FESTIVALY 2024

březen
01
02
03
04
05
06
07
08
09
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
DOPORUČUJEME FESTIVALY
ZAHRANIČNÍ FESTIVALY

Fakta o Německé Nature One

Fakta o Německé Nature One
18. 04. 2008   |   Autor: Sonja   |   Komentáře (2)
Pořád nevíte, na jaký festival v létě do zahraničí vyrazit? Následujících pár řádků se Vám budeme snažit pomoci rozhodnout se pro německou přehlídku Nature One. Pokud naše nepřesvědčí slova v článku, tak v našem party infu najde ohromující výčet jmen pro letošní ročník, který mluví sám za sebe.
1.O co jde?
Nature one nabízí více než třista interpretů během čtyř dní a tří nocí. Ti se vystřídají na čtyřech hlavních pódiích. Zástupci těch nejlepších klubů, labelů, organizátoři z Německa, Švýcarska, Velké Británie a Holandska se vám představí i na dalších krytých scénách a ve stanech speciálně upravených pro případ nepříznivého počasí. Takové množství hudby v takovém časovém rozpětí nenabídne žádný tuzemský festival.



2. Rozloha festivalového areálu

100 hektarů plochy stanového městečka nabízí dostatek místa pro všechny návštěvníky festivalu, kterých se letos očekává okolo 50.000.

3. Ceny vstupenek
Ceny jsou vzhledem k nabízeným jménům přiměřené, ne-li směšné. Jednodenní lístek (na pátek nebo sobotu) koupíte v předprodeji za 42,- Euro, na místě za 49,- Euro. Dvoudenní lístek (pátek +sobota) v předprodeji za 56,- Euro, na místě za 65,- Euro

4. Jeden z nejbohatších line-upů letošního léta.
Tiësto, Carl Cox, Paul van Dyk, Armin van Buuren, Sven, Väth, Ferry Corsten, Chris Liebing, Felix Kröcher, Judge Jules, Dave Clarke, Westbam, Umek, ATB, Monika Kruse & Karotee (b2b set), Moguai, Sven Wittekind, DJ Murphy vs. Christian Fischer, Joris Voorn, Space DJ’s, The Disco Boys, Tom Novy, Milk&Sugar, Dr. Motte, Yves de Ruyter, Kyau & Albert, LIVE: Alter Ego, Anthony Rother, Johannes Heil, Rank 1, Arkus P, Giuseppe Ottaviani, Jacek Sienkiewicz, Mijk van Dijk a mnoho dalších.



5. Výhod a nevýhody pro Nature One oproti tuzemským festivalům:
Vzhledem k velmi výhodné poloze naší malé republiky se do Německa dostaneme naším partybusem během několika hodin stejně tak jako kamkoliv v Čechách prostřednictvím Českých drah či českého silničního systému Cena vstupného na Nature One je opravdu směšná vzhledem k množství nabízených jmen, o kterých si můžeme na tuzemském festivalu nechat jenom znát. Jediná nevýhoda Nature One se týká služeb festivalu, tzn. cen jídla a pití. Tady záleží na prioritách každého návštěvníka. Dražší pivo a bohatý line-upu nebo naopak? Odpověď už je na Vás.

6.Zájezd
Po loňském úspěchu tohoto festivalu se i tento rok na Nature One vypravíme naším partybusem a ty můžeš být u toho! Informace o chystaném zájezdu na tuto megaakci zveřejníme již brzy! Případné registrace a info na: djdkdave@poslouchej.net

www.nature-one.de
NATURE ONE (DE)

NATURE ONE (DE)

Pátek 1. 8. 2008 až Neděle 3. 8. 2008
Jeden den 42,-/ 49,- Euro,celý festival 56,-/ 65,- Euro
Vystupují:
Alter Ego, Anthony Rother, Renato Cohen, Johannes Heil, SONO, Rank1, Gabriel Nanda, Arkus P, Giuseppe Ottaviani, Elton D., Jacek Sienkiewicz, Einmusik, Mijk van Dijk, NUDE, Rob Acid, The Flowmasterz, NatureOne Inc. Tiësto, Paul van Dyk, Carl Cox, Armin van Buuren, Sven Väth, Chris Liebing, Ferry Corsten, Dubfire, Felix Kröcher, Judge Jules, Dave Clarke, Westbam, Umek, ATB, Monika Kruse & Karotce, Moguai, Sven Wittekind, DJ Murphy vs. Christian Fischer, Joris Volen, Space DJ’z, The Disco Boys, Gregor Tresher, Lützenkirchen, Dominik Eulberg, Milk&Sugar, Dr. Motte, Yves De Ruyter, Kyau&Albert, Dag, Bassface Sascha, Tom Wax, CJ Bolland, Malente, Duderstadt, Tanith, Dave202, Da Hool, Tom Cloud, Perplexer, Discordia, Tillmann Uhrmacher, Brixton, DJ Torax, Martin Heyder, Ante Perry, Moritz Piske, Babor, Elmar Strahte, Sebastian Gnewkow, Raoul, a mnoho dalších dj a live actů
DISKUZE
Jméno:                   Nadpis:   
Text:
Zadejte číslo 144:
Franco | 22. 04. 2008 | 10:20:31
NEJ Party

Vloni jsem se na tuhle akci konečně dostal a musím říct, že se to snad ani nedá popssat slovy... Už jenom ten camp stojí za to, když lidi vytáhnou centrály, gramce a po skončení party v areálu, se v campu rozjedou desítky malých soundsystemů, Němci vyskáčou na střechy karavanů a kalí až do večera, kdy se maže zpátky ke stagím 8-) Nakonec jsme tam vytuhli 5 dní a byla to rozhodně nejlepší party, jakou jsem kdy zažil, dokonce ani loveparade na ní nemá :-) Navíc jsme tam poznali pár skvělejch Holanďanů, se kterýma jsme kalili celý wikend a letos to urcite zopakujeme. Takze abych tu svoji oslavu Nature One shrnul: skvela party a urcite letos jeduuuu!!! :-)))
Honzik | 21. 04. 2008 | 10:06:10
Hard Core

Tak myslím, že tady není co řešit. Balim uzlíček a jedu :-)

Tipy na zajímavý obsah

© Copyright Poslouchej.net 2003-2011  |    ISSN 1801-6340  |