FESTIVALY 2024

březen
01
02
03
04
05
06
07
08
09
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
DOPORUČUJEME FESTIVALY
ZAHRANIČNÍ FESTIVALY

Prokletí letošního Cosmic Tripu

Prokletí letošního Cosmic Tripu
21. 07. 2007   |   Autor: Wajdak   |   Komentáře (50)
Je půl desáté ráno, ještě plný dojmů usedám k počítači, abych se s Vámi podělil o svůj „zážitek“. Pokud jste si Cosmic Trip užili, tak tento článek nejspíše nebude pro Vás a budete mít určitě odlišný názor na věc. A tak pojďme s (ne)chutí do toho.
Cestovní kancelář Zábava slibovala pro klienty, kteří se sjeli z různých koutů naší země, pořádnou porci zážitků. Program byl až na vyjímky parádní, ovšem nikdo z klientů netušil, že místo výletu ke hvězdám se podívá tak maximálně k Černému moři a to do třetí cenové skupiny.

Příjezd na festival proběhl hladce, kyvadlová doprava nezklamala jako ve Svojšicích a tentokrát se vozilo i ráno. Drobné změny v areálu v podobě přesunutého parkoviště sice znamenaly menší chaos, ale co bychom pro naše ústavou chráněné sysly neudělali. Od startu se ze všech tří stageí a dvou stanů linuly poměrně líbivé zvuky, které měly pomalu, ale jistě připravit všechny na večerní rozjezd. Orbith s Ladidou na hlavním stagei určitě nabídli slušnou porci taneční muziky. Většina návštěvníků byla ale ještě stále na cestě a tak téměř areál působil celkem uvolněně. Problém s příjezdem aut zaznamenala asi větší část lidí. V okolí probíhaly policejní kontroly, při kterých se využívali i cvičení psi na hledání drog. Asistovala zde i celní správa.

Alespoň byla chvilka oběhnout všechny stánky, kde se něco dělo. Za zmínku stál určitě Gillette Vision Lab, kde Vám sličné hostesky nabídly zdarma oholení. Bohužel ale bylo vidět, že něžné pohlaví není zas tak zručné a tak se většina z nás musela doholit sama. Nikdo si ale nestěžoval a většina tento fakt brala s nadhledem. O kus dál stojící vodní fotbálek mě nenadchnul, cachtat se ve vodě svlečený do půl těla, seknout s sebou a hodinu - dvě si potom sušit trenýrky, nic moc. Šatna fungovala perfektně a nebyl problém si v průběhu večera vyzvednout z batůžku mikinu. Potěšily mě stánky s občerstvením, kde se nestály až takové fronty, u odhadu spotřeby jídla na festivalu však byly naše stravovací možnosti přeceněny a tak spousta stánků s jídlem zela po většinu času prázdnotou.

A jak to bylo s muzikou? Od 22:00 měla vypuknout hlavní show. Duo Technasia bylo sice několik dní před festivalem odřeknuto, ovšem parádní záskok předvedla polovina projektu Space Djz – Ben Long. Beaty se rozjely a první překvapení večera bylo na světě. Hodinku a půl nám byl Ben příjemným společníkem a dokázal nám své umění hodné Space Djz. Jeho setík utekl velice rychle a už už se k pultu chystal Dave Angel. Kvalitní taneční muzika se ale bohužel v jeho podání příliš nekonala. Singly se v éteru nikdy příliš neohřály a již po několika desítkách vteřinách se konala změna. Ze začátku to sice přijde cool, ovšem po půl hodině se styl hraní velice omrzí. Navíc mi přišel Dave Angel lehce „mimo mísu“ a působil na mě velice divným dojmem. Na vedlejší stagi v tu chvíli právě dořádili Freestylers. Početná skupinka fanoušků byla s jejich vystoupením nadmíru spokojena a následovala půlhodinová přestávka pro přípravu na vystoupení Goldieho.

Ale zpět k mainu. Dave Angel dotočil poslední song a před nás se postavila legenda a dle mého názoru největší tahák večera – „italská techno mág“ Mauro Picotto. Známá to star se poslední dobou prezentuje spíše minimalovým technem, ovšem kdo slyšel pár jeho setů např. z TDK Time Warp by i věřil, že se spustí menší peklo. Jenže bohužel přišlo zřejmě moje největší zklamání, když Mauro od první minuty roztočil minimalový cirkus, bez energie, bez odezvy v publiku a po deseti minutách jsem nejen já, ale i značná část natěšených lidiček odebrala pryč z main stage.

