FESTIVALY 2024

duben
01
02
03
04
05
06
07
08
09
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
DOPORUČUJEME FESTIVALY
ZAHRANIČNÍ FESTIVALY

První jména Mighty Sound

První jména Mighty Sound
04. 02. 2007   |   Autor: redakce   |   Komentáře (0)
Nejen pro příznivce ska, punku, reggae a dalších alternativních stylů tu máme první ochutnávku z line-upu Mighty Sounds 2007.
Stejně jako minulý rok bude produkce odkrývat zúčastněné interprety postupně, v souvislosti s tím, jak budou smluvně potvrzeni. V první várce je zveřejněno 7 kapel, které snad ujistí všechny příznivce festivalu, že se s přípravami na třetí Mighty Sounds nezahálí.

mighty soundsLetošní MS se bude znovu konat v jihočeském Olší u Tábora, tentokrát v termínu 13.-15. července 2007. Na dvou živých, dvou djs scénách a v divadelním stanu se představí zhruba 120 interpetů ze žánrů, které na jiných festivalech tolik prostoru nedostávají. Pořadatelé samozřejmě chystají i několik novinek a vylepšení a to zvláště co se týče doprovodného programu a druhé live stage, která by se měla dramaturgickou kvalitou i co do velikosti více přiblížit scéně hlavní. Zájem o takto vyhraněný festival (téměř šest tisíc diváků v loňském roce) a pozitivní ohlasy z dosavadních dvou ročníků, dodaly pořadatelům dostatečné sebevědomí, aby se pokusili ulovit i nějakou opravdu hvězdnou kapelu. Jednání se momentálně rozjíždějí, takže se nechte překvapit. Ve hře je spoustu faktorů, které bohužel často nezáleží tolik na pořadatelích jako na ochotě a možnostech vytipovaných interpretů, ale pokud by vše vyšlo, mohli by se festivaloví fanoušci těšit na pěkný bonus.

V limitovaném počtu 333 kusů jsou vstupenky k dispozici za akční cenu 440 kč v předprodejních sítích Ticketpro, Ticketstream a Ticketportal.

Kup vstupenku nyní nejvýhodněji online
www.mightysounds.cz


Skalariak (ESP)
Španělské kombo mixující ska, punk, reggae a latino snad není třeba představovat. Kapela kolem bratří Skalariů má velmi početnou fanouškovskou základnu i u nás. Před třemi lety vyprodali pražské Futurum a pak ve tři ráno rozpumpovali dav na festivalu v Trutnově. Pokud letošní Mighty Sounds potřeboval kapelu, jenž se svou dravou show a energickým projevem minimálně vyrovná Panteon Rococo z loňského léta, těžko by se hledala lepší alternativa než právě Skalariak. Svižné tempo, mohutná dechová sekce a jeden španělsko-baskický hit za druhým! Už teď si můžete být jisti, co bude jedním z vrcholů festivalu!

myspace.com/skalariak  
www.skalariak.com 


The Slackers (USA)
Po New York Ska Jazz Ensemble a the Toasters poslední zástupce „svaté“ new yorské ska trojice jenž ještě na Mighty Sounds nevystoupil. Svou dosavadní absenci napraví již toto léto! Prvotřídní rocksteady v čele s frontmanem a klávesistou Vicem Ruggierem jenž mimo jiné četně nahrává a vystupuje s kapelami jako the Rancid či the Transplants již dvakrát naši zemi svou návštěvou poctila. Kdo jejich vystoupení viděl, ví o čem je řeč. Kdo ne, má jedinečnou možnost se přesvědčit jak sladce a romanticky a přitom nepodbízivě a úderně může ska znít. Jedna z nejvytříbenějších ska kapel dnešní doby míří na Mighty Sounds.

