FESTIVALY 2024

březen
01
02
03
04
05
06
07
08
09
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
DOPORUČUJEME FESTIVALY
ZAHRANIČNÍ FESTIVALY

Josh Wink headlinerem plážového festivalu

Josh Wink headlinerem plážového festivalu
29. 08. 2007   |   Autor: Jervin   |   Komentáře (36)
Mácháč jakožto festivalová rozlučka s létem je už také za námi, takže už nám jen zbývá lovit v paměti ukořistěné zážitky a těšit se znovu za rok. Léto nabídlo mnoho hudebních celebrit a ty největší dorazily právě na pláž Klůček. V této reportáži nabízím poohlédnutí za tímto posledním sluncem prohřátým festivalem.

Jak už bylo zmíněno v názorech redakce, větší část crew si vzala dovolenou a již ve středu vyrazila směr Staré Splavy u Máchova jezera, kde jsme se ubytovali v kempu a netrpělivě očekávali páteční večer. Než jsme se rozkoukali bylo pár hodin před párty a tak začalo nezbytné upravování do přijatelné podoby. Nakonec zhruba v osm hodin přijíždíme před brány kempu Klůček. Proběhl výsadek z aut a hurá směr vstupní brána. Všude spousta lidí a pěkný rozruch. Že by tu dnes byla nějaká party? Opravdu všude kolem bylo pěkně živo a já na chvíli skočil do kůže párečku důchodců, kteří přijeli strávit krásné chvilky v klidné přírodě okolo jezera. Docela mi jich bylo líto! :o) Zpět k cestě podél které byly stánky, kde měli něco na spláchnutí hrdla a všude se grilovalo maso. Něco okolo půl deváté jsme byli bez front odbaveni a v klidu vešli dovnitř areálu. První, co člověka praštilo do očí, byly zavěšené tři hvězdy, každá v jiné barvě. Jak se v průběhu večera ukázalo, dobrý záchytný bod. Působivě se vyjímal VIP prostor, který se nacházel vysoko nad zemí v zadní části pláže, přímo proti hlavní stage. Tím se tedy i dostávám k podiu. To bylo umístěno stejně jako v loňském roce na vodě a skládalo se z mnoha světel, velkých led panelů a nesmím zapomenout na to nejdůležitější, bylo ověšeno velmi kvalitním a čistým zvukem.

Mácháč 2007 po hudební stránce pro mě začal v době, kdy za gramofony nastoupila Lucca. Do té doby jsem se seznamoval s bary a vyměňoval zážitky z léta s všude přítomnými kamarády. Tak konec tlachání a honem na hlavní stage, kde už půl hodiny hraje doma i v zahraničí uznávaná Lucca. Sám jsem byl překvapený, když jsem měl možnost slyšet a vidět jak na její výkony reagují třeba polští, či němečtí fanoušci. Vystoupení měla okořeněné ještě o doprovod Michala Pavlička. Co říci o jejich vystoupení? Při pohledu na dav, který zaplňoval hlavní stage bylo vidět, že dost lidí čeká na Carla a přitom si už užívá vystoupení Luccy, jako takový warm-up. Mě osobně Lucca nebavila a myslím, že její set nebyl zrovna povedený v porovnání s tím, co jsem měl možnost od ní slyšet. Spolupráce s Pavličkovou kytarou mi v druhé části setu také nepřišla jako zrovna šťastná kombinace. Nevím jestli jsem byl sám, ale hlasitost toho kytarového výstupu, byla o pár stupínků někde jinde. Vystoupení bych tedy raději nechtěl hodnotit, ale zařadil bych ho jako nejhorší ze skupinky těch následujících.

 Carl Cox @ Mácháč 2007

 

