FESTIVALY 2024

duben
01
02
03
04
05
06
07
08
09
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
DOPORUČUJEME FESTIVALY
ZAHRANIČNÍ FESTIVALY

Trutnov rozdává lístky zdarma

Trutnov rozdává lístky zdarma
25. 05. 2010   |   Autor: redakce   |   Komentáře (0)
(Promotion) I letos platí, že pokud objednáváš na dobírku pro váš kmen 9 vstupenek a víc, vstupenka pro tebe je zdarma. Pokud je váš kmen dvojnásobný či trojnásobný, násobí se i počet volných vstupenek a každá desátá je pro čelního bojovníka vždy grátis.
S příchodem měsíce růží si lze lístky se stvrzením spoluúčasti na trutnovském pow-wow objednat na webových stránkách www.festivaltrutnov.cz v sekci tickets. Cena na dobírku je 880,- Kč. V předprodejích potom 990,- Kč. Výměnným a směnným platidlem mohou být i vzácné byliny a tlumoky s žabími kůžemi. Běžným platidlem je ale česká koruna či EURo. Nejvýhodněji si lze lístky objednat na dobírku, nepřivezou je však bohužel bojovníci na koních s pěnou pod nozdrami, ale modrá spřežení poštovních vozů a vlaků až do všech domácích teepee. Před branami trutnovského ležení potom budou lístky k dispozici za 1180,- Kč.

„Stanování a parkování na našich lukách je bezplatné a je v podstatě obsaženo ve vstupném,“ říká Eva Navrátilová, organizátorka festivalu. Trutnov Open Air Festival si zachovává svou nezávislost, a přesto, že je pořádán bez sponzorů, udržuje si jedno z nejlevnějších vstupných z letošních festivalů. „I v porovnání s obvyklou průměrnou cenou lístku na samostatné koncerty zahraničních kapel je cena více než příznivá, s ohledem na naše mladé spolubojovníky,“ doplňuje Eva Navrátilová.

Festivalový náčelník Václav Havel kdysi řekl: „Přeji trutnovskému festivalu, aby si zachoval svého svobodného ducha.“ Zakoupení každé vstupenky na čtyřdenní oslavu hudby, setkání, tolerance a manifestace radosti, je příspěvkem ke svobodě festivalu, který si tak může zachovat svoji tvář a nezávislost na sponzorech.

Dodal: Eva Navrátilová, Geronimo Agency
TRUTNOV OPEN AIR

TRUTNOV OPEN AIR

Čtvrtek 19. 8. 2010 až Neděle 22. 8. 2010
Vystupují:
MANIC STREET PREACHERS Arch Enemy (swe) Rachid Taha (dz-fr) Senser (gb) The Glitter Band (uk) Irie Révoltés (d-fr) Elvis Jackson (slo) The Flying Eyes (usa) Trunk Show (usa/de) Tower of Dudes (cz/usa/can/gb) Dubioza Kolektiv (bih) Al-Yaman Buty - Jukebox Čankišou Dáša Vokatá DG 307 Duende Elena Sonenshine & Jocose jazz Evolution Dejavu EX TIP (sk) Garage & Tony Ducháček Hana a Petr Ulrychovi & Javory Happy To Meet Hi-Fi Charlie Straight Imodium Ivan Martin „Magor“ Jirous Jana Koubková a její bubenická jednotka Jana Šteflíčková Ještě jsme se nedohodli Jiří Schmitzer s kapelou Karel Kahovec a George & Beatovens Kurtizány z 25. avenue Květy Lanugo Lesní zvěř Luboš Pospíšil a 5P Martina Trchová Trio Miroslav Kemel Monkey Business Nahoru po schodišti dolů band Neočekávaný dýchánek N.V.Ú. Ondřej Havelka & His Melody Makers Petr Váša a Ty syčáci Pipes and Pints (cz-usa) Plastic People of The Universe Please The Trees Poletíme? Poslední výstřel Project Parebellum Prouza Psí vojáci Původní Bureš Schodiště Sto zvířat Stokerband Sváťa Karásek & Londýn Špinavý nádobí Švihadlo The Doors revival Totální nasazení Umělá hmota (v původním i současném složení s hosty) Už jsme doma Vlasta Třešňák & Band Volant 2Wings Zakázaní písničkáři z Nové Vísky II. Zeměžluč Znouzectnost kouzelník Jozef Talostan (sk) a další...
DISKUZE
Jméno:                   Nadpis:   
Text:
Zadejte číslo 144:

Tipy na zajímavý obsah

© Copyright Poslouchej.net 2003-2011  |    ISSN 1801-6340  |