FESTIVALY 2024

březen
01
02
03
04
05
06
07
08
09
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
DOPORUČUJEME FESTIVALY
ZAHRANIČNÍ FESTIVALY

Ewu Farnou nahradí na Vysmátém létu Mandrage

Ewu Farnou nahradí na Vysmátém létu Mandrage
04. 07. 2013   |   Autor: redakce   |   Komentáře (0)
(Promotion) Zpěvačka Ewa Farna na jubilejním 10. ročníku festivalu Vysmáté léto, který se uskuteční 20. července v Kadani, ze zdravotních důvodů bohužel nevystoupí. Organizátoři již připravují speciální scénu a světelnou show pro hlavní hvězdu - finskou skupinu The Rasmus.
"Ewa bohužel musí, na doporučení lékařů, absolvovat několikatýdenní hlasový klid, který by měl zregenerovat její dost unavené hlasivky. Termín konání festivalu se s tímto obdobím kryje. Touto cestou se tedy Ewa moc omlouvá a těší se na setkání s fanoušky v rámci některého z příštích ročníků festivalu" sdělila zpěvaččina managerka Michaela Kocourová. "Děkuji organizátorům za pozvání na Vysmáté léto. Moc hezky na tento festival vzpomínám a doufám, že na něj budu moct jako účinkující zase dorazit. Všechny moc pozdravuju, užijte si širokou škálu interpretů a někdy naviděnou ! :-)" dodává Ewa Farna.

"Je nám to moc líto, ale zdraví je samozřejmě na prvním místě. Přejeme Ewě úspěšnou rekonvalescenci a brzké uzdravení." vyjádřil se k vzniklé situaci za pořadatele festivalu Jiří Knop. Ten také potvrdil, že naopak dobrou zprávu mají pro všechny fanoušky skupiny Mandrage. "Jsme rádi, že se nám podařilo na poslední chvíli pro náš festival tuto kapelu získat. Náhrada je to jistě více než adekvátní a patří jí velký dík za to, že k nám dorazí".
 

Program letošního ročníku se bohužel nevyhne ještě jedné změně. Plánované vystoupení v kadaňském podhradí odvolala dále skupina Peter Bič Project, která na žádost jejího partnera ve Švédsku si pobyt ve Skandinávii prodlouží kvůli vystoupení na Baltic Song Festivalu.

Navzdory právě uvedeným změnám účinkujících jsou přípravy festivalu v plném proudu a pomalu se začíná připravovat speciální scéna a světelná show pro hlavní hvězdu festivalu - finskou skupinu The Rasmus.

Vedle ní a výše zmíněných Mandrage během jediného dne na třech scénách Vysmátého léta vystoupí na dvě desítky skupin a umělců jako Kryštof, UDG, Walda Gang, Clou, Xindl X, Eddie Stoilow, Krucipüsk, Rybičky 48, The Plastic People Of The Universe, KOFE-IN, Vítkovo kvarteto, Dymytry, Jackye, Underground Superstar a Love Makers.

Zahraniční hudební scénu budou tentokrát reprezentovat také rockeři The Dirty Youth z Velké Británie, kteří zahajovali již loňské vystoupení The Rasmus v Praze. Německá metalcore skupina Eskimo Callboy předvede tuzemským fanouškům show, se kterou v sprnu vystoupí také na prestižním festivalu Wacken Open Air a bývalý člen Within Temptation Martijn Westerholt přijede představit svoji stávající domovskou formaci Delain.

Jako každým rokem i letos nabídne festival také divadelní scénu a pro rodiny s dětmi zázemí v dětském koutku i zábavní stánek. Vysmáté léto se letos rovněž znovu zapojí do programu na podporu recyklace - Čistý festival.

Pokud tedy ještě nevíte, kam 20.července sami nebo s rodinou vyrazit, kadaňský festival může být vaším ideálním cílem. O to víc, že vstup pro děti menší 125 centimetrů je zdarma. Vstupné pro děti vyšší a dospělé je v předprodeji do 19.6. k zakoupení za 600 korun, na místě bude o sto korun dražší. Držitelé ZTP si mohou vstupenku pořídit pouze na místě za 350 korun. Pro náročnější návštěvníky jsou (pouze v síti Ticketstream) k dispozici také VIP vstupenky za 1350 Kč. Festival je podporován z Regionálního operačního programu regionu soudržnosti Severozápad.

Více na www.rockfest.cz

Dodal: Katka Dědková
VYSMÁTÉ LÉTO

VYSMÁTÉ LÉTO

Sobota 20. 7. 2013
do 19. 7. 2013 600 Kč, na místě 700 Kč
Vystupují:
the rasmus (fin), kryštof, eddie stoilow, xindl x, mandrage, udg, krucipusk, delain /nl, walda gang, eskimo, callboy /de, the dirty youth /uk, clou, rybičky 48, vítkovo kvarteto, peter bič project /sk, the plastic people of the universe, dymytry, kofe-in, jackye underground, superstar, love makers
DISKUZE
Jméno:                   Nadpis:   
Text:
Zadejte číslo 144:

Tipy na zajímavý obsah

© Copyright Poslouchej.net 2003-2011  |    ISSN 1801-6340  |