FESTIVALY 2024

březen
01
02
03
04
05
06
07
08
09
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
DOPORUČUJEME FESTIVALY
ZAHRANIČNÍ FESTIVALY

PCF: Chcete mít své oblíbené kapely na dosah?

PCF: Chcete mít své oblíbené kapely na dosah?
14. 06. 2011   |   Autor: redakce   |   Komentáře (0)
(Promotion) Už za necelých 14 dní se otevřou brány holešovického Výstaviště, které bude 23. června hostit 1. ročník Prague City Festivalu. Návštěvníci se mohou těšit na hollywoodskou hvězdu Jareda Leto a jeho 30 Seconds To Mars, švédské The Hives, cikánský punk v podání Gogol Bordello, americkou hip hopovou legendu House of Pain, elektropopové Hadouken, stálici české scény Support Lesbiens či hvězdné dje.
Jelikož Prague City Festival podporuje i mladé talenty, rezervoval ve svém line upu jedno místo pro vítěze Českého YouTube Festu, pořádaného hudebním magazínem iREPORT a Ochranným svazem autorským (OSA) ve spolupráci s českým Googlem. Nejvyšší počet hlasů v soutěži, do které se zapojilo na 27 000 uživatelů YouTube, získala pražská skupina Flattus, která tak 23. června stane po boku všech výše zmíněných hudebních ikon.

Pro všechny návštěvníky, kteří si chtějí užít své oblíbené kapely v nejvyšším možném pohodlí, na ploše situované na streše Křižíkova pavilónu B s nejlepším výhledem na hlavní pódium a festivalový areál a s nápoji za zvýhodněné ceny, uvádějí pořadatelé do prodeje limitovanou sérii VIP vstupenek za 2390 Kč. V ceně je přístup do sekce stání u pódia, dárek v podobě vstupenky na nadcházející pražské vystoupení buď Offspring nebo Ray Manzarek & Robby Krieger Of The Doors (dle vlastního výběru) a triko Prague City Festivalu v upomínku na letošní ročník.


Jak pořadatelé Prague City Festivalu deklarovali již zkraje roku, jejich snahou je, vytvořit festival evropské úrovně po všech stránkách, a tudíž to není jen atraktivní program, na který kladou důraz. Stejně důsledně se věnují i bezpečnostnímu a technickému zázemí, pročež do Prahy přivážejí nejlepší dostupný zvukový aparát či nejstabilnější možné pódium a spolupracují s prvotřídními zahraničními produkčními – hlavní stage tak např. bude mít na starosti dvorní produkční kapely Rammstein. Vedle toho pořádají den před festivalem pod patronací Ministerstva vnitra, Generálního ředitelství záchranného hasičského sboru ČR „Profesionální zónu“, tj. sérii přednášek pro hosty ze státních institutů, které se budou věnovat nejen bezpečnosti ale také evropským trendům při pořádání kulturních akcí či technologickým standardům a kvalifikaci subjektů aktivních na poli live eventů.

Další benefit pro mimopražské návštěvníky připravili pořadatelé festivalu spolu s Českými drahami. Po předložení vstupenky na Prague City Festival si zájemci o zvýhodněné jízdné vlakem budou moci v distribučních místech sítě Ticketportal (prozatím v Opavě, Olomouci a Havířově, o dalších místech se jedná) zakoupit zpáteční jízdenku na festival jen za 220 Kč. Více informací na www.cityfestival.cz

V pondělí 27. června ve 12 hodin zahájí pořadatelé předprodej vstupenek na příští ročník, který se uskuteční 29.6.2012 a na němž mj. vystoupí i americká skupina Blink-182, která přeložila celé své letošní evropské turné na příští rok.

V první vlně budou vstupenky k dispozici v přednostním nákupu a s věrnostní (až 20%) slevou. Více informací na www.cityfestival.cz a www.ticketportal.cz v sekci TISKOVÉ ZPRÁVY a na profilu Prague City Festivalu na facebooku.

Dodal: Katka Dědková
PRAGUE CITY FESTIVAL

PRAGUE CITY FESTIVAL

Čtvrtek 23. 6. 2011
990 Kč /od 1.6. 1 190 Kč/stání u pódia 1 440 Kč
Vystupují:
The Hives, 30 Seconds To Mars, House Of Pain, Gogol Bordello, The Gaslight Anthem, Hadouken, Flogging Molly, Middle Class Rut, Support Lesbiens, Skindred, Superhiks, Tleskač a DJs: Olav Basoski, Tommyboy / Crazibiza, NDKj a Chris Sadler
DISKUZE
Jméno:                   Nadpis:   
Text:
Zadejte číslo 144:

Tipy na zajímavý obsah

© Copyright Poslouchej.net 2003-2011  |    ISSN 1801-6340  |