FESTIVALY 2024

březen
01
02
03
04
05
06
07
08
09
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
DOPORUČUJEME FESTIVALY
ZAHRANIČNÍ FESTIVALY

Blank & Jones: Už se na vás těšíme!

Blank & Jones: Už se na vás těšíme!
13. 07. 2008   |   Autor: Kollba   |   Komentáře (0)
Již téměř za měsíc, 16. 8. 2008 se koná jeden z největších a nejoblíbenějších letních festivalů v Česku, a to Summer of Love. Účast potvrdili i němečtí Blank & Jones, a tak když jsme dostali možnost vyzpovídat toto duo, neváhali jsme.
Vaším nejnovějším singlem je Miracle Cure, oznamujícím nové album Logic of Pleasure. Jak je možné, že máte na tomhle tracku vokalisty Bernarda Summera? Už jste spolupracovali s Robertem Smithem, ale… New Order je New Order. Jste jejich fanoušky?
Samozřejmě jsme fanoušky New Order, ale není to tak, že bychom jen sbírali slavné vokalisty. Jednou jsme se potkali na udílení cen, a proto jsme ho měli na paměti k tomuto tracku. Je to stejná směs jakou mívali New Order, dance s vlivem rocku, takže Bernardův hlas pasuje perfektně k tomuto spíše rockověji orientovanému tracku. Ale jsme velice hrdí na výsledek.

Chtěli byste spolupracovat ještě s nějakým určitým umělcem v budoucnosti?
Uvidíme, co se bude dít v budoucnu. Necháme se překvapit.

Jeden z vašich singlů (Catch) je založený na tracku Kosheen. Proč jste si vybrali právě tento track?
Hodně dlouho jsme hráli originál v našich Djských setech, ale nastal správný čas pro více aktualizovanou verzi. Dali jsme se do vytváření předělávky, ale nakonec z toho vzešla úplně nová verze. Publiku se vážně líbila, když jsme ji hráli v klubech, tak jsme se rozhodli ji vydat jako singl.

Viděla jsem vaše MySpace a zaujala mě ta část, kde mluvíte o místech mezi myslí a tělem … Co si mám představit pod pojmem „místa mezi myslí a tělem“?
Na to musíš přijít sama, protože u každého je to jiné.

Jakou cestou se ubírá vaše hudba v posledních letech?
V každém případě už to není čistý trance. Je to pořád trance, ale už ne pouze tento styl. Hrajeme hudbu s mnohem větším vlivem např. electra, techna, progressive a dokonce chill-out. Však to si můžete poslechnout na našem novém albu The Logic of Pleasure.

Vím, že přispíváte ke kompilaci Café del Mar. Máte nějaké tyto kompilace doma? Posloucháte rádi tento hudební styl? Ptám se, protože je to výborný způsob relaxace… a nebo zastáváte jiné způsoby relaxování?
Máš pravdu, je to moc dobrá hudba k odpočinku. Doma posloucháme dost chill-outové muziky, jako Café del Mar. A abychom nezapomněli tak i naše vlastní chill-outové edice Relax. Kromě toho, nejlepším odpočinkem je pro nás trávení času s přáteli.

Vydáváte best of album… tuto kompilaci většinou umělci vydávají, když nemají dost nápadů na úplně nové album. Je tomu tak i ve vašem případě?
Ne!!! Po desíti letech na hudební scéně už nastal čas posbírat všechny oblíbené tracky na jedno CD a také se ho dožadovali naši fanouškové. Jak již bylo řečeno, na začátku června jsme vydali nové album, The Logic of Pleasure. Bude tady hodně nového materiálu k poslechu. Také neustále pracujeme na nových kompilacích Club Mixes a Relax 4.



Vím, album The Logic of Pleasure bylo vydáno 6. června. Co od něj můžeme vlastně očekávat?

Blank and Jones. To nejlepší s mnoha novými soundy a styly.

Konečně jsme se dočkali léta… Ve spojení s létem se mi vybavují známé kluby na Ibize. Určitě jste zde vystupovali, že? Bylo to jiné než v různých klubech po celém světě?
Ano, hráli jsme tam mnohokrát. Je to speciální místo s nepopsatelnou atmosférou, které nedokážeme srovnat s žádným jiným klubem na světě.

Co je vašemu srdíčku bližší? Hrát na otevřených letních festivalech, nebo raději v klubech?
To záleží na počasí :)

Jakou německou hudbu máte například rádi?
Kraftwerk.

Už jste někdy slyšeli o festivalu Summer of love, na kterém budete hrát?
Ne, ale už jsme v České Republice hráli a očekáváme stejně velké množství skvěle naladěných návštěvníků. Už se na vás těšíme.

Na Summer of love budete moci slyšet například Stereo Mc’s… myslíte, že by pořadatelé tohoto festivalu měli tak míchat různé hudební styly?
Právě že to je super, každý si pak najde něco, co se mu právě líbí.

Díky za rozhovor a uvidíme se na Summeru :)
SUMMER OF LOVE

SUMMER OF LOVE

Sobota 16. 8. 2008
Předprodej 825/910 Kč, VIP za 1499 Kč
Vystupují:
Stereo MCs, M.A.N.D.Y., Apparat, Dj Rush Gregor Tresher, Felix Köcher & Eric Sneo, Space Djz, Scan X, Ed Rush & MC Ryme Tyme, Noisia (NL) Dj Marky & MC StaminaTeebee & Calyx, Break, Blank & Jones, Menno de Jong, Matthew Dekay, Renato Cohen, Lynx a MC Kem, Richard Durand, Daho & Ginger, Reznyk & Dialect, Agent,Dj Jerry a další jména již brzy.
DISKUZE
Jméno:                   Nadpis:   
Text:
Zadejte číslo 144:

Tipy na zajímavý obsah

© Copyright Poslouchej.net 2003-2011  |    ISSN 1801-6340  |