FESTIVALY 2024

březen
01
02
03
04
05
06
07
08
09
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
DOPORUČUJEME FESTIVALY
ZAHRANIČNÍ FESTIVALY

Rozhovor s Pavlem Klouparem k Sázavafestu

Rozhovor s Pavlem Klouparem k Sázavafestu
03. 07. 2013   |   Autor: krysicka   |   Komentáře (50)
13. ročník festivalu Sázavafest se bude konat v nové lokalitě ve Světlé nad Sázavou ve dnech 1. - 4. 8. 2013. Jako každý rok vám přinášíme rozhovor s jeho ředitelem Pavlem Klouparem, se kterým jsme se sešli v naší oblíbené hospůdce v pražských Kobylisích.
Ahoj Pavle, naše rozhovory se stávají tradicí téměř jako celý festival a my jsme samozřejmě rádi za exkluzivní zpověď pro naše čtenáře přímo s tím, jehož dílem a dítkem je už 13. ročník festivalu Sázavafest, který neodmyslitelně patří k české hudební scéně.
Ahoj, zdravím nejen Tebe ale všechny čtenáře serveru Poslouchej.net a naše skalní i budoucí fanoušky.

Pavel a redaktorka Kristýna

Jak vypadá nynější prostor, kde se Sázavafest bude konat?
Jedná se o magický zámecký park plný důstojných letitých stromů, proplétá se tady taky potůček, který pramení z rybníku ten je však pro letošek za hranicí areálu. Jsou zde samozřejmě také chodníky, po kterých lze areálem korzovat a hlavně louky kde budou stát všechny scény i stánky. Hlavní stage jsou situovány k zámku, což nabízí neopakovatelnou atmosféru.

Letošní ročník Sázavafestu bude opět na novém místě, po kolikáté se stěhoval a proč?
První ročník byl v Týnci nad Sázavou, poté jsme díky Matěji Rupertovi našli úžasný prostor v samotné Sázavě na ostrově, který nestačil v průběhu let kapacitně, takže jsme se přesunuli do Kácova přímo k řece Sázavě, odkud nás bohužel vyhnaly při desátém jubilejním ročníku povodně. Nemohli jsme proto dál toto nebezpečí z důvodu rizika pro návštěvníky riskovat. Narychlo jsme tedy zareagovali prostorem v Benešově, což byl sice odklon od řeky Sázavy, ale neměli jsme jinou možnost. Mezitím se nám však ozval starosta ze Světlé nad Sázavou a ze své vlastní iniciativy nabídl krásný prostor zámeckého parku taktéž u řeky Sázavy. Což jsme s nadšením přijali (pan starosta byl pravidelným návštěvníkem Sázavafestu v Kácově).

Pavel & syn

Kolik pódií letos chystáte?
Dvě hlavní a jedna speciální akustická, kterou považujeme jako poklonu prostředí zámeckého parku, která je jedinečná a na žádném jiném festivalu ji nenajdete. Čtvrtá bude pokračováním našeho úspěšného snažení jít i taneční cestou.

Co je tedy hlavním lákadlem jednotlivých stagí?
Letos se snažíme jít cestou kvalitních ale neoposlouchaných kapel, což znamená, že kromě kvalitních osvědčených jmen jako jsou Hadouken! a Dub FX přivážíme i jména, která jsou hvězdná ve svém domácím prostředí, jako například Monarchy z Londýna, kterým by slušel v Čechách stejný úspěch jako kolegům Hurts neboť jejich elektronická tvorba je plná silných skladeb. Lyre Le Temps z Francie, hrající nyní velmi populární electroswing (tento žánr na festivalu doplní dnes již velmi populární The Prague Swingmasters) nebo neofolk Paula a Karol z Polska a Maia Vidal z Francie, která se zabývá moderním šansonem se žánrovými přesahy (podle technického rideru to vypadá, že přiveze velkolepý koncert). Což je pouze stručná upoutávka, kapel bude celkem kolem sta. Nebude chybět ani retro okénko, vystoupí zde muzikanti, kteří u nás v České republice zatím nikde nevystoupili a to kolegové zpěváka Falca, kterému vzdáme poctu k smutnému výročí 15 let od jeho smrti. Zahrají skladby, které hráli v době jeho největší slávy. Celá pocta proběhne v průběhu celého sobotního dne, kdy účinkující zahrají jeho covery (Sto Zvířat, Portless a další), DJs budou mixovat a uskuteční se i taneční workshop.

