FESTIVALY 2024

březen
01
02
03
04
05
06
07
08
09
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
DOPORUČUJEME FESTIVALY
ZAHRANIČNÍ FESTIVALY

Doprovodný program Hip Hop Kempu

Doprovodný program Hip Hop Kempu
18. 08. 2008   |   Autor: redakce   |   Komentáře (0)
(Promotion) Doprovodný program je nedílnou součástí festivalové pohody. Každoročně pro vás Hip Hop Kemp připravuje zábavu, při které se uvolníte, pobavíte a odpočinete si (alespoň na okamžik) od muziky. Letos jsme vymysleli nějaké vychytávky, které ve festivalparku loni nebyly, něco je však již stará zaběhlá klasika. Pojďme to tedy vzít popořadě:
Zorb
Zorb je adrenalinovým dobrodružstvím pocházejícím z Nového Zélandu. Je to v podstatě obrovská nafukovací koule vyrobená ze speciálního průhledného PVC. Uvnitř této koule je ještě jedna, o něco menší koule. Obě jsou spojeny důmyslnou konstrukcí. Zorbování znamená, že si do této koule bočním otvorem vleze člověk a je svržen z kopce. Zatímco se kutálí až padesátikilometrovou rychlostí, může pozorovat rotující okolí. To vše s pocitem naprostého bezpečí.

Bungee jumping z jeřábu 30 m
Bungee jumping (Bungy Jumping) je "sport", při kterém je člověk přivázán za kotníky na elastické lano a skáče dolů z velké výšky. Myšlenka této dobrodružné zábavy není nová. Moderní fanoušci Bungee Jumpingu nacházejí své kořeny ve starobylé legendě, kterou uchovává v paměti domorodý kmen na ostrově Pentecost v souostroví Vanuatu v Melanésii v Jižním Pacifiku. Nenechte si to ujít. Skáče se i v noci.

Paintball
Máme pro Vás přichystanou luxusní 20 000 m2 plochu se dvěma jednopodlažnými budovami, spoustu stromů a překážek s možností týmového boje až 10 lidí na 10. U vstupu do arény Vás čeká malý bar, takže se můžete kdykoliv osvěžit. Fight for your right.

Motokáry
K dispozici budete mít 6 motokár a tradičně udělanou cca 300 m dráhu.

Indonéské masáže
Vítejte ve Spa salónu, kde zakusíte masáže jako v ráji. Bude o Vás pečováno jako nikdy předtím. Salón nabízí tradiční Indonéské masáže a masírovat Vás budou slečny, které jsou rodilé Indonésanky a pochází přímo z ostrova Jáva... Budete se cítit svěží a rádi se vrátíte. Je to ráj ve Festivalparku.

Aerotrim
Trenažér navozující pocity stavu beztíže a dezorientace v prostoru, které zažívají akrobatičtí piloti a kosmonauti.

Boty na skákání
Skákací boty Vám jednoduše upevníme na nohy a naučíme Vás první samostatné krůčky cca do 5-ti minut. Nevěříte? Je skutečně lehké se to naučit, protože centrum rovnováhy zůstává stejné jako při chůzi. Stačí si tedy pouze zvyknout na chování pružiny, která Vás bude odrážet směrem, který si určíte a to díky speciální pružině ze skelných vláken, která je srdcem skákacích bot. Skákací boty by měl vyzkoušet každý, kdo chce zkusit něco nového a neobvyklého.

Boxovací automaty
Pro všechny co neví kam z agresí.

Gambrinus a semtex fun zone
Budete mít k dispozici spoustu atrakcí - od horolezecké stěny, přes sumo zápasy a vodní fotbal, až po fotbálek.

Basketball aréna
Postavili jsme pro Vás 3 basketbalová hřiště. Pokud nemáte balón, buďte v klidu – v půjčovně míčů si budete moci basketbalový balon vypůjčit.
HIP HOP KEMP

HIP HOP KEMP

Pátek 22. 8. 2008 až Neděle 24. 8. 2008
Předprodej za 750/850/950/1100 Kč, na místě 1200 Kč
Vystupují:
The Roots /USA/, Atmosphere + Brother Ali /USA/, Turntable Jazz Live, Pharoahe Monch /USA/, eMC (Masta Ace, Wordsworth, Punchline, Strick) /USA/, Kool Savas /D/, Mr.lif & Akrobatik /USA/, Zion I /USA/, Wax Tailor /FR/, Navigators, DJ Adlib a Frank Nitty, Guilty Simpson, Kano, Looptroop Rockers, Leeroy Kesiah, Olli Banjo, Pete Philly & Perqusite, PSH, PIO Squad, Zverina, Moja Reč, Michadelik a Supa, IdeaFatte, Tafroba a Strapa, BPM, SEdláci, Lúzer a Gulos Potrok, Logan Sama, Durrty Goodz, Kana, Crazy Titche, Chipmunk, Coki, Digital Mystikz, Side9000, ANS, Machine Funck (Abu a Nailer) a Matoa, Miretz a Es-Ha, Illuzionists, DJ Tuco, B-Ski, Haitian Star, Mental Cut, DJ Sticky Dojah, DJ Swordz, DJ Jack, DJ Lefto, AKA + Sean John, Ba2s, The Dynamics, Kristee, DTonate, Majors, DJ Static, Nat ILL, DJ Noize, J-Spliff a Negash Ali.
DISKUZE
Jméno:                   Nadpis:   
Text:
Zadejte číslo 144:

Tipy na zajímavý obsah

© Copyright Poslouchej.net 2003-2011  |    ISSN 1801-6340  |