FESTIVALY 2024

březen
01
02
03
04
05
06
07
08
09
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
DOPORUČUJEME FESTIVALY
ZAHRANIČNÍ FESTIVALY

Živě ze SázavaFestu

Živě ze SázavaFestu
02. 08. 2007   |   Autor: ozzby   |   Komentáře (45)
(aktualizováno) Třídenní multižánrový festival je čerstvě za námi a dojmy z něj si odvážíme jenom pozitivní. Během tří dnů navšívilo festival dle jeho ředitele Pavla Kloupara 12.000 návštěníků. Slyšeli jsme mnoho skvělých vystoupení a počasí se nedá nic vytknout. Tento festival by se tak mohl v příších letech stát plnohodnotnou náhradou za táborský festival Love Planet.

čtvrtek 2.8. - den první

Letošní Sázavafest v Kácově na nás zatím působí velice dobrým dojmem. Už po sjezdu z dálnice na čtyřicátémdevátém kilometru dálnice D1 ve směru Brno na nás dýchla malebná krajina okolí Českého Šternberka. Pár minut na to už shlížíme ze silnice č. 125 na na kopci tyčící se stanové městečko. Říkame si, "malé to letos určitě nebude". V našich doměnkách nás krátce na to utvrzuje kolona aut postupující směrem kemp.

sazavafest

Pojďme se podívat, jak to zde vypadá. Hned po příjezdu do Kácova se dostanete na úzký most přes řeku Sázavu a ihned za ním se rozpíná první kemp. Ten sice není pořadatelem uznán za oficiální, ale nabízí o trochu větší komfort nejen v sociálním zázemí (stan jsme píchli hned vedle řeky a už nám chybí snad jen rybářská udice). Ceny se zde pohybují za jeden den následovně: Stan 60,- Kč, osoba 50,- Kč, auto: 120,- Kč. Pro srovnání s oficiálním kempem, kde se ceny pohybují takto: Auto 200,- Kč, osoba 120,- Kč. Nutno však podotknout, že ceny v oficiálním kempu jsou stanoveny za celý festivalový pobyt.

sazavafest

Zajímá vás, jak to vypadá na festivalu? První den jsme se do areálu dostali až za soumraku, kdy právě začínalo hlavní lákadlo prvního dne. Tipujete správně, britská zpěvačka Skye společně se svým doprovodným bandem. Hned na začátku nás znovu překvapilo, kolik lidí přijelo na festival už ve čtvrtek. Areál je hodne členitý, takže se návštěvnost celkem špatně odhaduje. Můj osobní tip je okolo 10.000 návštěvníků. Slušný což?

skye

Projděme se nyní areálem. Ten svým tvarem tak trochu připomíná hadovou okurku, přičemž hned po vstupu se můžete kochat pohledem na hlavní scénu. Výhodou je, že fesivalová plocha má šikmý spád směrem k vodě, takže si tak trochu připadáte jako v nějakém lučním teatru (zkrátka nevidíš-li, stačí se posunout o kousek dále a hned se na festival díváš z vyvýšeného pohledu.

skye

Z tohoto místa jsme shlédli hudebně velmi příjemný koncert i s publikem vynuceným přídavkem zpěvačky Skye, a poté přišel správný čas na okružní prohlídku. Nalezli jsme zde spousty stánků s jídlem (na chuť si zde příjde opravdu každý), stánky s oblečením a módními doplňky, čajovnu, spoustu pivních stánků z Krušovic (bohužel je zde jako jediné pivo podávají i v Red Zone), dalších pět stagí a dostatek toalet. Zkrátka nic nám tu nechybí. Přiznáme se, že nás také překvapila velikost druhé Mentos Stage, která je postavena na druhém konci areálu a její velikost je velmi podobná hlavní scéně. Ta ve čtvrtek patřila jen a pouze hip hopu a my ji navšívili v době, kdy si zde odjížděli svůj diktát Supercrooo. Jejich vystoupení mělo koule! Ty přesně o půlnoci vystřídali Peneři se kterými nepřišla jen změna raperů, ale i očekáváný dešťík. A prože je v současné době technická výbava fotografů drahá, zvolili jsme přesun do Red zone. Tam v tu chvíli zlehka dokončoval svůj set Dj Lucas a připravoval tak půdu pro Sadlera. Na něho jsme byli hodně zvědaví. Zajímalo nás, co si připraví na Sázavskou atmosféru a musím říct, že jeho první polovina nás velmi překvapila, a to v pozitivním slova smyslu. Na svůj styl hrál o poznání tvrději s místy až do techna. Velmi dobře se na něj pařilo. Druhou půlku pak bohužel pro nás trochu pokazil, ale to bylo zřejmě nutné vzhledem k tamnějšímu publiku. Z vydařeného tech-house mejdanu se stala diskotéka, kdy se mixovaly věci od Nirvany, Faithlesse či Davida Guetty. No, byli jsme rádi, že se za gramofony chystala Lucca. Její set snad ani nemá cenu popisovat. Svůj osobitý styl si zachovala a vrátila tak mejdanu námi požehnanou atmosféru.Festival se krátce po poledni začíná opět plnit lidmi. Dostali jsme nyní také nemilou zprávu, že v oficiálním stanovém městečku je za prvni noc zaznamenaných 15 vykradených stanů. Na místě je policie. 


