FESTIVALY 2024

březen
01
02
03
04
05
06
07
08
09
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
DOPORUČUJEME FESTIVALY
ZAHRANIČNÍ FESTIVALY

Festivalový průvodce prodlouženým víkendem

Festivalový průvodce prodlouženým víkendem
04. 07. 2007   |   Autor: ozzby   |   Komentáře (0)
První červencový víkend patří svátkům Cyrila a Metoděje, které se tradičně slaví na festivalu Rock for People. Tento čtyřdenní festival ale končí těsně před víkendem, kdy začíná hned několik dalších festivalů a Open airů. Připravili jsme vám proto přehled festivalových událostí, které můžete tento prodloužený víkend navštívit.
Rock For People - 4.-6.7  
Rock for People je v současné době považován za největší festival v České republice a letos navíc učinil strategický krok dopředu, když se rozhodl přestěhovat své působení z Českého Brodu do Festival parku na letišti v Hradci Králové. Během čtyř dní se na čtyřech pódiích vystřída více než stovka kapel. Perličkou festivalu je středeční vystoupení americké skupiny The Killers, nebo páteční koncert Basement Jaxx. (Line-up)

Creamfields Polska - 7.7.
Polský festival Creamfileds 2006 byl určen organizací, která Cream pořádá, za nejlepší edici tohoto mezinárodního festivalu, který do té doby kdy byl. Letos ve Wroclavi nebudou chybět Prodigy, Jeff Mills, Vitalic a mnoho dalších umělců světové taneční scény. Letošní očekáváná návštěvnost je okolo 20.000 lidí. A pozor, v Polsku je na festivalech zakázaný alkohol, vyjma nízkoalkoholového piva Lech. (Line-up)

Breakfest - 29.6.- 8.7
Jednoznačně nejdelší festival letošního léta probíhá právě teď. Neuvěřitelných deset dní non-stop hudby. Pokud byste se rozhodli přijet festival na poslední chvíli zkontrolovat, musíte se vydat do Krašovic u Vodňan a hledát prostory Mlýnu Karas. Tento rok opět přijedou zahrát s Mayapur, Audiotrix, Crystal Distortion, Jason Pussypower,Noisyka & Arok, Midilink, 69DB, Tomahawk - Dropin & Southside Posse, JeFF23, Josy, MAD crew, Torsion crew, hosté z Colombie - Bogotrax nebo třeba Take Venezuela. Lákavé, že?

Roots Of Sound - 7.7.
Máte rádi minimal? Pak byste neměli chybět právě zde. Roots of Sound se začne rozjíždět již po sobotním obědě, přesněji od 14:00 hodin, kdy si na první stagei budete moci až do podvečera vychutnávat pohodovou music, jak relaxační, tak taneční (ambient, chill-out, minimal), podobně jako tomu bude na stagei druhé od 16:00 hodin (reggae).V podvečer se na obouch stageích samozřejmě lehce zrychlí tempo a přidají se nějaké ty beaty. (Line-up)

Mlýnice - 5.7.
Ve čtvrtek, pátý červencový den, dvě hodiny po poledni, svátek Cyrila a Metoděje. Na Mlýnské zahradě začíná hrát elektronika, writeři pomalu připravují barvy ke graffiti exhibici a první návštěvníci přicházejí. Přesně takhle začne ve Studénce třetí ročník festivalu Městského kulturního střediska, Mlýnice 2007, otevřeného všem formám elektronické muziky a kultury.

Kopr 2007 - 6.7. - 8.7.
Třídenní open air nedaleko Třebíče proběhne ve Vápence u Nové Vsi a mimo hudební produkci, o kterou se bude starat například Roman Rai, Quadrant nebo Lilou, nabídnou pořadatelé i další vyžítí jako je turnaj v ping pongu, čtyřkoliky, jízda na koni, promítání filmů, čajovnu nebo výstavu na téma halucinace na techno party.

Obscene Extreme - 5.7. - 6.7.
Stalo se již tradicí, že se druhý červencový víkend každoročně přežene Podkrkonoším apokalyptická smršť v podobě hydry Obsence Extreme festivalu. Nejinak tomu bude i letos a maniaci z nejrůznějších koutů světa již podeváté zaujmou pozice na trutnovském bojišti.
 
ROCK FOR PEOPLE

ROCK FOR PEOPLE

Středa 4. 7. 2007 až Pátek 6. 7. 2007
online předprodej 550 Kč, na místě 900 Kč
Vystupují:
Basement Jaxx, Toy Dolls (UK), The Levellers (UK), The Killers, Deti Picasso (RUS), Green Frog Feet (DE), Navel, Wickeda (BG), Mory Kanté, Schäl Sick Brass Band (DE), Divokej Bill, Clou, Anna K, Kryštof, Chinaski, Gaia Mesiah, Tři sestry, Tata Bojs, Wohnout, Vypsaná Fixa, United Flavour a další.
DISKUZE
Jméno:                   Nadpis:   
Text:
Zadejte číslo 144:

Tipy na zajímavý obsah

© Copyright Poslouchej.net 2003-2011  |    ISSN 1801-6340  |