FESTIVALY 2024

duben
01
02
03
04
05
06
07
08
09
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
DOPORUČUJEME FESTIVALY
ZAHRANIČNÍ FESTIVALY

Let It Roll představí toto léto The Renegade Festival

Let It Roll představí toto léto The Renegade Festival
07. 07. 2020   |   Autor: redakce   |   Komentáře (0)
(Promotion) I přesto, že letošnímu létu chybí velké hudební festivaly, na hudební scéně začíná svítat na lepší časy. Organizátoři největšího drum & bassového festivalu Let It Roll museli letošní edici přesunout na léto 2021 a pro toto léto přichází s novým konceptem The Renegade Festival.
Ten se uskuteční o víkendu původně plánovaného Let It Rollu, tedy 31. 7. - 1. 8 v oblíbené letní lokaci Beach Parku v Mlékojedech. I když půjde o menší verzi pro omezený počet návštěvníků, mohou se fanoušci i tentokrát těšit na unikátní stage design a audiovizuální show, kterou je Let It Roll vyhlášený. Prvními potvrzenými zahraničními jmény jsou Phace a Koven. Další jména, včetně headlinerů, budou brzy následovat.

The Renegade festival

Let It Roll patří k největším festivalům zaměřující se žánru drum & bass a jeho letní i zimní edici ročně navštíví desetitisíce návštěvníků z celého světa. Letošní edice letního festivalu měla být tou největší v historii, čemuž napovídal i hvězdný line up, propracovaná vizuální stránka pěti stagí či tradiční opening show, která je neodmyslitelnou součástí festivalu. Láska organizátorů k hudbě je však silnější než všechny překážky osudu, a proto přichází s novým konceptem - The Renegade Show. Pro něj promotérská agentura Beatworx našla skvělou letní lokaci nedaleko Neratovic. Beach Park Mlékojedy se nachází uprostřed přírodního areálu a skrývá v sobě písčitou pláž a jezero ke koupání, které se na dva dny a dvě noci promění v útočiště fanoušků drum & bassové hudby.  

Tradičně se návštěvníci mohou těšit na jedinečný stage design a audiovizuální zážitek, který jim Let It Roll pravidelně přináší. Hlavním tématem The Renegade Festivalu bude robot Renegade, který se odtrhl od ostatních robotů a sám se vydal na cestu vesmírem s cílem nalézt nový domov. Pro tentokrát zakotví právě v Mlékojedech a návštěvníky vezme na dobrodružství, kterým bude prozkoumání všech známých i neznámých zákoutí drum & bassu.

Hudební program festivalu bude rozdělen na dvě části. Denní část bude probíhat v pátek do večerních a v sobotu do nočních hodin ve venkovních prostorách. Noční část programu bude dále pokračovat ve vnitřních prostorách Beach Parku. Na line upu pak Let It Roll spojí české drum & bassové producenty a DJe, které doplní hned několika speciálními hosty ze zahraničí.

Předprodej vstupenek bude spuštěn v síti GoOut v úterý 7. 7. ve 14:00. Kapacita vstupenek bude omezena dle aktuálních nařízení vlády, a proto doporučujeme s nákupem neváhat. Nezapomeňte sledovat sociální sítě a webové stránky festivalu Let It Roll, kde se informace o předprodeji a line upu dozvíte jako první.

Dodal: Daniel Bacho, beatworx.cz
THE RENEGADE FESTIVAL

THE RENEGADE FESTIVAL

Pátek 31. 7. 2020 až Sobota 1. 8. 2020
Vystupují:
na programu se pracuje
DISKUZE
Jméno:                   Nadpis:   
Text:
Zadejte číslo 144:

Tipy na zajímavý obsah

© Copyright Poslouchej.net 2003-2011  |    ISSN 1801-6340  |