FESTIVALY 2024

březen
01
02
03
04
05
06
07
08
09
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
DOPORUČUJEME FESTIVALY
ZAHRANIČNÍ FESTIVALY

Hradhouse představuje Strobe Stage

Hradhouse představuje Strobe Stage
19. 07. 2010   |   Autor: redakce   |   Komentáře (11)
(Promotion) Hradhousová kobka bude letos v režii známého moravského, na taneční scéně více než 10 let mixujícího, bookingu Strobe. Na co se můžete těšit? Kromě těžkých beatů klasického techna našich větrem ošlehaných djů, také na to, že se z tanečního parketu stane váš žalář! A to nejenom hudební, ale doslova.
Připravili jsme si pro vás totiž speciální vizuální ladění celé stage, nechte se překvapit! Trest za své techno hříchy si budete moci odpykat společně s djs Lucasch, Nox van Borg, Coma, Mildee, Luis, Jordy, Karloss, Bear a premiérově také s projektem Kimon dakita, pod kterým se skrývá dvojice Daemon a Kita. Přijďte nasát nevšední atmosféru techno šatlavy pod vedením Strobe!

Coma
Zlínem se poprvé rozlila vlna euforie a štěstí tenkrát, když v roce 2001, poprvé stoupl za mixážní pult DJ Coma. Tehdy ucítili tu energii všichni. Dokonce i ti pevně připoutaní k lůžku. Všichni museli byť aspoň v duchu tancovat. Takový rytmus a smysl pro výběr kvalitní hudby doposud u nikoho nezažili. Od té doby pravidelně rozpaluje parkety po celé republice a často i v zahraničí. Přijďte si pořádně zatrsat všichni kdo stojíte o show a parádní hudbu na Hradhouse! DJ Coma zde vystoupí na Strobe stage 6. 8. 2010. Jeho hudebním stylem je techno-rave-electro.

coma

Lucasch
Je zakladatelem a majitelem agentury Strobe a djingu se věnuje již 11 let. Zahrál si na spoustě klubových akcí po celé ČR i Slovensku, ale také na větších akcích jako např. Hradhouse 2002, Hradhouse 2003, několika Apokalypsách, Ibiza Night, sérii halových akcí Golden Techno, atd. Hrál také na zahraničních festivalech jako např. Summer Trip 2003 (D), Ruhr In Love 2004 (D), Ruhr in Love 2005 (D), E-Lake Festival 2004 (L). Zahrál si v nejlepších klubech v Německu, Rakousku, Belgii, Slovinsku, Lucembursku, Švýcarsku, Polsku, Bulharsku, Slovensku po boku djs jako např. Marco Bailey, Adam Beyer, Rush, Dave Clarke, Chris Liebing, Marco Carola, Sonique, Moguai, Tomcraft, Inigo Kennedy, Preach, Takaaki Itoh, Marusha, Jay Denham, Marco Lenzi, Eric Sneo, Toni Rios, Oscar Mulero, Marko Nastič, Kay D. Smith, Felix Kroecher, atd. V současné době se prezentuje svým typickým šlapotem v rytmu techno music.

Nox van Borg
Propadl hudbě už v mládí kdy se od klavíru přesunul za mixážní pult a v té době začala jeho kariéra. V březnu roku 2006 zakládá společně s kamarádem DJ Johnem Dorou bookingovou agenturu Technosphere DJs a také začínají spolupořádat stejnojmennou klubovou akci Technosphere ve Vyškově. Na ní působí jako rezidenti a zároveň tvoří nezaměnitelné duo Stormriders. Zde Nox působí až do května 2008, kdy booking končí svou činnost a také pořádání těchto klubovek. V dubnu téhož roku přijal nabídku tanečního serveru partymix.cz a vstoupil pod jeho křídla. Od července se stává jedním z rezidentů břeclavské klubové akce - Partymix night. Koncem roku 2008 se dostavá mezi 65 Djs, jenž jsou uvedeni v knize „Elektronická hudba v Česku - Analýzy a rozhovory s českými DJs“ od autorky Soni Peroutkové. Stává se spolu s Dj Orbithem, Luisem, Davem R. G. a Luppim Clarkem kmotrem této knihy. V současné době je pod křídly bookingu STROBE CZ. Za mixem to umí pořádně rozjet v houpavých i energických techno rytmech, které jsou plné efektů. Nox působí také jako producent a remixer, tracky mu vyšly na labelech Unaffected Records / Isis Recordings / Illusion Music / Naked Records.