Dále česká a slovenská špička, jmenovitě Kryštof, Tatabojs (slavící 25 let speciální show s úžasnými projekcemi), Mandrage, Vypsaná Fixa, Wohnout…dále od sousedů Celesta Buckingham, Peter Bič Projekt a z klasiky No Name.

Sázavafest
Podívejte se na fotky ze Sázavafestu.
 
Z akustické stage bych nerad opominul Xindl X, Jiřího Schimtzera, Luno (kapela Ema Brabcová, dříve Roe-deer, Khoiba), Vladimír Mišík, Blue Effect (ti zahrají v jeden den dokonce 2x, druhé vystoupení bude zase úplně elektrické) , Lucie Šoralová, akustická verze Cocomana se prý blíží podle managera výkonům Tomáše Kluse, což by v jeho reggae žánru mohla být hezká třešinka a mnoho dalších. Na akustické stagi bude také divadelní show Na stojáka s Lukášem Pavláskem v čele a to jak v pátek, tak v sobotu.

Hlavní hvězdou taneční stage bude Jasper Forks z Německa, který se proslavil především jako zakladatel projektu U96. Dalším jsou například Stoneface and Terminal z Německa, Mr. Dero a Klumzy Tung (uk/at), Pyero (cro), Sergio Delgado (por) a z našich například všem známá djka Lucca, která ovšem nezůstane jedinou půvabnou ženou za gramofony, doplní ji Petty Joy, rakouská djka (doporučujeme si vygooglovat její fotky :)

Letos máte i nového pivního partnera, což by mnoho návštěvníků mohlo ocenit.
Ano.

tisková konference Sázavafest 2013

A něco bližšího by bylo? :) Očekávám opět odpověď ano.
Myslím, že dobrá zpráva, přibude dvoupatrová hospoda s výhledem na hlavní na stage a čepovat se bude nejen Gambrinus, ale všechny další možné produkty z Prazdroje. Bude zde i G-city s adrenalinovými aktivitami (například lezecká stěna).

Jak se na festival co nejsnáze dostat?
Buď po D1 ve směru na Brno, přímo uprostřed vzdálenosti mezi Prahou a Brnem, sjezd Ledeč nad Sázavou, nebo Humpolec, nebo vlakem, což je nejideálnější varianta, cesta trvá něco málo přes hodinu a půl.

Co stanové městečko a parkoviště, jak daleko jsou od areálu?
Stanové městečko i parkoviště přímo navazují na areál, ale jak jsem již zmínil, ideální doprava je vlakem, odkud cesta trvá cca 5 minut přímo k areálu (přes most, ne do centra).

To nejdůležitější jsme se dozvěděli, o novém prostoru, programu a dalších mnoho pozitivních informací, které i já shledávám jako důvod proč na Sázavafest alespoň na jeden den vyrazit. Děkuju Ti za rozhovor a ať je třináctka pro Tebe i festival šťastným ročníkem.
SÁZAVAFEST

SÁZAVAFEST

Čtvrtek 1. 8. 2013 až Sobota 3. 8. 2013
950 Kč v předprodeji
Vystupují:
hadouken! (uk), dub fx (aus), monarchy (uk), falco tribute band (at), jasper forks (u96) (de), lyre le temps (fr), no name (sk), paula & karol (pl), mr.dero & klumzy tung (uk-at), thomas azier (nl), maïa vidal (usa-fr), gasmac gilmore (at), stoneface & terminal (de), peter bič project (sk), celeste buckingham (sk), pyero (cro), billy barman (sk), kitealike (de), the cellmates (sk), sergio delgado (por), all sounds allowed (pl), nemjuci (hu), petty joy (at), turbo (hu), beat splitterz (de), heldorado (pl), grand mexican warlock (hu), polemic (sk), ad libitum, aspect, athro, blue effect, blue rocket, bogotasystem, boy from sunday school, circus ponorka, clawed forehead, clippers, coctail...alá motejl, cocoman, dj future (honza průcha), dj michael c, djane jaqullin, drum circle, époque noir, ester kočičková, fugaz, glanc, hard rain, hromosvod, irnis, jam dc, jerry deejay, jiří schmitzer, kamila hübsch, karel hynek, kdotořek, kittchen, koblížci, koláč deejay, kryštof, kuba alexa, kyanid, last station, last time, liwid, lola běží, lukáš pavlásek, luno, madame butterfly, mandrage, martin hašek, michael viktořík, mikael van dikeen, mike morphine, momo, natural, niceland, nikol poselová trio, oliver mcgillick, pankix, portless, prowizorium, ranné toporenie, rybičky 48, seven, sirkyskon, sto zvířat, tata bojs, the contact, the linings, the prague swing masters, tomas-z, udg, visací zámek, vladimír mišík & čdg, vložte kočku!, vokobere, vypsaná fixa, wohnout, xindl x, zakázaný ovoce, zelenina, ztraceni v překladu
DISKUZE
Jméno:                   Nadpis:   
Text:
Zadejte číslo 144:
Lucik | 28. 07. 2014 | 07:43:28
2 lupeny

