FESTIVALY 2024

březen
01
02
03
04
05
06
07
08
09
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
DOPORUČUJEME FESTIVALY
ZAHRANIČNÍ FESTIVALY

Soutěž o vstupenky na Trnkobraní

Soutěž o vstupenky na Trnkobraní
01. 08. 2010   |   Autor: redakce   |   Komentáře (0)
(Promotion) Program letošního 43. ročníku Trnkobraní bude skutečně velmi nabitý. Své místo zde má i elektronická hudba, která již tradičně patří mezi hudební žánry, které jsou zastoupeny na festivalu. Vystoup zde např. tranceová dvojice z Německa Kyau and Albert nebo slovinský dj Reaky. My vám nyní přinášíme soutěž o 3 x 2 vstupy na tento legendární vizovický festival.
Stejně jako v minulých ročnících, rozezní taneční scéna svými beaty páteční i sobotní noc. A na co se mohou letos návštěvníci těšit? Opět klademe velký důraz na kvalitní ozvučení scény a chybět nebude ani světelná show, doprovázena videoprojekcí.

Pokud si pozorně přečtete následující článek, najdete v něm i odpověď na naší soutěžní otázku.


Již potřetí přivítáme irskou hvězdu taneční muziky Orlu Feeney. Tato nenápadná slečna se vždy postarala o pořádnou show, protože za mixpultem nejednou vyskočí s rukama nad hlavou a hecuje své publikum k tanci. Její styl je trošku energičtější a svým osobitým pojetím si v našem regionu získala mnoho fanoušků.

Po nářezu od Orly ještě neskončíme.V energickém tempu bude pokračovat DJ Reaky. DJ ze Slovinska není v našich končinách žádná neznámá a bude skvěle doplňovat hudební styl celého večera.

V letošním ročníku jsme pozvali i další hvězdu, i když vlastně hned hvězdu dvojitou. Tranceová dvojice z Německa Kyau and Albert. Tato dvojice DJs předvádí naprosto skvělou show, tak si je určitě nenechte ujít!

Velmi rádi také každoročně hostíme slovenské DJs. Letos to budou DJ Pico a Laddy M. Pico zahrál i na loňském ročníku a jeho slovenský trance určitě opět potěší nejedno ucho návštěvníka. Laddy M zase příjemně doplní něžné pohlaví vystupujících interpretů. Tato mladičká DJka má muziku moc ráda a dokazuje to právě ve svých setech.

Další jména taneční scény možná není třeba představovat. Dvojice Milhaus a Tuta je pro náš region jistě dobře známá, stejně tak i Marcus Cooper nebo Jet Fever. O rozjezdy našich tanečních večerů se postarají Ed Vance a DJ Sunrise. Sestavu doplní česká hvězda Michael C a závěrečná show obou nocí bude patřit dvojici XTR a Wizard.

Na Trnkobraní bude také odhalena i socha Bolka Polívky. Bolek Polívka bude další postavou, kterou umělecky ztvární akademický řezbář Cyril Kocúrek z Kežmarku. Bolek tak bude nástupcem nadživotní sochy Jožina z bažin, k jejímuž odhalení před dvěma lety na Trnkobraní aplaudovaly tisíce nadšených fanoušků.



Bavte se celý srpnový víkend se spoustou skvělé hudby, jídla, pití a doprovodných atrakcí na festivalu Trnkobraní.

Dodal: Zdeněk Jurásek, Trnkobraní
VIZOVICKÉ TRNKOBRANÍ

VIZOVICKÉ TRNKOBRANÍ

Pátek 20. 8. 2010 až Neděle 22. 8. 2010
Předprodej 440 Kč (do konce dubna)
Vystupují:
Chinaski, J.A.R., Nightwork, Visací zámek, Gipsy.cz, Miro Šmajda, Michal Hrůza, The Cell, Petr Bende, Čankišou, Traktor, Fleret & Jarmila Šuláková, Xindl X, T4, Mch Band, Nadoraz, Tomáš Kočko, Le Pneumatique, Evolution Deja Vu, Charlie Straight a další
DISKUZE
Jméno:                   Nadpis:   
Text:
Zadejte číslo 144:

Tipy na zajímavý obsah

© Copyright Poslouchej.net 2003-2011  |    ISSN 1801-6340  |