FESTIVALY 2024

duben
01
02
03
04
05
06
07
08
09
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
DOPORUČUJEME FESTIVALY
ZAHRANIČNÍ FESTIVALY

Beats for Love se uskuteční na začátku července 2021

Beats for Love se uskuteční na začátku července 2021
25. 05. 2020   |   Autor: redakce   |   Komentáře (0)
(Promotion) I největší taneční festival v srdci Evropy Beats for Love zveřejnil kompletní informace o letošním ročníku, respektive o jeho přesunu na rok 2021. Po jednání festivalové asociace FESTAS s Ministerstvem kultury se organizátoři rozhodli, stejně jako mnohé další festivaly, přesunout letošní ročník na příští rok. Festival, který slibuje nejsilnější line up ve své historii, se tak uskuteční v termínu 1. - 4. 7. 2021! Fanoušci, kteří mají koupené vstupenky, dostávají od organizátorů ujištění, že všechny vstupenky zůstávají v platnosti!
“Přestože musíme festival přesunout, jeho program bude nejlepší v historii. I když jsme nevěděli, jak situace dopadne, usilovně jsme pracovali i na této krizové variantě. A proto vám už teď můžu říct, že pro přesunutý ročník máme přísliby od naprosté většiny headlinerů, kteří jsou s námi na jedné lodi. V současné chvíli s nimi řešíme nové smlouvy pro ročník 2021 a v nejkratší možné době vás budeme informovat o konkrétních jménech. Věříme, že se nám podaří přesun na příští rok u všech oznámených i zatím utajených vystupujících,” komentuje celou situaci ředitel festivalu Kamil Rudolf.

“Osmý ročník v roce 2021 bude opravdu velkolepý, k již oznámeným jménům zveřejníme ještě 7 velkých headlinerů festivalu a více než 20 velkých zahraničních interpretů. Stejně tak nás ještě čeká odtajnění zbytku kompletního line upu, který obsahuje více než 450 umělců z celého světa,” říká programový ředitel Jiří Ramík.

Pořadatelé také vysvětlují, proč by potřebovali v současné chvíli pomoc od svých fanoušků. “Bije vaše srdce pro Beats for Love? Pokud ano, tak pojďme společně podpořit festival! Přesunutí festivalu je totiž pro celý tým velkou organizační a ekonomickou komplikací. Málokdo například ví, že drtivou většinu honorářů zahraničních interpretů jsme již museli uhradit při podpisu smlouvy a vzhledem k přesunu ročníku na rok 2021 se tyto platby vracet nebudou. Máme také celoroční náklady s přípravou festivalu, investovali jsme do rozšíření programové a vizuální části a nemalá část výdajů již byla uhrazena na propagaci a PR tohoto ročníku,” objasňuje náklady festivalu Rudolf. Pořadatelé také uvedli, že z důvodu přesunu festivalu utrpí ztráty v řádu nižších desítek milionů. “Jedná se o provozní náklady a náklady spojené s přesunem vystoupení jednotlivých headlinerů. Snažíme se tyto ztráty snížit na co nejnižší čísla a doufáme, že nám pomůže i stát,” doplňuje Rudolf.

“Chtěl bych proto poprosit vás - naše skvělé fanoušky, na kterých Beats for Love stojí a padá - o pomoc. Vstupenky, které samozřejmě zůstávají v platnosti pro rok 2021, si prosím ponechejte. Pro nás to bude projev obrovské solidarity a reálné podpory, které si nesmírně vážíme a kterou vám určitě oplatíme v dalších ročnících našeho festivalu formou maximálně kvalitního programu a organizace festivalu. Mnohokrát děkuji všem, kteří tak učiní, a pomohou festivalu překonat toto těžké období, a také děkuji všem těm, kteří si i v současné chvíli kupují vstupenky - a že vás takových není málo. Je to pro nás nesmírná podpora a pozitivní motor do další práce,” doplňuje svou prosbu Rudolf.

Organizátoři také zdůrazňují, že všichni, kteří si nechají vstupenky ušetří. Levnější už totiž prodávat nebudou a i přes koronavirovou krizi fanoušci festivalu téměř vykoupili aktuální vlnu. Cena té následující bude 1590 Kč + poplatky a dle informací bude brzy spuštěna. Veškeré detaily pak najdou fanoušci na webových a facebookových stránkách festivalu.

Ředitel Beats for Love má pochopení i pro fanoušky, které koronavirová krize zasáhla. “Je mi samozřejmě jasné, že aktuální situace je těžká i pro naše fanoušky. Někteří z nich se mohli ocitnout v těžké ekonomické situaci, a proto přemýšlí o refundaci vstupenek. Pokud vstupné potřebují vrátit, tak je prosíme o vyplnění formuláře, který najdou zde: https://bit.ly/refund-form-b4l.  Informace z tohoto formuláře nám pomohou tuto situaci vyřešit.” Na základě vyplněného formuláře budou pořadatelé fanoušky informovat o postupu refundace v řádu několika týdnů. Případné dotazy týkající se vstupenek mají fanoušci festivalu směřovat na e-mail: info@b4l.cz

“Ještě jednou moc děkujeme fanouškům a partnerům - za podporu, kterou nám projevují, za to, že nám fandí a těší se na festival stejně jako my. Dostali jsme se do situace, kterou bohužel neovlivníme, ale slibujeme, že veškerou svoji energii upneme k tomu, co ovlivnit můžeme - tedy aby fanoušky a partnery v roce 2021 čekala na Beats for Love naprosto geniální hudební a vizuální show s atmosférou a okamžiky, na které nikdy nezapomenou! Věříme, že jsme vás za 7 ročníků festivalu nezklamali a stejně tak věříme, že nás v této nelehké situaci podpoříte, protože vy jste přece People of Love,” ukončuje informace zakladatel festivalu Rudolf.

Dodal: Beats for Love

BEATS FOR LOVE

Čtvrtek 1. 7. 2021 až Neděle 4. 7. 2021
Vystupují:
na programu se pracuje
DISKUZE
Jméno:                   Nadpis:   
Text:
Zadejte číslo 144:

Tipy na zajímavý obsah

© Copyright Poslouchej.net 2003-2011  |    ISSN 1801-6340  |