FESTIVALY 2024

březen
01
02
03
04
05
06
07
08
09
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
DOPORUČUJEME FESTIVALY
ZAHRANIČNÍ FESTIVALY

Imagination daylight gathering se opravdu povedl

Imagination daylight gathering se opravdu povedl
26. 07. 2021   |   Autor: Honzin   |   Komentáře (0)
Party Imagination daylight gathering – Devastator proběhla minulý týden v pátek v pražských ledárnách v Braníku. Pojďte se společně s námi podívat, jak to tam vypadalo.
Imagination Festival, Devastator CZ a Beatworx před nějakou dobou oficiálně odhalila jména všech vystupujících interpretů, kteří se představili 16. července v pražských ledárnách v Braníku. Lineup obsahoval čtyři zahraniční hosty a to konkrétně Sub Zero Project, Rebelion, Mad Dog, Uplifter a k tomu domácí support.

Imagination Daylight Gathering 2021

Díky pracovním povinnostem během pracovního týdne jsem si na tuto akci musel vzít den volna, jinak bych dřív jak po 19 hodině nedorazil. I když jsem měl den volna, tak díky domácím a rodinným povinnostem jsem přišel cca na 16 hodinu. V plánu bylo dorazit hned na start, ale člověk míní a čas mění. Na vstupu jsem nečekal moc dlouho a po kontrole negativního testu na Co-Vid jsem se ocitl v areálu

Než jsem si vystál frontu u baru na první vychlazený nápoj, tak u Dj pultu dohrávala svůj energetický set Djka Mejsi. Ta hrál zajímavé a euforické tracky. Sluníčko do toho příjemně svítilo a nejeden návštěvník si mohl užívat pomalu rozjíždějící se párty pod širým nebem. Úderem sedmnácte hodiny ji vystřídal první zahraniční host.

Tím byl slovenský Uplifter. Nikolas patří mezi ostřílené návštěvníky párty a přesně věděl co dav chce. Začal jeho oblíbeným euforicem a během setu se propracoval k RAW! Šlo mu to pěkně od ruky a hlavně od srdce. Bylo na něm vidět, že roky navštívených parties dokáže dokonale zúčtovat. Nikolase těsně před osmnáctou hodinou vystřídal Petr.

Imagination Daylight Gathering 2021

Korty je showman tělem i duší. Hned od prvního beatu se do toho pustil. A dal do toho vše! Komunikoval s davem tak, že několikrát během jeho setu bylo vidět les rukou nad hlavami, které se hýbou tak, jak Korty diktoval. V jeho setu převládalo hned několik euphorických tracků. Myslím si, že úplně dokonale připravil půdu pro další zahraniční hosty, kterými byli Sub Zero Project.

Na holandské duo Thomas Velderman a Nigel Coppen aka Sub Zero Project sem přišlo opravdu dost fanoušků. V davu bylo dokonce pár návštěvníků nalíčeno, tak jak jsou občas chlapci zvyklí vystupovat. Tahle dvojka šla od začátku do toho naplno a bylo vidět, že si set užívají stejně dobře, jako návštěvníci! Při jejich setu se nad areálem ledáren zatáhlo a spadlo pár dešťových kapek. Naštěstí brzy přestalo a zábava pokračovala dál.

Dalším vystupujícím duem byli skotští Rebelion! Ten jejich RAW je chytlavý a bere dost lidí. Stejně tomu bylo tak i tady, v ledárnách Raymond Baird s Gary O'Dea do toho začali bušit hned od začátku. Já už tedy neměl moc sil a šel jsem opět vystát frontu na drink. Ta už byla podstatně kratší než ta první, kterou jsem stál. Při procházce areálem bylo znát, že hardertsyles táhnou a areál byl příjemně zaplněn.

Imagination Daylight Gathering 2021

Posledním vystupujícím byl italský Dj Mad Dog. Co jsem tak koukal, tak Fellipe neměl letotos zatím tolik vystoupení, a i on si do Prahy přijel užít své hraní! Hardcore set, na úplný závěr této akce, byl doslova a do písmene ušitý přímo na míru! V tomto setu zaznělo pár novinek, stejně tak jako i pár starších kusů. Když vytáhl DJ Mad Dog & Tha Playah - Embrace The Fire anebo Papa Roach - Last Resort (Warface & Deadly Guns Bootleg) tak potěšil nejednoho posluchače. Během jeho setu zabrousil i do Frenchcoru a tím dal příležitost, aby se v davu během několika málo minut rozpoutal slušný Moshpit. K tomu poslednímu dokonce Filippo vyzval sám a zdokumentoval si to na svůj mobil.

Všechno dobré bohužel musí jednou skončit. Bohužel tomu tak bylo i u této první větší harderstyles párty v Praze pod širým nebem. Pořadatelé se touto akcí opět posunuli trochu někam jinam. Tenhle tah se jim za mě opravdu povedl. Denní akce mají opravdu něco do sebe. Za mě osobně, bych uvítal akci v sobotu, abych si nemusel brát den volna, ale to nešlo, protože na tento den byla již připravená DNB pokračování Imagination daylight gathering edice.

Tato akce, po tak dlouhé době pro mnohé návštěvníky, stejně jako asi pro mě byla opravdu vítaným zpestřením. Doufám, že se situace ohledně Co-Vid bude vyvíjet nadále příznivě, abychom si mohli užít další akce i na podzim. Třeba se sejdeme na přesunuté Devastator Hall 2021, která bude 17. září v Holešovicích v Malé sportovní hale anebo na Imagination festival, který se koná 19. listopadu v areálu PVA expo v Letňanech.
IMAGINATION: DAYLIGHT GATHERING

IMAGINATION: DAYLIGHT GATHERING

Pátek 16. 7. 2021 až Sobota 17. 7. 2021
Vystupují:
Sub Zero Project, Mad Dog, Rebelion, Korty, Uplifter, Mejsi, Sixtas & Crane a Dark Wizard, lack Sun Empire, Hallucinator a Buunshin podpořený Changing Faces, Madface, Meph, Decades, Magick
DISKUZE
Jméno:                   Nadpis:   
Text:
Zadejte číslo 144:

Tipy na zajímavý obsah

© Copyright Poslouchej.net 2003-2011  |    ISSN 1801-6340  |