FESTIVALY 2024

březen
01
02
03
04
05
06
07
08
09
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
DOPORUČUJEME FESTIVALY
ZAHRANIČNÍ FESTIVALY

Green Day, Fall Out Boy a Weezer na Rock for People 2020

Green Day, Fall Out Boy a Weezer na Rock for People 2020
10. 01. 2020   |   Autor: redakce   |   Komentáře (2)
(Promotion) Rock for People v příštím roce naplní přání fanoušků. Oznamují první hvězdu roku 2020, kterou je americká punk rocková legenda Green Day. Ačkoli je kapela na scéně už třetí dekádu a vysloužila si přijetí do rock'n'rollové síně slávy, neztratila nic ze své pověstné živelnosti, ba právě naopak.
Do Hradce Králové doveze zbrusu nové album, které vydává na začátku příštího roku. Před pár dny pustili do světa první ochutnávku s titulní písní Father of All, kde pořádně přitopili pod kotlem.
 

S ohledem na termín turné Green Day se v příštím roce uskuteční jeden z nejstarších hudebních festivalů u nás o dva týdny dříve, a to od 18. do 20. června. „Vystoupení Green Day na Rock for People je splněním snu nejen nás pořadatelů, ale i mnoha našich fanoušků, kteří po nich volali v podstatě po celou naší historii. I proto jsme příliš neváhali a rozhodli jsme se udělat příští ročník v netradičním termínu,“ vysvětluje ředitel festivalu Michal Thomes.

Green Day

Společně s Green Day dorazí jako druhý headliner i hvězdní američtí rockeři Fall Out Boy, kteří budou mít na Rock for People českou premiéru, a držitelé Grammy Weezer. Obě formace doprovázejí Green Day na jejich Hella Mega Tour. Návštěvníci Rock for People tak dostanou stejnou porci hudby jako na koncertě v rámci turné a k tomu navíc další desítky kapel. Rock for People dnes oznamuje i další jména, kterými jsou nizozemští hiphopeři DOPE D.O.D., australské elektronické duo SKYND a zástupci domácí scény John Wolfhooker. Pořadatelé tak pokračují v dramaturgické linii představování nadějných a neokoukaných interpretů po boku velkých zahraničních jmen.

Předprodej vstupenek na 26. ročník Rock for People startuje 20. září od 10.00 v síti GoOut.cz v ceně 1 690 Kč na jméno a 1790 Kč bez jména v limitované edici 3000 ks.  Na další jména Rock for People se můžete těšit v tradičním adventním kalendáři.

Pětinásobní nositelé Grammy a členové rock'n'rollové síně slávy jsou označováni za jednu z nejvlivnějších kapel své generace a za zakladatele amerického punku. Spolu s kapelami jako The Offspring nebo Bad Religion platí Green Day za ty, kteří definitivně usadili punk rock do historie americké populární hudby. Svědčí o tom 70 milionů prodaných nosičů po celém světě a kolem 10 miliard jednotlivých audio a video streamů na sociálních sítích, ale i úspěch a význam zejména přelomového alba Dookie z roku 1994 a rockové opery American Idiot o deset let později. Poslední deska z roku 2016 Revolution Radio je deska o aktuálním dění na planetě. „Svět ztratil smysl pro pospolitost,“ říká Armstrong. „Já, Mike a Tré se rovněž cítíme ztracení. Album pomáhá všechny ty ztracené duše sjednotit. Přejeme si, aby spolu lidé začali zase tančit, zpívat a především se navzájem našli.“

Letos vydali singl Father Of All… jako ukázku z chystaného stejnojmenného alba, vycházejícího 7. února 2020. To si s sebou Green Day, o kterých prestižní časopis Rolling Stone napsal, že díky jejich vlivu vzniklo nejvíc kapel v Americe, přivezou i na příští Rock for People. 29. října letošního roku také kalifornská kapela vydá grafický román Last of the American Girls, který společně napsala.

Fall Out Boy
18 let na scéně, 7 studiových desek, nespočet hitů a zní to vlastně neuvěřitelně, že Fall Out Boy doposud nikdy v České republice nevystoupili!

