FESTIVALY 2024

březen
01
02
03
04
05
06
07
08
09
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
DOPORUČUJEME FESTIVALY
ZAHRANIČNÍ FESTIVALY

Blíží se hvězdný Urban Art Forms

Blíží se hvězdný Urban Art Forms
23. 07. 2007   |   Autor: Muzzy   |   Komentáře (3)
Rakouský festival elektronické hudby Urban Art Forms stejně jako v předešlých ročnících nabídne i letos obrovskou hudební nadílku hned na začátku srpna, a je vcelku jedno, jestli jste příznivci lámanějších zvuků, nebo se raději vlníte do rovnějších rytmů.
Stejně jako vloni a předloni se můžete těšit dokonalé sociální zázemí perfekcionistických Rakušanů, situované poblíž vesničky Wiessen v údolí Burgenladských kopců. Když myslím zázemí, mám tím na mysli dostatečné prostory k parkování a stanování, stejné je to i s se záchody (žádné Toi Toi budky ale plnohodnotné toalety s tekoucí vodou a obsluhou zaručující bezproblémový chod), sprchy, občerstvení, vinárna, výčepy, bary, obchůdek s potravinami, nezbytné suvenýry.

urban art forms

Po projití hlavní bránou areálu na vás dýchne kouzlo mini městečka a vy víte, že tohle místo bylo děláno jen za účelem pařeb a ničeho jiného. Tomu je tu vše podřízeno. Po pravé straně se nachází plocha velikosti fotbalového hřiště, ovšem překlenutá obrovským stanem. Výhodou této stavby je, že konstrukce střechy nepotřebuje žádný vnitřní podpůrný sloup a tudíž vám nebrání nic ve výhledu na podium. Součástí jsou i plátna a obrazovky pro doprovodnou vizualizaci. Myslím že naposledy jich bylo okolo 30-40. Tento stan je pro hlavní stage.

urban art forms

Naproti se nachází zděná budova druhé stage, jejíž součástí je i backstage pro Dje a produkci a stanice záchranné služby s nachystanými sanitkami, kdyby se náhodou něco přihodilo. Mezi těmito dominantními stavbami se nachází dosti velký prostor pro dřevěné posezení a další zděnou budovičku s toaletami (taktéž s nepřetržitou službou). Po obvodě se poté vedle sebe řádí občerstvovací stánky, bary, výčepy a prodejny se suvenýry. Těch barů a výčepů tu dohromady bude kolem 20. Ještě tu jsou další dvě stage, ale jejich popisem vás nebudu zatěžovat (kdo dojede uvidí). Vrátím li se zpátky k hudební stránce festivalu, můžu už zhruba přemýšlet jak to celé dopadne. Rozpisy (nikoli však časové) jednotlivých dnů jsou následující:

Čtvrtek 2. srpna 2007
Jako vloni patří domácí drum and bassové scéně + zahraniční host. Po loňském Johnu B se téhle úlohy ujmuli TC a Mc Jakes. Vše se odehrává na druhé stagi, která by tímto večerem měla projít zatěžkávací zvuková zkouška.

urban art forms

Pátek 3. srpna 2007
V téhle době už je festival v plném proudu. Začne se kolem druhé odpolední a přestane se až v neděli taktéž ve dvě odpoledne. To už postupně přijíždějí Dj`s a hosté ze zahraničí (které také mnohdy najdete procházet se v prostorách kempu) .

urban art forms

Sobota 4. srpna 2007
Druhý den volně naváže na předchozí, aniž by jste to postřehli.

urban art forms

Maximální kvalita zvuku, vytříbené videoprojekce a vhodné prostory představují základ pro absolutní spokojenost při poslechu výše zmíněných interpretů. Perfektní sociální zařízení, dobrá nálada party people, nulová kriminalita (zapomenete-li na všudypřítomné dealery omamných látek) a letos doufám i lepší počasí než vloni. Na to vše se můžeme těšit na ERISTOFF TRACKS URBAN ART FORMS ELECTRONIC DANCE MUSIC FESTIVALu od 2.8. do 5.8.2007.

Více info ohledně dostupnosti, cenách (67 euro na cely fest), předešlých ročnících na www.urbanartforms.com
 
URBAN ART FORMS

URBAN ART FORMS

Čtvrtek 2. 8. 2007 až Neděle 5. 8. 2007
předprodej jednodenní 37 Euro, dvoudenní 64 Euro
Vystupují:
Christopher Just, Crazy Sonic, Dave Clarke, Dominik Eulberg, Electric Indigo, Fauna, James Holden, Ken Hayakawa, Makossa & Megablast, Oliver Huntemann, Oliver Koletzki & Florian Meindl, Smacs, Patrick Kong, Thomas Schumacher, Tiga, Turntablerocker, Aphrodite, Audiodevice, Aziz & Mat, Body&Soul, Break Pitt, Calibre, Calyx, Chase & Status, Concord Dawn, Disaszt & Combo, Dreadbangers, Ed Rush & Optical, Ego & Zest, Friction, Goldie, Haze & Plettartnatik, John B, Logistics, Marky, Matrix & Futurebound, MC Bench, MC Darrison, MC Jakes, MC Junior red, MC Rage, MC Verse, NDL, Noisia, Spaceant, Splinter & Zubcore, Stamina MC, Panacea, Pandora, Pendulum (Dj set), Phace, Raw.full, Shroombab, Silain, Snitch brothers, SP:MC, Stork crew, Subfocus, Swift, Tactile, TC, Teebee, Tempest, Yak, Zinc
DISKUZE
Jméno:                   Nadpis:   
Text:
Zadejte číslo 144:
Muzzy | 25. 07. 2007 | 06:53:04
je to brutalni sada...minulej rok jsem nijak nefetoval (just some wheet) a vypustil jsem takovy jmena jako adam freelamd, chase and status, andy c....je to o prioritach...bohuzel jsme to letos trochu propasli s uverejnenim tohohle clanku tak jsem z nich zadny akre nedostal..alespon prozatim...doufam ze z nich alespon lupen dva dostanu....uz jen kvuli tobe me to mrzi (fnop) ale i tak doufam ze se tam uvidime
fnop | 24. 07. 2007 | 01:23:13
neni to moc velka sada?

uz od pocatku existence tohohle festu se tam chystam...
muze mi nekdo rict, jestli z toho clovek muze mit nejakej ucelenej zazitek, kdyz je tam tolik jmen? da se to zvladnout bez drog? co me laka az skoro nejvic je kvalita zvuku a vizualni doprovod... Doufam ze uz konecne nekdo i u nas pochopi a zalozi svuj fest prave na vizualni a zvukove strance...
Došan | 24. 07. 2007 | 12:08:29
MASAKR

takovy zlamaniny nikde jinde opravdu nenajdu proto jedu at mi to vyjde na 5 nebo 7 litru :o)

Tipy na zajímavý obsah

© Copyright Poslouchej.net 2003-2011  |    ISSN 1801-6340  |