FESTIVALY 2024

duben
01
02
03
04
05
06
07
08
09
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
DOPORUČUJEME FESTIVALY
ZAHRANIČNÍ FESTIVALY

Defqon.1 opět hlásí vyprodané vstupenky

Defqon.1 opět hlásí vyprodané vstupenky
06. 04. 2017   |   Autor: Honzin   |   Komentáře (0)
Chtěli jste letos vyrazit na festival DefQon.1 a zatím jste si nestihli koupit lístek, našetřit peníze nebo vyřešit volno v práci? V tuto chvíli už nemusíte vůbec nic řešit. Festival jako každý rok hlásí beznadějné vyprodání základních vstupenek.
Defqon.1 je jedním z nejvýznamnějších festivalů v Holandsku vůbec. Toto tvrzení potvrzuje fakt, že lístky na tento festival jsou pravidelně vyprodány. Všech 35.000 lístků na sobotu se vyprodalo během prvního dne prodeje do 5 hodin. Dalších 55.000 vstupenek na celý víkend se podařilo vyprodat minulý týden v pátek, čili za necelý týden prodeje To je ještě rychleji než loni.
 

V nabídce je ještě malé množství cestovních balíčků, které obsahují předem zařízené ubytování. Ti spořivější vyndají z kapsy cca 2.000 za DefQon.1 stan. Pokud to budete chtít i s vybavením stanu jako je nafukovací lehátko a spacák, tak už to je za 4.500 Kč. Ubytování pro tři v luxusně zařízené buňce s vlastní sprchou, toaletou a WiFi vyjde na 18.000 Kč. K uvedeným cenám je potřeba přičíst cenu vstupenky v hodnotě 4.000 Kč.

https://travel.defqon1.com/en/2017/defqon.1-weekend-festival-biddinghuizen/

Festival bude probíhat, jak je již tradicí, v destinaci Biddinghuizen. Ta se nachází krátké vzdálenosti od Amsterdamu. Během tří dnů se můžete těšit na více než 250 umělců. V sobotu se bude hrát na 11 podiích a v neděli na 10. Na webových stránkách http://www.defqon1.nl/ je vyvěšen nabitý line-up a dozvíte se tam další informace o festivalu. Loni už mě festival přišel poměrně rozsáhlý. Letos organizátoři slibují, že festival bude ještě větší!

Společná výprava na Defqon.1 Festival
Již počtvrté se na tento event z České republiky, konkrétně z Prahy z Hlavního nádraží vypravuje zájezdový autobus. Kapacita zájezdu je 91 cestujících. K dispozici je poslední jedno volné místo. Pro více informací navštivte skupinu Společná výprava na Defqon.1 Weekend Festival 2017, kde se dozvíte informace o zájezdu.  Anebo se obraťte přímo na zprostředkovatele zájezdu honzin@poslouchej.net. Cena za dopravu je stanovena na 1.650 Kč. Doprava je klimatizovaným autobusem s WC z Prahy Hlavního nádraží do Biddinghuizen a zpět.

https://www.facebook.com/events/1730755923909808/

Takže vy, co máte lístky, a nebo jedete s námi společnou výpravou zbývá už jen říct uvidíme se tam  - Defqon.1 víkend Festivalu 2017 - "Victory Forever".

DEFQON.1 (NL)

Pátek 23. 6. 2017 až Neděle 25. 6. 2017
Vystupují:
Bass Modulators, Coone, Noisecontrollers, Wildstylez, ZazaFront , Charly Lownoise & Mental Theo, Evil Activities, Korsakoff, Mad Dog , Partyraiser, Adrenalize , Atmozfears, Audiotricz, Brennan Heart, Cyber, Da Tweekaz, Frequencerz, Faistos, Psyko Punkz, Sound Rush, TNT, Zatox , Andy The Core, Angerfist, AniMe, Decipher, Destructive Tendencies, Lady Dammage, Miss K8, Neophyte, Partyraiser, Promo, The Melodyst, Act of Rage, Adaro, Bass Chaserz, D-Sturb, Deetox, Jason Payne, Phuture Noize, Public Enemies, Radical Redemption, Ran-D, Tartaros, Warface, Andy Svge, Audiofreq , Demi Kanon, Devin Wild, Galactixx, Ignition, JNXD, Max Enforcer, NSCLT, Rebourne, Stephanie , Toneshifterz  , Bass-D, Buzz Fuzz, Dano, Dione, Drokz, Francois, Frantic Freak, Gizmo, Panic, Ruffneck, The Stunned Guys  , Activator , Balistic, BeastyBoy, Deepack, Haze & Abyss, Luna, Pavo, Pila, Roberto DaVinci, Sunny D, Super Marco May , The Scientist, Zany, Darkraver, Dr Phunk, Dr. Rude, Dutch Movement, Genius, Outsiders, Murat Meijer, PYRA., Puinhoop Kollektiv, Ransom, Ruthless, Skoften Sloopservice, The Viper, Bryan Fury , Counterstrike, Dither, Dolphin , Ghost in the Machine, Manu Le Malin , Mindustries, The DJ Producer , The Outside Agency, Tymon , Access One, Airtunes , Blame Noise , Bloodpeak , Deadly Guns, Ecstatic, Kevin Hucker , MickeyG, Retrospect, Theo Gobensen , Unishock, Apexx, Artifact, Clockartz , Dailucia, Insidiouz , Malua, Mind Dimension , Prefix & Density, Titan, Udex, Unresolved , X-Pander , Bit Reactors , Chaotic Hostility, F. NøIzE , NSD , Noisekick, Sawtooth, Sjammienators, Spitnoise, The Destroyer , The Sickest Squad , Tripped , Alpha², Code Black , Phuture Noize, War ForceLive: Wasted Penguinz, B-Front, Crypsis, Tha Watcher, Delete , Digital Punk, Endymion, Gunz for Hire, Sub Zero Project, Tatanka , Live: E-Force, Live: Hard Driver, Beastarius, D-Fence, Denekamps Gespuis (Angerfist, Prozac, Crucifier, Dyprax), Furyan, N-Vitral, Noize Suppressor , Nosferatu, Tears of Fury , Tha Playah, The Sickest Squad , Amnesys, Catscan, Endymion, Neophyte, Promo, Re-Style, The Wishmaster , Unexist , Weapon X MC: Da Mouth of Madness, Adrenalize, Audiotricz, Brennan Heart, D-Block & S-te-Fan, Da Tweekaz , Darren Styles , Dr. Rude, Sephyx, The Prophet, Villain, Wasted Penguinz, Alpha Twins, Donkey Rollers, Josh & Wesz, Tatanka , Thera, Tuneboy, Dirtcaps, Geck-o, Korsakoff, Mark with a K , Paul Elstak, Plug 'N Play, Rocky Wellstack, Shag Ü, Bloodcage, Deathmachine , Detest , Somniac One, Switch Technique , Synaptic Memories, Bouncing Ball, Caine, D-Attack, Degos & Re-Done, Kuzak, MYST, Malice, Ncrypta, Re-Mind, Rebelion, Regain, Rooler, Unchained,
DISKUZE
Jméno:                   Nadpis:   
Text:
Zadejte číslo 144:

Tipy na zajímavý obsah

© Copyright Poslouchej.net 2003-2011  |    ISSN 1801-6340  |