FESTIVALY 2024

březen
01
02
03
04
05
06
07
08
09
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
DOPORUČUJEME FESTIVALY
ZAHRANIČNÍ FESTIVALY

Summer Session představuje DnB Stage

Summer Session představuje DnB Stage
25. 05. 2009   |   Autor: redakce   |   Komentáře (0)
(Promotion) Pro ty, kterým už přijde techno na Žďákáči trochu nuda a mají raději v rytmu hudby ještě jeden beat navíc je letošní ročník právě pro ně. Co vše nás potká letos na Žďákáči v rytmu beatu navíc? Bude toho dost na to, aby zde zatvrzelí zastánci strávili nemalou část noci. Pojďme si představit lineup.
Pokud se v čechách řekne “DnB“, valnou částí zlámaných hlav proběhne DJ nick “Katcha“.
A protože chceme plnit vaše přání, bude právě DJka Katcha, hlavním tahounem pro zlámanou dnb stage 2009.

Pokud někdo někde prohodí slovo Wenkowsound, většinu zasvěcených napadne v první řadě specifický čistý a silný zvuk, o který se tato crew stará a stále jej vyvíjí na profesionální úrovni. Zrovna tak vás jistě napadne trio pod nicky DJ Killa, DJ Doox doplněni úžasným hlasem a mnohdy i GoGo vystoupením MC Daného. A právě toto jmenované trio, bude další kulturně hudební vložkou festivalu SS:).

Pokud jste ale zastánci tvrdší slupky a máte sklony k brutál metál podobě dnb, bude pro vás to pravé vyvrcholení právě při setu DJe Hanzalla. Aby jeho metalové útoky rozdýchali slabší povahy, bude ho měkčí basovou linkou, držet celý set pod krkem a bránit vás před peklem jeho stájový kolega, DJ Chito.

Perfect Squaddrumm
aka DJ Majkl vs. DJ Yennick, to je další dvojice připravena prezentovat svojí našlapanou podobu DnB, jejíž prezentací se dostali v letošním roce, až na DnB stage festivalu Svojšice.

Neustále obletovaný ženami,to je DJ Thinngy. Jako málo který DJ dokáže zahrát jakoukoli podobu dnb s takovým procitem a srdcem, které oceňuje nejen dámské publikum, ale kdokoli, kdo má v těle dnb duši.

Fruta Kru
, to jsou DJ Syndrome a Graffo, další dvojice jihočeských řezníků, která se nebojí vzít osud párty do vlastních rukou a naprosto s nikým se nemazlit! Jejich beat ocení především vyznavači tvrdších tónů a řádných gradací.

Tao Maffa, mladý táborský DJ, který dnes již vlastní řádnou sbírku hudby, prezentující po většině menších akcí na jihu čech. Na svědomí má již i promotérské počiny na česko budějovické Vltavě. Jeden z mála nováčků, ze kterých je talent opravdu cítit.

DJ Chihury je rodák z blízké vesnice Přehořev. Sám se představuje slovy: "Hraji od roku 2000. První dva roky jsem mastil techno. Až později jsem se přes breakbeat dostal k drum and bass. Mám rád spíše tvrdší monotónní podání DnB s prvky reagge a hip hopu, ale nevyhýbám se ani melodickému dnb. Patřím do Táborské Bassrangers squad. Lidi mě můžou znát právě z okolí Tábora, nejčastěji hraji v klubu TA Vdova nebo na akcích Jungle Beatz."

Dodal: Jiří Koubek, Technovinyl
SUMMER SESSION

SUMMER SESSION

Pátek 17. 7. 2009 až Neděle 19. 7. 2009
jednodenní 225/280 Kč, dvoudenní 425/480 Kč
Vystupují:
Tobias Luke aka O.B.I., Industrialyzer, The Spyro Project vs Dj Ere, The Keeper, Steen, Golpe, Franke, Agent, CZScream, Skillz Brothas, Jamal Djs, Efendy, Basslicker, DJShop Djs, Katcha, Killa+Doox, Hanzall+Chito, Thinngy
DISKUZE
Jméno:                   Nadpis:   
Text:
Zadejte číslo 144:

Tipy na zajímavý obsah

© Copyright Poslouchej.net 2003-2011  |    ISSN 1801-6340  |