Chvíle, kdy se za gramofony, cedéčky, monitorem a mixem měl objevit tmavý pán s mezerou mezi zuby se pomalu blížila. Po jedné ranní hodině světla zhasla, zavěšené hvězdy splaskly a na rozdíl od těch pravých na obloze přestaly svítit. Zdrojem světla tak byly jen zářivky a lampy z barů a ty, co rámovaly hlavní podium. Headliner číslo jedna začíná rozjíždět svou show. Nejdříve se uvedl a poděkoval předchozí djane, to aby se vědělo, že už je na svém místě a poslední opozdilci se přidali k velmi naplněné hlavní stagi. Zprvu jsem byl opravdu zvědavý, jak začne. Nepřesvědčivý začátek se ale pomalu měnil ve spanilou jízdu, ve které Carl dokazoval, že je bavič a za mixem to taky zvládá více než dobře. Dokázal, že mu nedělá problémy do svého setu přimíchat takové věci jako je „Washing up“ od Tomase Anderssona tuším v remixu od Tima Deluxe, s kterým si dokázal omotat snad všechny kolem prstu, aby posléze předvedl, že rovněž dokáže reflektovat minimalové trendy a zařadit do setu tracky i z tohoto stylu techno hudby. Přišlo mi, že když cítil sebemenší zaváhání publika a ztrátu kontroly, tak zkusil zařadit nějaký ten hit třeba jako Velvetův „lala land“ a když to náhodou nezabralo, pomohl si mikrofonem. Jeho vystoupení na mě působilo průměrně a v některých momentech se mi zrovna jeho show nezamlouvala. U mě to bylo dané příliš častou kombinací skoro „popových“ hitů s téměř undergroundovými věcmi a funky technem. Ovšem při pohledu na lidi, kteří byli jak v transu, se mi zlepšovala nálada a dojmy rozhodně mířily do kladných sfér. Přišli se bavit a když si vzpomenu na pohled z horní části pláže na celý ten dav, který pařil, občasné mrknutí na parádní animace, vzpomenu si, jak mi začal běhat mráz po zádech. Ten pohled si budu ještě asi chvíli pamatovat.

Josh Wink @ Mácháč 2007

 

Druhým headlinerem časného sobotního rána byl Josh Wink. Tohoto pana dje jsem dlouho nesledoval a tak jsem až do chvíle, kdy jsem si pustil jeho rok starý set, nevěděl na jaké vlně se právě pohybuje. Potom, co se Carl rozloučil se svými fanoušky, usedl do hummeru, jakožto taxíku na hotel, z něhož pak vyrážel směr další dobrodružství s názvem Creamfields. V tu dobu už ale prvními minimalovými tóny z hlavní stage „vyháněl“ lidi úřadující Wink. Jak už jsem se zmínil, jeho rok starý set na mě působil velmi povzbudivě, proto jsem jako jeden z mála šel proti proudu odcházejících lidí z hlavní stage. Začátek bych přirovnal ke klikací bublanině s cvrčkem, aneb pohoda maximálně minimalový poslechový nářez. Rozbalit si deku zavřít oči a jít na procházku po světě bez hranic. Promyšleně gradovaný set začínal nabírat obrátek v době, kdy si Josh s malinkým naslouchadlem v uchu usmyslel, že je třeba trocha acid zvuku a pustil skladbu s příznačným názvem „Tribal acid“ . Lidí zase začalo přibývat. V čase kdy začal přimíchávat svoji hitovku „Higher State of Consciousnes“ byl už na hlavní opět slušný kotel. Pomocí efektu na mixu a cutování tuto pecku vygradoval tak, že jen málo kdo udržel ruce při těle a nehybně stát. Podobných vrcholů se během jeho mixu ještě pár objevilo. Jedním z nich byly i „Alarms“ jakožto neuvěřitelně oldschoolový hit od Jeffa Millse. V druhé polovině bylo jeho bpm zajisté nad hranicí 130. Při dalším poslechu se mi zdálo, že cítím i nádech nové placky od Hardfloor. Aby toho nebylo málo, tak si do svého rovného setu vystřihl i dvě zlámaniny, které po čase narovnal, u příležitosti předání žezla poslednímu dji. Přesněji českému veteránovi a nestorovi house musik, Loutkovi. Ač nejsem fanda housenek, tak musím opravdu smeknout nad výkonem, který předváděl až do úplného rozjasnění a ticha. Pro mě to bylo největší překvapení party. Téměř plynule převzít žezlo a posunout to ještě dál, jsem opravdu už nečekal. Potlesk pro neohroženého veterána Loutku.

