FESTIVALY 2024

březen
01
02
03
04
05
06
07
08
09
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
DOPORUČUJEME FESTIVALY
ZAHRANIČNÍ FESTIVALY

Balaton Sound 2018 začíná za dva týdny

Balaton Sound 2018 začíná za dva týdny
18. 06. 2018   |   Autor: redakce   |   Komentáře (0)
(Promotion) Festival Balaton Sound je letní pětidenní party na pláži maďarského jezera a Češi ji milují. Hvězdnému programu vévodí The Chainsmokers, David Guetta, Dimitri Vegas & Like Mike, Martin Garrix, Big Sean, Rita Ora, Alesso, Axwell /\\ Ingorsso a spousta dalších! Festival se koná v Zámardí od 4. do 8. července a nyní je poslední příležitost koupit vstupenky za předprodejní cenu, 22.6. se zdražují na finální cenovou hladinu.
Více než tisícovka českých fanoušků taneční hudby vyrazí si užít špičku současné scény a my představujeme jejich důvody:

Parádní line-up pro EDM lovers
Balaton Sound představuje každý rok řadu jmen, která právě hýbou taneční hudbou. Současnému žebříčku DJ Mag vévodí Martin Garrix a stejně jako druzí Dimitri Vegas & Like Mike či ikona EDM David Guetta u břehu jezera Balaton fanoušky několikrát přivedli do varu. Naopak hitoví The Chainsmokers, DJ Snake a řadu dalších uvidí návštěvníci prvně. Nechybí ani návraty po dlouhé době, Eric Prydz se vrací po 10 letech.
 

Taneční hudba a hip hop k sobě mají blízko
Že spojení skvělé party a hip hopu funguje skvěle ocenili návštěvníci již v předchozích letech. Letos si návštěvníci budou moci vychutnat koncert nejen hvězdného Big Seana, ale i spousty dalších - TY Dolla $ign, Big Shaq, Craig David Pre. TS5, Giggs, Princess Nokia, Goldlink, Rich Brian, Nigh Lovell, YXNG Bane a Dreezy.

Klubová scéna světové kvality
Pro 11. ročník si Balaton Sound připravil novinku v podobě projektu „Clubs on the Beach“, což bude nová scéna zahrnující vlastní stage přímo u vody, na které probíhají non stop trvající techno a house party. První den festivalu zahájí bruselská instituce FUSE, následuje REX Club. V pátek odstartuje svoji party berlínský klub Watergate. Sobota patří klubové a nahrávací značce Defected z Londýna a poslední den uzavírá Patcha.

Barevné Elrow party i letos
Po loňském úspěchu není překvapením, že i letos se návštěvníci mohou tešit na populární a barevné Elrow party. Svoji skvělou show přivezou toto léto i na Balaton Sound a na pomoc si přizvou speciální DJs, nesmí chybět Britové Richy Ahmen, Patrick Topping, Steve Lawler plus Heidi či Toni Varga a mnoho dalších.

Nejen hudba
Samozřejmě, že Balaton Sound je hlavně velká party a zábava. Balaton je dějištěm festivalu a zároveň také největším sladkovodním jezerem ve střední Evropě. Návštěvníci si mohou v rámci areálu užít dvoukilometrovou pláž, kde si každý může dopřát zábavu dle svých potřeb. Od slunění na pláži a provozováním vodních sportů, přes řadu sportovišť, posilovny až po adrenalinové atrakce. Navíc na návštěvníky čekají i magická představení pouličních divadel

Párty na lodi
Navíc už třetím rokem festival připravuje skvělé odpolední party na lodi. I letos Vás čeká skvělý program na palubě lodi vyplouvající z přístavu Siófok. Připravte se na party uprostřed jezera Balaton s 300 dalšími návštěvníky festivalu! Budou hrát Booka Shade, Camelphat, Palmfood a další.

Dodal: Premysl Stepanek, Sziget festival

BALATON SOUND (HU)

Středa 4. 7. 2018 až Pátek 6. 7. 2018
Vystupují:
AXWELL INGROSSO, ALESSO, CARNAGE, CHAINSMOKERS, CRAIG DAVID PRESENTS TS5, DAVID GUETTA, SVEN VATH, BLACK COFFEE, ADRIATIQUE, CAMELPHAT, KÖLSCH, SCUBA , DISCIPLES, DIMITRI VEGAS & LIKE MIKE, DJ SNAKE, ELLA EYRE, JONAS BLUE, MARTIN GARRIX, MARTIN SOLVEIG, OLIVER HELDENS, NIGHT LOVELL, NERVO, NGHTMRE, PRINCESS NOKIA, TIMMY TRUMPET, TY DOLLA SIGN, W&W, VINI
DISKUZE
Jméno:                   Nadpis:   
Text:
Zadejte číslo 144:

Tipy na zajímavý obsah

© Copyright Poslouchej.net 2003-2011  |    ISSN 1801-6340  |