To ale nebylo nic s porovnání s další částí sobotního večera. Přibližně ve 2:00 se nad letištěm u Roudnice strhla doslova světelná podívaná, to když dorazily dlouho avizované bouřkové mraky. Blýskalo se o sto šest a během dalších několika minut se strhla asi dvouhodinová bouřka doprovázena silným větrem. V tu chvíli se osvědčil parádní stan Red Zone. Chillout zóna s housovou muzikou, křesílky a bary se během několika málo minut zaplnila k prasknutí. Sice nedýchatelný vzduch, ale skrýt se před deštěm jinak nebylo kde. Spousta lidí seděla jako opařená, někdo v křeslech, další prostě na zemi. Rozhodně si nikdo z nás takový průběh dlouho očekávané akce nepředstavoval. Ale časy, kdy se poručilo větru, dešti, jsou již pryč a s počasím se toho příliš nadělat nedá. Do té doby vyprahlá zem, od které měl snad každý z nás špinavé nohy až ke kolenům se během této bouřky změnila v bahno. Ve čtyři hodiny, kdy už hrála po Picottovi další známá tvář - Dave Clark, bouřka ustala a zastřešené prostory se vyprázdnily.

Dave Clark mě pohladil po duši celkem příjemným technem, nicméně ale nemohu říci, že se mi líbilo jeho neustálé samplování a loopování. Stejně jako v případě Dave Angela všeho moc škodí a tak mi tento fakt opět trochu pošramotil náladu a to i díky tomu, že to Clarkovi několikrát pěkně ujelo a náš hudební „sluch“ utrpěl menší šoky. Poslední ranou bylo pro mě vystoupení Space Djz, kteří mě opravdu nenadchli předvedeným výkonem a mohu upřímně říci, že v půl osmé ráno jsem byl rád, když tito jindy nadupaní šoumeni skončili. Za jiných okolností bych nehodnotil takto negativně celý festival, ale okolnosti se seběhly tak, že mi nic jiného nezbývá. Na nějakou dobu teď na Cosmic Trip budu vzpomínat jako na jeden z nejhorších zážitků z akcí podobného formátu. S počasím se opravdu nic udělat nedá, na škodu byla určitě i absence Technasie. Výkony některých dj´s se téměř rovnaly kvalitě zábavné šou s Petrem Novotným.

Ale nebudu zase takový negativista, nikdy nemůže být všechno podle představ a kromě nespokojených clubberů se najdou i tací, kterým se sobotní akce líbila a užili si jí. Nezbývá mi nic jiného, než zakončit tento report malým ospravedlněním. Před malou chvíli jsem dorazil a trpké zážitky jsou ve mně ještě velice čerstvé. S odstupem času možná na vše získám trochu jiný pohled, ovšem současný pocit je takový, jaký jsem zde popsal.
 
COSMIC TRIP

COSMIC TRIP

Sobota 21. 7. 2007
Předprodej 650 Kč, na místě 790 Kč a po 22. hod. 890 Kč
Vystupují:
Mauro Picotto, Eddie Amador, Dave Clarke, Dave Angel, Grooverider, Goldie, Dj Friction feat MC SP, Space Djz, Freestylers, Seb Fontain, Mistress De Funk, Skyline, Ladida, Pavel Krejdl, Koogi, Katcha, IM Cyber, Orbith, Tommy Rogers, Bela En, Enrico, Raju, Pete Walk, Madman, P@co, Quickie, Mountain, Nitropank, Goes-f, Bon Finix, Marcus Cooper, Eagle, Richie, Loutka, Tráva a Kaisersoze
DISKUZE
Jméno:                   Nadpis:   
Text:
Zadejte číslo 144:
Carlos | 25. 07. 2007 | 07:48:48
to Dáda

...klid,jak chceš debatovat s lidma,kteří tam jeli jen hledat chyby?TO ALL: Kdo se jel bavit,ten si to užil.Viděl jsem lidi ráno totálně promočený,kalili a stáli na dešti.Nikomu nevadilo,jestli byl fest. takovej nebo makovej...To jsou lidi,který tady nenapíšou jedinou negativu!A ten zbytek?Ty seděli už ve 4 ráno u čajíčku od maminky,stěžovali si jak je,,ty kreatury promotéři" okradli,nechali zmoknout a jaký jsou lháři.Jak už jsem jednou napsal do fórum,, jak se líbil cosmic",ničeho si nevážíte a hlavně nikdo nechce aby jste někomu líbali řit,jde jen pouze o trochu úcty!!!
jan | 25. 07. 2007 | 11:27:49
Dada

Mozna ze prichazi cas, jak tady prave ted pise Navarra, ze cesky trh prevezmou globalni znacky.. Stejne tak, jako jsem prisel Vodafone, T-Mobile a Telefonica, prijde sem Global Gathering, Creamfields, Mystriland a na tomto trhu zbyde misto pouze alternativni festivaly, stejne tak jako jsou zde nyni alternativni operatori.
Dáda | 25. 07. 2007 | 11:22:26
to onyx