3.8. - den druhý 

Festival se krátce po poledni začíná opět plnit lidmi. Dostali jsme nyní také nemilou zprávu, že v oficiálním stanovém městečku je za prvni noc zaznamenaných 15 vykradených stanů. Na místě je policie.

sazavafest

Celý areál si konečně prohlížíme za bílého dne a musím uznat, že festival je na velmi dobré produkční úrovni. Počasí je zde dnes spíše zatažené, ale občasné slunce tu rozhodně není povážováno za vzácný jev. Terén je po nočním dešti v pořádku, takže obavy z promočeného povrchu se vytratily. Další vstup očekávejte v průběhu dne. 

sazavafest

sazavafest

 sazavafest

18:20: Kácov žije! Po ranní obchůzce a polodenním zewlingu v kempu jsme se šli podívat na kácovské náměstí, které v tuto chvíli působí jako žádaná turistická oblast. Nové návštěvníky tam navíc vítá hudbou jedna samostatná stage. V case 17 - 20hod. je očekáván další silný nával návštěvníků, takže se raději vydáváme na festival, kde se již pohybuje značné množství hudebních fanoušků. Svou pozornost na sebe v tuto chvíli úspěšně strhuje kapela Sto zvířat, nicméně napětí před očekávaným koncertem Kosheen, který proběhne na hlavní scéně ve 21:50, je trochu znát. Fotky a dojmy z večerních koncertů se pokusíme publikovat ještě dnes okolo půlnoci, případně pak v sobotu okolo poledne, jakmile bude presscentrum znovu otevřeno. 



Ještě snad rada na závěr, pokud se večer chystáte do stanu Red Zone, doporučuji vzít si s sebou špunty do uší, jelikož síla zvuku v Red Zone byla v pátek enormní a ve přední časti hraničila s bolestí.

21:30: je krátce před vystoupením britské formace Kosheen, vůbec hlavního headlinera celého festivalu. Areál doslova praská ve švech a já si dovolím tvrdit, že letošní SázavaFest se stane nejnávštívenějším festivalem v ČR. Odhaduje se už jen velmi těžce, ale hranice 15.000 lidí by mohla být překonána.

kosheen

23:10: Kosheen nastoupili přesně dle plánu v 21:50 a koncert odpálili aktuální peckou Damage. Mimo nových i snad všech starých fláků jsme se také dozvěděli, že se jim zde líbí stejně jako na britském festivalu Glastonbury. Tak to je určitě milé přirovnání :o) Jejich koncert trval přesně hodinu + dvousongový přídavek, který si cca sedmitisícový dav vypískal. Počasí se ustálilo, je zde jasno, hvězdý svítí, ale o to více je tu oproti včerejšímu dnu chladněji. Dvě mikiny a ještě by to chtělo jednu. Přejeme dobrou noc a zítra se těšte na fotky ze dnešního večera.

kosheen

nihilists

nihilists

khoiba

4.8. - den třetí


11:50: Vstupujeme do posledního festivalového dne (nepočítám-li nedělní dojezd na Mattoni Stage). Než se pustím do dnešních zvěstí, rád bych se ještě alespoň stručně poohlédnul  za pátečním večerem. Mimo hlavního koncertu Kosheen tu slavili

SAZAVAFEST

úspěch i domácí kapely. Jmenovitě například Sunshine, Support Lesbiens, Moimir Papalescu & The Nihilist, Peha a jednoznačně Khoiba, která uzavírala hlavní scénu. 

