FESTIVALY 2024

březen
01
02
03
04
05
06
07
08
09
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
DOPORUČUJEME FESTIVALY
ZAHRANIČNÍ FESTIVALY

Skvělý Uprising ukončil prázdniny

Skvělý Uprising ukončil prázdniny
28. 08. 2011   |   Autor: redakce   |   Komentáře (0)
(Promotion) Uprising Reggae Festival děkuje všem fanouškům a kapelám za jedinečnou atmosféru a skvělý čtvrtý ročník festivalu. I přes rozmary počasí, kterými byl zkoušen, se s rekordní účastí fanoušků zařadil mezi nejlepší ročníky.
Headlinerem pátečního dne, který proběhl i přes extrémně vysokým vedrům bezproblémově, byl určitě pro mnohé Gentleman & The Evolution. Dále vystoupili Foreign Beggars, Lutan Fyah, Perfect Giddimani, Lady Chann a slovenští Vec, Zverina, Hafner & Beyuz, Amo & band či Medial Banana. Areál žil i workshopy, exhibicemi a zejména skvělou náladou a nezaměnitelnou pohodovou atmosférou. Po výjimečném pátečním večeru se všichni těšili na sobotní pokračování. Zde však zaúradovalo nepředvídatelné počasí a organizátoři, pro které je bezpečnost návštěvníků festivalu na prvním místě, museli festival dočasně uzavřít a program přerušit.

uprising

Vrtochy počasí se na Uprisingu ukázaly v plné síle. Zatímco v pátek během veder organizátoři zajišťovali pitný režim návštěvníků, následující den je chránili před nebezpečím hrozícím kvůli bouři a silnému větru. Festivalový štáb, který byl v neustálém kontaktu se SHMÚ as bezpečnostními složkami, díky nejnovějším informacím o počasí, s důrazem na bezpečnost návštěvníky rozhodl akci na několik hodin přerušit. Z důvodu silného nárazového větru dosahujícího více než 100 km / ha zhoršujícímu se počasí a nepříznivým předpovědím na nejbližší hodiny bylo nutné evakuovat festivalový areál a jednotlivá pódia, stany a další stavby uzavřít a zajistit nejen proti silnému větru, ale i hrozící bouři. Festival, který byl uzavřen přibližně 8 hodin se opět pro návštěvníky otevřel o půlnoci a upravený program pokračoval do časných ranních hodin. Na Uprisingu vystoupili všichni headlineři sobotního programu, kteří se prestriedali na hlavním pódiu, tak v dancehall stanu. Fanoušci a příznivci festivalu, kteří se také v hojném počtu do areálu po jeho znovuotevření vrátili, tak nepřišli o vystoupení Looptroop Rockers, Capleton & David House Crew, General Levy, Daddy Freddy či Katchafire.

Výborná atmosféra a skvělé koncerty jednoznačně řadí Uprising Reggae Festival mezi přední evropské hudební festivaly. I přes vrtochy počasí, které tento ročník provázely, ukázaly organizátoři důležitost návštěvníků a důraz na jejich bezpečnost a fanoušci oblíbenost svými reakcemi a o 15% vyšší účastí než loni. Organizátoři festivalu již za pár dní začnou připravovat další, pátý ročník festivalu, který bude nejen oslavou malého jubilea, ale opět plný skvělých interpretů a skvělou rozloučením s létem a prázdninami.

www.uprising.sk


Dodal: Silvia Turnerova, PR Uprising
UPRISING REGGAE FESTIVAL (SK)

UPRISING REGGAE FESTIVAL (SK)

Pátek 26. 8. 2011 až Sobota 27. 8. 2011
21 EUR
Vystupují:
Gentleman (Německo) Lutan Fyah (Jamajka) Lady Chann (Velká Británie) Kya Bamba (Švýcarsko) Eastwest Rockers (Polsko) Mungo's Hifi (Skotsko) Perfect Giddimani (Jamajka) Tribuman, Prago Union, Oliver Lowe & Friends a další
DISKUZE
Jméno:                   Nadpis:   
Text:
Zadejte číslo 144:

Tipy na zajímavý obsah

© Copyright Poslouchej.net 2003-2011  |    ISSN 1801-6340  |