FESTIVALY 2024

březen
01
02
03
04
05
06
07
08
09
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
DOPORUČUJEME FESTIVALY
ZAHRANIČNÍ FESTIVALY

Rock for People otevře brány až roku 2021

Rock for People otevře brány až roku 2021
23. 04. 2020   |   Autor: redakce   |   Komentáře (0)
(Promotion) Festival Rock for People, který již v lednu ohlásil vyprodání, se nebude moci v letošním roce uskutečnit z důvodu bezpečnostních opatření souvisejících s pandemií koronaviru.
Organizátoři ale již teď hledají náhradní termín pro rok 2021. Osobní zprávu všem příznivcům připojuje ředitel festivalu Michal Thomes:


Milí fanoušci Rock for People,

všichni teď prožíváme velmi těžké období a společně čelíme výzvě, jaká nemá v novodobé historii obdoby. Před pár měsíci by nás ani nenapadlo, že se během několika dnů dokážou vytratit jistoty, na které jsme byli zvyklí, a že si musíme připustit možnost, že mohou i v dnešní době nastat situace, které náš svět převrátí naruby.

Rock for People 2021

Nepíše se mi to vůbec lehce, ale letos se Rock for People v plánovaném termínu neuskuteční. Dlouho jsme věřili, že se pandemie přežene, a společně pak oslavíme její překonání ve festivalovém areálu. Opatření, která jsou v boji proti koronaviru aplikována, nám bohužel neumožňují realizovat festival v rozsahu a kvalitě tak, jak jsme si ho představovali a více než rok připravovali.

Rock for People děláme 26 let a můžu s čistým svědomím říct, že letošní vyprodaný ročník měl velmi slušně nakročeno k tomu, aby se stal „legendárním“. Váš zájem o něj překonal všechny dosavadní limity a my jsme do jeho příprav vložili obrovskou energii, aby ve velkém stylu odstartoval další čtvrtstoletí své existence. Mohu vás ujistit, že už nyní napínáme veškeré síly k realizaci letošního ročníku v náhradním termínu v roce 2021, a abychom zachovali co nejvíc z aktuálního programu.

S agenty a managementy interpretů jednáme o změně termínu, snažíme se o zachování stávajícího lineupu. Vaše vstupenky zůstávají v platnosti na nové datum. 

Pokud je to ve vašich možnostech, vstupenky si prosím nechte na příští rok.
Proč byste to měli udělat? Rock for People se nyní nachází v poslední fázi realizace. Vyprodáním festivalu jste nám udělali obrovskou radost a zároveň poslali vzkaz, že vás nesmíme zklamat. Chtěli jsme oplatit vaši důvěru a udělat aktuální ročník nejlépe v historii festivalu. Abychom tento sen naplnili, je velká část staveb již objednána ze zahraničí, kde byly složeny nemalé zálohy. To samé platí v případě umělců. Odevzdali jsme 15 % DPH ze vstupného, zaplatili nájmy, marketing, provozní náklady a mnohé další. Hotová už je i konečná podoba areálu. Vstupné pokrývá část nákladů na realizaci festivalu, další část příjmu vzniká přímo během festivalu. Pokud bychom nyní měli začít ve větší míře vracet vstupné, znamenalo by to konec festivalu Rock for People, neboť tzv. „cancellation pojištění” či pojištění proti pandemii české pojišťovny nenabízí. Pojistka pokrývá pouze případy jako vandalismus, krádeže, rozmary počasí, zranění atd. Vaše podpora formou ponechání si vstupenky a ubytování je pro nás tedy nesmírně důležitá.

Často se nás ptáte, zda je možné festival nějak podpořit.
Už ponechání lístku na příští rok je pro nás obrovská forma podpory a my vám za ni děkujeme. Pokud nás chcete podpořit více, můžete si na GoOut koupit vstupenku na Rock for People 2020: Festival o ničem. Projektem Vstupenky na Nic 2020 GoOut pomáhá prodejem symbolických vstupenek kulturním projektů v ČR. Svým rozhodnutím podpoříte nejen samotný festival a umělce, ale také obrovské množství kulturních pracovníků, kteří možná nejsou vidět, ale hudební festival by bez nich nebyl možný. Hodnotu vstupenky určujete vy.

Vzdávat se, to nám není podobné. Rock for People si za 26 let své existence prošel několika těžkými chvílemi, ať už to byl ročník, kdy nám den před začátkem porazila vichřice hlavní stage, nebo v roce 2012, kdy došlo k setkání dvou bouřek přímo nad hradeckým letištěm, festival byl evakuován a na několik hodin přerušen. Pokaždé se povedlo tyto krize překonat díky soudržnosti lidí, kteří pro festival pracují, a pozitivní energii, kterou přinášíte vy, fanoušci festivalu. I tyto odžité momenty nám tedy dávají naději a víru, že tuhle výzvu společně s vámi zvládneme.

Děkujeme za pochopení, trpělivost a za to, že jste s námi!

Michal Thomes


Dodal: Anna Mašátová, Anna Mašátová Promotions

ROCK FOR PEOPLE

Středa 15. 6. 2022 až Středa 15. 6. 2022
Vystupují:
Green Day, Biffy Clyro, Royal Blood, Fall Ou, Biffy Clyro, Wolf Alice, IDLES, Two Feet, slowthai, As Everything Unfolds, cleopatrick, Do Nothing, Eyes Set To Kill, Hot Milk, Kid Brunswick, Noisy, Reignwolf, Trash Boat, Royal Blood, Sum 41, MØ, August Burns Red, Boston Manor, Crossfaith, Diamante, For the Fallen Dreams, Hundredth, Mayday Parade, Neck Deep, Of Mice & Men, POORSTACY, SAINT PHNX, Sophie and the Giants, Theory, YONAKA, Fall Out Boy, Skillet, Black Veil Brides, As December Falls, Baby Queen, Calva Louise, Caskets, Cemetery Sun, De Staat, Deadly Apples, Everyone You Know, Ikan Hyu, Imminence, John Wolfhooker, KennyHoopla, Spector, Strange Bones, The Scratch, WARGASM, You Me At Six, Green Day, Weezer, The Pretty Reckless, Vypsaná Fixa – playlist na přání, Ayron Jones, Bad Nerves, beabadoobee, Being As An Ocean, Don Broco, Dope D.O.D., Dream State, Employed to Serve, Fickle Friends, grandson, Chubby And the Gang, Childcare, Kieff, Skynd, Skywalker, The Faim, The Pale White, Yard Act
DISKUZE
Jméno:                   Nadpis:   
Text:
Zadejte číslo 144:

Tipy na zajímavý obsah

© Copyright Poslouchej.net 2003-2011  |    ISSN 1801-6340  |