Kapela, kterou považují za vzor Panic! At The Disco, Taylor Swift, You Me At Six a spousta dalších umělců. A zároveň kapela, která se nebojí experimentovat s odlišnými interprety, jako to bylo v posledních letech na posmrtném songu s emo rapperem Lil Peep "I've Been Waiting", s Macklemorem a Martinem Garrixem na aktuálním letním hitu „Summer Days“ nebo s božským Eltonem Johnem na „Save Rock and Roll“. Fall Out Boy povstali z popela po své tříleté pauze mezi roky 2010 - 2013 a jsou ještě mnohem úspěšnější, než byli před přestávkou, kdy se stali modlou emo subkultury. Důkazem je to, že v posledních letech dvakrát (2016 a 2018) headlinerovali na významných festivalech jako jsou Leeds a Reading nebo obdrželi Grammy nominaci za aktuální desku „Mania“.

Weezer
Americká stálice, která funguje už od roku 1992, si odbude svojí českou premiéru na Rock for People 2020! 14 alb, tj. přes 35 milion prodaných kusů, 1 cena Grammy a 3 nominace na Grammy k tomu, to je slušná vizitka ne?

A pokud jste přesvědčení, že jste o tomhle rockovým gigantovi nikdy ani neslyšeli, zkuste si pustit jejich hity - Island In The Sun, Buddy Holly, Say It Ain't So nebo Beverly Hills! Tak co, už víte?

Dodal: Lucie Čunderliková, SMART Communication s.r.o.

