FESTIVALY 2024

březen
01
02
03
04
05
06
07
08
09
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
DOPORUČUJEME FESTIVALY
ZAHRANIČNÍ FESTIVALY

Vyhrajte vstupy na slovenský festival Gymtech s Tokym a Bossem

Vyhrajte vstupy na slovenský festival Gymtech s Tokym a Bossem
07. 07. 2014   |   Autor: redakce   |   Komentáře (0)
(Promotion) Další ročník open air festivalu Gymtech se letos uskuteční 18. a 19. července v obci Jelenec v okrese Nitra. Po loňském úspěchu akce bude letos dvoudenní a po oba dny si budete moci vychutnat hudební styly jako tech house, minimal techno, techno nebo hardtechno a schranz v podání 25 djs z Čech, Slovenska i zahraničí.
Gymtech
 
O co hrajeme: 2 x 2 permanentky

Otázka: Kolikátý ročník festivalu Gymtech se letos koná?

Váš tip:
čtvrtý
třetí
druhý


Jméno:


Příjmení:


Email:

 



Originální tisková zpráva
Headlinermi festivalu sú dvojica TokyBoss, ktorých môžeme s čistým svedomím označiť ako elitu slovenskej techno scény. Ich svižné, temné a industriálne techno je zárukou, že tanečný parket sa bude doslova variť. Ďalšou známou slovenskou dvojicou, ktorá vás poteší svojím back to back setom je partnerské duo Laddy MBaron Prasil, ktorý sú známi najmä ako Tamira a Charlie Clubber vystupujúci pod značkou Le Grande House. Z Česka prijali pozvanie hard techno DJ Golpe a techno DJi KaisersozeNois, ktorí okrem iných vystúpení odohrali nejeden set aj na najväčšej českej techno halovke Apokalypse. Pod značkou Go Techno, ktorá je známa svojimi techno klubovkami v Bratislave, vystúpi trojica Branislav Be, Bari Hasky. Svoje techno sety vám namixujú aj nemenej známi slovenský DJi Latech a Dragon Hoang, domáci Michael J a Jajo a DJské duá Tanya & Anfree, Johnnie & Mojos a Meth & Shorty. Svoje umenie za mix pultom vám predvedie aj rakúsko - švajčiarske duo Fenex & Chris Pera. Na konci každej noci vás svojím hard technom dokonale uštvú už spomínaný Golpe a jeho slovenský kolegovia Koffos, Matthew a Crecer. Po ich vystúpení je pre vás pripravené malé prekvapenie.

Festival sa začne otvorením svojej brány v piatok 18. júla o 18:00 a ukončí sa v nedeľu 20. júla o 10:00. Vstupné na jeden deň je 9€. Dvojdňový lístok vás bude stáť 15€. Predpredaj lístkov za zvýhodnenú cenu je na stránke www.predpredaj.sk. Tanečný priestor bude krytý konštrukciou na ktorej bude umiestnená väčšia časť efektov, čo vám navodí pocit open air festivalu s nádychom halovej atmosféry, pričom táto konštrukcia poslúži aj ako ochrana v prípade dažďa. Zvukový systém bude ešte mohutnejší ako minulý rok. Vďaka pozitívnym minuloročným ohlasom sa druhý ročník festivalu bude konať celé dva dni s malou hudobnou prestávkou počas ktorej vám, ale celý festivalový areál aj so všetkými službami zostane plne k dispozícii. Budete sa tak môcť po pretancovanej prvej noci občerstviť a nabrať energiu na tú druhú. Okrem alko a nealko nápojov si môžete vybrať aj z jednoduchých jedál a kebabu. Na svoje si prídu aj vegetariáni. V areáli festivalu sa bude nachádzať aj stanové mestečko. Okrem toho máte možnosť ubytovať sa v malých chatkách priamo v areáli festivalu, alebo v neďalekej Chatovej oblasti pod Gýmešom a penzióne Fortuna. V areáli festivalu vám taktiež budú k dispozícii aj sociálne zariadenia so sprchami. Neďaleko areálu sa nachádza aj jazero. Organizátori sľubujú kvalitné služby v príjemnom prostredí ale hlavne kvalitnú hudobnú nádielku.

Dodal: Tomáš Molnár
GYMTECH  (SK)

GYMTECH (SK)

Pátek 18. 7. 2014 až Neděle 20. 7. 2014
8 - 15 Euro
Vystupují:
Toky & Boss, Laddy M & Baron Prasil, Kaisersoze, Matthew, Golpe, Nois, Branislav Be, Bari, Koffos, Latech, Johnnie & Mojos, Michael J, Jajo, Tanya & Anfree, Crecer, Hasky, Fenex & Chris Pera, Dragon Hoang, Meth & Shorty
DISKUZE
Jméno:                   Nadpis:   
Text:
Zadejte číslo 144:

Tipy na zajímavý obsah

© Copyright Poslouchej.net 2003-2011  |    ISSN 1801-6340  |