FESTIVALY 2024

březen
01
02
03
04
05
06
07
08
09
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
DOPORUČUJEME FESTIVALY
ZAHRANIČNÍ FESTIVALY

Sander van Doorn hlavní hvězdou nového ostravského festivalu The Night

Sander van Doorn hlavní hvězdou nového ostravského festivalu The Night
03. 02. 2016   |   Autor: redakce   |   Komentáře (0)
(Promotion) DK Production ve spolupráci s Colour Production s.r.o. uvádějí po 14 letech od první spolupráce a založení festivalu Colours of Ostrava, další společný projekt s názvem The Night. Organizátoři věří, že i tentokrát bude v něčem přelomový a pro Ostravu nový. Jedná se o jedinečnou, blýskavou, tedy glamour party noc v neobyčejném prostředí industriální vysoké pece v Dolní oblasti Vítkovice, a to 24. 6. 2016.
Poprvé v Ostravě očekávejte exkluzivní program s DJs světové špičky. Hlavní hvězda vystoupí v premiéře, poprvé v Ostravě. Celá akce bude v atraktivní lokalitě Dolní oblasti Vítkovice, situována bude přímo pod dominantou celé oblasti, pod Bolt Tower. Pro návštěvníky bude připravena dosud nevídaná show, mimořádné efekty , lasery a LED projekce, dále nebývalá pódiová show s tanečníky.

Jedná se o jednu z mála open air akcí, která je částečně krytá mega střechou.
 

Hlavní hvězdou party THE NIGHT bude SANDER VAN DOORN.
Sander Van Doorn, vlastním jménem Sander Ketelaars, je nizozemský producent, majitel labelu Doorn Records. Svou kariéru odstartoval již v šestnácti letech. Mezi jeho největší hity patří skladby Koko, Gold Skies, anebo Project T, na kterém spolupracoval společně s belgickou dvojicí Dimitri Vegas & Like Mike. Pravidelné vystupování v Amnesii na Ibize, hraní na obřích festivalech jako Ultra či Tomorrowland, jsou vrcholy jeho djské práce. Kromě toho také od roku 2006 provozuje svou vlastní radio show, kterou známe pod názvem Identity. Aktuálně můžete na tanečních parketech slyšet jeho nejnovější tracky White Rabbit a Lost.

Dalším vystupujícím bude Antoine Konrad aka DJ ANTOINE, který je bezesporu nejznámější švýcarskou hvězdou a jedním z předních evropských producentů popové house music. Má na svém kontě dlouhou řadu komerčně úspěšných hitů, jako Welcome To St. Tropez, House Party, anebo Arabian Adventure. DJ Antoine je jedním z nejlépe komunikujících DJ s publikem, proto je jeho každé vystoupení skvělým zážitkem. Ostrava DJe Antoina dobře zná a miluje ho. Vystoupil zde již dvakrát, naposledy v roce 2011.

Těšit se můžete na live vystoupení krásné, energické a talentované JUICY M.
Velké překvapení posledních měsíců! Mladá Ukrajinka dobývá světovou taneční scénu svým svižným elektro a progressive housem. Je žádaná na vystoupeních po celém světě. Její podcast Juicyland je jedním z nejposlouchanějších podcastů na světě.

A to není vše, ve finále je jednání s další DJskou hvězdou aktuální světové TOP 50 magazínu DJ Mag. Jméno další světové hvězdy bude sděleno 14. února 2016, tedy na valentýnský svátek. Konečnému odtajnění finálového line upu bude předcházet soutěž o vstupenky, více zjistíte již brzy na webových stránkách a sociálních sítích THE NIGHT.

Vstupenky jsou ve třech variantách, do sektorů, podle vzdálenosti od pódia. Majitelům nejdražších vstupenek, přímo u pódia, bude nabídnuta exkluzivita výhledu. Nicméně ani majitelé levnějších vstupenek nebudou o nic ochuzení. Po celém prostoru akce budou velkoplošné LED obrazovky, které budou snímat aktuální dění na scéně. Návštěvníkům bude k dispozici dostatek občerstvovacích, hygienických i relaxačních zón. Parkoviště jsou samozřejmě k dispozici.

Celá akce je připravena organizátory, kteří mají zkušenosti s podobným typem akcí. Akce je finančně zajištěna, takže se návštěvníci nemusí bát o kvalitu, a naopak se mohou těšit na nový typ akce, která Ostravě bude slušet.

http://www.thenight.cz
https://www.facebook.com/events/472392576218654/

Dodal: The Night

THE NIGHT

Pátek 24. 6. 2016
od 690 Kč
Vystupují:
SANDER VAN DOORN (NL), Bon finix, antoine a další
DISKUZE
Jméno:                   Nadpis:   
Text:
Zadejte číslo 144:

Tipy na zajímavý obsah

© Copyright Poslouchej.net 2003-2011  |    ISSN 1801-6340  |