www.myspace.com/theslackers   
www.theslackers.com/


Mad Sin (GER)
Jestliže zahajovací den letošních Mighty Sounds vyšel na pátek třináctého, koho lepšího by si publikum na uctění této události mohlo přát než německé psychobilly bijce Mad Sin? Legenda punkové a rockabilly scény jenž oslaví tento rok neuvěřitelné dvacáté výročí existence je proslulá zvláště svou frenetickou a zběsilou live show. Hororová image dotažená do posledního detailu a hlavně energický, punkem hodně nasáklý rock‘n’roll s kontrabasem v hlavní roli.

www.myspace.com/madsin
www.madsin.de 

Polemic (SK)
Asi není nikdo, kdo by neznal československou ska jedničku Polemic. Kapela se dala dohromady v letech 1989 - 1992 a od té doby pomalu a jistě začala dobývat srdce svých fanoušků. Za téměř 17 let existence mají na svém kontě stovky odehraných koncertů a pět veleúspěšných studiových alb. Polemic jsou považováni za jedny z největších průkopníků ska nejen na Slovensku, ale i v Čechách. O tom jak čilí stále Polemic jsou, přesvědčili novinkovým DVD, kde hrají pro dvanáctitisícový dav na festivalu Hodokvas! Jednoduše Mighty Sounds bez Polemic si lze jen velmi těžko představit.

www.myspace.com/polemicskaband  
www.polemic.sk 


Tleskač (CZ)
Plzeňský ansámbl se pomalu, ale jistě vyšplhal na pozici tuzemské ska jedničky a vesele koncertuje a plní sály po všech koutech Čech. Skočný rytmus, teatrální show a humorné texty jenž jsou vedle velmi vysoké instrumentální zdatnosti největšími Tleskačovými devizami. Zabírají vždy a všude a publikum tančí až do úplného vyčerpání. Tleskač se nedávno vytasil s novou deskou „Na předměstí Bory“ a po loňské absenci se vrací uspokojit svůj početný fan klub i na Mighty Sounds.

www.myspace.com/tleskac
www.tleskac.cz 


Rentokill (AT)
Rakouští punkrockeři, kteří sklidili velký úspěch již na prvním vydání festivalu a po dvou letech se vrací na místo činu. Kapela, jenž jakoby vypadla z oka Rancid či Anti Flag, nedávno odjela skvělé miniturné po ČR a dokázala, že svižný melodický punkrock naši jižní sousedi ovládají více než skvěle! Na Mighty Sounds Rentokill představí i svou zbrusu novou desku! Určitě se máte na co těšit!

www.myspace.com/rentokill
www.rentokill.com 


Prague Ska Conspiracy (CZ)
Jako Fénix z popela, jenž zbyl po pražské formaci Vertigo, povstala Prague Ska Conspiracy a bleskově si začala protloukat cestu vzhůru po žebříčku české ska scény. Neuběhl ještě ani rok od jejich prvního koncertu a jejich kalendář se je naplněn akcemi a davy pod pódiem se kontinuálně zvětšují. Jazzem, swingem, ale i popem nasáklé ska s exotickou zpěvačkou Marianou v hlavní roli na české fanoušky očividně funguje. A koneckonců jak by ne, když je tu poprvé někdo, kdo něco takového skutečně umí?

www.myspace.com/skaconspiracy
www.skaconspiracy.zewl.com/

MIGHTY SOUNDS

MIGHTY SOUNDS

Pátek 13. 7. 2007 až Neděle 15. 7. 2007
online předprodej 530 Kč
Vystupují:
Derrick Morgan, Skalariak (ESP), The Slackers (USA), Mad Sin (GER), Polemic (SK), Tleskač, Rentokill (AT), Prague Ska Conspiracy.
DISKUZE
Jméno:                   Nadpis:   
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUVISEJÍCÍ SOUTĚŽ
SOUVISEJÍCÍ FOTKY

Tipy na zajímavý obsah

© Copyright Poslouchej.net 2003-2011  |    ISSN 1801-6340  |