FESTIVALY 2024

březen
01
02
03
04
05
06
07
08
09
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
DOPORUČUJEME FESTIVALY
ZAHRANIČNÍ FESTIVALY

Cinda open air představuje hlavní stage

Cinda open air představuje hlavní stage
04. 08. 2011   |   Autor: redakce   |   Komentáře (0)
(Promotion) První zářijovou sobotu 10. 9. bude pražská Císařská louka hostit druhé letošní pokračování Cinda Open airu. Na třech pódiích se zde představí více jak dvacet domácích djs.
Představujeme vám zástupce hlavního pódia a zároveň zveme všechny zájemce na prestižní nohejbalový turnaj tříčlenných teamů.

TOMMY ROGERS

Osobnost Tommyho Rogerse se právem řadí mezi přední domácí umělce české elektronické scény. Za svou více jak desetiletou kariéru se Tommy Rogers představil na předních domácích parties a festivalech po celé České republice, mezi které patří například Creamfields festival, Mácháč, Look Better Naked nebo La Troya. Jeho prestižní noc Dirty Dancing se v minulosti již několikrát stala nejoblíbenější party roku v anketě Dance music Awards. Jméno Tommyho Rogerse je stále více známo i v celosvětovém měřítku. Na svém kontě má vystoupení v jednom z nejlepších světových klubů – Amnesii na Ibize, WMC v Miami nebo v londýnských klubech Pacha a Whitehouse.

Nezahálí ani ve studiu, kde usilovně pracuje na vlastní produkci. Jeho aktuální track Changing, na kterém spolupracoval se světově uznávaným vokalistou Paytonem se objevuje na předních místech domácích radiových hitparád.

rogers

TOKY VS BOSS (SK)
Asi žádném správnému clubberovi není tato dvojice slovenských Murder Boys neznámá. Jejich charakteristický slovenský techno sound je populární téměř po celé Evropě.

Toky se poprvé představil za gramofony v roce 1992. Jeho jméno je spjato se slovenským labelem Olga + Jozef, na kterém vydával své počiny v rytmu nekompromisního technosoundu. Party people mohou Juraje Tokára znát také pod pseudonymem Rumenige, pod kterým vydával i na další labelech jako je Palica von z vreca, Numb, Tresor nebo Antidandruff a spolupracoval se ikonami birminghamského techna Regisem, Christianem Wunschem nebo Takaaki Itohem.

toky

Jeho kolega - Boss odstartoval experimentování s vlastní produkcí v roce 1995. Za nedlouho zaslal své demo tracky do renomovaného světového labelu dje Rushe - Kne Deep. Díky svému osobitému stylu rázem objel menší i větší parties po celém Slovensku a v zahraničí. Představil se například ve Španělsku, Bulharsku, Holandsku nebo Chorvatsku. Jeho absolutní hit Kombucha EP po jeho vydání obletěl rázem celý svět a do svých setů ho zařadili snad všechny světové technošpičky.

LOUTKA
Loutku lze po právu považovat za základní kámen české taneční scény. Loutka byl u zrodu téměř všech důležitých momentů vzniku a vývoje české klubové scény. V roce 1993 se stává spoluzakladatelem agentury Roxydust a startuje první pravidelné party v KD Ládví.
V letech 94, 95 dostává v Amsterdamu angažmá takřka ve všech předních klubech (Chemistry, Mazzo, Paradiso, Richter, Waakzaamheid) a sbírá cenné zkušenosti,které ve spojení s jeho přirozeným hudebním talentem a citem pro atmosféru pasují Loutku na nejoblíbenějšího českého Dje.

loutka

Na svém kontě má kromě nemalého přispění k vývoji domácí taneční kultury také několik vlastních releasů, z nichž tím nejznámějším je single Second, a samozřejmě vystoupení na nejprestižnějších domácích eventech, kde vystoupil vedle těch nejznámějších ikon světové elektroniky. Jeho legendární večírky v pražské Roxy s názvem Shake zachovaly v clubberech spoustu vzpomínek na mejdany s velkým M stejně tak jako jeho vkus pro skvělý výběr tracků a vytvoření jedinečné atmosféry na daných parties.

KIFLI
Hlavní organizátor celého festivalu, který je zároveň rezidentem legendárního pražského afterklubu Studio 54 a klubu Havana, odstartoval svou kariéru v roce 2001 ve východních Čechách. Za téměř desetiletou kariéru vystoupil ve většině domácích klubů po celé České republice jako je například pražská Mecca, Duplex, Radost FX, Chapeau rouge nebo brněnské Mersey.

Jeho osobité sety, které se pohybují na pomezí techhousu, progressivu a techna ho rázem vyšvihly na post jednoho z nejvytíženějších dj's naší metropole, kde také každým měsícem produkuje svou rezidentní noc Ambience.

