FESTIVALY 2024

duben
01
02
03
04
05
06
07
08
09
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
DOPORUČUJEME FESTIVALY
ZAHRANIČNÍ FESTIVALY

Ostrovní festival připravil další akci

Ostrovní festival připravil další akci
31. 07. 2012   |   Autor: redakce   |   Komentáře (0)
(Promotion) Letní prázdniny se dostaly do půlky a to znamená, že už zbývá pouhých 53 dnů a Litoměřice navštíví spousta hudebních stars. Pořadatelé Ostrovního festivalu pro návštěvníky připravili další akci.
„Návštěvníci už nemusí do obchodu pro lístek, z pohodlí domova si každý může nově zakoupit vstupenku prostřednictvím svého mobilního telefonu,“ informuje pořadatel festivalu, Lubomír Machoň a dodává: „Stačí zaslat SMS a vstupenku obdržíte do svého telefonu. Navíc, při koupi lístku touto formou, získáte jako bonus – kupón na 3 piva zdarma. Tato speciální akce platí od 1. 8. – 31.8.2012. Více informací na www.ostrovnifestival.cz.“

Charlie Straight a Toxique rozproudili Český dům v Londýně a v září rozproudí Litoměřický areál bývalých kasáren Pod Radobýlem.

To je ale jen část kapel, které navštíví Ostrovní festival. Návštěvníci se mohou těšit na zvučná jména, jako jsou: MIG 21, Midi Lidi, Rimortis, Evelynne a KABÁTY aj.

V průběhu celého dne budou v areálu rozmístěny stánky s občerstvením a nebudou chybět ani sportovně - odpočinkové aktivity, kolotoče a další atrakce pro celou rodinu.

Sledujte ceny vstupenek na www.ostrovnifestival.cz – předprodej se vyplatí!

„Pro návštěvníky Kreans Ostrovního festivalu jsme zajistili pro pohodlnější dostupnost do kasáren, kyvadlovou dopravu,“ informuje pořadatel festivalu, Lubomír Machoň a dodává: „Autobus bude stavit na těchto stanovištích: Výstaviště, U Stadionu, Autobusové nádraží, U Pošty, U Závor, Kasárna a zpět.“ Kyvadlová doprava bude jezdit od 15 – 22 hodin v pravidelných půlhodinových a posléze čtvrthodinových intervalech.

Zapojte se do soutěží o hodnotné ceny (zájezd na Krétu, wellness pobyty, apod.). Stačí sledovat www.vinobranilitomerice.cz, www.ostrovnifestival.cz a Facebook – Ostrovnifestival.

Pořadatelé myslí také na obyvatele v okolí pořádání festivalu.
„Naší snahou je přinést do města kulturu a kapely, které zaujmou širokou skupinu obyvatel a budou si moci za málo peněz, užít spoustu muziky,“ informuje Lubomír Machoň a dále dodává: „Budeme se snažit hluk eliminovat na co nejnižší decibel, ale při Kabátech to bude asi trošku složitější a proto se předem všem omlouváme za případné nepříjemnosti způsobené hlukem, ale doufáme, že jednou za rok, toto menší burcování místní přežijí.“

Dodal: Lubomír Machoň
OSTROVNÍ FESTIVAL A VINOBRANÍ

OSTROVNÍ FESTIVAL A VINOBRANÍ

Pátek 21. 9. 2012 až Sobota 22. 9. 2012
390 - 640 Kč
Vystupují:
Rimortis, Midi Lidi, Evelynne, Charlie Straight, Toxique, UDG, Mig21, Kabát, NAVOSTRO, Petr Spálený & Apolo Band, Roxette revival, Divadlo Štěpána, Standa a Vanda, Látané příběhy krejčíka Honzy, Duo České středohoří, Vracovjáci, Taxmeni, Historický průvod, vítězové Little star, Ukulele trouble makers, Petr Kalandra Memory band, MICHAL HRŮZA a KAPELA HRŮZY, Pavel Houfek Band, Big Band Bonit, Experiment bez iluzí, Swing Quarrtet Bohemia, ROMANIKA (SK), MEFISTO
DISKUZE
Jméno:                   Nadpis:   
Text:
Zadejte číslo 144:

Tipy na zajímavý obsah

© Copyright Poslouchej.net 2003-2011  |    ISSN 1801-6340  |