FESTIVALY 2024

březen
01
02
03
04
05
06
07
08
09
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
DOPORUČUJEME FESTIVALY
ZAHRANIČNÍ FESTIVALY

Airfestival s Martinem Garrixem se rozrůstá o další účinkující

Airfestival s Martinem Garrixem se rozrůstá o další účinkující
13. 05. 2016   |   Autor: redakce   |   Komentáře (0)
(Promotion) Program Airfestivalu, který se uskuteční ve dnech 12.-13.srpna ve Festivalparku v Hradci Králové, se rozrůstá o další atraktivní účinkující. 
Vedle Martina Garrixe, který se dle DJ Magu momentálně těší statutu třetího nejlepšího DJe na světě, pořadatelé festivalu z Nizozemí dále přivezou duo Holl & Rush, které obsadilo 10.místo v prodejním žebříčku Beatportu, producenta a DJe jménem Loopers, jenž na sebe okamžitě strhl pozornost Tiësta, Dipla nebo Laidback Luke nebo dvojice Tom & Jame a Jaggs, na jejichž adresu nešetří superlativy Martin Garrix, Hardwell nebo Dimitry Vegas  & Like Mike.
 

Belgickou elektronickou scénu bude na Airfestivalu reprezentovat Sem Thomasson, který se do celosvětového povědomí zapsal chytlavými remixy interpretů Flo Rida, Nelly Furtado a Steve Aoki. Ty mu otevřely dveře do všech stěžejních klubů po celém světě a dovedly jej až na pódia největších elektronických festivalů Tomorrowland a Tomorrowworld. V současné době má Thomasson svůj vlastní pořad na rádiu QMusic a Beatport jej označil za talent, který je rozhodně třeba sledovat.

Z Velké Británie přijede DJ a producent Matt Nash, který potvrzuje, že elán a vytrvalost přináší úspěch. Třeba v podobě dvou skladeb na albu Tiësta.

Zatím posledním ohlášeným zahraničním jménem je Toby Green z Dánska, jehož energií nabité sety jsou pověstné. 

Další účinkující však budou ještě přibývat. Návštěvníci se mohou těšit na další hvězdy z žebříčku TOP 100 DJ Magu, které budou ohlášeny zanedlouho.

Hojně bude na festivalu opět zastoupena i tuzemská taneční scéna, za kterou vystoupí např. Marinos Caswell, který má mj. za sebou i účast na největším DnB festivalu v Evropě Let It Roll. Dále jeden z našich nejznámějších DJů John Cutler, který mj. pravidelně vystupuje na Magnetic festivalu po boku hvězd jako Avicii, Hardwell, Dimitri Vegas & Like Mike nebo Steve Aoki. Bohatými zkušenosti z hraní v zahraničí je vyzbrojen také Andre Moretti, který v minulosti vystoupil např. po boku W&W nebo Jewelz Sparks a představovat příznivcům taneční scény není třeba ani jména jako Melvin Coxx, Matt Flame, Wavehookers, David Novacek nebo Ivo Hilszek.

Airfestival bude letos opět doplněn také o JZD techno stage, která nabídne i plejádu div. V pátek bude této scéně vévodit singapurská kráska Gayle San, kterou její technika mixu a energií nabité sety dostaly do nejslavnějších klubů po celém světě. Její residenturou byl i Omen klub ve Frankfurtu, který je přezdíván "Mekou techna" a v současné době si úspěšně vydobývá své místo také na producentském poli. Ve stejný den se za DJský pult postaví i Ladida, Denysa, Jaqullin, Slovenka Leia Drex nebo B.UNQ. 

Sobotní program na JZD stage pak ovládnou velikáni jednoho z nejvlivnějších techno labelu současnosti - Mord. V jejich čele povstane DJ, producent a zakladatel tohoto projektu - Bas Moy. Druhým zástupcem bude Francouz Sebastien Michel alias UVB a třetím Holanďan Charlton. Obsazení techno pódia doplní slovenský top producent Loktibrada, DJ Agent a chybět opět nebude ani Pavel Krejdl. Premiérové vystoupení se svým projektem si na Air festivalu odbude Spiriakos live a slovenský Benco tam naopak oslaví 20 let DJingu.

Vstupenky jsou v prodeji na stránkách festivalu www.airfestival.cz

Dodal: Katka Dědková
AIR FESTIVAL

AIR FESTIVAL

Pátek 12. 8. 2016 až Sobota 13. 8. 2016
od 790 Kč
Vystupují:
Martin Garrix, Don Diablo, Sem Thomasson, JAGGS, Matt Nash, Mekki Martin, John Culter, Michael C, Andre Moretti, David Novacek, RITA (UA) | Robko | Ivo Hilszek | Hrusha, MayDay, EXTASY | Enthic, 4BeCome1 (live), Namaas, Marinos Caswell, Petr Fabian, Wavehookers, Matt Flame, Keneth Spice, Jeanlige, I John Massive, Seven Joxx, DJ Rudeboy, Sall Session, Wizard, DJ Melvin Coxx, Dj Johnny F., Dammin Λ Doxi - D&D, Quintino, D.O.D. a další
DISKUZE
Jméno:                   Nadpis:   
Text:
Zadejte číslo 144:

Tipy na zajímavý obsah

© Copyright Poslouchej.net 2003-2011  |    ISSN 1801-6340  |