Na závěr mi zbývá už jen mrknout na nějaké ty klady a zápory celé akce. Nejvíce se mi chce pochválit animace a celou výzdobu pláže, která byla na jedničku s hvězdičkou. Další pochvalu bych vysekl zvukaři, protože zvuk na hlavní se mi velmi zamlouval a byl opravdu více než dostačující. Po stránce organizace rovněž dobrý. Hudební stránku bych viděl takhle: Wink vítěz, pro stříbro by si dokroužil Carl Cox a bronz Loutka. Co se mi ovšem nelíbilo, bylo zásobení barů. Pokud si po Carlovi jdete koupit minerálku a je vám řečeno, že jediné nealko, co mají je coca-cola, odejdete proto na pivo a to také dochází, tak se asi někdo přepočítal. Fronty na barech beru jako samozřejmost při počtu lidí na tak malém prostoru. Záchody jsou vždy samotnou kapitolkou, ale abych byl upřímný, docela jsem se divil, že nedopadly hůř. Dalším mínusem-nemínusem by mohly být kořeny, které, jak jsem tak pozoroval, dávaly zabrat téměř každému. To by k Mácháči 2007 bylo asi vše a já bych mu přilepil hodnocení s číslem 8 z 10.

MÁCHÁČ

MÁCHÁČ

Pátek 24. 8. 2007
Předprodej 399/499/599/699 Kč, na místě 799 Kč
Vystupují:
Carl Cox, Josh Wink, Lucca a Michal Pavlíček, Lee Dagger, Adventures Close to Home, Get Shakes, Gavyn Mitchell, Philipp Straub, Loutka, Martin Gredner, Kaisersoze, Formi, Tripmain, Skipworker, Chmiel , Marty Crow, Lafayette, Bon Finix
DISKUZE
Jméno:                   Nadpis:   
Text:
Zadejte číslo 144:
nsninie | 04. 11. 2007 | 01:46:54
josh is de man

Hierzo van uit demter city wou ik even zeggen dat dit een kk erg nummer is!
Dolik | 10. 09. 2007 | 01:28:08
Wink

Me se osobne libil Wink ja svine. Karla jsem moc nezral, sice bylo videt ze umi, ale trosku jsem se nudil jsem se a ani se mi na nej moc dobre neparilo. Wink mi utekl jak svina. Kdyby se me nekdo ptal jak dlouho hral, tak bych mu rekl, ze tam 15 minut.
Jsem zvedavej, jestli ma nekdo stejnej nazor.
Andrews | 05. 09. 2007 | 10:20:30
Svět se loučí s minimalem a Česko se ho teprve učí přijímat... Jak příznačné.
M1L4 | 01. 09. 2007 | 05:03:58
Moje trocha..

Asi tak... Na akce už moc nejezdim, protože s každou další si připadá že tam prostě nepatřim, až na pár vyjímek. U nás už sem sjezdil kde co a jestli za ty léta je akce na kterou dopustit nedám, je to právě Mácháč, at si řiká kdo chce co chce, tahle akce je pohodová, co se atmošky týče vždycky happy a chodí na ní vždycky dost lidí co jí rozumí, myslim že je to akce pro vyzrálejší publikum, haha :))) . Jelikož poslouchám muziku i doma, věděl sem asi tak co mám očekávat, Lucca hrála dobře, ostatně jako vždycky, čim víc lidí tim víc se jim chce předvíst, jen mě mrzí, že s Pavlíčkem tenhle rok zůstali trochu při zdi, ale asi to bylo i časem, který dostala. Kdo byl minulý rok, ví, jak to spolu ráno rozjeli:)) Co se týče Carla, předved svůj řekl bych profesorskej standard, možná i proto, že sem se nechtěl kdysi koupat v blátě v Roudnici a tolik se na něj proto ted těšil, mě trochu při svym vystoupení zklamal, asi hlavně tim, že ho mám dost naposlouchanýho a když slyšim hrát provařeniny připadám si jak na konzertě rockový skupiny, která publiku dává desku co znaj z domova, jen v horší kvalitě zvuku. Leč i přez pár hluchých míst sem rád že sem na něm konečně byl. Ani nevim kolik bylo hodin když se na podium dostal Josh, co ale vim bylo, že už sem měl pěkně naváto a nestyděl sem se na něj hulákat save it! :D Děkuju všem co odešli, protože zde bylo víc místa a mohl sem si zatančit na schodu co byl u zábradlí v davu u podia, jeho set byl pro mě skvělým zážitkem a vyplnil mezeru, která mi do té chvíle chyběla. Moje očekávání pak bylo naplněno a mohl sem jít v klidu spát. No popravdě sem odešel asi na potřetí:))) PS: Vyměnim krátký videa .)))
m-master | 01. 09. 2007 | 10:43:21
minimal pro cechy ne???