ROCK FOR PEOPLE

Středa 15. 6. 2022 až Středa 15. 6. 2022
Vystupují:
Green Day, Biffy Clyro, Royal Blood, Fall Ou, Biffy Clyro, Wolf Alice, IDLES, Two Feet, slowthai, As Everything Unfolds, cleopatrick, Do Nothing, Eyes Set To Kill, Hot Milk, Kid Brunswick, Noisy, Reignwolf, Trash Boat, Royal Blood, Sum 41, MØ, August Burns Red, Boston Manor, Crossfaith, Diamante, For the Fallen Dreams, Hundredth, Mayday Parade, Neck Deep, Of Mice & Men, POORSTACY, SAINT PHNX, Sophie and the Giants, Theory, YONAKA, Fall Out Boy, Skillet, Black Veil Brides, As December Falls, Baby Queen, Calva Louise, Caskets, Cemetery Sun, De Staat, Deadly Apples, Everyone You Know, Ikan Hyu, Imminence, John Wolfhooker, KennyHoopla, Spector, Strange Bones, The Scratch, WARGASM, You Me At Six, Green Day, Weezer, The Pretty Reckless, Vypsaná Fixa – playlist na přání, Ayron Jones, Bad Nerves, beabadoobee, Being As An Ocean, Don Broco, Dope D.O.D., Dream State, Employed to Serve, Fickle Friends, grandson, Chubby And the Gang, Childcare, Kieff, Skynd, Skywalker, The Faim, The Pale White, Yard Act
DISKUZE
Jméno:                   Nadpis:   
Text:
Zadejte číslo 144:
KATO | 17. 04. 2020 | 05:26:48
DOBRÝ DEN MŮJ LIDÍ České republiky   MŮJ TESTIMONIE, JAK ZÍSKÁM ÚVĚR KOUPIT DŮM Z REÁLNÉ A GENUINSKÉ půjčky SPOLEČNOST VYZÝVAL JOSE LUIS ÚVĚROVÁ SPOLEČNOST, JSEM VELMI HAPPY DNES A GOD BLESS JOSE LUIS půjčka SPOLEČNOST joseluisloans@gmail.com Jmenuji se (jacke katica), jsem z (Moravskoslezský kraj) v České republice, hledal jsem opravdovou úvěrovou společnost za posledních 5 měsíců, koupit dům, vše, co jsem dostal, bylo spoustu podvodů, kteří udělali abych jim věřil a na konci dne mi vzali peníze, aniž by na oplátku dali cokoli, všechna moje naděje byla ztracena, zmatený a frustrovaný, nikdy jsem nechtěl mít nic společného s úvěrovými společnostmi na internetu, takže Šel jsem si půjčit nějaké peníze od přítele, řekl jsem jí všechno, co se stalo, a ona řekla, že mi může pomoci Zná úvěrovou společnost, která mi může pomoci s jakoukoli částkou půjčky mě potřebovala s velmi nízkou úrokovou sazbou 2%, kterou právě dostala půjčil od nich, nasměrovala mě na to, jak požádat o půjčku tak, jak mi řekla, jsem se s nimi přihlásil na e-mail: (joseluisloans@gmail.com), nikdy jsem nevěřil, ale snažil jsem se as velkým překvapením jsem dostal půjčku do 24 hodin, nemohl jsem uvěřit, Jsem opět šťastný a bohatý a děkuji Bohu za takovou půjčku společnosti, jako je tento, stále existují v těchto podvodech všude, prosím poradit všem tam, kteří potřebují půjčit svůj e-mail (joseluisloans@gmail.com) vás nikdy nezklamou a váš život se změní jako můj. Rychlý kontakt (joseluisloans @ gmailcom) dnes a získejte od nich vaši půjčku, Bůh žehnej jose luis půjčovací firmě za jejich skutečnou nabídku půjček.  Ujistěte se, že kontaktujete půjčku JOSE LUIS pro vaši půjčku, protože jsem úspěšně dostal svou půjčku od této společnosti bez stresu. Navštivte jejich e-mail. (Joseluisloans@gmail.com
albaker | 31. 03. 2020 | 07:03:21
DOBRO DAN MOJ LJUDI Andore MOJ PREIZKUS, KAKO DOBIM POSOJILO, DA KUPIM HIŠO IZ NEKRETNEGA IN ŽENSKEGA POSOJILNEGA DRUŠTVA, KI JE IZDELALA FIRM ALBAKERSKEGA POSOJILA, DANES ZELO SREČAN IN BOŽJI BLAG ALBAKER POSOJIL FIRM Ime mi je maria, sem iz Andore, ki sem jo iskal resnično posojilo za zadnjih 5 mesecev, da kupim hišo, kar sem dobil je bil kup prevar, zaradi katerih sem jim zaupal in na koncu dan, vzeli so mi denar, ne da bi dali ničesar v zameno, vse moje upanje izgubil sem se zmeden in frustriran, tega nisem hotel nikoli karkoli opraviti s posojilnicami na internetu, zato sem šel prijateljici izposodila nekaj denarja, povedala sem ji vse, kar se je zgodilo, in ona je rekla, da mi lahko pomaga, da pozna kreditno podjetje, ki mi lahko pomaga pri kakršnem koli znesku posojila ki jih potrebujem z zelo nizko obrestno mero 2%, da je pravkar dobila posojila od njih, usmerila me je, kako naj zaprosim za posojilo, sem ga tako kot mi je povedala, sem se prijavila z njimi na e-pošto: albakerloanfirm@gmail.com, nikoli verjel, toda poskusil sem in na moje največje presenečenje sem dobil posojilo v 24 urah nisem mogel verjeti, Znova sem vesel in bogat in se zahvaljujem Bogu za tako posojilo podjetja, kakršna je ta, še vedno obstajajo na tej prevari povsod, prosim, svetujem vsem, ki potrebujejo posojilo po e-pošti (albakerloanfirm@gmail.com) vas ne bodo nikoli izneverili, in tvoje življenje se bo spremenilo kot moje. Hiter stik (albakerloanfirm@gmail.com) danes in dobite vaše posojilo od njih, bog blagoslovi ALBAKER POSOJILO FIRM za njihovo pristno ponudbo posojila.  Prepričajte se, da ste se za posojilo obrnili na ALBAKER POSOJILO FIRM, ker sem posojilo uspešno prejel od tega podjetja brez stresa. Obiščite njihovo e-pošto (albakerloanfirm@gmail.com)

Tipy na zajímavý obsah

© Copyright Poslouchej.net 2003-2011  |    ISSN 1801-6340  |