Počasí máme jasné a na festivalu se již pohybuje okolo první tisícovky lidí. I my jsme vyrazili do boje nezvykle brzy, jelikož na Rádio stage dostali slovo Le Pneumatiq už v 10:20hod., což je mimochodem po včerejším večeru opravdu zabijácký čas :o) 

Dnešní den máme v hledáčku především koncerty Dana Bárty s Illustratosphere, Monkey Business, J.A.R. Stephunk T. Bow Wave, WWW, United Flavour, Xavier Baumaxa, Jiří Schmitzer a Love Gangsters. Největším lákadlem sobotního večera je bezesporu noční jamm. Jedná se o společné vystoupení Dana Bárty s Illustratospherou, Monkey Business a hudebníků z J.A.R. Předpokládáme, že se bude jednat o vyjímečný hudební zážitek. Opravdu ještě nechcete přijet?

sazavafest

21:50: Právě vystupují Monkey Business a jejich kotel fanoušků je jen o kousek menší, než který měli v pátek Kosheen. Pomalu se připravuje k nástupu J.A.R. a poté začne již zmiňovaný noční jamm. Perfektně zvládnutý festival potvrzuje i to, že do této chvíle jsme nezaznamenali jediný problém či kolaps, i přes tak velký počet návštěvníků, který se zde za celý víkend protočil.

Mimo tohoto online zpravodajství připravujeme i ucelenou reportáž, která bude publikována v průběhu následujícího týdne.

dan barta

Slovo na závěr... SázavaFest 2007 je nadmíru povedeným festivalem s návštěvností, jaká u nás nemá obdoby. Přesné číslo se určitě dozvíme brzy od pořadatele. Dovolím si tvrdit, že tento festival je pro další ročníky žhavým kandidátem na plnohodnotnou náhradu festivalu Go Planet Roxy či Love Planet.

Foto: Acid

O2 SÁZAVA FEST

O2 SÁZAVA FEST

Čtvrtek 2. 8. 2007 až Neděle 5. 8. 2007
online předprodej 600 Kč
Vystupují:
Kosheen, Skye, J.A.R., Southpaw, PSH, Supercrooo, Xavier Baumaxa, Pio Squaw, La4, Věc, Anima Sound Systém, Skye, Tata Bojs, Vladimir Mišík & Blue Effect, Moimir Papalescu & The Nihilists, Sunshine, Švihadlo, The Prostitutes, Skyline, Vypsaná Fixa
DISKUZE
Jméno:                   Nadpis:   
Text:
Zadejte číslo 144:
Mílouš Blion | 23. 08. 2007 | 11:35:53
Pohoda...

Myslím si , že to bylo vpohodě ( ženy , víno , zpěv a sex :)
Romasn | 09. 08. 2007 | 12:18:59
ahojky hledam Barcu kterou zboznuju,znacka-kacov,zamek ,festak vpatek v 16.20-17.10h.
rony | 09. 08. 2007 | 12:11:26
ahojky lidiciky ,tedlec festak byl naprosto super a nikdo mi nevymluvi ze nejlepsi,co si vsichni stezuje te voda,hygiena -no oto preci nejde hlavne ze to bylo super ne,uzit si ,bavit se ne.
Lucka | 07. 08. 2007 | 10:03:30
Hledám:-)

čao lidičky, hledám klučinu, který byl na fes´táku a měl na sobě modrou mikinu na zip značky adidas, takové tmavé kudrnaté vlasy , menší postavy podle mě tam byl s kamarádem:-) Kluku, jestli si to přečteš , ozvi se
ferina | 07. 08. 2007 | 04:11:22
skvělí festyval