Typickej čech..a ještě trapnej anonym. Co jinýho bys moh taky napsat, že..Já si umím vydělat jinak a dost. ;-)
Dík, žes mě pobavil. :))
Dáda | 25. 07. 2007 | 11:16:51
To reypal

Ano, střílela jsem do vlastních řad. Mám k tomu osobní důvody a svůj osobní názor. Prostě s tím redaktorem nemohu souhlasit ani ted s odstupem času. Pokud má mít svobodu redaktor..nevidím důvod, proč bych svůj názor nemohla svobodně prezentovat já. Je to můj názor a prezentuju ho SAMA ZA SEBE !!!
Netvrdím, že v některých věcech nemáš pravdu...Ale srovnávat Clear s levákem Krechrelerem..Tak tos na tý dvojce asi nebyl..sorry..Já ano! Lidi tam zaplatili za smradlavou prázdnou odpornou halu, ve který jsem za ten čas, co jsem tam strávila nesunadala zimní bundu ! Na barech nebyly nápojáky..a VIPko, za který lidi platili snad 2tis. byl nebezpečnej balkonek s trubek naproti hl.staigi. Vibroval tak, že ti během pár sekund odskákalo pití na druhou stranu stolu..V tý hale nebylo skoro nic! Ani blbý koše na odpadky, natož nějaký dekorace. Prachy u vstupu si vybírali tak drsný týpci, že bych jim dala snad celou peněženku..
A HLAVNĚ nedorazili hl.jména, na který tam lidi šli..a zaplatili za ně !!!
Řekni mi jedinou věc, která na A1 byla avizovaná..a CL se na ni vysrali ! Vodní stěna..laser..dekorace..Už dlouho jsem T Mobile Arénu neviděla tak krásnou..Bylo tam všecko. Ale přišlo málo lidí. Všichni jenom remcáte! Netvrdím, že cosmic byl dokonalej. A kterej fesťák je, kromě SOL..kde je vidět Alešova a jehjo týmu letitá zkušenost.
Vzpomínát na Pudlák a kalby tam je stejná minulost, jako vzpomínat na LPC..taky nemůžu zapomenout na tenhle fesťák, ale už ho prostě nevrátím. Jak píše A.Bleha Král je mrtev..Ať žije král!
S věčně rejpavým přístupem českých partypeople nám tady za chvíli žádnej promotér nezůstane a budem chodit na rokáče..Big respect Aleš!!!
Jinak díky za Tvůj dlouhý příspěvek i názor.
tomstar | 24. 07. 2007 | 10:08:39
Mauro Picotto

Ano asi to tak vypadá,že budeme muset jezdit do Polska a jiných zemí,protože tam to opravdu špape organizačně lépe než tady.Já už jezdím raději ven stále častěji.Když se bavíte o Maurovi,tak den před Cosmicem hrál na Festivalu Sunrise v polském přímořském letovisku Kolobrzeg a tam hrál výborně,měl dobrou náladu a bylo to i poznat na hraní,chvíli jsem s ním mluvil.Lidi at se tady proberou,nemůžou se někde zastavit jen na schranzu jako Apokalypsa a děti co na ní choděj.Venku hrají dj´s spíše tech minimalové sety,ale docela svižné a má to hlavu i patu,akorát,že je to o vývoji jak muziky tak lidí.No a co se týče organizace tak ta tam byla na jedničku-prostě team lidí,ktří se starají-každý má svůj úkol a každý ho taky plní-od sběračky a uklízečky na akci,přes pr managera,stage managery,go-go,ochranky až po promotéry a dj´s jsou pak taky na pohodu.Tak proto jezdím raději ven,tady to prostě njde a dlouho nepůjde s takovýma amatérama...
wajdak | 24. 07. 2007 | 08:26:31
Mauro Picotto

Tak me napadlo, jak by asi letosni cosmic vypadal, kdyby Mauro zahral podobne jako v prosinci na Sensation Black ;) ?
Wendullka | 24. 07. 2007 | 05:12:18
To Naděnka - příspěvek první

No jo, ty chytrá hlavo, ale pláštěnka byla lidem milujícím zlámaný beaty stejně k hovnu, že jo. Úplně stejně jako lidem, kteří přijeli kvůli stagei studia 54. Nebudu brát lidem iluze, ale pokud máte zájem, za 800,- vám pustím u sebe doma cd taky a ani u toho na vás nebude pršet ;)
Onyx | 24. 07. 2007 | 02:14:57
To Chytra Dada

Nemas nahodou neco spolecneho s Dadou Patrasovou? Docela by to k tobe sedelo, podle tvych prispevku...kolik ti CV dali za propagaci:o)))))))))
SedlynhoCZ | 24. 07. 2007 | 01:34:39
o_O

