FESTIVALY 2024

březen
01
02
03
04
05
06
07
08
09
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
DOPORUČUJEME FESTIVALY
ZAHRANIČNÍ FESTIVALY

Beth Hart poprvé v ČR na Bounty Open Airu

Beth Hart poprvé v ČR na Bounty Open Airu
27. 03. 2012   |   Autor: redakce   |   Komentáře (0)
(Promotion) V současné době jedna z nejlepších amerických rockových zpěvaček Beth Hart vystoupí poprvé v České republice. Umělkyně, která nedávno sklidila obrovský ohlas za společné album s bluesovým velikánem Joe Bonamassou, zahraje se svou kapelou jako headliner na novém dvoudenním rockovém festivalu Bounty Rock Cafe Open Air, který se uskuteční ve dnech 15. a 16. června 2012 v olomoucké Korunní pevnosti.
Kromě Beth Hart festival nabídne rovněž vystoupení slovutného britského klávesisty a skladatele Kena Hensleyho, jehož jméno je spojené se zlatou érou hardrockové legendy Uriah Heep, se kterou v sedmdesátých letech napsal největší hity jako July Morning či Lady in Black. Zahraniční jména Bounty Rock Cafe Open Air doplní melodicko-hardrocková formace Human Zoo z Německa, která v Česku zahraje poprvé a rovněž pouze v Olomouci. Domácí scénu budou reprezentovat přední rockeři jako například Kamil Střihavka se skupinou Leaders či Michal Pavlíček s kapelou a další.

„Už od začátku jsem si dal za cíl přitáhnout na Hanou kvalitní světová jména a doplnit je českými rockovými hvězdami. O tom, že na prvním ročníku by měl hrát Ken Hensley, jsem měl jasno od začátku. Beth Hart je ale splněný sen, se kterým mi pomohl známý promotér z Polska,“ říká šéf festivalu Dušan Neumann. „Jsem rád, že se mi ji podařilo na festival ulovit. Za pár let už bude cenově absolutně nedostupná. Její kariéra jde totiž strmě nahoru,“ dodává Neumann.

Vystoupení Beth Hart bude podle něj prvním a zároveň jediným v České republice. V Olomouci se zastaví na cestě z koncertů v Polsku a pokračovat bude do Francie, Anglie a Dánska. „Beth Hart občas v Evropě vystupuje v duu pouze s kytaristou. Tentokrát ji na podiu doprovodí rockeři Jon Nichols, Tom Lilly a Todd Wolf. Určitě uslyšíme i excelentní cover verzi zeppelínovské Whole Lotta Love, kterou Beth zazpívala spolu s kytaristou Slashem na benefičním koncertu George Lopez Help Haiti,“ slibuje pořadatel.

Někdejší frontman Uriah Heep Ken Hensley, který v tomto roce slaví neuvěřitelných 50 let na pódiu, do Olomouce přijede zahrát s norským bandem Live Fire jak největší hity Uriah Heep tak materiál z posledních alb Faster a Blood on the Highway.

Lístky na nový dvoudenní festival, který se odehraje v Korunní pevnosti, jsou už podle organizátorů v prodeji. „Korunní pevnost je pro festival ideálním místem a navíc je přímo v centru. Hlavní hvězdy začnou hrát kolem půl deváté a chceme jim dát dostatečně velký prostor,“ uzavírá Dušan Neumann.

www.brcopenair.cz

Dodal: Dušan Neumann
BOUNTY ROCK CAFE OPEN AIR

BOUNTY ROCK CAFE OPEN AIR

Pátek 15. 6. 2012 až Sobota 16. 6. 2012
890 Kč
Vystupují:
Again (CZ), René Lacko & Down Town Band (SK), Michal Pavlíček Trio (CZ), Beth Hart (USA) Pražský výběr Tribute (CZ), Venefica (CZ), Black Tiger (CZ), Human Zoo (GER), Kamil Střihavka & Leaders (CZ), Ken Hensley (ex. Uriah Heep) & Live Fire (UK), Nightwish Revival (CZ)
DISKUZE
Jméno:                   Nadpis:   
Text:
Zadejte číslo 144:

Tipy na zajímavý obsah

© Copyright Poslouchej.net 2003-2011  |    ISSN 1801-6340  |