me by zajimalo jak si to vy vsichni antiminimalisti predstavujete.., jako ze bude mit jeden kufr pro hrani ve svete a jeden pro hrani v CR? vsichni tady omilate, jak se nechavaji strhnout modou, jj, i takova velicina jako vas bozsky kaja se nechal strhnout, kdyz nechal zaznit par minimal desek.., on mezi Coxem a Winkem je rozdil, pze u Coxe je to spis o te show a hrani prevazne jinych desek, pze Karel toho moc dobreho dohromady nedal, ale je to showman.., nez zacnete nadavat, co to kecam, jen aby jste byli proti, tak si sahnete do svedomi, jestli to nahodou neni pravda.., taknejak jsem v zadnem TOPDJs nevidel prehrsel desek od C.C., nebo vy jo? Jak ctu ty reporty, tak vidim, ze Josh nehral jen minimal, ale vetsi spektrum.., to ze jste utekli pri prvnich rytmech a mysleli, ze to bude valit celou dobu uz je taky trochu jina vec..
ad Brno.. ono v Brne jsou dobry akce, ale ne vzdy to tak vypada.. protoze to tam taky vzdycky nekdo pose*e minimalem, ne? nebo Monca pro vas hrala skvele? a naopak weichi byl taky podle reportu uplne hustej, zeo? clovek si tak rika, jestli nam opravdu neco uniklo, kdyz tenkrat kvuli tem zaludecnim potizim nedorazil..
kazdymu se libi neco jineho, ale smyslem je mit trochu rozhled, byt ohleduplny k ostatnimu atp., zatim jste bojovni jen vy antiminimalisti (mno jako rozhodne ne maximalisti :oD), nikdo z tech, co tu obhajuje minimal nenapsal, ze vase styly jsou na pitchu, nebo ano? takze zase asi tak...
....... | 31. 08. 2007 | 12:13:54
Tak pánové aby bylo jasno....nevim sice co si mám představit pod pojmem "kinder koulař", ale v Brně jsou nejlepší party, jaký jsem kdy zažila, vždycky to za něco stojí a nemusim mít ani dudlík v puse apod....každýmu se líbí něco jinýho, takže nám tady necpětě jen ty své názory....zdarec
Kondor | 30. 08. 2007 | 10:25:23
milano

milano máš naprostou pravdu já bych taky tyhle kinder koulaře deportoval do brna
richard | 30. 08. 2007 | 06:45:08
a me nejvic stve ze na machaci nehral john dahlback. ale bylo to tam fajn.
ozzby | 30. 08. 2007 | 06:09:43
Mě se prostě steašně líbej komenty typu " josh wink asi nemohl zahrat neco jineho, protoze mel svuj set predem pripraveny", "nebo josh wink asi nepoznal, ze se to lidem nelibi" Ja teda nevim, ale josh wink je pro me umelec, který naprosto presne vi co dela (hraje) a my bud jeho "umeni" rozumime, nebo ne. Nedokazu si predstavit, ze by se tak velka osobnost jako je napr. Josh Wink prizpusoboval djovi, ktery hral pred nim. Naopak by daný dj u svych fandu jenom klesal, kdyby kvuli technoloudilům začal hrát něco proti jeho srsti :o)
ppp | 30. 08. 2007 | 05:24:40
na coxovi jsem byl 5x v ČR a jednoznačně usuzuju, že hrát po něm není jednoduchý...Co se týče Winka - hrál, tak jak umí a těm, co se nelíbí, tak mohli jít pařit jinam. Co se týče hudby - byl letošní mácháč absolutní jedničkou...
milano | 30. 08. 2007 | 03:48:56
layka jo tak ty asi budes jeden z tech dudlickovych ze te to tak sebralo,zde si lidi kteri si nedokazou vybrat dobrou party leci komplexy,jestli neumite cist line up atd,pred vstupem na party,tak se vam muze stat i to ze se ocitnete na vesnicke tancovacce a zase si budete stezovat ,ze hrali pomalu.priste doporucuji cist letaky at vim na jakou party a jakou hudbu jdete fuck sick
LL | 30. 08. 2007 | 03:32:41
sheet

