FESTIVALY 2024

duben
01
02
03
04
05
06
07
08
09
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
DOPORUČUJEME FESTIVALY
ZAHRANIČNÍ FESTIVALY

Monegros 2012: Tanec, prach a písek

Monegros 2012: Tanec, prach a písek
19. 04. 2012   |   Autor: stolda   |   Komentáře (0)
Něco málo přes devadesát dnů zbývá do zahájení osmnáctého ročníku španělského pouštního festivalu Monegros. 21. července, v provincii Huesca, poblíž měst Fraga, vypukne další taneční šílenství plné skvělé hudby a všudypřítomného prachu.
Organizátoři očekávají, tak jako každý rok, příval téměř 40.000 návštěvníků, kteří si budou moci naplno užívat téměř 20 hodin nepřetržité hudební produkce. Dále prezentují, tak jako každý rok, že na 5 pódiích budou zastoupeny styly Elektro, Techno, Hip Hop, Drum & Bass a Dubstep. A zároveň poznamenávají, tak jako každý rok, že se znovu bude jednat o neopakovatelný zážitek, který je nejlepší prožít na vlastní spálenou kůži.



Zhruba před měsícem započali, v současnosti velmi populární, postupné poodhalování line-upu. A začali jej vskutku ve velkém stylu. Ihned zkraje vytáhli vysoké trumfy z rukávu - The Prodigy s jejich exklusivním vystoupením ve Španělsku. Speciální closing set Richieho Hawtina, djský set bratrů Dewaeleových aka 2many djs a domácího raperské uskupení z nedaleké Zaragozy Violadores del Verso.

Necelých sto dní před zahájením festivalu došlo na mnohem tučnější nabídku hvězd a hvězdiček z hudebního nebe. Především hip hopový Wu-Tang Clan se vyšplhal na flayeru na nejvyšší pozice v největším písmu. V druhém sledu byli taktéž oznámeni Ben Sims, Billx, Carlo Lio, Dubfire, Frank Kvitta vs. Mario Ranieri, Joseph Capriati, Loco Dice, Luciano, Marc Maya, Mario Biani, Marco Carola, Oscar Aguilera, Paco Osuna, Paul Ritch, Pet Trio, The Advent vs. Industrializer, Triple Religion, Umek, Uner vs. Mendo, Underdogz feat. Motomorfoses (techno a hardtechno). Borgore, Caspa, Son of Kick, Sub Focus(dnb nebo dubstep). South Central, The Bloody Beetroots, Tony Varga (elektro a new wave). Swan Fyahbwoy (Rap). Dope DOD, Maissouille, Mat Weasel Buster, Supernova (ostatní).

A v tomto týdnu se na seznamu vystupujících objevili další významné stopy. Paul Kalkbrenner, Adam Beyer, James Zabiela a DJ Murphy doplnili sestavu a už pouhým výskytem svých jmen v seznamu posunuli hudební prestiž pouštní akce vzhůru.

Dvě loga v rozích webu, popřípadě propagačních plakátů, které upozorňují na úspěšné ocenění loňského vydání Monegros 2011 naznačují, že i po organizační stránce byla a letošní prašná "jízda" teprve bude perfektní. V posledních letech se i trochu zlepšila komunikace směrem k nešpanělsky mluvícím "zákazníkům". Na festivalovém webu www.monegrosfestival.com. Také přibyly nové praktické a cestovní sekce. Poměrně dost informací je možné získat i návštěvou nebo odběrem novinek některých ze sociálních profilů např.: www.facebook.com/MONEGROSDESERTFESTIVAL

Vstupenky jsou k dostání už jen za 70€ a tradičně za tuto cenu obdržíte, kromě povolení ke vstupu, suvenýr a jedno vychlazené pivo. Letos je možné si zařídit i kompletní oficiální turistický balíček, bohužel jsou k dispozici pouze společnosti působící v Anglii, Itálii, Francii a Německu. Nicméně výlet, party a poznání
MONEGROS DESERT (ESP)

MONEGROS DESERT (ESP)

Sobota 21. 7. 2012
70 EUR
Vystupují:
Paul Kalkbrenner, The Prodigy, Richie Hawtin, 2many djs, Ben Sims, Billx, Carlo Lio, Dubfire, Frank Kvitta vs. Mario Ranieri, Joseph Capriati, Loco Dice, Luciano, Marc Maya, Mario Biani, Marco Carola, Oscar Aguilera, Paco Osuna, Paul Ritch, Pet Trio, The Advent vs. Industrializer, Triple Religion, Umek, Uner vs. Mendo, Underdogz feat. Motomorfoses, Borgore, Caspa, Son of Kick, Sub Focus, South Central, The Bloody Beetroots, Tony Varga, Swan Fyahbwoy, Dope DOD, Maissouille, Mat Weasel Buster, Supernova a další
DISKUZE
Jméno:                   Nadpis:   
Text:
Zadejte číslo 144:

Tipy na zajímavý obsah

© Copyright Poslouchej.net 2003-2011  |    ISSN 1801-6340  |