Mě osobně se CT líbil.Škoda,že chcalo,ale s tím nic nenaděláš a pokud po lijáku tým elektrikářů pořadatelům NEDOPORUČUJE dál hrát na 2 podiích, tak s tím nic nenadělaj.Je pravda, že nějakej "menší" stan pro sichr tam mohl být,ale co?Nejsme z cukru,né!Já jsem ten liják přečkal s kámošema u fotbálku a vyplatilo se....Space Djz to k ránu rozjeli nehorázně.Scratche+přechody+hecování lidí kteří vydrželi = MASAKR!!!
Lidičky z Clear Vision - držím palce!!!! Nikdy nejni tak špatně,aby nemohlo být ještě hůř.
fnop | 24. 07. 2007 | 01:16:03
to reypal

no jestli se chces fakt podesit, podivej se na reakce pod reportem Teczky z RealBeatu... A to melo jeste dohru i na slavnem Nyxu...
Pomerne demotivujici zalezistost, nicmene aspon dukaz ze mame ctenare.. :)
wajdak | 23. 07. 2007 | 08:05:57
2 reypal

Diky za nazor a neboj, jsem diky svoji povaze celkem zvykly sklizet nadavky za svoje nazory, tak to preziju :).
reypal | 23. 07. 2007 | 08:02:19
cosmic

2 ozzby: jasná věc. mazat ten příspěvek by bylo ještě horší :o)
2 wajdak: chlape drž se a nenechej se vyprovokovat nebo znechutit od hysterický ženský. vlastní názor se cení a mazání medu okolo huby sem nepatří. taková je prostě realita a nic s tím nenaděláš. jen tak dál a držím palce v psaní dalších reportů!!!
ozzby | 23. 07. 2007 | 07:14:11
reypal

Už jsme si to interně vyřešili :o) Dáda udělala dost fatální ulet, ale mazat přispěvky, stejně tak jako psat "ružový reporty" nechci. Prioritou serveru je byt tu pro lidi i za cenu nasrání pořadatele, jinak by uplne ztracelo smysl se na tom dennodenně dřit.
reypal | 23. 07. 2007 | 06:58:05
dáda

2 dáda: hustý. takhle veřejně drtit vlastního redaktora... čumim. ale nechápu. jako v tomhle vidím jednoznačně selhání pořadatele. ct-čko bejvala nejlepší dvoudenní akce, na kterou se sjelo hafo známých a všichni kalili jako o život. a nějakej \"megasupernejnadupanější line-up\" nikoho nezajímal. to, že měli pánové z clear vision velkou hubu a plány, jak dokážou konkurovat um, je sice hezký, ale nějak se jim to nepovedlo dotáhnout do konce, viz akce ac1 a letošní provar na ct. a nezlobte se na mě, pokud tejden před ct po republice různě prší a jsou bouřky, a páni pořadatelé spoléhají na předpověď počasí někde z tv noha nebo odkud a modlí se, aby nepršelo, mi přijde velice trapný a amatérský. prostě se ukázalo, že na to nemaj, tak ať jdou radši od válu, než kazit scénu.
1) \"Line up tohodle Cosmicu byl nejlepší, jakej kdy byl vůbec !!!\" - co si představuješ pod pojmem \"nejlepší?\" pro tebe nejlepší? pro koho nehjlepší???
2) \"Uvědomte si, že to co se posralo se dalo těžko ovlivnit! A rozhodně se tady na tý akci nešetřilo!\" - blbost, počasí neovlivníš, ale můžeš se na něj připravit, např. tím, že stage zastřešíš...
3) \"Další věc, kterou logicky oragnizátor neovlivní je to co Dj hraje\" - blbost, djs nemění styl hraní akci od akce... dalo se předpokládat, co kdo zahraje
4) \"TO WAJDAK: Nevím, zda se jako nový redaktor míníš zavděčit crew poslouchej... Nevím. neznám tě. Ale až mi přijdeš do rukou..tak se za tehle UMRDANEJ NEOBJEKTIVNÍ NÁZOR TĚŠ !!!! DÁDA\" - blbost... tady jde vidět, na co naráží fnop. člověk nemůže mít svůj názor.je vidět, že do toho dáda cpe nějaký svý city a že je nějak spojená s ct-čkem, že je tak brání. a takhle veřejně lynčovat vlastního redaktora za jeho vlastní názor a takhle mu vyhrožovat... dost hustý.
5) \"Budem jezdit kalit do zasranýho Polska..Německa a bůhvíkaještě...a tady..tady e bude dít HOVNO\" - samozřejmě. byla si někdy venku na akci? doporučuju... pak uvidíš ty rozdíly v tom \"zasranym\" polsku a německu
prostě a jednoduše, pořádání akcí je tvrdej a náročnej job. kdo na to nemá, musí z kola ven. a to, že tady budeš takhle drtit svýho redaktora a dávat najevo, že máš nervy v kýblu, ti asi moc nepomůže. mno být tím redaktorem, tak s tebou už v životě nepromluvím...
6) a ještě k tý obhajobě clear vision. obhajovat agenturu názory, že se snažili, chtěli, dělali atd atd nikoho NEZAJÍMÁ!!!! lidi zajímá konečnej výsledek a ne nějaký kecy okolo ;o) tohle už na lidi zkoušel pan Krechler se svým \"dítětem\" cybertronicem a jak dopadl....
2 fnop:
taky mi přijde, že se poslední dobou spíš reporty zakládaj na tom, že redaktor nemůže mít vlastní názor, ale musí vychválit akci a pořadatele, jinak z toho budou problémy. jojo, uprděná česká rádobyscéna, to je vono...
Majkl | 23. 07. 2007 | 06:53:56
2 Terka: super byl Red zone tent - vyborny Cuba libre a Mojito :).
Pokud chcete, tak si priste nasadim dvojity ruzovy bryle a napisu nejaky oslavny report, ok? Jinak trochu uznávám, že jsem Space Djz zbytečně zkritizoval a za to jediné se Vám tímto omlouvám. Btw ten Dave Clark prostě vystoupil nazivo a to mi nikdo nevezme :).
Téra | 23. 07. 2007 | 06:03:04
Téééda Majkle ty máš ale kuráž:o)))!!!Ale prostě CT byl suprrrrrrrrrrrr:o)))
jirka | 23. 07. 2007 | 05:10:09
nazor