Prodám dva lístky, cena dohodou, pište 724 452 960
TANA | 24. 07. 2014 | 12:26:31
Opravdu hvezdny lineup!!!


maras | 24. 07. 2014 | 12:22:04
Skomírající a upadající fesťáček už několik let...

nefan | 08. 07. 2013 | 12:16:11
Zajímalo by mě, zda tento pán louky, o kterých hovoří, vůbec viděl, případně jestli si tam někde zkusil třeba sednout. Celý park je až na pár výjimek podmáčený, takže je otázkou, co s podmáčeným povrchem udělá nájezd kamionů, rozložení stánků a nálet tisíců lidí. Mimochodem, předminulý týden dva dny pršelo a park byl kvůli podmáčení a hrozbě vyvrácení stromů na několik dní uzavřen. Takže příjemnou zábavu, příští rok bude zřejmě další stěhování této legendy :)

winwood | 07. 07. 2013 | 07:16:07
eric mc & filipes

Zapomněl frajírek dodat,že již loni chtěl pozvat Whitney Houston..

Fans | 27. 11. 2012 | 08:01:08
Ojeb

Par dnu pred akci informovat o tom ze KAISER CHIEFS nedorazi pro fans co jedou na \"kytry\" podpasovka zvlast kdyz mate zaplaceno ubytko..
Marman | 23. 11. 2012 | 12:46:20
Letošní ročník bude shit, už podle ceny lístků v předprodejích - koho můžou za takovou cenu zaplatit? Jenom ohraný český kapely, který slyšíme všude 20x za rok + bezvýznanmný zahraniční kapely. Zase změna místa? Ze Sázavafestu se stává kočovný cirkus. Smutné toto všechno
Let it go | 21. 11. 2012 | 06:16:45
moje produkce

zdravim lidi , prosim vas o nazor na moji produkci dik moc

http://www.youtube.com/user/djletitgo1?feature=mhee
Michal, marketing SF | 21. 11. 2012 | 09:29:26
Dance Hall

Ahoj, dance hall vnímáme jakou důležitou součást festivalu a jako podstatný prvek jeho multižánrovosti. Situaci na letní elektronické scéně si plně uvědomujeme a děláme pro to maximum. Myslím, že máme na příští rok v hledáčku zajímavá jména, vše se ale odvíjí od finančních prostředků, které zatím nejsou nikterak výrazné. I tak to bude skvělé ;-)
krysicka | 09. 11. 2012 | 11:41:30
http://festivaly.poslouchej.net/19593-Sazavafest-se-vraci-do-Svetle-nad-Saz avou.html
jik | 03. 11. 2012 | 02:53:46
Navrat na Sazavu?

neplanuje se navrat do mesta Sazavy?
Dean | 23. 08. 2012 | 07:22:05
Prague Pride?

To bylo v jiném datu, takže to moc nechápu...
Prague Pride fans 2012 | 22. 08. 2012 | 12:05:02
My jsme byli raději na Prague Pride 2012.-)))
Dean | 22. 08. 2012 | 09:27:29
to TEREZQ

+1
TEREZQ | 22. 08. 2012 | 07:59:59
tak ses asi bál jediny :) priste odhod stud a neboooooj .)
deviant | 20. 08. 2012 | 06:51:24
to je zajimave ,že prave ty nejvetsi vase djs hvezdy jsou ze západni Evropy....kde to funguje jinak a ve velkem...lidi se neboji parit....
Tereza | 20. 08. 2012 | 05:14:27
Tady se ale nikdo nebaví o Evropě, řeč je tu o nás, ses nějak minul komentářem schízo :)
schizofrenie | 20. 08. 2012 | 02:15:03
No jasně v Čechách ti příjde na nějakou tvojí hangár akci...70 000 lidí...a bude tam hrát Chris Liebing....dnes jsou akce úplně jinde ve švětě.....ty vyhlášené...kde se sjede půl Evropy!!!A všude to je od 50 000 lidí...vždyt se podívej,a bud realista....sem ti nikdo na akci nepojede!!!!Že tady házíš v úvahu hangáry s kapacitou 20 000 lidí!!!
Marman | 20. 08. 2012 | 01:37:15
to Anonymní

