FESTIVALY 2024

duben
01
02
03
04
05
06
07
08
09
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
DOPORUČUJEME FESTIVALY
ZAHRANIČNÍ FESTIVALY

Další jména festivalu Shotgun 2013

Další jména festivalu Shotgun 2013
04. 07. 2013   |   Autor: redakce   |   Komentáře (0)
(Promotion) V první tiskové zprávě jsme poodkryli závoj tajemství letošního line upu festivalu Shotgun. Jsme rádi rafinovaní nejen v hudbě a nejen v osobních životech. Proto poodkryjeme opět jen malý kousek, naznačíme nové a zkompletujeme již objevené.
Za který konec to vzít?

Volný průběh crew se nám rozrostla o D.Resista & Papayu a vůbec... stage patří Volnému průběhu a dalším jménům se bránit nehodláme, naopak.

Zůstaňme chvíli ještě u nás doma a představme si další část DJs a živáků. Začněme v Ostravě, odkud míří na pódium talentovaný Subject Lost live s hudebním materiálem novým i tím, který vyšel v rámci debutového alba na slovenské značce Exitab. Chybět nemůže technomág Elektrabel, který naservíruje opět čerstvý live Act. Představí se Ans, producent, dj a neúnavný propagátor české elektronické dovednosti skrze jeho label Krmelec. V premiéře se představí v živé podobě český techno dj a producent Dialect live, který v tichosti a bez nějakých fanfár v českých médiích vydává úspěšně své temné vize po světě. Dále tu jsou domácí rezidenti a pořadatelé festivalu Luckyboi & Mooris. Chybět nemůže brněská parta Muah!, která se v rámci Muah! Showcase zastaví ve složení Tom Holic live, Kellys & Click Joe a PSJ. Nesmíme opomenout ani půvabnou Evu Porating, která se velmi dobře zapsala již minulý rok. A to nás přivádí do zahraničí, nejen díky Evině původu, ale také díky její něžnosti.
 

Nizozemka Esther Duijn se již od začátku ponořila do hlubších vod house a techno music. Úspěšně. Má za sebou více jak 15 releasů společně se Steady Douglasem aka Duijn & Douglas. S pravidelností vystupuje v klubech Panorama Bar, Trouw, Zur Wilden Renate nebo Sisyphos, což jí právěm činí velmi žádanou DJane prověřenou náročným publikem. Esther si na svých pravidelných cestách mezi Amsterdamem a Berlínem našla cestu i k nám. Děkujeme.

Berlínský hledač talentů a dj v jedné osobě - Oskar Offerman pro nás objevil velmi zajímavého producenta a Dje v podobě Gillese Aikena aka Edwarda. Edward je na respektovaném berlínském labelu White jako doma a hrdě jeho zvuk nejen tvoří, ale i reprezentuje. Charismatický Němec se pohybuje na pomezí micro, minimal, vocal, housy a deep techna. Těšíme se!

Druhou zahraniční premiérou Shotgun Festivalu 2013 je multitalentovaný studiový workoholik Benjamin Damage. Benjamin vydal za poslední 2 roky 2 plnohodnotná alba a to u Modeselektor na značce 50 Weapons ve spolupráci s kamarádem Doc Dannekou. Jeho surové techno experimenty i klasické klubové trhače parket jsou žádaným remixovým materiálem. Benjaminovi vize si vzal na paškál i nestor techno music Robert Hood a to je co říct.

Stačí? Myslíme, že prozatím ano. :)

O zvuk se postará výkonný aparát Funktion One a vizuální pastvu pro Vaše oči seskupení __Stroy. Vzhůru Vás udržíme i díky kavárně s oblíbeným club matea kávou a energii dodáme za pomoci Pastapizza!

Zrekapitulujme si, co zatím víme...
SYNKRO (Apollo - Mindset - UK) 
TRIAD (Phunkfiction Recordings - DE) 
NAIBU (Horizons Music - Inside rec - FR) 
Koogi, Volnej Průběh DJs (Touchwood, Stanzim, Rade, ahZ, Nitrous), Misology, Škuban , D.Resist & Papaya, MC Procter
BENJAMIN DAMAGE ( 50 Weapons - UK )
EDWARD ( Giegling, White - DE )
ESTHER DUIJN ( Geography - NL )
Subject Lost live, Elektrabel live, Ans, Dialect livePA, Eva Porating, Luckyboi & Mooris, Muah! Showcase_ Tom Holic live, Kellys & Click Joe, PSJ

A to není konec stále...

1 denní vstupenka: 275,- vs. 2 denní vstupenka: 375,-
http://www.ticketpro.cz/jnp/festivaly/hudebni/1102709-shotgun-festival-2013.html

Neotálejte ani s rezervací chatek v kempu Kristýna. K navigaci na samotný festival se samozřejmě včas dostane, ale již teď je dobré se podívat na nové stránky kempu: http://www.autocampkristyna.cz a zavolat na 485 140 091.

Sledujte nás, vyplatí se to!
www.facebook.com/shotgunfestival
www.twitter.com/shotgunfestival

Dodal: Daniel Morávek, Shotgun Festival
SHOTGUN FESTIVAL

SHOTGUN FESTIVAL

Pátek 6. 9. 2013 až Sobota 7. 9. 2013
275 Kč jednodenní, 375 Kč dvoudenní vstup
Vystupují:
synkro, triad, naibu, koogi, touchwood, stanzim, rade, ahz, nitrous, misology, škuban , d.resist & papaya, mc procter, benjamin damage, edward, esther duijn, subject lost live, elektrabel live, ans, dialect livepa, eva porating, luckyboi & mooris, muah! showcase_ tom holic live, kellys & click joe, psj
DISKUZE
Jméno:                   Nadpis:   
Text:
Zadejte číslo 144:

Tipy na zajímavý obsah

© Copyright Poslouchej.net 2003-2011  |    ISSN 1801-6340  |