muj nazor: ja si akci skvele uzil a to uz pri prijezdu,kdy si me podali celnici,protoze sem se jim otacel na odbocovani,ale celkove to bylo super.kdyz zacalo prset,schoval sem se s kamosem do budky a parili sme dal.moc me potesil ben long,protoze mi pripomnel svym hranim brnenskou orionku a po jedne rano si toho moc nepamatuju,nebot piva bylo hodne. ale vsechny co sem si stihnul poslechnout me bavili,teda az na silence,co si v devet rano pusti schranz a pari dal na parkovisti.klidne si to dam,ale potreboval sem se vyspat.ale v poho.moc se mi to libilo a syslove si to urcite taky uzili.
nougets | 23. 07. 2007 | 04:49:26
podcenění

já jsem se bavil, ale hudebně to bylo až na nej nej FREESTYLERS docela chudý!!!a nedokážu ani omluvit to, jak vypadli 2 stagee..to je docela brutal podcenění!!!!!!a neříkejte zase prosím vás, že za to může debilní sysel!!
Adéla | 23. 07. 2007 | 03:55:07
mně se ještě víc libi tento report:

http://show.idnes.cz/z-cosmic-tripu-se-stala-tanecni-bazina-dxe-/festivaly.asp?c=A070723_100029_festivaly_kot

:))
Dáda | 23. 07. 2007 | 02:40:16
Sorry Wajdak

Omlouvám se autorovi článku za silná slova. Za svým názorem si stojím. Ale nechala jsem se příliš unést.
ozzby | 23. 07. 2007 | 02:03:48
Fnop

Kočko proti tomuhle se zkratka musis obrnet, jinak tuhle praci nelze delat. Nenech se rozhodit :o)
fnop | 23. 07. 2007 | 01:43:43
reportáže nebo agitky?

posledni dobou jakobych mela pocit, ze redaktor muze jen tezko psat jak na nej doopradvy festival zapusobil.
Ja osobne na cosmic ani nejela, navstivila jsem Techstep openair, bylo tam nádherně, hudba byla špičková a hlavně měla i provtřídní zvuk, pod placem tu akci měli nejlepší dnb heads v ČR ( a hlavně lidi, co hudbu sami tvoří a ne ji jen pouští) a dokonce bylo i krásně.
Byl to důkaz že akce se dá udělat dobře i za minimum peněz, ale to už záleží, jestli jede někdo za hudbou a atmosférou, nebo hledá pohodlí a proavřený jména...
Nic proti cosmicu, nic proti ostatním komerčním festivalům- taky je navštěvuju, ale myslím, že to poslední, co by svědčilo reportům by bylo ubrání na autentičnosti a pravdivosti projevu. Všimla jsem si toho už po reportu Teczky z RealBeatu a myslím že by nebylo od věci trošku podiskutovat i se čtenáři o tom, co vlastně chtějí od našich reportů.
Chcete v tom reportu najít sebe, svůj názor? Chcete najít suché hodnocení čísly? rekapitulaci? a nebo abychom vzdali hold úmroné práci promotérů?
Až mám skoro strach dál psát, protože ve vodách internetu se najdou tací, kteří by "pisálky a grafomany" málem škrtili...
Dáda | 23. 07. 2007 | 01:28:07
TO ALL