Realita kámo. Ty jsi asi letos na Sázavafestu nebyl, viď? Mají v Benešově skvělej hangáry (asi 4) cca každej pro 5 tis. lidí, kde se daj udělat ještě velký věci. Letos na to, že to byl rozjezd party od 22 do 6 ráno, 3 dny po sobě! Djs kvalitní výkony, zvuk slušnej, světla +. A atmoška lepší, jak na většině výhradně tanečních akcích.
Anonymni | 20. 08. 2012 | 12:24:01
Are you crazy????
Marman | 20. 08. 2012 | 08:48:08
EDM

Sázavafest má šanci v příštích letech stáhnout víc fanoušků elektroniky, protože je tu teď jen Mácháč a částečně Panenský Týnec, když počítám \"velký\" festivaly. Jsem zvědavej, jak se toho chopíte...
jane | 02. 08. 2012 | 12:39:41
hra

snad tam budete mit stolní fotbálky jinak jste v riti|:)
petr bwc | 30. 07. 2012 | 06:15:34
Vstupenky - prodám

Prodám 2 celofestivalové vstupenky na Sázavafest 2012 - cena jedné 700,- Prosím volejte na 773 080 703. Předání preferuji osobně v Praze. Volejte kdykoli mezi 08-21h.díky
tomcook | 24. 07. 2012 | 06:40:12
4 lístky

Prodám 4 lístky na Sázavafest,650kč/1kus,tel.724468737
Buranov bankrot. | 23. 07. 2012 | 09:20:01
Buranov bankrot.

Upřímě řečeno již ten chaotický line-up : Paul O....A NIC!!!??? co má vždy tato vesnická událost,mne osobně více odrazuje a znechucuje,podobně jako Benátská noc,nebo Trutnov open air,Summer of Love na hovínkách(ještě ,že již není)Trutnov který možná platíme z daní....Nechápu proč se promotéři prostě nespojí...z těchto akcí a nedělají akce....na které vědí ,že mají deset let dopředu vydělané....a že na ně příde padesát a více tisíc lidí...A NEJEN BURANŮ Z ČECH!!!Jediný festival ,který letos vůbec někam vyšlápl byl Colours of Ostrava....Rock for peple-chaoz...a festival pod dvacet tisíc lidí není pro mne festival,ale tancovačka-vesnická...v dnešní době,kdy mají světové festivaly na facebooku sto a více fans....jo holt Češi to neumí....
p.w. | 23. 07. 2012 | 06:34:41
hah .. to je v řiti .. takže se tady konečně možná dostaneme na tu úroveň, že tady bude několik velkých festivalů, s kvalitním programem, silným zázemím, neskutečnou návštěvností a se spokojenými lidmi?? slabý nepřežijou .. to je zákon přírody ..
o | 18. 05. 2012 | 08:31:54
promopro hall ?!! to chcete jo ?! :/ njn, k tomu dance radio, pak se div .. :(
Mára | 20. 03. 2012 | 11:21:00
Svojšice

Svojšice mají super line-up, ale já jsem psal o trancu.
to lukas k: Mácháč už je v předprodeji
http://festivaly.poslouchej.net/festival27939-MACHAC.html
lukas kopulety | 19. 03. 2012 | 11:49:53
MACHAC

hele jen dotaz machac bude je na nej predprodej v ticketpro
to mara | 19. 03. 2012 | 05:33:34
a co Svojsice???Jinak letos mrtvo.
Mára | 16. 03. 2012 | 01:40:18
Line-up

Že by letošní Sázavafest měl nejlepší dance line-up, když nebude Pleasure Island a na Mácháči můžeme očekávat only house. Ani bych se nedivil. Jsem zvědav, koho oznámí dál.
SUPER.... | 15. 03. 2012 | 04:48:10
SUPER A TED KAM DŘÍV?
Lodest | 17. 08. 2011 | 07:12:08
hodnoceni

