FESTIVALY 2024

duben
01
02
03
04
05
06
07
08
09
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
DOPORUČUJEME FESTIVALY
ZAHRANIČNÍ FESTIVALY

Největší festivalové pódium v ČR vyroste na Let It Roll

Největší festivalové pódium v ČR vyroste na Let It Roll
28. 07. 2016   |   Autor: redakce   |   Komentáře (0)
(Promotion) Už tento týden se v Milovicích sejde desetitisíce milovníků taneční hudby z celé Evropy, které do Česka láká devátý ročník festivalu Let It Roll Open Air. Jeho pořadatelé si po řadě úspěchů letos připsali do svého portfolia další zajímavé prvenství.
Hlavní pódium tohoto festivalu zaměřeného na specifický, velmi energický subžánr taneční elektronické hudby zvaný “drum and bass”, bude tento rok totiž svými rozměry přesahovat cokoliv, co u nás bylo doposud k vidění. Oproti loňskému roku, kdy se festival v prostoru milovického letiště objevil poprvé, bude tentokrát hlavní stage o hmotnosti přibližně 300 tun zabírat celou šířku letištní plochy a svou výškou bude převyšovat 8 patrový panelový dům. O zážitek z hudební produkce se postará zvukový systém s výkonem 200kW, kterému bude asistovat 320m2 LED diod určených pro vizuální efekty.

Let it Roll OA 2016

V průběhu let se tradicí hlavního pódia stala zahajovací show festvalu, která v sobě spojuje vizuální, hudební a světelné představení vyprávějící příběh, jenž za celým festivalem stojí. Zahajovací show je v porovnání s loňským ročníkem delší a bude trvat celých 20 minut. Podle oficiálních informací přípravy včetně vymýšlení designu samotné stage zabraly desetičlennému týmu architektů, grafiků a zvukařů přes tři čtvrtě roku.

Unikátní je také počet umělců, který na všech devíti pódiích festivalu v průběhu třech dnů vystoupí. Tentokrát se toto číslo vyšplhalo na 250 DJs a producentů z celého světa. Hlavními hosty je současná špička drum and bassové scény, Andy C, Noisia, Netsky, Pendulum, Camo & Krooked, High Contrast, Chase & Status a spoustou dalších zajímavých jmen.

Let It Roll Open Air se koná od čtvrtka 28.7. do neděle 30.7. a jako každý rok slibuje návštěvníkům kromě skvělé hudby také spoustu nezapomenutelných zážitků. Lístky jsou zatím stále k dostání v předprodejní síti ticketportal (i včetně VIP varianty pro náročné) a budou k dispozici i u vstupu do festivalového areálu.

Dodal: Ondřej Vrba, Beat Promotion
LET IT ROLL OPEN AIR

LET IT ROLL OPEN AIR

Čtvrtek 28. 7. 2016 až Sobota 30. 7. 2016
od 1540 Kč
Vystupují:
A-CRAY, AKOV, A.M.C, ANDY C, AGRESSOR BUNX, ANILE, AUDIO, B-COMPLEX, BENNY L, BLACK SUN EMPIRE, CAMO & KROOKED, CALYX & TEEBEE, CHASE & STATUS, CULTURE SHOCK, CURRENT VALUE, COPPA LIVE, CRITICAL SOUND SYSTEM FT EMPEROR & KASRA, CHANGING FACES, CRUK, DBRIDGE, DREAZZ, DIMENSION, DJ MARKY, ED RUSH & OPTICAL, ETHERWOOD, FABIO, FLECK, FRANKEE, FRED V & GRAFIX, FRICTION, HIGH CONTRAST, HUMANATURE, HYBRID, ICICLE, INSIDEINFO, JADE & MINDSCAPE, JUNE MILLER, JOHN B, KASPER, KENNY KEN, KEENO, KHRONOS, KRAKOTA, L 33, LEVELA, LENZMAN, LOGISTICS, LONDON ELEKTRICITY, LSB, MACCA & LOZ CONTRERAS, MACHINE CODE, MACKY GEE, MADUK, MALAKY, MARK SYSTEM, MATRIX & FUTUREBOUND, MEFJUS, METRIK, MOB TACTICS, NICKY BLACKMARKET, NICKBEE, NEONLIGHT, NETSKY, NOISIA, OPTIV & BTK, PENDULUM, PHACE, PYTHIUS, QO & COMPUTERARTIST, RENE LAVICE, ROCKWELL, SATL, SHIMON, SIGNS, SILENCE GROOVE, SKEPTICAL, SMOOTH, SOLIGEN & TYPE 2, STATE OF MIND, THE CLAMPS, THE PROTOTYPES, THE UPBEATS, TELEKINESIS, TREI, UNKNOWN ERROR, VOLATILE CYCLE, WHINEY, WILKINSON HOSTED BY: COPPA, FAVA, INNATE MC, KRYPTOMEDIC, NUKLEAR, SP:MC
DISKUZE
Jméno:                   Nadpis:   
Text:
Zadejte číslo 144:

Tipy na zajímavý obsah

© Copyright Poslouchej.net 2003-2011  |    ISSN 1801-6340  |