SUBGATE
Techhousový kouzelník Subgate je v posledních letech součástí line-upů prestižních domácích eventů typu Mácháč festival, Pleasure Island, Summer of Love, Cosmic Trip, High Jump nebo Christmas party. Na domácí taneční scéně působí od roku 2001 a nutno podotknout, že díky jeho originálnímu a neotřelému zvuku je jedním ze zástupců nové vlny dj's s velkou perspektivou. Mimo České republiky se představil na Costa Rice v nejvyhlášenějším klubu této země - Vertigu, ve Švýcarsku, na daleké Sri lance a na Slovensku. Pilně pracuje také ve studiu na své vlastní produkci. Jeho premiérový počin Memories spatřil světlo světa v roce 2009 na labelu Nightphunk rec. a letos podepsal smlouvu u španělské značky Harkee records.

subgate

Je rezidentem populárního eventu Creative v Chapeau rouge a krom něj se podílí i na dalších zajímavých akcích, na kterých se představují umělci nejen undergroundovějšího charakteru.

SLOVAK

Největším úspěchem tohoto slovenského dje je vystoupení po boku světoznámého Tiesta, které mu otevřelo brány na prestižní parties v pražském klubu Sasazu, kde za svou kariéru vystoupil na významných akcích po boku jmen jako je Groove Armada, Kosheen, Lilly Alen nebo Robbie Rivera party. V lednu 2010 startuje v tomto klubu svoji rezidentní noc Slovak and friends, na jejímž premiérovém díle vystoupila i djane Flower. Mimo Sasazu ho můžete pravidelně slýchat například ve známém loungi - Ku Baru a po klubech v celé České a Slovenské republice.

slovak

CARRASCO
Spolupořadatel Cinda Open airu není na taneční scéně žádným nováčkem. Pravidelně můžeme najít jeho jméno na lineupech parties naší metropole, které jsou vždy nabité pozitivními vibracemi a svěžím soundem. Za svou kariéru se stal rezidentem hned několika pražských klubů, kde společně s Kiflim prezentují svou noc Ambience. Kromě toho jste ho mohli zastihnout na předchozích dílech Cinda Open Airu a festivalu Route 333.

REVIS
Člen producentského projektu PROUD-M, který je znám především díky své rezidentní party Impress je bezesporu dalším djem nové vlny s velkou budoucností. Díky progressivnímu soundu, jímž se prezentuje, se představil na nespočtu prestižních akcí po celé České republice a na Slovensku, mezi které patří například festival Mácháč, Space parade, Very very Hungry, Michael Burian DVD tour nebo Mind, na kterých vystoupil společně s ikonami světové elektroniky jako je Sebastian Ingrosso, Alex Morph, Wippenberg, Westbam, Tomas Haverlik, Stoneface & Terminal, San, Eddie Sender, ReOrder, Milan Lieskovsky, Michal Poliak a spoustou dalších.

HOZZY
Hozzy se na české taneční scéně pohybuje již hezkou řádku let, ale za gramofony se poprvé postavil v roce 2002.Z počátku začínal hrát na menších soukromých akcích jako jejich support. V roce 2005 nahrává své první demo, které mu zajistilo v lednu tohoto roku první velké hraní v nejznámějším klubu V Praze, a to přímo na jeho nejoblíbenější noci Climax v ROXY. Rok 2005 se stal zlomovým v jeho hraní a přicházejí další nabídky. Za největší nabídky hraní si Hozzy považuje rezidenci v legedárním after klubu Studio54 a rezidenci v klubu Staré lázně v Kolíně, kde si poprvé zahrál vedle celosvětových djs, jako jsou Eric Sneo, Moquai, CJ Bolland, Felipe a s nejznámějšími djs v ČR jako jsou djs Orbith, Lucca, Ladida,Chris Sadler, Michael Burian a další. V tomto roce také hraje na svém prvním festivalu Summer of love. V roce 2006 získává další rezidenci v klubu Pekelnej Bar, ve kterém pod názvem noci FEEL THE VIBE, představuje svůj projekt 2FUNKBROTHERS djs. Noc si postupně získala velký ohlas a v současné době patří mezi nejlepší party tohoto klubu.

V roce 2007 se začíná zajímat o tvorbu vlastní hudby. Zajímavost přešla v nadšení a tvorba vlastní produkce u něj převládá nad vším ostatním. V roce 2008 a 2009 produkuje první vlastní tracky a k tomu i bootlegy jeho oblíbených 80 let.

NOHEJBALOVÝ TURNAJ TEAMŮ NA CINDA OPEN AIRU:

V rámci odpoledního programu Cinda open air II se uskuteční mimo jiné i velmi prestižní nohejbalový turnaj. Proto neváhejte a vytvořte tříčlennou repre svého klubu, baru, infoserveru, práce nebo crew kámošů a pobijte konkurenci.

Možnosti přihlašování a bližší informace na emailové adrese turnaj@cindaopenair.cz. Neváhejte se o tuto informci podělit i dalším, které byste chtěli na hřišti podrtit.

Kompletní informace o festivalu Cinda Open Air naleznete na www.cindaopenair.cz

Dodal: Ondřej Beránek
CINDA OPEN AIR 2

CINDA OPEN AIR 2

Sobota 10. 9. 2011
Vystupují:
Tommy Rogers Toky vs Boss Loutka Kifli & Carrasco Subgate Slovak Revis Hozzy Schwa vs Lucas Hulan Nkyp Steen 2 Takt Gusman Tokátko & Ufi DaMan Pavel Faktor Chud 2K Sweg Panorama Error
DISKUZE
Jméno:                   Nadpis:   
Text:
Zadejte číslo 144:

Tipy na zajímavý obsah

© Copyright Poslouchej.net 2003-2011  |    ISSN 1801-6340  |