oplácejí neúnavní technaři a dohromady tvoří to, čemu se prostě říká hukot na techno fesťáku.

Na řadě je doba nedávná, tedy již osmý open air festival Svojšice a rok 2007. V jednom sestřihu se provlníte celou velkou nocí od soumraku až do úsvitu.. Zažijete procházku areálem, zaskáčete si na lámané beaty s Edem Rushem, Opticalem, Koogim a dalšími, navštívíte některé festivalové obchůdky, rozděláte další drink a brambůrky během Umekova minimalového snění, dostanete techno dardu bez rychlostního limitu od Joey Beltrama, ale hlavně pozvete i babičku, aby se podívala, jak to vypadá, když na hlavní stagi zahalené laserovým stropem nastupuje jeden z nej – pan dj Jeff Mills.

Užijte si DVD Svojšice a také to, že ta vstupenka, která leží před vámi a díky níž jste DVD získali, nebyla na tuto skvělou domácí podívanou, ale na skutečný zážitek, který se vám stane v pátek 27.6. ve Svojšicích.
SVOJŠICE

SVOJŠICE

Pátek 27. 6. 2008
Předprodej od 450 Kč
Vystupují:
Cristian Varela, Radial live, Rumenige, Mischa Daniels, Dan Cooley, Madman, Chris Sadler, Jamie Quinn aka dj Matrix, IM Cyber, Katcha & MC Jacob, Chris Sadler, Dan Cooley, Aiffel vs Dj Paco, Brooklyn aka Juanita Juarez, Philip TBC, Sayko, vs Anakin a Nitrous vs 2K aka Nitropank a další jména již brzy
DISKUZE
Jméno:                   Nadpis:   
Text:
Zadejte číslo 144:

Tipy na zajímavý obsah

© Copyright Poslouchej.net 2003-2011  |    ISSN 1801-6340  |