FESTIVALY 2024

březen
01
02
03
04
05
06
07
08
09
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
DOPORUČUJEME FESTIVALY
ZAHRANIČNÍ FESTIVALY

Cinda open air představuje druhou stage

Cinda open air představuje druhou stage
09. 08. 2011   |   Autor: redakce   |   Komentáře (0)
(Promotion) Již za tři týdny se uskuteční druhé pokračování úspěšného festivalu v srdci metropole - Cinda open air, na němž se představí více jak 20 umělců z řad domácích djských a producentských špiček. Akce nyní odhaluje zástupce druhé stage a mrazivou Cryogenic show!
Vystupující první stage jsme vám již představili v minulé tiskové zprávě. Zaměřme se tedy na zástupce druhého pódia, které bude stát opravdu za to!

SCHWA
Stojí za světoznámým labelem Beef records a je členem dvoučlenného česko-australského projektu Shades of Gray. Tak by se dal ve zkratce představit tento umělec, který se jako jeden z mála Čechů prosadil na světové elektronické scéně. Za svou kariéru vystoupil snad na všech kontinentech na parties a festivalech jako je například domácí Open Air Field, novozélandský Parihaka, australský Earthcore Carnival nebo maďarský No mans land festival. Na jeho labelu vydávají takové světové ikony jako Robert Babicz, Shur-i-kan, Deepchild, Arnaud le Texier nebo Mike Monday.

LUCAS HULAN

Spolumajitel domácího labelu Nightphunk recordings odstartoval svou kariéru v roce 1996. Díky dnes již legendární agentuře Roxydust byl součástí lineupů prestižních eventů jako Shake, Batrave nebo Saladas. Kromě předních domácích festivalů se mnohokrát představil i za hranicemi naší země - Švédsku, Polsku, Řecku nebo Velké Británii. V současnosti je rezidentem pražského klubu Chapeau rouge, kam na své party Boogie pravidelně přiváží umělce světového formátu jako je Eddie Richards, Ian Pooley, Mike Monday nebo Da Sunlounge a přispívá tak nemalým dílem k rozvoji taneční scény v České republice.

STEEN
Tento dj se stal respektovaným jménem pro své producentské kvality.Vydává například na portugalském labelu Naked Lounch a svou orifinální tvorbou doplnuje svá vystoupení. Díky mnoha nových technologiím je set Steena velmi nadčasoví, neopakovatelný a dokonale reprezentují novou generaci techno producentů.

NKYP
Dj Nkyp, vlastním jménem Martin Soukup se poprvé postavil za gramofony v roce 1995, co by první Dj hrající v Brně na gramofony. Mezi jeho největší úspěchy patří hraní na legendární Love Parade, vystoupení ve Španělsku, Bělehradě, Srí lance či Thajsku. Byl rezidentem promo party k filmu Acid House v pražské Roxy. Jako většina dj´s jsou jeho začátky spojené s housovými rytmy, postupem času se oddává energičtějšímu a dynamičtějšímu technu a jeho klidnější odnoži – minimalu. Za svojí kariéru vystoupil s dj´s jako jsou: Jay Denham, Jeff Mills, Chris Liberator, Rokis nebo Pacou.

2TAKT

Oba začali jako djové stylů techna a house před zhruba 11-ti lety. Hráli na mnoha desítkách menších, větších, ale i velkých tanečních párty po celé ČR po boku jmen světového formátu i s desítkami českých a slovenských top djů (Rush, Aphrodite, Du´Art, Ed Rush, Mario Renierri atd.) Ve Dvojtaktových setech je jejich doménou, jak sami říkají, jemný tech-house s ostrým beatem. A tento styl zabírají celkem obšírně. Je totiž s příměsí progressivu, atmospheric, často s prvky minimalu nebo electra. Hrají ovšem i klasický house, deep house či funky house. Někdy vystupují i s akustickými nástroji - buď na conga bubnuje Ludekk nebo je na saxofon doprovází TomSax. Mimo to hrají i hudbu z jiného soudku, popsatelnou snad jako směsici progressive, funku a repu na základu řízného breakbeatu.