bilo to skvěvlíý klidně by sem si to zvopakoval příští rok
ezop | 07. 08. 2007 | 04:00:48
Přesně tak, kdo nebyl nikdy na Pohodě neví o čem to je. Je to o úplně jiném přístupu k lidem tam je ten festival dělaný hlavně proto aby se lidi pobavili a byli spokojený. Vyvoněný záchody opravdu nežádám, jen prostě jednoduchej základ. To že v Kácově není ani vodovod to je problém pořadatele, který o tom věděl dostatečně dopředu to mi nikdo nevymluví. Je to tak jednoduchhé se podle toho zařídit.
ozzby | 07. 08. 2007 | 01:29:57
nebo v aute ci velkokapacitní uschovně...
krysicka | 07. 08. 2007 | 01:22:46
Jenže tomu vykrádání proste nelze zamezit.. Postavit ke kazdymu stanu nekoho z ochranky? :) to tezko.. jediny co se da udelat, nosit cennosti u sebe.. Ja mela ve stanu jen obleceni, to bych ozelela. zbytek veci u sebe.
Lenka | 07. 08. 2007 | 12:11:33
Ono stačí jen takové "lehčí zázemí" pro lidi, aby ty 4 dny přežili na úrovni;)... Jako to bylo například na Pohodě: Toitoje, které byly pravidelně čistěny a hned vedle cisternana s vodou, umyvárky dokonce sprchy. Prostě jen základní hygiena, nikdo nechce vyvoněný záchody a horkou vodu s pěnou:) Hnedle je ten festival pohodovější a lidi spokojenější, je to v detailech;)) Ale v tomhle jsou naše festivaly ještě hodně pozadu, nemyslí tolik na "pohodlí" účastníků, jako na zmiňované Pohodě

S těmi stany to je děs běs!!!!!!!
marta | 07. 08. 2007 | 11:53:14
No tak. Prestante si stezovat. Jo taky me ta voda, sprchy, toiky stvaly, ale vzdyt to byly jen 4 dny, to se dalo prezit. Jestli chcete perfektni zazemi s vlastni vyvonenou toaletou a vanu s horkou vodou, penou, olejem, soli... tak jedte priste na nakej snobarna fest all inclusive. Ale ty vykradeny stany to je fakt vopruz.
ezop | 07. 08. 2007 | 09:39:50
Kždý problém má své řešení!! Voda je základ!!
To Aneta: | 07. 08. 2007 | 09:36:56
On je problém právě v tom, že Kácov nemá vlastní vodovod a musíš používat lokálních studní a pramenů s neověřenou průtočností.
aneta | 07. 08. 2007 | 05:51:58
dojet si na pumpu do sprchy-dobrý nápad a taky asi jediný:-(( ,jenže nebylo to auto. To pořadatelé opravdu nezvládli.Taky jsem si myla ruce H2O z Petky.
Takže do roka prodloužit vodov.řád, pochybuji, že nejbližší rod.domy jsou na studních.Město vydělalo,tak ať investuje. A TOI?? Nakoukla jsem tam jednou a bylo po chuti! To jsem záviděla chlapům :-)) Ceny- klasika,my byli do neděle a během odpoledne pivko za 10,- atd...těch okradených je mi líto! Jinak městys Kácov se mi líbil,počasí vyšlo.No aspoň ty nohy jsme si umyli při brodění Sázavou :-) Mrzí mě,že jsme prošvihli ten začátek
ezop | 07. 08. 2007 | 01:33:45
Dobrá tedy nebudu se s tebou dohadovat jestli jsem se ubytoval špatně nebo ne. Byl sem na vrchním poli, sedm toiek tam přistálo až v sobotu myslim. Nejbližší WC sem měl na Rádiu1 neodhadnu jak to bylo daleko, ale každopádně na tolik daleko, že i moje normálně zhýčkaná přítelkyně šla radši na pole.
Podle toho co tu píšeš asi o festivale něco budeš vědět a možná, že jestli to chápu tak to byl i oficální camp???? Na vrchním poli směrem na Zliv?? Já už sám nevim každopádně do sprch mě prostě nepustili a hlavně ta voda!!!!
Pro mě to nebylo absolutně zvládnuté.
To: Ezop | 07. 08. 2007 | 12:34:52
Je jasné, že místní se na akci snažili všemožně přiživit. Je jen na Tobě kde se ubytuješ, ale pak nemůžeš chtít služby za něco za co jsi nezaplatil. Obávám se, že pláčeš na špatném hrobě. Měl ses služeb domáhat od místního dobrodruha zřizujícího ilegální kemp. Jinak TOI v oficiálním kempu bylo 44 - 25 ve vrchním kempu, 12 u Rádia 1 (na noc se obracel plot) a 7 na vrchním poli - po rozlití kempu na Zliv. K tomu je nutné připočíst 10 pánských krosů. To, žě ses ubytoval v kempu, ktzerý disponoval dvěma TOIkami je opravdu jen a jen Tvoje chyba ;-))
ezop | 07. 08. 2007 | 12:17:15
No to si děláš srandu ne? Opravdu se za blbce nepovažuju. Když přijedu na festival a vidim cedule camp a šipka, tak jedu a opravdu by mě nenapadlo zeptat se jestli náhodou tohle není camp, kterej (čistě teoreticky) nemá vlastně s fesťákem nic společnýho? Ceny stejný jako byly avizovaný dopředu opravdu sem neměl ani ponětí, že sem někde, kde nebude nic. Co bys dělal ty? šel a zaplatil znova prachy do campu kde bylo 10 toyek pro tisíc lidí a dvě sprchy a mrtě vykradenejch stanů???
To: Ezop | 07. 08. 2007 | 12:07:11
Re: Nejlepší festival?????????