Kimon Dakita (aka Daemon & Kita)
DJ DAEMON se pohybuje na scéně elektronické hudby již od roku 2003. Během aktivních let djingu jste jej mohli slyšet na mnoha akcích v různých místech České republiky, ale i za hranicemi, po boku českých i zahraničních DJs. Od stylu techno, na kterém začínal, si postupně rozšířil obzory k téměř všem stylům elektronické hudby. Nikdy Vám dopředu nedokáže říct, co bude hrát, ale vždy se snaží co nejvíce "splynout s davem". Rád také sáhne po raritních kouscích. Od roku 2008 se začal věnovat i vlastní tvorbě a v roce 2009 přechází na digital vinyl system. Za sedm let praxe si vypiloval osobitý a pestrý styl mixování, který budete moci posoudit přímo na party Hradhouse :)
DJ KITA působí ve Strobe od května 2004. DJingu se věnuje od roku 1998, a tak lze považovat za jednoho z průkopníků zlínské taneční scény. Preferuje mixování tribal techna a groovy zvuku, objevuje se však také na dnb parties. Během své djské kariéry vystoupil na spoustě kvalitních akcí jako např. Hradhouse, Summer Of Love či Citadela. Vystupoval ale také na akcích na Slovensku, v Německu, Polsku či Lucembursku. Společně s Daemonem se letos premiérově představí jako projekt Kimon Dakita, a to právě na párty Hradhouse!

mildee

Mildee
Rodák z Uherského Hradiště, který se do elektronické hudby zamiloval v 17-nácti letech už od svých prvních parties. K hraní se dostal asi o 2 roky později na kolejích VUT v Brně, brzy začíná nakupovat své první desky a po několika měsících i gramofony. Jeho první akce se datují do poloviny roku 2004, kdy se spolupodílel na klubových akcích Technation v klubu Diamantino v Traplicích na Uherskohradišťsku. Na začátku roku 2006 si jej všimnull zakladatel agentury Euforia - Dj Nirthy, který jej přijal do své bookingové agentury. Ve druhé polovině roku 2006 začíná Mildee úzce spolupracovat se Skeinem z agentury Strobe.cz a ve druhé polovině roku 2007 přechází pod tento exkluzivní booking. V roce 2007 se stává spoluorganizátorem a rezidentem úspěšné taneční párty Sonne Edition. Za dobu svého působení pod křídly agentury Strobe si už několikrát zahrál i v zahraničí, na Slovensku a v Polsku.

Luis
Dj Luis se věnuje proodukci již od roku 1990. Má za sebou vydané tracky na zhruba 20-ti releasech. Profesionálním djjem se stává v roce 1996.V roce 2007 založil label Naked Records a momentálně hraje pod booking agency STROBE. Jeho DeepHouse a TechHouse sety s nádechem Techna hraje pravidelně po klubech na Moravě a v Čechách. Svá vystoupení si odbyl již také na Slovensku, Lucembursku nebo v Polsku.Ve svém hraní se snaží vytvářet příběh. Jeho sety jsou energické, s hutnou basou, pestré a plné nájezdů. Hrál snad se všemi českými djs a se spoustou zahraničních hvězd. Po krátké modernizaci svého hudebního zázemí se také nadále věnuje své vlastní tvorbě.

Jordy
Jordy je DJ, producent a také úspěšný remixér z Uherského Brodu hrající pod agenturou Strobe. Má za sebou 9 let hraní po celé ČR jak v klubech tak i na velkých open air akcích včetně zahraničí. Jordy jako dj hraje především současné žádané styly jako jsou house, electro, progressive a tech-house. Podle serveru IDJ patří mezi první TOP 10 nejlépe hodnocených DJů v ČR (z více jak 2700 DJů). Kromě DJingu se Jordy věnuje více jak 12let vlastní hudební produkci (house, electro a progressive) která vychází na labelu NAKED RECORDS, ( a další světové labely jsou v jednání) kde se také úspěšně prodává na největších distribučních serverech na světě (Juno, T rackitdown, M Tunes, Audio Jelly a více jak 150 dalších) a dostávají se tak k mnoha DJům po celém světě. Některé jeho skladby se dostaly na prodejních serverech v prodejnosti až do první TOP 5. Více na webu www.jordy.cz

