FESTIVALY 2024

březen
01
02
03
04
05
06
07
08
09
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
DOPORUČUJEME FESTIVALY
ZAHRANIČNÍ FESTIVALY

Sázavafest čeká rekordní počet návštěvníků

Sázavafest čeká rekordní počet návštěvníků
19. 04. 2009   |   Autor: redakce   |   Komentáře (0)
(Promotion) Z technicko-organizačních důvodů pořadatelé O2 Sázavafestu ruší zahřívací kolo, které mělo proběhnout příští týden v pražském Lucerna Music Baru. Vstupné nyní festival hodlá vracet na základě předložení zakoupené vstupenky.
„Omlouváme se všem, kteří si již koupili vstupenku, kterou samozřejmě nahradíme. Museli jsme tento další menší festival zrušit, aby se mohl celý tým soustředit na soutěžní O2 Sázavafest Battle na Konopišti a hlavně už na letní O2 Sázavafest v Kácově,“ uvedl ředitel festivalu Pavel Kloupar.

Hlavím důvodem je, že pořadatelé O2 Sázavafestu, který je již několik let považován za největší multižánrový a multikulturní festival v Česku, letos očekávají rekordní návštěvnost open-air akce v Kácově. Pořadatelé prozradili, že čísla z předprodeje na počátku dubna souhlasila s počtem prodaných vstupenek loni v červnu. Fanoušci tak zřejmě zareagovali na nízkou cenu vstupenek. Ta se v současnosti pohybuje na 799 Kč včetně poplatků v předprodejní síti Ticketpro. Na ISIC, ALIVE a ITIC karty je navíc poskytována sleva 150 Kč.

„Počítáme samozřejmě s tím, že toto tempo předprodeje časem poklesne, přesto můžeme všem veřejně slíbit, že nad 1 200 korun vstupenky nebudou stát ani na místě. Krize se na O2 Sázavafestu nenosí,“ uvedl Kloupar a dodal: „Vycházíme z ceny 1 110 korun, což je čtyři roky stará cena vstupenek na koncert samotného Mobyho v tehdejší Sazka Aréně. My nabízíme za prakticky stejnou cenu nejen jeho, ale i vystoupení okolo 150 dalších.“

Dramaturgie festivalu se letos pyšní velkými jmény v čele se zahraničními hvězdami jako je Moby, Die Happy, The Gathering nebo nejznámějšími českými interprety, mezi nimiž jsou například Support Lesbiens, Chinaski, Monkey Business, Sunshine či J.A.R. Pořadatelé do začátku festivalu, který proběhne od 30. července do 2. srpna, slibují odhalení dalších zahraničních headlinerů, se kterými probíhá upřesňující jednání o jejich účasti na českém festivalu.

Pavel Kloupar se vyjádřil i ke snížení poštu scén oproti loňskému roku: „Je to zvyšování kvality na úkor kvantity. Navíc nechceme podcenit návštěvnost, proto bude letos přímo v areálu O2 Sázavafestu chybět jedna stage. Přilehlé prostory využijeme raději pro kvalitní hlídaný kemp. Chybějící pódium se ale objeví přímo na náměstí v Kácově, kam se dostane každý za dobrovolné vstupné. To pak poslouží na financování opravy místního zámku.“

Nová kempová část v areálu festivalu bude oplocena a speciálně střežena. Stan v tomto prostoru vyjde v předprodeji jen na 150 Kč, přičemž v ceně je už zahrnutý i kupón na sprchu v hodnotě 40 Kč. Více informací na www.o2sazavafest.cz.

Dodal: Madree promotion s.r.o.
O2 SÁZAVAFEST

O2 SÁZAVAFEST

Čtvrtek 30. 7. 2009 až Sobota 1. 8. 2009
Předprodej 890/1000/1200 Kč
Vystupují:
Moby /usa/, Jimmy Somerville /usa/, Freak Power /Uk/, New York Ska-Jazz Ensemble /Usa/, Die Happy, Grooverider /Uk/, Gathering /Nl/, Speed Caravan /Fr/, The Kitchenettes /Ch/, Fabio /Uk/, Xandria /D/, J.A.R., Dan Bárta & Illustratosphere, Monkey Business, Chinaski, Michal Horáček & Kudykam, Support Lesbiens, Ewa Farna, Orikoule, Polemic /Sk/, Sunshine, 100 °c, Basta Fidel, Bekofis, Blue Effect, Clou, Dying Passion, Fast Food Orchestra, Innocens, Indy & Wich, Jiří Schmitzer, Kamil Střihavka, Krucipusk, Kurtizany z 25. Avenue, Lakeside X, Marek Ztracený, Michal Pavlíček, Viewegh Michal, Mňága A Žďorp, Ohm Square, Panama, Petr Rezek, Plexis, Post It, Prague Ska Conspiracy, Prostitutes PSH, Rybičky 48, Psí Vojáci, Ready Kirken (acoustic), Silent Stream Of Godless Elegy, Skyline, Slávek Janda Banda, Southpaw, Sto zvířat Švihadlo, Tereza Černochová, UDG, Veronika Padilla, United Flavour, Visací Zámek, Vladimír 518, Winner Of European Reggae Contest, Wohnout, Xavier Baumaxa a další
DISKUZE
Jméno:                   Nadpis:   
Text:
Zadejte číslo 144:

Tipy na zajímavý obsah

© Copyright Poslouchej.net 2003-2011  |    ISSN 1801-6340  |