FESTIVALY 2024

březen
01
02
03
04
05
06
07
08
09
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
DOPORUČUJEME FESTIVALY
ZAHRANIČNÍ FESTIVALY

Festival Sónar 2008 uvolňuje první jména

Festival Sónar 2008 uvolňuje první jména
02. 03. 2008   |   Autor: Tenzo   |   Komentáře (0)
Událost dlouho očekavaná nejen hudebními "intelektuály" je konečně tu. Festival Sónar, který se koná ve španělské Barceloně, odhalil část svého line-upu. Zatím jde jen o malý nástin celé akce, ale i tak už je ponat, že letošní Sonár bude opět pěkně „našlapaný“. Na co se tedy můžeme těšit?
Uvodní koncert, který se již tradičně koná v budově opery, bude patřit Goldfrapp (UK). Na tanečních podiích se ukaží nejen lidem v ČR známá jména jako Jeff Mills, Miss Kittin, nebo Boys Noize, ale i méně známí Djs. Například koncert experimentální hip-hop formace Antipop Consortium (US), DJ kombinujicí prvky house a jazz, Ben Watt (UK). Erol Alkan (UK) Vám předvede, jak zní psychadelická klubová muzika, Kalbrese přes the Rumpelorchestra (CH) zase to, že když se spojí živé nástroje a elektronika, může to být pěkná jízda. O čemž se přesvědčili třeba i návštěvníci loňského vydání festivalu Mutek.

sonar

Nastane i Osaka invasion – čtveřice Scotch Egg, Ove Naxx, Bogulta a Maruosa, Vám předvedou, jak se aktuálně dělá muzika v Japonsku. Všichni čtyři totiž zahrají live. Ninja Tune & Counter records vyšlou také své zástupce do řad Live projektů The Heavy (UK), Daedelous (US) a The Long Lost (US), a pokud znáte tenhle label víte, že se máte nač těšit.

Jako každý rok, i tentokráte má Sónar svoji Image. Pro letošní rok jsou hlavním tématem videa z domácí produkce, na kterých jsou pomocí make-upu provedeny genetické mutace. Vznikají tak zvířata s lidskou hlavou. Videa najdete tady. Line-up není kompletní a tak očekávejte brzy další informace o tomto festivalu z Katalánské metropole.
SONAR (ES)

SONAR (ES)

Čtvrtek 19. 6. 2008 až Sobota 21. 6. 2008
170,-/ 140,-/ 48,-/ 30,- Euro
Vystupují:
Antipop Consortium, Asstrio, Basquiat Strings, BC vs JC + Darren Emerson, Justice, Yelle, Miss Kittin, Busy P., Camille, Dj Mehdi, Chloé, SebastiAn, Pilooski, Dirty Sound System, Boys Noize, Cabo San Roque, Soulwax, Dubfire, Ricardo Villalobos, DJ Yoda's Magic Cinema Show, The Black Dog, Quiet Village, Oscar Mulero, Two PIAS DJs, Camille, Diplo, DJ Mehdi vs A-Trak Feat Kid Sister, Erol Alkan, Goldfrapp, Hercules and Love Affair, Justice, Kalabrese Pres. The Rumpelorchestra, Konono No1, Little Dragon, Neon Neon, Northern State, Róisín Murphy, Spank Rock, Tara De Long, Tender Forever, The Duloks, The Pinker Tones, X-10 Discovers The Rings Of Saturn, Yazoo, Yelle, Matmos, Pan Sonic, The Field, Bass Clef, Christopher D Ashley, Shape Of Broad Minds, Chacho Brodas, First Aid Kit, Nisei vs Za, Marc Houle, Gaiser, Heartthrob, Rigas Den Andre, Pavan, Joxaren and Daniel Savio, Randy Barracuda, Mesak, Sla and Eero Johannes, Pram, ZX Spectrum Orchestra, Ewan Pearson, Rob Da Bank, El Guincho, Take, Blackjoy, Richie Hawtin, Troy Pierce, Magda, Key, M.I.A., Miss Kittin, Frankie Knuckles, Ben Watt, Chloé, Mary Anne Hobbs, Shackleton, Flying Lotus, Mala, Pilooski, Discodeine Dirty Sound System, Busy P., Krazy Baldhead, Sebastian, Jimpster, Milton Jackson, The Heavy, Daedelus, The Long Lost, Scotch Egg, Ove Naxx, Bogulta, Maruosa
DISKUZE
Jméno:                   Nadpis:   
Text:
Zadejte číslo 144:

Tipy na zajímavý obsah

© Copyright Poslouchej.net 2003-2011  |    ISSN 1801-6340  |