FESTIVALY 2024

březen
01
02
03
04
05
06
07
08
09
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
DOPORUČUJEME FESTIVALY
ZAHRANIČNÍ FESTIVALY

Metronome festival letos opět zcela cashless

Metronome festival letos opět zcela cashless
09. 06. 2019   |   Autor: redakce   |   Komentáře (0)
(Promotion) Metropolitní festival Metronome Festival Prague bude letos opět cashless. Peněženky si tak účastníci mohou nechat doma. Festival je také jako první bez refundačního poplatku. Peníze, které si na náramek tuzemští účastníci vloží, a které v průběhu festivalu nepoužijí, jim budou po jeho ukončení zase vráceny v plné výši.
Zrušením refundačního poplatku a dalšími novými opatřeními, jejichž cílem je ještě zvýšit komfort festivalu, tak organizátoři vycházejí vstříc přání veřejnosti. „Děkujeme divákům z loňska za všechny jejich připomínky, pomohli nám udělat změny, aby byl festival letos ještě příjemnější,“ říká Martin Voňka, ředitel festivalu. „Na festivalu se letos bude opět platit bezhotovostními náramky, které si návštěvníci budou nabíjet na speciálních místech, vše proběhlo v klidu hned u vchodu. Pokud peníze nepoužijí v průběhu festivalu všechny, budou jim vráceny v celé výši a bez refundačního poplatku,“ dodává Martin Voňka. Vaše oblíbené hvězdy, mezi které patří Liam Gallagher, zpěvák bývalých legendárních Oasis, Morcheeba nebo Kraftwerk si tak můžete užít v pohodlí a bez stresu.

MEtronome

Pro návštěvníky představuje cashless systém mnohé výhody. Mezi ně určitě patří možnost kontroly stavu účtu a hlavně rychlejší placení. Prvních 5 000 návštěvníků, kteří si platební náramky dobijí kartou MasterCard, také dostane od pořadatelů sto korun, kterými bude jejich náramek nabit. Náramky umožňují svobodu pohybu, je tedy možné na festival přicházet a odcházet podle toho, jak kdo potřebuje. V případě ztráty je možné chip okamžitě zablokovat. Pro vyzvedávání náramků budou letos zřízena speciální místa, vše by tak mělo proběhnout v klidu bez dlouhého čekání a front. K celkovému pohodlí účastníků  také přispěje zřízení festivalové recepce na cestě od tramvaje směrem k Výstavišti. Ta bude mít oproti loňsku dvojnásobnou kapacitu a stejně tak bude o sto procent navýšen počet vstupních bran.

Cashless systém ale nepřináší pouze komfort pro návštěvníky festivalu. Organizátorům také poskytuje důležitá data. „Na jejich základě pak můžeme rozložení areálu neustále vylepšovat. Letos tak bude nový průchod mezi scénami, který usnadní celkový pohyb po areálu. Víme, že návštěvníci ocení zastíněné plochy a místa na sezení. Letos jich tedy bude více. Budeme mít také nové bary s velkou nabídkou a indoor scénu s programem až do rána,“ upřesňuje Martin Voňka. „Naším hlavním cílem je umožnit návštěvníkům zažít atmosféru open air festivalu doplněnou o pohodlí velkoměsta,“ doplňuje Martin Voňka, ředitel festivalu. V rámci festivalu bude fungovat mnoho kvalitních občerstvovacích míst a velký důraz je kladen také na kvalitní hygienické zázemí. Nečekají vás tedy nepříjemné zážitky z festivalových toalet. Ty jsou maximálně hygienické a bude jich letos dvojnásobný počet.

HLAVNÍ VÝHODY CASHLESS SYSTÉMU
- Zcela bez refundačního poplatku
- Peněženky můžete nechat doma
- 100 Kč pro prvních 5 000 návštěvníků, kteří si náramek nabijí kartou MasterCard
- Zrychlení vstupu – festivalová recepce, dvojnásobný počet vstupních bran
- Rychlejší placení a možnost online kontroly stavu účtu

 

Dodal: Barbara Hromasová, Oxygen Communications

METRONOME

Pátek 21. 6. 2019 až Sobota 22. 6. 2019
Vystupují:
Kraftwerk (DE), Morcheeba (UK), Primal Scream (UK), Liam Gallagher (UK), Jungle (UK), Blackwave (BE), Anna Calvi, Lauran Hibberd, Ohm Square, WWW, Floex & Tom Hodge, Manon Meurt, Katarzia a další
DISKUZE
Jméno:                   Nadpis:   
Text:
Zadejte číslo 144:

Tipy na zajímavý obsah

© Copyright Poslouchej.net 2003-2011  |    ISSN 1801-6340  |