Takže Ty ses ubytoval v nějakým ilegálním kempu a pak Ti bylo divný, že Tě do toho oficiálního nepustili? Děláš běžně, že se ubytuješ v ubytovně a pak se domáháš sprchování v hotelu na náměstí? Tak tady je vidět, že lidská blbost nezná mezí :-)))))))))))))))
ezop | 06. 08. 2007 | 11:44:29
Nejlepší festival?????????

Tak já nevím. Asi sem úplně divnej a zhejčkanej nebo co! pár fesťáků už sem naštívil, ale tohle sem ještě nezažil.
Přeskočím hudební stránku festivalu, protože ta se mi opravdu moc líbila a nemůžu jí nic vytknout.
Do Kácova sme dorazili ve čtvrtek večer a vjeli sme do kempu i s autem což mě překvapilo, protože sem byl smířenej s tím, že podle informací to nebude možný. Zaplatili sme sice dost peněz, ale co to nás nevytrhne. Ale když vypláznu prachy zvlášť za camp tak od toho taky něco očekávám, ale to že nikde nebyla k dispozici voda, záchody nechutně daleko a neuvěřitelně malej počet pro tolik lidí to mé opravdu nasralo. Vrcholem všeho bylo, když sme se chtěli jít osprchovat a zjistili sme, že sme se ubytovali v nějakým "neoficiálním campu" a že nás prostě do sprch nepustěj. Po půlhodinovej hádce se sekuryťákama sem to opravdu vzdal a jeli sme na nejbližší benzinku se sprchou. Nechápu co si organizátoři mysleli, ale ubytovací kapacitu a hlavně hygienu opravdu nevychytali. O tom, že je tam bude nějakej neoficiální camp (podle razítka na stvrzence provozovanej obcí Kácov) sem na místě neměl ani potuchu.
Kdybych byl na prvním nebo druhým velkým fesťáku tak bych z toho přijel asi vydřenej jak to bylo super a všechny tyhle věci bych opoměl. Pro mě to byl nejvíc organizačně nezvládnutej festival co sem zatim navštívil. A zrovna od Sázava festu sem to nečekal.
Nechci, aby to vypadalo jako, že sem nějakej odborník to nejsem jen porovnávám s ostatním co sem kde potkal a zažil.
Jedno vim jistě příští rok tam nepojedu :-( a to mě sere

Makky | 06. 08. 2007 | 10:20:30
Nejlepší festival.

Každoročně jezdím na RfP a Sázavafest. Byl jsem zvědav na to, jak se obě akce vypořádají s přesunem. Sázavafest byl určitě o několik pater výš. Pořadatelé musí vychytat mouchy, ale už teď je Sázavafest nejlepším festivalem v Čechách!!!
Alexxx | 06. 08. 2007 | 05:53:43
pořadatelé asi neví,co je hygiena!!!

Za svůj 17tiletej život jsme byla sice jen asi na 2 fesťácích a pár desítkách koncertech...Ale musim říct,že voda,záchody a všechno co se týče hygieny tam bylo v pořádku.A ne jako tady,že vyváží čtyři toyky za den,sprcha jen jedna se studenou vodou a voda u toyek taky žádná..To si člověk pak radši koupil flašku vody a polil si ruce.Můžu srovnat tenhle fest třeba s minulym Trutnov Open Air a musim říct,že tam třeba 3x denně myli záchody,doplňovaly toaleťáky atd. ...Jinak hudba,jídlo lidi super....Zatim.=)
Eva | 06. 08. 2007 | 04:40:08
zase krádež...