Tak mám asi mylnou informaci a nebo jsem si v tom vzteku z toho článku spletla Dje. V tom případě se omlouvám za mystifikaci. Já jen vím, že někdo z Djs se té bouřky bál a odmítl vystoupit. Myslela jsem, že Clark..ale myslet znamená h..vědět, že jo. :) Tkž sorry..
Pulik | 23. 07. 2007 | 12:39:19
No nevim dado , ale asi seš trošku vedle , protože Clark si tam tu hoďku před Space DJz švihnul a že to bylo docela dobré :) , ale to si asi byla někde jinde :D

----> jinak souhlas .. čuper mejdlo , aspoň mi nebylo horko :D
UR | 23. 07. 2007 | 12:16:57
to Dáda

Hele ty DRSNÁ Dagmar, Clarke ale vystoupil..
B.UNQ! | 23. 07. 2007 | 12:16:09
2 DADA

...RECPECT!!!...Mas naprostou pravdu!!!...Ale tady se asi ani do puntiku zvladnuty festival nevyhne kritice...Jako vzdycky:(((...
sanik | 23. 07. 2007 | 12:15:03
Taky souhlas s Dádou :D Dáda se stím vůbec nemaže :)
ruddy | 23. 07. 2007 | 11:59:26
to Wajdak

naprosto souhlasím s Dádou, do redaktora máš ještě hodně daleko ty jitrnice.
Dáda | 23. 07. 2007 | 11:36:13
TO WAJDAK A PODOBNÝ CHYTRÁCI

NIKDO z vás takzvanejch kritiků si ani na vteřinu neuvědomuje, co znamenal problém SYSEL !!! KOPLETNÍ PŘEKOPÁNÍ CELÉHO AREÁLU 2 DNY PŘED AKCÍ !!!!! Všechno jinak! Jinam vchody, ochranka, parking, hl.vchod..prostě všechno! Místo, abyste ocenili, že se to oragnizátoři snažili zmáknout co nejlíp..a neměli trapný potíže, jako třeba jiné festivaly, který tu sou leta a stejně se nepoučí..TAK OPĚT JENOM PYSKUJETE !!! Line up tohodle Cosmicu byl nejlepší, jakej kdy byl vůbec !!! A nebyl to marketing.tah na lidi..ale proto, že prostě Clear Vision nechce dělat béčkový akce! Uvědomte si, že to co se posralo se dalo těžko ovlivnit! A rozhodně se tady na tý akci nešetřilo! Byla chyba že tam nebyl stan! Ale nebylo to z úsporných důvodů..ale prostě tam byli 3 pódia! Na fesťáku musíte počítat se špatným počasím. Další věc, kterou logicky oragnizátor neovlivní je to co Dj hraje. Nebo myslíte, že pořadatel půjde za Angelem a před hraním ho hezky poprosí: Hraj techno. Oni tady na ten minimal ještě nejsou zvyklí. Ste se asi posrali, ne!!! Tomu se říká vývoj scény! A že se vám to nelíbí? Mě taky ne! Ale nebudu to vyčítat pořadateli! Napiš to do ask me to debilnímu Djovi !!!
Ten fesťák byl celkově moc fajn. Spousta známejch, celý den sluníčko, světelná show, mazec dobrý muziky...A pak bohužel ta průtrž..Rozhodně bych ho nehodnotila tak negativně!
TO WAJDAK: Nevím, zda se jako nový redaktor míníš zavděčit crew poslouchej... Nevím. neznám tě. Ale až mi přijdeš do rukou..tak se za tehle UMRDANEJ NEOBJEKTIVNÍ NÁZOR TĚŠ !!!! DÁDA
p.s. A když už se snažíš bejt chytrej a píšeš plnej čerstvejch negativních dojmů...tak bys měl, jako správnej kritik vědět, že CLARK vzhledem k té bouřce vůbec nevystoupil. Tkž fakt nevím, kdo tě hladil po duši....To bys měl taky zkritizovat!