Dovolím si trochu reagovat na článek. Je pravda, že tam kromě hudby nebylo moc jiných aktivit, ale mně to vůbec nevadilo - každý den jsem měl nabitý jen a jen hudbou a zbýval mi čas už jen na občasné občerstvení. Většinou jsem přebíhal mezi dvěma hlavními pódii, ale třeba taková JAM stage nebo Balbínka byly taky super - obzvlášť v případech, kdy na české hlavní stage hráli Chinaski, Nightwork a nebo na zahraniční stage hrála Kirschnerová :-) Jel jsem na fesťák především kvůli hudbě, a to mi stačilo :-)
Kuba | 07. 08. 2011 | 02:51:41
Letošní ročník

Letošní ročník se byl výborný. Zpěváci skvělý a počasí vyšlo. Myslim, že tohle určitě není poslední ročník a doufám v to. 18 000 lidí je toho důkazem. Děkuji za zážitek.
Jack | 03. 07. 2011 | 08:09:30
[b: to terence:[/b: Benátská noc je taky u řeky:)
terenc | 30. 06. 2011 | 04:49:03
sf

"Starý prostor byl zatopen a s tím i utopeny mé myšlenky, že Sázavafest musí být přímo u řeky. Jde přece hlavně o atmosféru, muziku a taky komfort a bezpečnost pro všechny kdo přijdou." Právě, že jde o tu atmosféru, kterou měl sázavafest neopakovatelnou právě kvuli tomu, že byl u řeky. A pokud se nemýlím, tak to byl jedinej festival, kterej se konal právě u řeky. Podle mě je u nás velký množství festivalů na letištích a v různých bývalých areálech čehokoliv. Pokud vím, tak areál přímo zatopen nebyl, pod vodou jsem viděl několik desítek stanů v kempu u kouzelníka, ale v areálu nic... Pokud jde o bezpečnost návštěvníků, tak stačí holinky a míň kalit. Nebo jste snad slyšeli, že se přesune Glastonbury kvuli bahnu!!! a to je tam každoročně. Tady byly předchozí ročníky uplně v pohodě, holt to počasí tentokrát nevyšlo. Jezdil jsem na něj od roku 2003 a toto bude první ročník, který vynechám...škoda, koncepce (i produkce) utrpěla odchodem o2 a stěhování doprostřed města určitě víc návštěvníků nepřiláká. Hudebně tento rok nejslabší, mám takový tušení, že je to poslední díl mého oblíbeného festivalu a to mu fakt nepřeju... Mám s ním spojený celkem silný zážitky: třeba "úschovna stage", neséém vám noviny v sázavě před chechtákem, lávka na ostrově, kempování se stanem na R1 stage atd... kdo zažil pochopí:-)))

reakce na článek: Rozhovor s Pavlem Klouparem
Dan | 30. 06. 2011 | 04:39:52
souhlasim s Tomem. Bez hlavniho partnera to jde do kytek.

tom | 30. 06. 2011 | 09:21:06
bez O2 jste uplně v hajzlu!

Jaaan | 20. 05. 2011 | 12:42:46
...

Podle me letos nejslabsi Sazavafest a to ani nepocitam to, jak lide zareaguji na novy areal. Jedine co snad stoji za zminku jsou Irie Revoltes a Jazzanova. V kazdem pripade preju poradatelum hodne stesti.

JR | 28. 09. 2010 | 04:13:20
Prodám 2 vstup. Vivaldianno Brno 2.10.

Prodám 2 vstupenky na koncert Vivaldianno v Brně 2.10.2010 v 17:30. Cena 1300,- Kč. 603 390 700

oakey | 13. 08. 2010 | 06:57:03
Dobře

Vám tak

oujee | 13. 08. 2010 | 10:38:41
vracim se k memu starsimu prispevku, ze tento fest pujde pomalu ale jiste do kopru jako nekolik jinych velkych festu a musim jen podtrhnout to co jsem rikal. Bohuzel neni to tak uplne zrejme kvuli pocasi ktere na festivalu vladlo, nelze poprit ze se nemalou merou na tom vsem podepsalo hlavne pocasi, ale necelych 10 000 lidi a z toho v sobotu zustalo jen 1500 lidi tomu rikam " kurva smula". A pristi rok??? no jsem na to mooooooooc zvedavy .. titpuju konec!!!! a nebo se fest zmeni na festival tipu Přestěnice.
Peťa | 12. 08. 2010 | 11:59:46
Bezva bezva, jsem si aspoň připomněla minulý víkend :) Jste možná odnášeli U Kouzelníka i náš stan, taky jsme tam kempovali, ale odešli jsme dřív, abysme stihli něco málo z Chumby... :) Takže díky díky!!!!