CHUD

Djskou kariéru odstartoval v roce 1999 jako člen dnes již známého sound systému. Od tohoto spojení hudby a kultury se však později odklonil a začal více tíhnout ke klubovému pojetí techna, kterého se v základu drží dodnes. Nejvíce Tomáše můžeme slyšet hrát právě techno, ovšem ani ostatní styly mu nejsou cizí. Při jeho setech je slyšet kombinace různých vlivů z různých stylů hudby. Chud hudbu nedělí, hudba je pro něj jen jedna, buď se mu líbí nebo ne. To co se mu líbí zahraje dřív nebo později a to ve spojení s technem, techhousem či minimalem. Za 12 let, co se pohybuje na scéně načerpal za mixpultem již opravdu mnoho zkušeností a proto je jeho výběr hudby více než precizní.

Kolem roku 2006 zakládá promotérskou a bookingovou agenturu Duality Djs, která čítá tři členy - Chud, Djane Calbee, Smuk. Duality Djs následně rozjíždí pravidelné klubové noci Techno Beaty. Na této noci vystoupila přední česká djská špička i několik zahraničních hostů jako Space DJz(UK), Takaaki Itoh(JPN), Gary Slater(UK) nebo Aton (SWE).

TOKÁTKO

Tento nezkrotný rebel se na taneční scéně pohybuje téměř jedno desetiletí. Svůj sound pravidelně servíruje v mnoha klubech naší metropole, mezi které patří například Chapeau rouge, Yes klub nebo Touster, kde se mimo svého rezidentního eventu Prime Time úspěšně věnuje i produkci celého klubu. Letošní léto je pro Tokátka dalším krokem vpřed v podobě zařazení do lineupů věhlasných domácích festivalů jako jsou Svojšice nebo Open Air Field. Věřte, že o tomto djovi a velkém bohémovi toho v budoucnu ještě hodně uslyšíme!

UFI DAMAN
Ufi DaMan se o muziku 'stará' od roku 1993, kdy poprvé začal experimentovat s programy typu Tracker. Po různých omylech, pokusech a testech se jeho softwarová orientace digitálním světě hudby ustálila na programu FL Studio. Momentálně koketuje s Abletonem.K reprodukci svých setů, založených převážně na elektronické taneční muzice, tedy electro; house; techno; nu-rave; indie; nu-disco, ale i IDM, EBM a na přání 80's synthpop;), využívá NTB a MIDI konzole Behringer BCD3000.

PAVEL FAKTOR
Tento talentovaný zástupce bookingu BPM.dj vystupuje především na parties této nejsledovanější domácí streamingové televize. Letos představí svůj sound mimo jiné i na festivalu Mácháč. Za svou kariéru se představil na nespočtu věhlasných akcích po celé České republice například po boku legendárního britského dua Space dj'z.

GUSMAN

Na taneční scéně působí od roku 2006 jako fotograf pro hudební server poslouchej.net, v létě 2009 poprvé zkouší hraní a po několika vydaných setech hraje postupně v menších i větších klubech v Praze (Central Station, Kotlářka, Houseboat u Bukanýra, Touster, Mecca) Jeho zaměření je především undergroundové, jeho nejoblíbenější žánry jsou Minimal, Tech house, Tech minimal a Techno.

CRYOGENIC SHOW!
Součástí festivalu bude i jedinečná Cryogenic show, která doslova zmrazí vaše rozžhavená těla teplotou až -78 stupňů. Věřte, že tento jedinečný doplněk, který je součástí všech předních světových klubů rozhodně oceníte a naplno si ho užijete. Technologie spočívá na bázi CO2 a Cinda open air je jedním z mála letních festivalů, na kterém ji spatříte



rgaudio

Kompletní informace o festivalu naleznete na www.cindaopenair.cz a na facebooku

cinda

Dodal: Ondřej Beránek
CINDA OPEN AIR 2

CINDA OPEN AIR 2

Sobota 10. 9. 2011
Vystupují:
Tommy Rogers Toky vs Boss Loutka Kifli & Carrasco Subgate Slovak Revis Hozzy Schwa vs Lucas Hulan Nkyp Steen 2 Takt Gusman Tokátko & Ufi DaMan Pavel Faktor Chud 2K Sweg Panorama Error
DISKUZE
Jméno:                   Nadpis:   
Text:
Zadejte číslo 144:

Tipy na zajímavý obsah

© Copyright Poslouchej.net 2003-2011  |    ISSN 1801-6340  |