VY VŠICHNI CHYTRÁCI A KRITICI ČEHOKOLI...UDĚLEJTE PRO NÁS FESTIVAL VY...A PAK SI POKECÁME! Taneční scéna tu spěje nevím kam. Jasně! Budem jezdit kalit do zasranýho Polska..Německa a bůhvíkaještě...a tady..tady e bude dít HOVNO !!! Dalších pár promotérů to zabalí...a zůstane jen SUMMER. PROBERTE SE, LIDI !!!!!!
sanik | 23. 07. 2007 | 11:26:17
Andrea

No jo Andreo. To se člověk musí taky schovat, když vidí, že se blíží bouřka. Já se schoval v čas a neměl mokrý ano kousek oblečení...
Lukáš | 23. 07. 2007 | 11:22:24
elektroRIDER

Ahoj zdravím všechny 8-)) s nějakými názory souhlasím a s nějakými ne je to asi logický pač každej máme svý koníčky. No ale souhlas s Angelem Clarkem a Picottem moooc nic, měli by udělat minimal stage pro tyhle utahance tak jak na Hradhousu. Pak by měli udělat technostage a dávat tam dj´s co hrají techno opakuji TECHNO!!!!! A nesouhlasím s tvým názorem na Spejsky...byli super baví mě jak hrajou a při pohledu na ně je vidět, že si to vždy užívají s námi, jsou to baviči a jejich sety jsou promakané a plné super zvratů. Který DJ krom murphyho dokáže takto pobavit publikum scratchem? No a nakonec jsem nepochopil tvůj názor na vodní fotbal, fakt sis mohl ušetřit ruku při psaní. Myslím že je to super zábava na festival, pokud si nechceš namočit trenky, tak tam prostě nelez. Mysli na pořadatele a na ty co to stavěli - mysleli to dobře!! Ale je to jen názor ber to s nadhledem pls. Nuže! Zdar dalšímu fesťáčku. RESPECT ALL!!
B.UNQ! | 23. 07. 2007 | 10:32:12
2 WAJDAK

Naprosto souhlasim se SANIK. Chapu, ze ma kazdy jiny nazor a je mozne, ze uz jsi byl prilis spolecensky unaven, ale tvoje hodnoceni Space DJz je naprosto mimo misu. Mam temer vsechny jejich sety a tento, co predvedli na Cosmicu, bych radila mezi jeden z nejlepsich. Zaprve pouze par znamych tracku a zbytek zbrusu nove pecky. Za druhe me nadchly jejich prechody na disco nebo hip hop tracky a samozrejme scratchovani:))) Za treti naprosto prekvapive meli uzasnou naladu a jejich komunikace s publikem, Benova vyprava do prvni rady, aby lidem podekoval, ze zustali, jejich show, kde skakaji, tancuji a snazi se uz tak zmrzly lidi trochu zabavit...tohle vsechno se pro me musi zaradit do celkovyho vykonu...kdyz to porovnam s Maurem, ktery delal snad nejvetsi problemy, ze proste nevystoupi a space tam museli byt presne,aby v pul skoncil a oni na druhou stranu protahovali o 20 minut, protoze si nastupujici dj nebyl ani za 15 minut schopny narovnat desky...ja osobne jsem si vystoupeni jak Bena tak i Space DJz uzila asi nejlip za posledni dobu a myslim, ze vetsina lidi, kteri tam zustali, take....
Andrea | 23. 07. 2007 | 10:24:30
Jo většina si toho nevšimla, protože odjela, zůstat tam v mokrých hadrech bylo o zápal plic.
sanik | 23. 07. 2007 | 09:38:21
Wajdak

Myslím, že Space Djz nemůžeš vyčíst ani minutu jejich vystoupení. Vždyď oni hráli nejlépe z těch všech, co tam byli! A krom toho zachránili spolu s Davem Clarkem atmosféru na Cosmicu po té dlouhé přestávce. Nemyslím si to sám, jelikož má kamarádka, co na Cosmicu byla poprvé, tak byla ze Space Djz úplně unešená. Tedy hlavně z Bena Longa a jeho neskutečného výkonu :) Čeho si spousta lidí asi nevšimla, je že po tom nepříjemném dešti hráli všichni live, aby lidem vynahradili to čekání! Já být ne místě Dave Clarka, který přijel z takové dálky a měl v tu chvíli hrát, tak taky nebudu hrát pro pár lidí, co jsou namačkáni jeden na druhého, aby nezmokli.
Rudo | 23. 07. 2007 | 09:27:15
DAVE CLARKE

CELOU BOURKU JSME PRECKAL V RED ZONE A TIM PADEM ANI NEVIM JESTLI CLARKE VUBEC ZAHRAL - VITE TO NEKDO ? PO TECHNASII JSEM SE NA NEJ TESIL NEJVICE ALE ASI ZBYTECNE ?????
Rudo | 23. 07. 2007 | 09:26:17
Cosmic

Nakonec nejlepsi RED ZONE - teplicko, sucho, vyborna hudba. Jinak STUDIO54 klasika vyborny.
Caye Caulker | 23. 07. 2007 | 08:08:29
To Wajdak....jako nic proti, ale Dave Clark se na hlavni stagi ani neukazal...organizatori tam pustili jeho 35min CD a Dave sedel spokojene s prachama v kapse v aute :)))
Dawe | 23. 07. 2007 | 07:57:59
bejvávalo...:((