Tak já jsem pěkně nasraná, poněvadž jsem taky jedna z okradenejch...Já zabrala tak na půl hodiny, protože mi nebylo dobře, tak jsem měla co dělat, abych vůbec usla...No a pak zjistim, že mi během spánku vyčórovali mobil z tašky, kterou jsem měla u hlavy-nechápu a prachy z peněženky...Mobil vůbec nebyl levnej, což mě sere nejvíc a peněz jsem tam taky měla ještě celkem dost, protože to byla první noc...Takže já jsem z tohoto festivalu poněkud hojně zklamaná...
jakcroftkuba | 06. 08. 2007 | 11:31:52
Pravdy o Sázava festu

Těch vykradených stanů bylo daleko více než 15 za první den okolo nás jich bylo 5. Dvě sprchy pro 15000 lidí nestačí!!!!!Že záchody jsou jen 700 metrů od stanů, které byli pouze na začátku stanového městečka(prosíme příště doprostřed)nakonec na poslední den udělali- děkujeme.Vzdálenost, kterou člověk musel vždy absolvovat než se dostal ze stan. městečka do areálu festivalu jsem ještě nikdy nezažil- v porovnání s RocK for people nebo Colours of oSTRAVA. Smažený sýr v housce za 65 taky ne...ALe nutno poznamenat, že ceny v kácově byli libový....kácovské pivo 10 za 10kc,12 za 12kc. Příště bych taky prosil o více raního pečiva tzv. více stánků ne jen jeden, kde se ráno stojí hodinu fronta...Na united flavour jste mě namíchli,že jste kapele neumožnili přídavek....jinak fajn výběr kapel.....celkem jsem si sázava fest oblíbil- ale prosil bych o zlepšení některých věcí viz výše
Sisi | 06. 08. 2007 | 09:23:33
Zatím nejlepší festival

Chtěla bych tady vyjádřit pořadatelům velkou poklonu a poděkovat jim za skvěle odvedenou práci. Festival byl naprosto úžasný. Nenašla bych na festivale žádnou větší chybu. Fronty u vchodu sem nikdy nezažila.... 200 a 120 Kč ve stanovem městečku se mi zdá být úplně vpoho cena. Normálně se tohle platí na jeden den + ještě za stan! Pokud tohle někomu nevyhovuje, tak má možnost být třeba v autě ne? Už to, že tam vůbec nějaké stanové městečko bylo by ste měli ocenit. No zase vidím, že všichni jen peskujou. Takže to uzavřu. Mě se lííííííbilo úúúúúúúúúúúúúúúúplně všechno a doufám, že příští rok to bude ještě lepšíííí!:-))) HOdně štěstí přeju pořadatelům ať jim vyjdou jejich tajné sny :-))))
Lukáš | 06. 08. 2007 | 07:55:23
pořadatelé je potřeba se zamyslet!!!

když jsme ve čtvrtek upozornovaly pořadatele že v oficialnim stan. městečku teče voda jen v jednom korytu tak jen potrčili rameny (něco ve stylu my tam nebydlíme tak je nám to jedno...) Potom určitě by to chtělo vychytat vstup do areálu, turnikety jak pro lidi co chtějí z areálu odejít a přijít by měli být oddělený a ne že chvíli budou security pouštět stejnýma turniketama chvíli ven a chvíli dovnitř, pak se nemají tvořit zbytečně dlouhé fronty..., kdybych nejezdil každý rok na rock for people do českého brodu ( až na letošní ročník co to přesunuli do hradce) tak bych neměl s čím srovnávat ale i stánky mě připadlo že si každý postavil kde chtěl no prostě chaoz...
Připádá mi že si pořadatelé Sazavafestu si chtějí hrát na velký festival ale zatím na to nemají...
a to nemluvím o 200Kč za parkovné a 120 Kč za osobu jeko vstup do stanového městečka, to jsem nikdy nikde nezažil - jen zde...
Martičk@ | 05. 08. 2007 | 10:46:50
nebylo to zas tak super:(

no, nevim..já teda jela z festu v pátek ráno, protože z těch 15 vykradenejch stanů byl jeden muj:( Poprvý na velkym festivalu@hned po první noci takový šílený ráno..během mých 4hodin chabého spánku se v půl 5. probudit zimou, mít otevřený stan, kalhoty s prošacovanýma kapsama venku, z boku proříznutý stan a pocitem, že ti někdo šmátral kus od hlavy, aby mi ukradl tel, za kterej v bazáči dostane tak 500 je teda celkem nářez!!! :( kamarádi vedle přišli o tel a 2000:( a taxme jeli dom, neb spravedlnosti se člověk v týhle republice nedovolá:( Na takhle velkej fest už mě nikdo nedostane. At žijou maličký festiválky jako byl teď ve Valči u KV- Povalečfest, kde jsem nakonec víkend strávila..vstup dobrovolný, krásná příroda, milí lidi a parádní hudba:)
Paja. k | 05. 08. 2007 | 09:26:27
Sazava v sobotu...super

