FESTIVALY 2024

březen
01
02
03
04
05
06
07
08
09
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
DOPORUČUJEME FESTIVALY
ZAHRANIČNÍ FESTIVALY

Brooklyn: Album a tři singly za rok

Brooklyn: Album a tři singly za rok
15. 08. 2007   |   Autor: redakce   |   Komentáře (0)
Krátce před festivalem Summer of Love nám Ivča aka Im Cyber zaslala rozhovor, ve kterém vyzpovídala špičku domácí drum´n´bassové scény, Brooklyna. Ten jej pojal jako určitou motivaci k spáchání nového alba a tří singlů do roka, abychom mu v případě nezdaru mohli tento rozhovor omlátit o hlavu.
Z české drum´n´bassové scény se ti podařilo dosáhnout nejvýš. Jaká je další meta?
Mety a deadliny - toho je mi opravdu třeba. Jako pobídka k dokončení projektu je deadline zatím nepřekonaný. Jako metu si teď vytyčím album a dejme tomu tři singly za rok. Ber to závazně, rozhovor prosím schraňuj, abys mi ho potom mohla omlátit o hlavu, až se mi to nepodaří. Dik! :o)

S radostí :o) Jak vypadá Brooklynův pracovní den?
Naštěstí téměř pokaždé jinak. Pokud jsem doma, vyskytnou se tam emaily, zahálka na internetu a samozřejmě studio time. Od října zřejmě přes týden zase škola, některé víkendy hraní. Docela rad poslední dobou vařím nebo zkouším nové restaurace. Za poslední čtyři roky jsem vystřídal čtyři pražské čtvrti: je stále co objevovat. Par dnů v měsíci taky překládám z nebo do angličtiny. Chodím plavat a na kolo. Sleduju ebay a sním, bez čeho dalšího ve studiu nepřežiju. Sleduju aktualne.cz, blisty.cz, washington post. Sleduju nyx.cz. Ve středu chodím vysílat do Radia 1. Povídám si na AIM a ICQ. Zahálím. Je to pestrý, mám to rád.

To zní dobře. A jaký den v týdnu máš nejraději?
Neděle. Neděle večer bývá melancholická a inspirativní. Bejvával to čtvrtek diky Magionu, potom pátek, ze zřejmých důvodů.

Které zvukové prostředí je pro tebe samplovací pastva?
Hm, asi „sedumdesátkový věci“ a filmová hudba?

Tvoje největší noční můra z muzikantského prostředí?
Takovýhle sen si nevybavuju. Ale jednou se mi zdalo, ze jsem nejlepší kamarád Calibreho a Marcuse Intalexe. Dobrý, viď?

Závidím. Je na drum´n´bassové scéně umělec, se kterým by sis nikdy nepodal ruku?
Všichni, co znám, jsou čistotní.

Čeho je v drum´n´bassu málo?
More compression, less music please :]

Tvůj nejoblíbenější film a jakou hudební kompilaci bys k němu sestavil, kdybys měl od režiséra zcela volnou ruku?
To se pořád mění. Ale třeba klasika Mechanický pomeranč má skvělý soundtrack, nechal bych ho bejt. Jeden z prvních elektronických (mimo jiné) soundtracků. A složil ho Walter Carlos, z kterýho se roku 1962 stala Wendy Carlosová.

Tvůj vysněný festivalový line up?
Royksopp, Benny Sings, Jamie Lidell, Cinematic Orchestra, Quantic Soul Orchestra, Astrud Gilberto, RJD2, D’Angelo, Kings of Convenience, Ace of Base, Seal, Digitalism, LCD SS a Marcus Intalex.

Brooklynovu hudební kuchyni známe. Co je tvoje největší kuchařská vychytávka v té opravdové?
Přikládám foto. (Rýže basmati, omáčka korma [smetana, kokos, ořechy, koriandr], kuřecí maso, salát s polníčkem, rukolou, sýrem, ořechy a rozinkami).

brooklyn kitchen

Ptala se im cyber
 
SUMMER OF LOVE

SUMMER OF LOVE

Sobota 18. 8. 2007
Předprodej 799 Kč, na místě 890 Kč
Vystupují:
Audio Bullys,Ellen Allien & Apparat, Robert Natus & Arkus P., Nathan Fake, Elektrabel, Brian Sanhaji, Solar Kingdom, Rodent & Laura Level, Nipp, Markus Schulz, Chris Liebing, Marco V, Aphrodite & MC Junior Red, Christian Smith, John B, Sven Wittekind, Pendulum, Micheal Burian, Phil Kieran, The Glimmers, Jonty Skrufff vs Fidelity Kastrow, Afrika Islam, Headman, Martin Gredner, Michael C, John Gibbons, Click Joe, DJ San, Daho, Rodent & Laura Level, Nipp, IM Cyber, Suki, Philip TBC, Weki DJs, Sayko, Machine Funck, Home, Breeth, Reznyk, Ghonzales, Rido, Brooklyn, DJ Zinc, Joris Voorn, Evil Nine, No Money, Hydrophonic, Plüschen, Midi lidi
DISKUZE
Jméno:                   Nadpis:   
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUVISEJÍCÍ SOUTĚŽ

Tipy na zajímavý obsah

© Copyright Poslouchej.net 2003-2011  |    ISSN 1801-6340  |