Muzika otřes,co se stalo s Clarkem a Angelem...před 4-6roky tě rosekali na prach a ted..škoda škoda:(( Ale chvála za Red zone,Loutka překvápko a ta UK holčina před Trávou-sem s ní znova ta byla výborná!!
Silviii | 23. 07. 2007 | 06:49:17
Mně se to líbilo, ale kdybych za to měla platit, asi bych byla docela naštvaná :D každopádně dešti člověk neporučí, tohle léto je v tomhle hrozný a svým způsobem můžem být všichni rádi, že to vydrželo aspoň to tý půl třetí...jinak line-up mi přišel oproti loňským ročníkům vcelku nabušenej:))) c u on SOL ;D
Jara M | 23. 07. 2007 | 12:56:04
2007

Tak letošní Cosmic byl snad uplne nejhorsi na kterym sem byl(z 8). Letiste se nakonec neukazalo jako stasta volba.. Z 1. je na kopci a neni kryty ze stran, za 2. je to takovy pole.. Pocasi neporucime, ale predvidat se to dalo.. Creamfields byvaly na dest mnohem lepe pripravene.. Mozna by bodlo ubrat nejakou namyslenou "hvezdu" a radsi si pronajmout chapito.. Jako totalni kix produkce povazuju nedostatecny kryti scen a spatne umisteni pultu ktere vyvrcholilo kolem pul 3. uzavrenim d'n'b sceny.. Goldie daval prilis najevo, jak je mu to u prdele.. Freestylers super.. Grooverider mel bejt zlatej hreb, chtel sem kalit ikdyz prselo, ale scena se zavrela, tak sem se sel susit do auta.. Bohuzel mam pocit ze CT se uz mene venuje zlomene scene, prostoje mezi konzertama mohli zaplnit nejaky djs...
gusman | 23. 07. 2007 | 12:06:58
od Adi

KLÍČE OD AUTA
Zdar všem,
včera večer se nám podařílo na CT ztratit klíče od auta. (Renault Clio - dle přívěšku poznatelné) pokud by měl někdo jakékoliv info, prosím na tel. - 602 431 897. Díks moc, A+
iamek | 22. 07. 2007 | 11:02:43
jan

jan: 100% souhlasim...
jan | 22. 07. 2007 | 09:19:31
iamek

Ono to k tomu stejne dospeje a doufam ze uz pristi rok. Ty nase festivaly se zabijou sami. Jedine Německo!
iamek | 22. 07. 2007 | 09:16:19
Pulik: Kdyby jsi ty prachy radsi investoval na festaky do polska ci nemecka...
Pulik | 22. 07. 2007 | 09:12:33
Souhlas Tebou tempest !

Příště na Cosmicu , doufejme :)
Pulik | 22. 07. 2007 | 09:08:52
Hoši , na festáky jezdím pravidelně 7 let , prakticky na všechny , takže jako Vaše příspěvky beru jako bláboly !! A vím kde se mi líbilo a kde ne ! A včera tedy rozhodně ano !

Btw .. kochejte se tím Vaším rádoby "sux" festivalem SoL a pořádně se tam sjet jak motyky... a Blehou , kterej by Vám nejradši nacpal celou hlavu až do rici !

Fuck OFF !! Radši budu moknout ...
wajdak | 22. 07. 2007 | 07:52:06
Cosmic

Tak teď bylo ve zprávách na Nově, že na Cosmic přišlo pouhých 7 tisíc lidí, tak to teda nevim, kde by se to tam vzalo...
jan | 22. 07. 2007 | 07:37:54
a je to dobre! kdyz opomenu predposledni Vodafone Cosmic Trip, tak to byl festak ktery byl delany s velkym hudebnim duchem, a proto se na nej tradicne jezdilo. Letos mi dlouho dopredu Cosmic Trip pripominal spis marketingove obchodni festival. Snad se mnou budete souhlasit, kdyz reknu ze hudebniho ducha to letos absolutne nemelo. A prave to lidi poznaj a proto ani neprisli.

Nechci aby to znelo moc krute, ale preju si, aby tady padlo jeste dalsich par festivalu a zacal tu vznikat mensi pocet festivalu a o to lepsi/vetsi. Takhle akorad kazdej setri na cem se da, pac vi dopredu, ze neprijde dostatecny pocet lidi, a pak to podle toho vypada. Uvidime se na Summer of Love!
jan | 22. 07. 2007 | 07:32:52
dromm

ja myslim, ze to byl bohuzel vubec posledni cosmic trip
dromm.cz | 22. 07. 2007 | 07:29:19
dobra party

cosmic byl dobrej..........příští bude ještě lepší

Tipy na zajímavý obsah

© Copyright Poslouchej.net 2003-2011  |    ISSN 1801-6340  |