FESTIVALY 2024

březen
01
02
03
04
05
06
07
08
09
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
DOPORUČUJEME FESTIVALY
ZAHRANIČNÍ FESTIVALY

Šatlava fest pomáhá postiženým

Šatlava fest pomáhá postiženým
18. 05. 2011   |   Autor: redakce   |   Komentáře (0)
(Promotion) Ve dnech 22. - 23. července proběhne na Vysočině Šatlava fest. Festival pořádaný přibyslavskou kapelou Šatlava se uskuteční na letišti Aeroklubu v Přibyslavi. Šatlava fest podporuje občanská sdružení pomáhající postiženým lidem a specializující se na práci s uživateli nelegálních návykových látek.
Na první z těchto problematik se zaměřuje občanské sdružení Benediktus z Chotěboře. Benediktus je velmi aktivním sdružením pracujícím s mentálně postiženými lidmi, jejichž práce je vidět i na veřejnosti. Pořádají každoročně mnoho benefičních akcí, jako jsou koncerty hudebních skupin, pašije, nebo podzimní BeneDění. Jejich kapela s názvem BeneBend vystoupí v sobotním programu Šatlava festu od 17:40 hodin.

Festival podporuje také občanské sdružení Spektrum – centrum primární prevence a drogových služeb. Toto sdružení působí v oblasti předcházení řadě rizikových jevů u žáků a studentů ve třídních kolektivech v lokalitě Žďár nad Sázavou. Spektrum má i své terénní pracoviště a programy. Prezentaci o činnosti a aktivitách o.s. Spektrum mohou návštěvníci vidět právě na Šatlava festu, kde bude jejich infostánek.

Na festivalový pátek je připraven bohatý program, ve kterém vystoupí české i slovenské kapely: z českých např. Wohnout, Arakain, Nightwork, ze slovenských Fuera Fondo a Plus Minus. Areál festivalu bude otevřen již od 14:00 hodin a první kapela vystoupí v 15:00 hodin.

V sobotu se na podiu představí skupiny Divokej Bill, Xindl X, Post-It, nebo domácí Šatlava. Celkem na festivalu vystoupí 21 kapel z Čech i ze Slovenska. Areál letiště, které poskytne návštěvníkům krásné prostředí s výhledem do kraje, se promění ve velký festival park s podiem, stánky s občerstvením, s pitnou vodou a se zhruba 500 místy k sezení. Do tohoto bude povolen vstup pouze s páskou na ruku, kterou návštěvník dostane u vstupu po předložení předplacené, nebo na místě zakoupené vstupenky. Pásky na ruku budou barevně odlišovat nezletilé návštěvníky a ty, kteří si zakoupili pouze vstupenku jednodenní.

Vedle festival parku vyroste na letišti také stanové městečko, kde bude možnost přenocování ve vlastních stanech. Stanové městečko bude zdarma. Zdarma návštěvníci také pohodlně zaparkují svůj automobil na přilehlém parkovišti, které bude značeno už z Přibyslavi.

Brány festival parku se v sobotu otevřou již v dopoledních hodinách, aby mohli návštěvníci využít rozmanitou gastronomii festivalu. Stánky nabídnou guláš, řízečky, řecký gyros, čínské nudle, rychlý fast-food, bramboráky, klobásy, vepřová kolena, a další laskominy typické pro takovou akci. K tomuto nelze než doporučit jedenáctistupňové pivo, alko i nealko nápoje, nebo třeba i točenou zmrzlinu. Samozřejmostí jsou koktejly a míchané nápoje. První kapela vystoupí v sobotu už ve 13:00 hodin a následný program bude pokračovat až do noci.

Vstupenky na Šatlava fest jsou už nyní k dispozici v předprodeji. V kamenných prodejnách na Vysočině za 360,- Kč. Tato cena platí pouze do 15. června, poté se vstupenka zdraží. Vstupenku lze také zakoupit na internetu v síti Ticketportal, kde je v ceně zahrnut poplatek společnosti. Tuto vstupenku si mohou zájemci vytisknout doma. Jednodenní vstupenku lze zakoupit pouze na místě za cenu 300,- Kč, permanentka na místě vyjde na 500,- Kč. Majitelé průkazů ZTP a děti do 12 let budou mít vstup zdarma. Majitelé ZTP průkazů se navíc mohou těšit na zaručené vyhrazené místo před podiem.

Aktuální informace, doprava, vstupenky, nebo seznam vystupujících je na webových stránkách www.satlavafest.cz, nebo na Facebooku. Pokud nevíte kam za zábavou, kulturou, nebo hudbou v létě, víkend na letišti v Přibyslavi může být to pravé.

Dodal: Ondřej Málek, Šatlava fest
ŠATLAVA FEST

ŠATLAVA FEST

Pátek 22. 7. 2011 až Sobota 23. 7. 2011
do 15.6 - 360 Kč do 20.7 - 399 Kč na místě pernamentka 500,- Kč jednodenní 300,- Kč
Vystupují:
divokej bill, nightwork, arakain, wohnout, xindl x, no heroes, post-it, medvěd 009, šatlava, imodium, defragment, hak mak, el´brkas, crime, ohs, arciskačány, zakázaný ovoce, the elements (sk), fuera fondo (sk), plus minus (sk)
DISKUZE
Jméno:                   Nadpis:   
Text:
Zadejte číslo 144:

Tipy na zajímavý obsah

© Copyright Poslouchej.net 2003-2011  |    ISSN 1801-6340  |