FESTIVALY 2024

duben
01
02
03
04
05
06
07
08
09
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
DOPORUČUJEME FESTIVALY
ZAHRANIČNÍ FESTIVALY

Co nového u headlinerů festivalu Let It Roll?

Co nového u headlinerů festivalu Let It Roll?
24. 06. 2009   |   Autor: redakce   |   Komentáře (0)
(Promotion) Headlineři festivalu Let It Roll mixují, produkují a spravují své vlastní labely - mrkněme se proto na aktivity Andyho C, LTJ Bukema, Ed Rushe a dalších. Také bychom rádi připomněli, že se od července zdražují lístky a přidáváme novinky: ke koupi jsou VIP vstupenky v limitované edici a Let It Roll trička.
Andy C se nedávno blýsknul vydáním úderu Asylum pro Audio Porn. Track vznikl v kolaboraci Ram Trilogy (tedy společně s Ant Milesem a Shimonem), která momentálně nechává remixovat své staré fláky do nové podoby. Andyho vydavatelství Ram Records pak v nejbližší době představí jednu z událostí roku: Sub Focusovo debutové album, jemuž předchází singl Rock On / Follow The Light. (Stručné připomenutí umu Andyho C a jeho dvorního MCho GQ nabídne tento set.

Ihned po Sub Focusovi se na Ram představí Noisia. Ti se po mordě Stigma nebo remixu Omen pro The Prodigy opět postarali o slušný poprask. Dílo My World znovu ukazuje jejich smysl pro originalitu a zachování si tvrdého i chytlavého rázu. Kromě My World, který je k poslechu například na Youtube, má holandská trojice v plánu vinyl i pro Metalheadz.

LTJ Bukem
se konečně probudil z několikaletého zimního spánku a nechal znovu rozkvést svůj label Good Looking. Do nové vlny se zapojil i slovenský producent Smote a splnil si tak svůj tajný sen - být součástí vydavatelství, které pomohlo před 15 lety definovat drum & bass. LTJ Bukem nelenil ani na poli DJingu a připravil jeden z posledních dílů Fabric Live; krátký a pohodový mix pak před pár týdny ukuchtil i pro Drumandbass Arenu.

Ed Rush & Optical byli na jaře hlavním tématem všech drum & bassových médií i diskusních fór díky albu Travel The Galaxy. To dvojici vrací ke starým kořenům a opět prezentuje jako jedny z nejúdernějších tvůrců dancefloor trháků. Novou desku představili hned v několika radiových shows, my doporučujeme tento podcast.

Chase & Status se dali na podobně lákavou cestu, na jakou nastoupili Pendulum nebo Matrix & Futurebound a upisují se ke spolupráci s major labelem - v jejich případě se tak stalo kontraktem s Mercury Records. Setkat se s nimi na MTV nebo je slyšet v rádiu tedy nebude už nečekané a příjemné zpestření, ale každodenní standard. Jejich formu můžete poznat ve stále aktuálním Essential Mixu z loňského roku.

Congo Natty vydal kompilační album s těmi nejprofláklejšími remixy. Uslyšíte na něm předělávku hitu Police In Helipcopter od Ray Keith a další záležitosti od Zinca, Shy FX nebo Aphrodite. Cyantific se společně s dalšími Hospital zřízenci začlenili na kompilaci Sick Music a předvedli se na ní se skladbo Empty Streets. (Není bez zajímavosti, že na této desce se objevil i hit slovenského B-Complexe - Beautiful Lies.) Audio slibuje EP na Teebeeho labelu Subtitles; dočkáme se tak největšího taháku na poli nuschool tech stepu – pecky Furyen.

Commix se po namíchání Fabric Live odmlčeli, napověděli jím ale, jakých novinek se od nich v budoucnu dočkáme. Zraky všech se teď upínají k Metalheadz, kde plánují společný singl Commix & Rufige Kru. Temper D po mixáži CD ke kompilačnímu albu The Firm připravil šestý singl i pro svůj label (momentálně na promech). Spectrasoul se v květnu úspěšně představili v Crossu a na labelu Critical vydali hned dvě zásadní desky - kromě toho, že jejich Alibi zremixoval Break, nabídli hned dvě verze deep rolleru Organizer.

Tvorbu jednotlivých interpretů vám více než tento článek představí set namixovaný z jejich tracků. Pokud jste ještě neučinili, stáhněte si Let It Roll 2009 mix, který připravil DJ Bifidus Aktif, pod tímto odkazem.


Nezapomeňte, že dvoudenní vstupenky jsou za cenu 550 Kč včetně poplatků k dispozici už jen do konce června, poté se cena zvýší na 600 Kč (na místě zaplatíte 650 Kč). V předprodejní síti Ticketstream je k zakoupení limitovaná edice VIP vstupenek které vám umožní urychlený vstup do areálu a přístup do VIP zóny s posezením a hlavně levnějším pivem a vybranými drinky. Další novinkou jsou Let It Roll open air trička, která lze zakoupit v Badpoint Shopu.

Dodal: Kryštof Benca alias Bifidus Aktif, Let it Roll
LET IT ROLL OPEN AIR

LET IT ROLL OPEN AIR

Pátek 24. 7. 2009 až Sobota 25. 7. 2009
Předprodej: 550/600 Kč, Na místě 450 za jednodenní a 650 za dvoudenní
Vystupují:
Andy C feat. MC GQ (UK), Congo Natty aka Rebel MC feat. Daddy Freddy (UK), Chase & Status (UK), Noisia (NL), Pixie & Suki, Nitrous & 2K, Beast 67, Commix (UK), Spectrasoul (UK), Smote (SK), Gabanna (SK), IM Cyber feat. MC OneTwo, Deadly Viperz, Clive (SK) & Rudeboy, Danoo, Kubatko, Terqua, Soldik, Lookshot, LTJ Bukem feat. MC Conrad (UK), Ed Rush & Optical (UK), Cyantific (UK), Koogi, Philip TBC feat. MC Vaant, Sweg, Ghonzales, Audio (UK), Temper D (UK), Morebeat, X.Morph, Rido, Blulajta, Bifidus Aktif & Thiew, JJ Jumbo, M4Y4, ahZ feat. MC Toshi, Ozone, Zwooky
DISKUZE
Jméno:                   Nadpis:   
Text:
Zadejte číslo 144:

Tipy na zajímavý obsah

© Copyright Poslouchej.net 2003-2011  |    ISSN 1801-6340  |