napsal jsi, že to wink "zazdil, utnul, zpomalil, znudil, zesral" ..to mi nepřijde jako zrovna nadšený názor..však já ti neberu názor, jen myslím, že sis teda mohl najít jinou zábavu na dobu winkova setu, který se dal očekávat, že bude takový jaký byl..
sheet | 30. 08. 2007 | 03:29:56
LL

z čeho že usuzuješ že jsem naštvanej? nejsem. užil jsem si to dostatečně. jen řikám to co si myslim a od toho ta diskuze je.......
LL | 30. 08. 2007 | 03:14:28
sheet

no a já to měla zas obráceně..ale nikomu necpu, že Carl Cox mě nudil až to hezký nebylo a necpu nikomu jak to "zesral" apod..věděla jsem jak bude hrát a tak mě to nepřekvapilo..
stejně tak jsem věděla že wink bude super! :o)
tak se příště poinformuj, co se bude hrát, vymysli si nějakej plán, na jakou stage zajít když se bude hrát něco co tě nebaví a pak nemusíš bejt naštvanej, co myslíš?
achayo | 30. 08. 2007 | 02:31:51
lol

Mám takové divné šimrání vzadu dole u zad, že spíš na TEBE tady není nikdo zvědavej :-)
Daniel Pánek | 30. 08. 2007 | 02:30:24
zajímavé

Zajímavé je, jak zde hodnotíte akci. Na Carla Coxe a Luccu s Michalem Pavlíčkem jste jako dav vřeli, řvali a tancovali jak diví. Pak nastoupí jediná osoba, která vám hudebně nesedne a je z toho akce na hovno a na Loutku jste se zase rozjeli.
Nechápu. Tak když vám Josh Wink nesedl tak jste se měli na tu dobu odebrat na jinou stage. Ale řvát tu a nadávat jak celá akce stála za ho*no a že už nikdyn a Mácháč nepojedete ( někteří to psali v prvních diskuzích ). Josh Wink patří ve své branži k jednim z nejlepších a mě osobně jeho set po Coxovi přišel vhod.
layka | 30. 08. 2007 | 02:24:39
lol

no tak to teda fakt LOOOL a eště taky ROFL aby toho nebylo málo
lol | 30. 08. 2007 | 02:16:44
2 vsichni chytraci

vy vsichni, kteri tady brecite nad tim, ze wink hral na houby, ze zkazil celou party za tak drahej vstup.... JE TO VASE CHYBA PITOMCI!!! kdyz nekam jdu, tak si zjistim, kdo a CO hraje. takze si muzete ted maximalne brecet doma do polstare a prestante tady prudit. NIKDO NA VAS NENI ZVEDAVEJ!!!!
sheet | 30. 08. 2007 | 02:16:12
LL

nejde o techno ale o to že po tom jak to bylo rozjetý mohl josh zahrát o dost líp... třeba na takovym kosmiku rozjel mauro taky minimal ale pařit se na to dalo... sice jakž takž ale dalo... wink to prostě "zazdil, utnul, zpomalil, znudil, zesral" teda samozřejmě jak pro koho. já to beru tak že carl to rozjel docela pěkně ( i když to mohlo bejt lepší ) a pak najednou click,clack, tuc sem, tuc tam... to mělo bejt ve VIP nebo v red zonu ale ne na main stage...
LL | 30. 08. 2007 | 02:04:35
sheet

Tak proč dáváš 8 kil za něco, co je jasný, že nebude o technu?
sheet | 30. 08. 2007 | 02:00:38
HLAVNÍ
sheet | 30. 08. 2007 | 02:00:01
layka

jojo, nezbývá než souhlasit když dám 8 kil za lístek tak se jedu bavit a pařit a ne relaxovat na takovej chillout ( a eště špatnej chillout ), přesně jak to bylo v tý anketě... MINIMAL NA HALVNÍ SCÉNU NEPATŘÍ !!!
achayo | 30. 08. 2007 | 01:55:03
...