byl jsem na sazave jen v sobotu (nebojte, stacil jsem se pomoci piva v kelimkaci dostat do pohody) a musim organizatory pochvalit. Cekani na pivo do 20 sekund, rakety a toitoiky v pohode. Xavier Baumaxa je proste buh. J.A.R. na spici jako obvyle a jam se povedl. Proste super. Diky organizatorum a tesim se na pristi rok do Kacova.
petr | 05. 08. 2007 | 07:52:42
security

nějaký dvě socky seděli u vchodu do stanovýho městečka, fakt hustý týpky, a pak jeden hlídal nescafé camp, jinak jsem tam nezahlídl ani nohu - ale možná tam byli TAJNĚ :-) - pak se div, jak tam řádí zloději.
acid | 05. 08. 2007 | 07:12:21
2 nugi

no ty seš teda hustej/á. ten zámeček by ti na tom stanu určitě pomohl. pro toho zmetka, kterej stany vykrádá, je určitě problém si vzít nůž a do stanu ti udělat díru. jinak je zajímavý, že vykradený stany byla specialita festivalovýho kempu. my byli v kempu "u kouzelníka" a nevím o tom, že by někomu něco ukradli. a to jsme si všichni nechávali stany jenom zapnutý na zip. a navíc jsme tu měli i sprchu, na kterou se sice docela dlouho čekalo, ale byla tam :) a pivo... eh, je fakt, že příště by měli změnit značku, ty krušovice se nedaj pít :(
nugi | 05. 08. 2007 | 06:37:05
Sqělá akcička

Sázava byla fakt supr..ještě pár malejch vychytávek(sprchy a pivo:-)) a bude to vždy nej fesťáček v roce. A k těm stanům...nechápu ty lidi co to nechali jen tak přístupný. Co by jim udělalo dát tam na dobu kdy sou pryč zámek a když spí tak si dát osobní věci do spacáku že..no asi hodně, ale pak ať se teda nediví. Vždyť sme v česku, tady se krade kdykoli a kdekoli...Ale kapely a žrádýlko sqělý. Těším se na příští rok.
ozzby | 05. 08. 2007 | 06:19:38
Pravdou je, že voda chyběla. Určitě nás zajíma pofestivalový rozhovor s ředitelem festivalu, Pavlem Klouparem, ve kterém na toto téma získáme odpověd.
Barush | 05. 08. 2007 | 05:16:55
Nejlibovější festival

tEDA LIDIČKY,MUSIM VÁM ŘÍCT,ŽE TO BYLO DOST LIBOVÝ!!!!!!sice se muselo na ty hajzly čekat docela dlouho a ty sprchy!!!:D ale jinak cajkk....nejlepší byli kOSHEENI A Monkey busines..-nebo jak se to píše... a ty Krušovice-ty nic moc:o)tak se mějte..
petr | 05. 08. 2007 | 05:11:35
pořadatelé se opravdu vytáhli

to může napsat jen někdo, kdo se nepohyboval v oficiálním stanovým městečku. Přijeli jsme ve středu dopoledne a všude jenom zmatený studentky, který netušily, co kde je. Ten "geniální nápad", že na oficiálním parkovišti nemůžu spát v autě. Naštěstí jsme pak objevili ten úžasnej kemp ve svahu se dvěma toaletama. Když jsem dnes ráno vyjížděl, měl jsem pocit, že se z toho svahu převrátím. Nakonec v té Lence stejně všichni spali, takže to byla zbytečná buzerace. A nemít v areálu jedinej kohoutek s vodou na umytí rukou - to bylo proto, aby si prodejci matonky přišli na svý? Je hodně co zlepšovat - a hlavně, když začínám ve středu, tak začínám ve středu!!!!!
Kika | 05. 08. 2007 | 04:25:09
Sázava fest NEJ!

