FESTIVALY 2024

březen
01
02
03
04
05
06
07
08
09
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
DOPORUČUJEME FESTIVALY
ZAHRANIČNÍ FESTIVALY

Premiéry na letošním Votvíráku

Premiéry na letošním Votvíráku
03. 06. 2019   |   Autor: redakce   |   Komentáře (0)
(Promotion) I třináctý ročník hudebního festivalu, který je zaměřený pouze na domácí a Slovenskou hudební scénu, má v programu stále co nového nabídnout.
14. do 16. června 2019 tradičně na letišti Boží Dar ve středočeských Milovicích vystoupí vedle známých kapel, které pozvání na festival Votvírák 2019, nedostali od pořadatelů poprvé a jsou na letišti v Milovicích téměř jako doma, jako jsou KRYŠTOF, DIVOKEJ BILL, JAROSLAV UHLÍŘ, RYBIČKY 48, DYMYTRY, HORKÝŽE SLÍŽE, STO ZVÍŘAT, XINDL X, MANDRAGE, SKYLINE, KRUCIPUSK, VISACÍ ZÁMEK, WOHNOUT, VYPSANÁ FIXA, RYTMUS, PSH, DOGA a mnoha dalších se objeví úplně nová, ale o nic méně populární jména.

program Votvirak 2019

Na festivalu Votvírák si letos odbyde svoji premiéru populární zpěvačka a několikanásobná slavice HANA ZAGOROVÁ, držitelé ceny Anděl DAVID STYPKA s kapelou BAND JEEZ, THE ATAVIST, nebo MIRAI. Sobotní program patří nováčkům kapele ARTMOSPHERE a JAKUBOVI DĚKANOVI.  Velký festivalový comeback čeká kapelu GAIA MESIAH a poprvé návštěvníky festivalu roztančí duo TĚŽKEJ POKONDR & RAKEŤÁCI, a to přesto, že ohlásili ukončení své kariéry.

Na festival, který je zaměřený výhradně na domácí a slovenskou hudební scénu seženete aktuálně v předprodeji celofestivalový vstup včetně stanového města za velice příjemnou cenu v hodnotě necelých 2 lístků do kina, a to pro celou vaši rodinu!

PRODEJ KLUBOVÝCH KARET:
Oslavte s Votvírákem první jarní den!
Jaro se blíží! A každá příležitost pro oslavu se hodí! Oslavte s námi příchod jara 21.3., kdy od 12 hod až do půlnoci snížíme cenu celofestivalových vstupů (STANDARD a KOMBI) na našem webu www.votvirak.cz!
STANDARD KLUBOVÁ KARTA jen za 399 Kč
KOMBI KLUBOVÁ KARTA za zvýhodněných 559 Kč
Hledejte na www.votvirak.cz/eshop/

Nejlevnější klubové karty přímo na webu www.votvirak.cz
a předprodejní sítě www.ticketstream.cz a www.ticketportal.cz
Děti do 130 cm výšky v doprovodu dospělé osoby mají vstup zdarma.

Festival Votvírák 14. do 16. června 2019
Je největší český festival, který již tradičně otvírá festivalové léto, startuje do roku 2019 a svého 13. ročníku s novou energií a řadou novinek. Festival v areálu milovického letiště loni potěšil kolem 70 tisíc fanoušků hudby a všestranné zábavy. Votvírák je unikátní svoji polohou v areálu letiště v Milovicích a pojme bez problémů až 100 tisíc návštěvníků. Velkou popularitu festivalu získalo právě zejména jeho zaměření na široké spektrum publika s důrazem na mladou generaci a rozlehlý areál jen pár kilometrů na dohled od Prahy.

Dramaturgická koncepce Votvíráku je tradičně zaměřena výhradně na českou a slovenskou scénu ve třech hlavních pilířích: rock/hard & heavy, kvalitní mainstreamový pop a v poslední době také hip hop a taneční scéna.
Na Votvíráku najdete řadu dalších aktivit, kterou festival nabídne svým návštěvníkům, počínaje herními zónami, přes nejrůznější adrenalinové sporty až po tvůrčí dílny. Samozřejmostí bude chill-outová zóna, adrenalinové sportovní atrakce a pestrá nabídka gastronomie všech možných typů i cenových hladin. Non stop zóna složená ze sestavy hudebních barů může připomenout leckteré slavné “zábavové” ulice našich i evropských měst. Festival se nachází na na ploše 210 hektarů, pojme kolem 20 000 stanů a umožní parking pro více než 10 000 automobilů. Pozornost je věnována především bezpečnosti návštěvníků a ekologickým aspektům i s přihlédnutím k faktu, že areál a jeho okolí jsou výjimečným přírodním biotopem s unikátní faunou a flórou.

Dodal: Martina Jablanovská
VOTVÍRÁK

VOTVÍRÁK

Pátek 14. 6. 2019 až Neděle 16. 6. 2019
od 529 Kč
Vystupují:
DJ Luke N, DJ Mike M, DJ Rider, DJ Big Pep, DJ Stephan, DJ Lerak, DJ Beza, DJ Bema, Buldog, Roxtar, Schafff, Ask, Kryštof, MARPO & TROUBLEGANG, Hana Zagorová, Divokej Bill, Wohnout, Mandrage, Mirai, Skyline, Jakub Děkan & Band, Artmosféra, David Stypka & Bandjeez, Imodium, Těžkej Pokondr & Rakeťáci Live Band, Jaroslav Uhlíř, Vypsaná fiXa, Znouzectnost, Marcus Burian, Faith, Cobra, Michal Pesina, Dom Quark, Jumbo, Jimmy, Sylon, P-Jay, Peet Sanders, Czech Mike, Mazer, Zendi, Pierre Marco, Michael J, Subgate, Raju, Leemac, SNBM, Techhouseexpress Live! Enrico&Beda, Enrico&Beda To mi vyhul sunrise set, DJ Tokátko, DJ Jayyare, DJ Lafayette, DJ Chris Sadler, Rytmus, PSH, Hellwana, Boy Wonder, Idea, MC Gey, Matys, Paulie Garand, Maniak, Smack, Sodoma Gomora, Prezident Lourajder, DJ Emil, DJ Pirez, Pain, Tubs, Candymane, DropKid, PTK, Delik, Bitman, Čavalenky, Justin Case, Redzed, Rest, Strapo, Yzomandias x Nik Tendo, Friky, Ondrash, Forrest Pine, Akvamen, Lu2, Nobodylisten, Rybičky 48, Dymytry, Horkýže Slíže, Grog, Noisetrap, Brutus, Doga, Gaia Mesiah, Iné Kafe, Krucipüsk, Mňága a Žďorp, Sto zvířat, The Atavists, Visací zámek, Wotazník, Xindl X
DISKUZE
Jméno:                   Nadpis:   
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Tipy na zajímavý obsah

© Copyright Poslouchej.net 2003-2011  |    ISSN 1801-6340  |