FESTIVALY 2024

březen
01
02
03
04
05
06
07
08
09
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
DOPORUČUJEME FESTIVALY
ZAHRANIČNÍ FESTIVALY

Blíží se O2 Sázavafest

Blíží se O2 Sázavafest
18. 07. 2007   |   Autor: redakce   |   Komentáře (0)
Již 1. srpna se otevřou brány O2 Sázavafestu v Kácově. Na první srpnovou středu je připraven warm-up zcela zdarma. Mezi kapelami, které „rozehřejí“ první návštěvníky, budou Medvěd 009, Lure Of Senses, Volant, No Heroes, Los Perdidos a další.
Kdo si počká, ten se dočká! Kdo se řídí tímto heslem a ještě nemá lístek na O2 Sázavafest, pak se dočkal velmi příjemných „růží“ v podobě zvýhodnění cen lístků na celý festival! Od 23.7. do 27.7.2007 je cena v předprodeji snížena na 720 Kč (+ poplatky), pak se ale vrací do starých kolejí (900 Kč) a vyráží směr Kácov. Takže i ti, co nechávají vše na poslední chvíli, si teď vstupenky na O2 Sázavafest zajistí „s předstihem“!

Festival se naplno rozjede ve čtvrtek 2. srpna, kdy se rozezní všechny 4 ŽIVÉ festivalové scény a jedna veřejně přístupná scéna na kácovském zámku. Tento den bude žánrová scéna Mentos Stage hostit Hip hop, v pátek rock a v sobotu world music se ska. Alternativní scéna je tradičně pod hlavičkou Radia 1 a scénu „unplugged“ s atmosférou Balbínky – proslavené pražské kavárenské scény - hostí Mattoni stage. Hlavní stage, kde vystoupí největší hvězdy festivalu, nese jméno O2 stage. Ta ve čtvrtek přivítá mimo jiné britskou zpěvačku Skye, v pátek trio Kosheen a v sobotu „trojkoaliční“ jam Illustratosphery, J.A.R a Monkey Business. Na neděli je připraven pro změnu chill-out, ale ne jen tak ledajaký. Zde vystoupí např. Vlasta Redl, Blue Effect a Vladimír Mišík, Bran, Irish Dew, Zdeněk Vřešťál a další.

Po dobu festivalu bude zavedena specielní linka z Prahy, zastávky metra A depo Hostivař až do Kácova. Ve čtvrtek a v pátek budou posíleny i vlaky z Čerčan do Kácova. Pro návštěvníky je k dispozici hlídaný kemp s kapacitou cca 2000 lidí za 120 Kč, v němž se budou nacházet sprchy, umyvárny a WC. K dispozici bude i hotel pro psy, který provozuje městys Kácov.

Novinářům budeme veškeré důležité informace sdělovat prostřednictvím tiskového centra, které bude vybaveno 4 počítači připojenými na internet a tiskárnou. Dále jsme připravili speciální webovou stránku, na kterou budeme v průběhu festivalu umisťovat fotografie ve velkém rozlišení ke stažení zdarma. Detailní informace budou připraveny v tiskovém středisku.

AniFest na Sázavě
Ozvěny AniFestu se staly již tradiční a velmi vítanou součástí O2 Sázavafestu, a tak se zde i letos můžeme setkat se současnou animovanou tvorbou z celého světa. Spojení těchto dvou „Festů“ je skvělou příležitostí ukázat, kolik společného má hudba a animovaný film. Série krátkých filmů a videoklipů jsou přesvědčivým důkazem toho, že hudba je rovnocenným partnerem a spoluhráčem obrazu.

Letošní O2 Sázavafest představí pět tematických pásem krátkých animovaných filmů ze soutěžního programu AniFestu, tedy: To nejlepší z AniFestu 2007, Hledání a nalézání a hledání , Konflikty kráčí cestou destrukce, Podivné světy, světy fantazie a Vztahy jsou někdy různé, někdy i divné.

V této animační „smršti“ se divák setká s filmy z celého světa: od Iránu přes Rusko, Evropu, Argentinu, Ameriku a Kanadu, až po Japonsko. Ale především vstoupí do světa fantazie. AniFest je jediný specializovaný mezinárodní festival animovaných filmů v ČR, který se koná jednou ročně, jako soutěžní přehlídka, pokračuje celoročně právě prostřednictvím projektů „Ozvěny AniFestu“ a „AniFest na školách“.
 
O2 SÁZAVA FEST

O2 SÁZAVA FEST

Čtvrtek 2. 8. 2007 až Neděle 5. 8. 2007
online předprodej 600 Kč
Vystupují:
Kosheen, Skye, J.A.R., Southpaw, PSH, Supercrooo, Xavier Baumaxa, Pio Squaw, La4, Věc, Anima Sound Systém, Skye, Tata Bojs, Vladimir Mišík & Blue Effect, Moimir Papalescu & The Nihilists, Sunshine, Švihadlo, The Prostitutes, Skyline, Vypsaná Fixa
DISKUZE
Jméno:                   Nadpis:   
Text:
Zadejte číslo 144:

Tipy na zajímavý obsah

© Copyright Poslouchej.net 2003-2011  |    ISSN 1801-6340  |