jordy

Bear
V roce 1995 si udělal kurz mixování u dj Tokyho. Začíná hrát hip hop a trip hop, posléze přechází na jungle.V té době si jej všiml Dj Radek. Od té doby hrál v Břeclavi na akcích jako City Rave, Tempotic Rave, či klubech H a Trip.V roce 98 si zahrál jako předskokan ve Veselí před Wubble-u (house set). V roce 2000 si zahrál na CITADELE 7 a 8. Poté ještě několikrát hrál na Sektoru v Brně, stává se rezidentem parties agentury Strobe a v roce 2001 vstupuje do jejího bookingu. Další roky následuje hraní pod touto agenturou v klubech Perpetuum, Stará Prádelka, MC Slady a na agenturních akcích Sonne Edition. Velmi často vystupuje také v klubu Royal ve Veselí nad Moravou.

Karloss
Karloss, vlastním jménem Karel Varaďa, pochází od Uherského Brodu. O „elektronickou“ hudební scénu se začal zajímat zhruba ve svých 16letech. Jeho oblíbený styl, který také hraje, je funky groovy techno. Velmi intenzivně se věnuje také hudební produkci. Jeho první kvalitní tracky prezentoval na netlabelu Montec records. V současné době má za sebou několik vydaných releasů a remixů na labelech jako Keep on techno, Naked records, FS Music či Unaffected, které jsou k dispozici na největších distribučních serverech jako např. Beatport, Junorecords apod. Některé z jeho tracků vznikají ve spolupráci s brněnským Namtrackem. V agentuře Strobe působí Karloss od května roku 2008.

Lineup:
19.00 Bear
20.30 Jordy
22.00 Luis
23.15 Kimon Dakita (Daemon & Kita)
00.30 Mildee
01.45 Lucasch
03.00 Coma
04.15 Nox Van Borg
05.30 Karloss
07.00 end

www.strobe.cz


Dodal: Katka Červinková, Mersey Agency
HRADHOUSE

HRADHOUSE

Pátek 6. 8. 2010
Předprodej 470 Kč + poplatky
Vystupují:
Robert Babicz live (DE), Justin Robertson (UK), Chaab (HU), Orbith, Jerry, Javas, Romano Porni, Ibe, Elio, Mekki Martin, Tomas Haverlik (SK), Michal Breeth (SK), Michael C, Stepan Bruck, Hydrophonic, Typhone, Deivis, Katcha, X.Morph, Blulajta + MC Vaant, Stantha a Holder, Lucasch, Coma, Luis, Mildee, Daemon, Jordy, Noxx Van Borg, Bear, Karloss, Andrew Mallet vs. Hellman, Kyanid & Mario von Kukuson, Martin Streed, Kangoora, CJ Fox, D´Safo, Worm vs. Psycho, Wecca, Gianni, Djeda Lebeda
DISKUZE
Jméno:                   Nadpis:   
Text:
Zadejte číslo 144:
Daemon | 27. 07. 2010 | 08:50:39
budete čučet... i vy co nevěříte :)
Ex | 22. 07. 2010 | 03:31:54
Jj, škoda, že nehrají na větším stage... Skeine, fakt jsi zjisti něco víc o této agentuře :DD
Axel | 22. 07. 2010 | 11:00:20
Skein: To není žádná stribe stage, ale strobe stage. Pořádně se podívej a zjisti si něco víc o této agentuře. moc se na tyto djs těším. Škoda, že nehrají na větší stagei.
Skein | 22. 07. 2010 | 12:03:58
na stribe stage bude hrát techno...elektro podobně, očekávhete smršť dobré muziky v podání STROBE DJS
m. | 21. 07. 2010 | 02:03:28
typicky ceske peklo....
lg | 21. 07. 2010 | 11:01:55
nic moc teda letos cekal jsem od toho vice skoda....
Alex | 20. 07. 2010 | 10:13:34
A můžu se zeptat...Budete hrát opravdu klasické techno nebo jen minimalové sračky či zběsile nudné hardtechno???
Ex | 20. 07. 2010 | 06:30:11
tak to už se těším, tihle to za mixem totiž umí! let's go techno
zmasasl | 20. 07. 2010 | 03:41:39
Konečně techno na hradě
derick | 20. 07. 2010 | 03:03:11
to jo, děs
Max | 20. 07. 2010 | 12:31:12
Tohle je fakt ostuda ten letosni Hrad

Tipy na zajímavý obsah

© Copyright Poslouchej.net 2003-2011  |    ISSN 1801-6340  |