Bylo to krutý,organizačně zvládnutý na jedničku (až na ty Krušovice..příště by to chtělo větší výběr) a největším překvapením pro mě byli Open Season...nejlepší show...Kdo na nich byl - ví;)A reggae v Bubble stanu..vychytaný:)
Petr | 05. 08. 2007 | 03:38:17
2 Andrea

Jj, souhlas, proto jsem tam taky volal, bylo mně řečeno že se mně určitě někdo ozve, že se nemusím bát... neozval
acid | 05. 08. 2007 | 03:00:56
sazava fest

prave sem se vratil z hradu... lol, no tak dobra, ze sazavy :) bylo to tam fakt dobry, ale souhlas s korynou... ty svetla tam mohly bejt rozsviceny, ptze od redzounu k radio 1 stagei to bylo o hubu. a ta dalka z hlavni na radio 1 stage byla fakt strasna. to se ani nedalo stihat prebihat z jedny strany nadruhou, abych nafotil kapely :( jinak jestli chce vedet jak vypadaj autori clanku, tak si klikni do sekce "kontakty". clanek psal ozzby a fotil sem ja :))) no a pristi rok sazava fest znovu :) vyborna akce...
KORYNA | 05. 08. 2007 | 02:25:22
Bolej mě nohy

:o) vyrazili jsme už ve čtvrtek, koukám, že jsme udělali dobře, když jsme spali v autě( máme velký) vykradenej stan, by mi fakt zprudil náladu. Vykoupat jsme se dojeli na benzínu ani ne 10km vzdálenou, fest P-A-R-Á-D-N-Í vůbec se mi zítra nechce do práce. :o( Docela by mě ale zajímalo, kolik jsme tam našli km. Asi dost, pro příště bych ale dořešila osvícení alespoň trochu - cesty k jednotlivým podiím, v noci to bylo o rozbití úst. Hajzlíků by mohlo být více. A taky alespoň trochu světla,hm? .o) Jo těch značek piva by to chtělo víc. Ceny přijatelné, šlo to. Taky by mě zajímalo, jak vypadaj autoři tohoto článku.
To je v kostce vše, ještě možná přispěju. čáááu:o)
kermideretvár | 05. 08. 2007 | 02:03:40
mintenkér

To je snad standard ne?Dva šluky do hlavy každou chvíli nejsou od věci a hlavně to posiluje zdraví i mysl...a i obranyschopnsot...doprdlee s Activi od Danone:D:D:D
Kdyby nás slyšel tak nás zabije že umřem:D
Andrea | 05. 08. 2007 | 11:25:55
jasne rozumim ti, ja osobne ale kdybych se dozvedela, ze jsem vyhrala vstup, tak tam jedu a u vstupu bych chtela zdarma vstupenku a jeste predtim kdyby se mi neozvali bych treba kontaktovala nekoho z poradatelu emailem. Proste nenechala bych to jen tak plavat. ty kdybys tam opravdu chtel, tak si proto taky neco udelal, kdyz si vedel, zes vyhral. Nekdy se stane, ze ti kteri na svych strankach soutez delaji poradatelum neposlou seznam jmen. Take uz se mi to stalo a na miste se to doresilo a dovnitr me pustili s tim ze se mi omluvili, proste se to stava. Horsi je kdyz neprijede treba kapela na kterou se tesi tisice lidi, to mi ver :)
Petr | 05. 08. 2007 | 11:00:53
2 Andrea

no nevim, tyhle sutěže jim zajišťujou z části reklamu, jenže když nejsou schopni dodat lísty, je to jako by jí nezaplatili...
b2lik | 04. 08. 2007 | 10:15:05
pro "elvu"

Twl.. tu pali jedno za druhym .. kdekoliv kde je snadno poznas ..dle obrovskeho dymu ...(slukovka jede na 130%) .....
mintenkér | 04. 08. 2007 | 09:46:20
ker mi deretvar

kdyby jen vylitej, jenze on je vecne zhulenej a to je jeste horsi :D
ker mi deretvar | 04. 08. 2007 | 08:18:26
Ten fotograf je určitě vylitej jak vojenskej kýbl:D
Že jsme to uhodl?:D
ondrej | 04. 08. 2007 | 06:48:59
Ted jsem prijel z Kácova festu musim vam napsat ze to bylo supr.
Andrea | 04. 08. 2007 | 06:43:03
dějou se i horší veci.. :) a ty meli na sazavafestu vychytane
Petr | 04. 08. 2007 | 08:59:18
Hlavně ať už radši nedělaj soutěže když nejsou schopni předat výhry...

Tipy na zajímavý obsah

© Copyright Poslouchej.net 2003-2011  |    ISSN 1801-6340  |