FESTIVALY 2024

březen
01
02
03
04
05
06
07
08
09
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
DOPORUČUJEME FESTIVALY
ZAHRANIČNÍ FESTIVALY

Agent & Džejár: Chtěli jsme toho nejlepšího

Agent & Džejár: Chtěli jsme toho nejlepšího
08. 07. 2007   |   Autor: ozzby   |   Komentáře (19)
Do Svojšic 2007 zbývá už jen několik málo dní a proto jsem si na tohle aktuálně horké téma připravil pár otázek pro oba tvůrce festivalu, Agenta a Džejára. Jak se celý line-up sešel nebo zda se nebojí, že by jim Jeff Mills také nepřijel, se dozvíte v krátkém rozhovoru. 
Čau Kluci, úvodem bych se rád zeptal, co je u Vás za poslední rok nového. O Martinovi třeba vím, že se od loňských Svojšic zapojil do několika nových projektů.

Agent:
Ahoj, u mě je spousta nových věcí. Rozjel jsem Techno Masters, které na konci roku budou pokračovat druhým dílem. Spolu s Petrem prasetem děláme Pigfesty, které v září čeká další díl a v prosinci ještě jeden. Hraju po Evropě v úžasných klubech se skvělými dji a na léto se chystám na několik festivalů do zahraničí. Na Monegros budu vystupovat Live a už teď připravuji nový materiál právě pro tuto obří akci.

Džejár: Ahoj, mám nějaké nové pracovní aktivity, které se však taneční scény netýkají. Jinak vše stejné.

Hlavním tématem jsou samozřejmě Svojšice 2007, tak pojďme hned na ně. Koncentrace hvězdných jmen na vašem line-upu je taková, jako snad nikdy v historii celého festivalu. Byl to záměr, nebo se to tak zkrátka sešlo?

Agent: Chtěli jsme letos udělat radost všem co mají rádi taneční hudbu a trochu do toho šlápnout. Line-up vznikal postupně, takhle jak je, jsme ho od samého začátku neplánovali. Jen jsme věděli že chceme na Jungle zahraniční pecku.

Džejár: Jo, jak říká Martin, chtěli jsme někoho na jungle a Beltrama. Zbytek vyplynul…

Tak to se vám bezpochyby povedlo. Byli jste se nedávno na Eda Rushe podívat v Abatonu?

Džejár: Byl jsem tam dělat promo, ale nezdržoval jsem se na jeho set, jel jsem na hraní. Ale fotky z toho mejdanu mluví za vše...

Agent: Ja jsem nebyl, ale Koogi mi říkal, že Ed Rush zahral takový set, že jeho skalní fandové vyrážejí do Svojšic, kde předtím nikdy nebyli.

Takže jste měli Eda Rushe s Opticalem, Umeka a Beltrama. A jak to bylo s Jeffem Millsem?

Agent: Říkali jsem si, že bychom mohli vzít k tomuhle kouzelnému line-upu ještě toho nejlepšího. Toho kdo inspiroval při svých začátcích všechny Dje. Jeff měl volno, my přistoupili na jeho podmínky. Podepsali smlouvu, zaplatili a šmitec.

Džejár: Už jsme to jednou psali, Jeff se řešil už dříve, ale dostali jsme termín na první týden v květnu, což nešlo. Svojšice jsme zkusili a vyšlo to...

Jak vnímate loňskou aféru Jeffa Mills vs Summer of Love z vašeho pohledu?

Agent: Už jsme na to odpovídali, nepřijel to je jasné. Proč nepřijel je nejasné. Máme zprávy proč se tak stalo, ale nejsou zaručené, takže tady polopravdy ventilovat nebudu. Můj pohled je jasný, aktivity a především způsob práce lidí okolo SOL mi nesedí a to používám mírný slovník. Mluví ze mne osobní, dosti trpká zkušenost.

Džejar: Je jasné, že když jim nedorazil, tak byl za největšího hajzlíka apod. kecy... Pokud vím, tak problém byl na straně promotéra ohledně letenek. Více sem nepatří, to se nedělá. Je jednoduché pomlouvat a zjednodušovat své nedostatky. Když jim měl přijet, tak to byla megastar a nejlepší Dj na světě a den po fesťáku tomu bylo naopak. Tak to tady funguje, je to špína! Vymlouvat se na cokoliv není věcné. Takovýto Dj má jasně danou a dosti složitou smlouvu a oni ji podepsali, a to několik týdnů před akcí... Pak se vymlouvat a schazovat to na cokoliv jiného je těžká prasárna. Tak se oblbujou lidi a sponzoři, ale kdo si umí dát pět a pět dohromady, nepotřebuje v tom hledat nic složitého. Doufám, že pokud Jeffa neskolí nějaká nehoda a dorazí v pořádku do Svojšic, budeme se ho na to moci přímo zeptat a osvětlit tak práci profíku ze Summer of Love.

