FESTIVALY 2024

březen
01
02
03
04
05
06
07
08
09
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
DOPORUČUJEME FESTIVALY
ZAHRANIČNÍ FESTIVALY

Rock for People slaví čtvrtstoletí v novém kabátě

Rock for People slaví čtvrtstoletí v novém kabátě
03. 03. 2019   |   Autor: redakce   |   Komentáře (0)
(Promotion) Jeden z nejstarších a největších hudebních festivalů na české scéně Rock for People slaví letos 25 let. Pro návštěvníky chystá řadu hudebních i nehudebních dárků a programových novinek. Ještě než se na počátku července otevřou brány královéhradeckého areálu a přivítá první gratulanty, posílají pořadatelé fanouškům malý narozeninový pozdrav – zbrusu novou vizuální identitu, která bude Rock for People provázet v dalších letech.
„Hledali jsme způsob, jak festival posunout také graficky a vizuálně. Dlouho jsme používali barevné panáčky, kteří představovali různé aktivity a emoce a na tuto linku jsme chtěli nějak zajímavě navázat,“ říká ředitel Rock for People Michal Thomes.

RFP

Novou vizuální identitou pro pořadatele Amebu Production připravila kreativní agentura Amden.  „Za naším konceptem vidíme fanouška a skryté emoce, které v něm Rock for People vyvolává. Člověka, který si přijede užít festivalovou atmosféru se vším všudy. Uvolní se a odváže. Probudí zvíře v sobě. A právě série zvířecích hlav s lidskými doplňky - jako jsou brýle, čelenky nebo helmy - tvoří společně s mottem “Probuď to v sobě“ novou ideovou a grafickou osu kampaně RFP,“ vysvětluje šéfka kreativního týmu agentury Amden Veronika Svobodová. Novou grafiku uvidí lidé od března na plakátech, billboardech, sociálních sítích v inzerci či přímo v areálu festivalu. Koncept se promítne i do kampaně v rádiích a televizi.

Rock for People se bude konat na začátku prázdnin od 4. do 6. července na letišti v Hradci Králové. Předprodej vstupenek probíhá v síti GoOut.

Narozeninový line-up Rock for People zatím láká na Bring Me The Horizon, švédské legendy In Flames nebo jednu z nejlepších tanečních kapel Rudimental. Milovníky indie a ostrovní muziky potěší Kodaline, The Subways či Franz Ferdinand a  příznivci říznější muziky ocení post-hardcorové Our Last Night, You Me At Six, The Amity Affliction nebo populární Flogging Molly. Na RfP dorazí také britská parta Idles, která bývá po právu označovaná jako „nejlepší britská punková kapela“, kalifornští SWMRS a moldavští Infected Rain v čele s metalovou princeznou Lenou Scissorhands.  Z domácích kapel pak program posílili Cocotte Minute, Mig 21 a Vypsaná fiXa, která se postaví na jedno podium společně s renomovaným orchestrem PKF - Prague Philharmonia.

Rock for People 25 let
Rock for People založili v Českém Brodě před čtvrtstoletím dva kamarádi, aby udělali festival zajímavých českých kapel pro přátele, sami s pár nadšenci stavěli i pódium z lešenářských trubek. Jak šel čas, stal se Rock for People festivalem s evropským a světovým renomé, vyznačujícím se objevnou dramaturgií, která si klade za cíl na královéhradeckém letišti představovat zajímavé, nadějné a neokoukané interprety, aniž by rezignovala na přítomnost prověřených velkých jmen historie i současnosti z české a světové hudební scény. Se základy pevně ukotvenými v rocku sleduje se zájmem nejrůznější stylové přesahy směrem k hardcoru, indie i elektronice.

Dodal: Silvie Marková, SMART Communication
ROCK FOR PEOPLE

ROCK FOR PEOPLE

Čtvrtek 4. 7. 2019 až Sobota 6. 7. 2019
Vystupují:
BRING ME THE HORIZON / MANIC STREET PREACHERS / RUDIMENTAL LIVE / FRANZ FERDINAND / IN FLAMES / KODALINE / FLOGGING MOLLY / THE SUBWAYS / OUR LAST NIGHT / THE AMITY AFFLICTION / YOU ME AT SIX / TOMM¥ €A$H / FRANK IERO & THE FUTURE VIOLENTS / THE HU / SHVPES / PANJABI MC / TURNSTILE / IDLES / NOTHING, NOWHERE / THE SCORE / SCARLXRD / HANDS LIKE HOUSES / EISBRECHER / THE QUEMISTS / TOM GRENNAN / SWMRS / BAD OMENS / A MNOHO DALŠÍCH
DISKUZE
Jméno:                   Nadpis:   
Text:
Zadejte číslo 144:

Tipy na zajímavý obsah

© Copyright Poslouchej.net 2003-2011  |    ISSN 1801-6340  |