Ondras | 12. 08. 2010 | 09:38:18
Další strašná reportáž, tohle léto se to opravdu nedá číst...

kydis | 10. 08. 2010 | 09:29:57
nerozumím, nechápu souvislosti :-O

Každej festival je jen takovej, jakej si ho sám uděláš, pokud se ti vystupující kapely líbí, užiješ si je, pokud zrovna nic nehraje, sebereš se a jdeš do hajzlu, klidně na půl dne, v okolí je všude kam jít, a i kdyby jen do lesa na houby :-D
Nějaký kidy o tom, že neteče voda? No a co, vedle máš řeku...
Pokud se neumíš přes takovýhle drobnosti přenést, zustaň sedět doma na prdeli!

Martin | 09. 08. 2010 | 03:33:37
oakey, oakey

Naprosto s ním souhlasím!! Byl jsem tam v loni a horší akci jsem za 10let nezažil. Nikdy s
se mě nestalo, že bych předčasně opustil festival až Sazava fest:(( Opravdu jen pro vožralí burany!!
IO | 09. 08. 2010 | 01:28:16
možná nevytahuje jenom porovnává. a zdá se že se měl určitě líp ; ) ani tahle sázava se prostě s pětistym výstupem čambavamby v čr a různejma těma střihavkama do tuzemský festivalový historie nijak zvlášť nezapíše. což je ale naprosto normální osud většiny podobně vedenejch/směřovanejch festů, žeáno
smrkac | 07. 08. 2010 | 08:58:12
oakey

ty jseš asi hodne nahoře, že se tady vytahuješ, že jezdíš do zahraničí... spousta lidí tady jezdí na zahraniční festy a nikomu to necpou a hlavně nevypisujou lajnu jako by se chteli pochlubit novou hračkou ve školce!

heerer1 | 06. 08. 2010 | 09:08:44
oakey

Takovy mam rad... pokud tedy navstivim cesky fest, stava se ze me buran?? LOL
Byl jsem tam loni taky a rozhodne to na odchod nebylo, ze netekla voda je pravda, ale nejsem zhyckany a neco vydrzim
Kazdopadne bych jim nic spatnyho nepral a tobe spis at ti na festacich chcije kyticko.
oakey | 06. 08. 2010 | 08:12:12
festival pro burany!

Zcela mi stačí fotka a ani nemusím číst vylhaný rozhovor-jen malé shrnutí:loni při hrozných vedrech hned druhý den došla voda,na svých stránkách vám vyhrožoval organizátor policií,když špatně zaparkujete,údajně chtěli pozvat Michaela Jacksona na 10.ročník(proto je letos hlavní hvězdou kluk z původní skupiny Saze ze Žižkova).Celý areál se přitom musí nesmyslně obcházet a Jimmy Somerville zpíval na half-playback 35 minut,dobrý ne?Zase je to ovšem jen cca 40 km od Prahy a potkáte tam exoty typu Aleše Blehy.Celkově jsem na tomto festivalu pobyl příšerných 150 minut a opravdu nikdy nezapomenu.Nejsem zhýčkaný,ale mám rád úroveň,proto jsem se letos vypravil již na můj desátý zahraniční festival,kde jsem si to užíval od pátku do pondělí s line-upem,který do Čech nepřijede ani za 10 let-Kings of convenience,Shout out louds,Tiga,Carl Craig,Two door cinema club,The Big Pink,Ricardo Villalobos,Holy Ghost,Jamaica,Archie Bronson Outfit,Foals,Ewan Pearson či Fred Falke.Voda tekla pořád,všichni vystupovali dostatečně dlouho a živě,s Jacksonem tam nepočítali nikdy,neptaklali jste tam žádné feťáky a místo vyhrožování vám pořadatelská služba auto ještě hlídala.Navíc celý týden bylo nádherné počasí a nyní při pohledu z okna jen doufám,že pršet nepřestane,aby se alespoň letos měli buránci čím umýt.

Tipy na zajímavý obsah

© Copyright Poslouchej.net 2003-2011  |    ISSN 1801-6340  |