Letos budete mít už podruhé Red Zone Tent. Jak se vám toto zpestření v podobě třetí stage + a dalších aktivit na festivalu libí, respektive co to pro vás znamená?


Agent: Je to luxusní klubík. Pro nás je důležité, že si děláme line-up sami a tak nám sedí do svojšického konceptu. Red Zone je kvalita.

Džejár: Jsme oba rádi, že Red Zone na našem fesťáku je! Line-up je zcela v naší režii a tak máme radost, že alespoň u nás bude plná funky a našláplé energie, což se na takovýto mejdan rozhodně hodí. Ne deep house...

Chystáte pro letošní ročník nějaké novinky? Například po technické stránce, či další festivalové vyžití.

Džejár: Ano, bude vše tak trochu více "předimenzované"... Tj. silnější sound na všech scénách, jiná koncepce světel - aby to bylo trochu odlišné od minulých ročníků. Dáme si letos záležet dost na junglu. Bude připravena Fajn Relax Zona, kde si budou moci návštěvníci u hostesek půjčit na hodinu stan ("iglu"), které budou umístěné uvnitř areálu a trochu se uvolnit :o)
 
SVOJŠICE

SVOJŠICE

Pátek 13. 7. 2007
Předprodej 550 Kč, na místě 600 Kč a po 22.hod 650 Kč
Vystupují:
Jeff Mills, Joey Beltram, Umek, Boss, Elektrabel Live, Agent, Džejár, Subsist, Fishguard Live, Lord Space, Layo and Bushwacka, Chris Sadler, Dan Cooley, Aifel vs Paco, Maria. N vs Sense Sunrise, Ed Rush and Optical, Koogi, Sayko, Katcha + MC Jacob, Mr. Pupitz Hech + MC Vaant, Lulu Rulez
DISKUZE
Jméno:                   Nadpis:   
Text:
Zadejte číslo 144:
Jakub Fořt | 16. 07. 2007 | 08:10:27
letos=KONEC

No tak takovouhle akci sem teda nežral nevim jak ostatnim ale mě se zdalo že ve vsech stanech to bylo jadno a to sami!!!!! fakt ste ,,nejlepsi" priste by se v jungle stanu mel hrat jungl a v house zas house. Neni to o tom kterej stan bude rvat vic nebo min ale o tom aby se tam hralo to co ma!!! A ne jen a jen TECHNO a co ten vstup od18(REDzone) to by mel byt levnejsi vstup za dva stany COOOOOO tak snad mi na to neco odepisete A dj Džejar Letos pecka o proti Millsovi ale fakt zadnej house chilout fanki nebo tak neco?!?!?!?!
jameson | 12. 07. 2007 | 02:18:55
RED ZONE

RED ZONE stage - no to zas bude pekne vyladenej chilloutik. Byl jsem se podivat na Hangarech a byla to fakt pecka. Vlastni Vjing jsem si udelal, par drinku atd...
Alonso | 12. 07. 2007 | 01:36:59
Hlavně ať dorazí Layo a Bushwacka a budu happy...
Aktamix | 11. 07. 2007 | 08:28:42
no myslim že po těch všech nepříjezdech kolem pardubic se teď spíše soutěží kdo umí více lhát a podělávat.nefandim ani jedné skupině promotérů (Dc nebo Bleha), ale fandim muzice a zábavě. Myslim že pro Agenta a Džejára je teď hodně lehké krytizovat, ale sami mají tolik vroubků a to ne za jeden ročník. A na minulim SOL byly Kraftwerk a to už nikoho nezajímá + Bleha dovezl tolik novejch projektů a Djz zatímco Svojšky vždy jen vcelku profláknuté věci (ale i výjimky byly, abych nekřivdil). nevim nevim DC moc bych si na machry nehrál,ale stejně přeju vše dobré a ať se vše vydaří už kvůli té spoustě lidí.pa
chrudoš | 11. 07. 2007 | 04:23:38
zals cca 3,5 hodiny hlavního času na mainstage a řekl, že bys do toho nechtěl main star na další stage---nerozumím o co jde....nevšiml sem si že line-up je hotov,tak jak je,mi relativně sedí,takže není co řešit...
andrew w | 11. 07. 2007 | 10:40:46
to chrudoš

tu prosbu nemyslíš vážně že jo? to je jen takové zbožné přání, které není příliš reálné, že? vzals cca 3,5 hodiny hlavního času na mainstage a řekl, že bys do toho nechtěl main star na další stagei
Chrudoš | 10. 07. 2007 | 08:25:49
Boss /SK
Joey Beltram /Earth
Jeff Mills /Earth

jooo a tito tři kápové at se prosíííím nekryjou s edou rašem.....byl bych vám nejen
já zavázán....joooo díík.....
Abcd vitamin | 10. 07. 2007 | 08:12:50
Když jim měl přijet, tak to byla megastar a nejlepší Dj na světě a den po fesťáku tomu bylo naopak.>V tom souhlasím,pravda že.Lidi klidek, zase moc resite.-))) ¨Je to preci mejdan, tak nereste blbosti a bertete podstatu mejdanu jako takovou. Kalit a uzivat si...Ne stale resit to same dokola, to postrada smysl zabavy...-))
JOJO pravdivé PR....jen kdyby voda byla za 20cku..30 a vejš postrádá taky smysl zábavy,chápeš??mno nevím :-)....jestli všichni přijedou necht jsou glen a spol zapomenuti....a boss aspon dve hodky a nee dříf než ve dvě!!!zdar vy techno mrs's uvidíme se tam!!! :-) heeeeey waiting for the storm
Petr | 09. 07. 2007 | 04:42:32
...-))