"...ROZBALIT SI DEKU, ZAVŘÍT OČI A JÍT NA PRACHÁZKU PO SVĚTĚ BEZ HRANIC..." - Autor-
-tak to je asi přesně ten rozdíl o představě mě, naprosto jednoduchého omezeného a přízemního přažského clubbera a super vzdělaného hudebního labužníka o prožitku z letního tanečního festivalu...taky peace na tebe :-)
layka | 30. 08. 2007 | 01:49:45
milano

po tvém stupidním příspěvku mi nezbývá než se zasmát a pomyslet si ( a to nechci bejt sprostej ani urážet ) něco o kreténismu...
LL | 30. 08. 2007 | 01:31:42
2 milano :o)))))

2 luky: bych tě chtěla vidět, kdyby po coxovi božský kája rozjel lady karneval a podobné hity :o) a pokud se ti minimal nelíbí, příště si dopředu vybírej, kam jet za muzikou, je to jednoduchý :o)
milano | 30. 08. 2007 | 01:25:09
one two thre four everybody back to floo

na party jsem nebyl,hudbu joshe mam rad a podle poslechu z uryvku si myslim ,ze to stalo za to,tenhle rytmus je skvelej.takze komu se nelibi a jak pisete ,ze se nehodil do line up,tak doporucuji dudlik do pusy svitici parohy ,medvidka na zada a mazejte na bobycentrum.
já | 30. 08. 2007 | 01:06:10
V tu dobu už ale prvními minimalovými tóny z hlavní stage „vyháněl“ lidi úřadující Wink. Jak už jsem se zmínil, jeho rok starý set na mě působil velmi povzbudivě, proto jsem jako jeden z mála šel proti proudu odcházejících lidí z hlavní stage. Začátek bych přirovnal ke klikací bublanině s cvrčkem, aneb pohoda maximálně minimalový poslechový nářez. Rozbalit si deku zavřít oči a jít na procházku po světě bez hranic
infos | 30. 08. 2007 | 01:03:40
Wink headlinerem ??!
Jste se asi trochu pomatli ne? Absolutne se nehodil do lineupu. Absolutne. To ze hraje kvalitni acid minimal neni pochyb. Je vybornej, ale je to zabijak atmosfery, bohuzel lidi uspal.
Luky | 30. 08. 2007 | 01:02:31
Josh Wink headlinerem festivalu?

Do rozjeté párty nastoupí Josh Wink? I Karel Gott by tam byl lepší!!!!Jste blázni? Minimal a to jeho ťuk ťuk ťuk? Táhněte s tím někam. Minimal Fuck of.
Terka | 30. 08. 2007 | 12:21:06
Nezlobte se na mě, ale Mácháč byl tenhle rok nejhorším fesťákem co jsem kdy zažila!Atmoška dobrá, ale ta music stála fakt za prd, prostě novej trend minimal:o(((
Jervin | 30. 08. 2007 | 11:53:31
to finch

Uznavam to ujelo, ta věta byla formulovana trochu jinak a při zavěrečné editaci jsem pozapoměl změnit ty dva Y za A, ale i tak Josh spada do skupinky uznávaných a respektovaných djs, které jsi ve svém komentaři vyjmenoval...Peace!
richee | 30. 08. 2007 | 11:27:41
jo je to tak, byla to hrozna uspavacka...jeste ze tam byl redzone a tripmain se postaral aspon na chvili o zabavu, jinak machac stal total na hovno.....a priste by nemeli myslet jen na prachy a omezit vstup ptze to fakt stalo za hovno tech lidi....nedalo se nic......nejlepsi akce leta pro me zustava Summer of Love....a s tima hvezdama....nejvetsi prinesl machac? no ehm...tak to snad nemyslis vazne.....hawk
finch | 30. 08. 2007 | 11:13:59
@Jervin

jinak velice pekny report, zvlast pasaz o winkovi ;)
finch | 30. 08. 2007 | 10:57:21
@Jervin

"...Léto nabídlo mnoho hudebních celebrit a ty největší dorazily právě na pláž Klůček...."

Josh Wink je vetsi hudebni celebrita nez Jeff Mills, Ed Rush, Aphrodite, Adam Beyer bo Marco Carola ???
jan | 30. 08. 2007 | 10:28:01
infos

zalezi jak se k tomu postavis... pro mnohe to byl Wink opravdu nejvetsi hudegni zazitek z cele te tragedie, co na machaci byla.
infos | 30. 08. 2007 | 10:21:23
Wink headlinerem ??!

Jste se asi trochu pomatli ne? Absolutne se nehodil do lineupu. Absolutne. To ze hraje kvalitni acid minimal neni pochyb. Je vybornej, ale je to zabijak atmosfery, bohuzel lidi uspal.

Tipy na zajímavý obsah

© Copyright Poslouchej.net 2003-2011  |    ISSN 1801-6340  |