Lidi klidek, zase moc resite.-))) ¨Je to preci mejdan, tak nereste blbosti a bertete podstatu mejdanu jako takovou. Kalit a uzivat si...Ne stale resit to same dokola, to postrada smysl zabavy...-))
kondor | 09. 07. 2007 | 04:13:56
Jako loni?

Loni jim na svojšky nedorazily 2 hlavní hvězdy o tom se tady nějak nezminujou at´ si zametou před vlastním prahem!
achayo | 09. 07. 2007 | 01:57:45
2 calling

Sorry, ale ja na selskej rozum moc nejsem, možná to pomáhá u počítání krav, ale sem bych to neplet:-). Pokud umíš číst, tak o žádnejsch "PR kecičkách" není ani řeč, sám jsem v reklamě dělal, tak že sám dobře vím, odkud vítr vane, ale já ty lidi neznám od malička, nestřím za ně ruku do ohně, ty jo? Jasný, asi se dá vyčmuchat, kdo teda víc lže, ale já spíš mluvil o tom, že je smutný se přít o to, kdo víc lže než o to, kdo mluví pravdu.
ozzby | 09. 07. 2007 | 01:06:36
Murphy

Pokud budou, tak se tu určitě objevi ve hlavnich zpravach. čekujem to..
Murphy | 09. 07. 2007 | 12:47:49
ozzby

budou sety z polska??...nevis nahodou
ozzby | 09. 07. 2007 | 12:02:12
Lucca, Bleha, Jeff Mills

Lucca - diky za upozorneni - v puvodnim line-upu Lucca byla, pak ale byla pravděpodobně "tiše" stažena, takže jsme změnu nezaregistrovali. Digitalism - uz to vypadalo, že bude smlouva podepsana a kdo zna Alese, vi ze moooc mluvi o vecech drive nez je ma jiste. Ale pozor, Digitalism nikdy nebyly oficialne potvrzení, takze ani neni moc duvod rozcilovat se. Jeff Mills - V sobotu jsme měli možnost slyšet ho v Polsku na Creamfields a muzu aktualne rict, ze je ve skvele forme, takze se vazne tešte :-)
Miro | 09. 07. 2007 | 11:53:37
Blehovci

Musim souhlasit. Bleha je fakt zmetek. Dluzi lidem i blby 2tis. ale lze kvuli tomu...no hruza. A co tento rok s Digitalism? Uz jsem se na ne fakt tesil a najednou zmizeli a kde je nejake vyjadreni? Fuck of Bleha...rikejte si co chcete. Osobne Svojskam fandim, Millese dovezt chce kuraz. Ja si dam o tyden pozdeji CT, ale preju hodne stesti.
Murphy | 09. 07. 2007 | 11:27:21
http://www.lucca.cz/en/schedule/index.php?year=2007&month=07

...Lucca nebude tady se mrknete na dates Luccy je na jinem festu v den svojsic...
Alonso | 09. 07. 2007 | 11:21:13
Lucca

A jak to bude s hraním Luccy? Na ofiko stránkách svojšic v line-upu neni a tady na pos.net je.. tak jak??
caliig | 09. 07. 2007 | 10:13:20
achayo

Chce to pořádně sledovat a jak už bylo napsáno tady, kdo si umí dát 5 a 5 dohromady, je mu to na 90% jasný jak to je. Jak s Millsem, tak s Burianem. Základ je nenechat se oblbovat PR kecičkama a možná nad kauzou selsky zapřemejšlet ještě než začneš cokoliv číst.. :o)
achayo | 09. 07. 2007 | 09:48:25
Jeff x SOL

Myslím, že všichni by už rádi měli jasno o tom, jak to s Jeffem bylo! Kudy k tomu ale vede cesta? Přímo od A. Blehy znám jinou verzi a popravdě jsem na Jeffa kvůli tomu dost zanevřel, ale ted zase pravej opak...Tohle bych řekl, že je problem celé scény, nedávno proběhla verze o hraní (nehraní) Michaela Buriana na Amazin city, ale Michael na to ma zase dost jinej nazor, než Clear Vision a ted kde je pravda? Nechát to na alibistickém "někde uprostřed" bude jen důkaz, že se naše scéna nikam neposouvá, jen zvyšuje vstupný...

Tipy na zajímavý obsah

© Copyright Poslouchej.net 2003-2011  |    ISSN 1801-6340  |